1 Θα πρεπει να ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ το μωρο μου!!!!! Δευ Ιαν 07, 2013 2:53 am
babybill2512
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ναι ναι ναι ...
οπως το ακουτε ..δεχομαι πολεμο απο τις γυναικες του σογιου μου με εκατονταδες επιχειρηματα!!!
Πως ειναι ντροπη μια γυναικα να θυλαζει δημοσια..ειναι προκλητικο..πως πρεπει παντα να καλυπτεται ή να πηγαινει σε μια γωνια,πως ολα αυτα ειναι μοδα που ακουγονται για το δημοσιο θηλασμο και πως στοχο εχουν τον εξευτελισμο των γυναικων!
Το σωστο ειναι οσο θυλαζω να καθομαι μεσα στο σπιτι!!!!!
Να μη βγαινω εξω !!!!
Ειναι ντροπη να δειχνεις το στηθος σου!! Τον περισσοτερο καιρο το κρυβεις τωρα που θηλαζεις γιατι να το δειχνεις??
Και αλλα τετοια!!!
Το τι ακουω δεν λεγεται!!!
Οτι κι αν πω πεφτει στο κενο!
Μου κανει εντυπωση!! Αντι οι δικοι μου ανθρωποι να με ενισχυουν με αποκαδριωνουν!!!
Η αδερφη μου δεν θηλασε τα παιδια της και καμαρωνει για αυτο!
Γιατι ποτε δεν αρρωσταινουν αποδειξη οτι ολα αυτα ειναι μυθος που λεγονται κι εγω ειμαι θυμα μιας μοδας!
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!
Καθε φορα που με βλεπει να θυλαζω γελαει!
" παλι τσοντα βλεπουμε κλπ κλπ"
Δεν μπορω αλλο ειλικρινα!
οπως το ακουτε ..δεχομαι πολεμο απο τις γυναικες του σογιου μου με εκατονταδες επιχειρηματα!!!
Πως ειναι ντροπη μια γυναικα να θυλαζει δημοσια..ειναι προκλητικο..πως πρεπει παντα να καλυπτεται ή να πηγαινει σε μια γωνια,πως ολα αυτα ειναι μοδα που ακουγονται για το δημοσιο θηλασμο και πως στοχο εχουν τον εξευτελισμο των γυναικων!
Το σωστο ειναι οσο θυλαζω να καθομαι μεσα στο σπιτι!!!!!
Να μη βγαινω εξω !!!!
Ειναι ντροπη να δειχνεις το στηθος σου!! Τον περισσοτερο καιρο το κρυβεις τωρα που θηλαζεις γιατι να το δειχνεις??
Και αλλα τετοια!!!
Το τι ακουω δεν λεγεται!!!
Οτι κι αν πω πεφτει στο κενο!
Μου κανει εντυπωση!! Αντι οι δικοι μου ανθρωποι να με ενισχυουν με αποκαδριωνουν!!!
Η αδερφη μου δεν θηλασε τα παιδια της και καμαρωνει για αυτο!
Γιατι ποτε δεν αρρωσταινουν αποδειξη οτι ολα αυτα ειναι μυθος που λεγονται κι εγω ειμαι θυμα μιας μοδας!
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!
Καθε φορα που με βλεπει να θυλαζω γελαει!
" παλι τσοντα βλεπουμε κλπ κλπ"
Δεν μπορω αλλο ειλικρινα!