Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
337 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 337 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Προσωπικά είμαι τυχερή γιατί έχω ένα υποστηρικτικό περιβάλλον αλλα κ έξω που έχω θηλασει (παντού ακόμα κ στα όρθια) δεν έχει τύχει να μου πουν κάτι ή να με κοιτάξουν περίεργα κ αν γινόταν αυτο θα τους επερνε ο διάολος!
Ντροπή δική τους που σου λένε τέτοια κ μάλιστα σε μωρο που είναι λεχουδακι ακόμα, δηλαδή στους 6 μήνες τι θα πουν; Χαίρομαι όμως που είσαι δυναμική, έτσι να συνεχίσεις κ να τους έχεις γραμμένους εσυ είσαι η μανούλα του κ κανείς το καλύτερο για το μωρο σου!!

Εγω όσο ήταν μικρο βολευτικα απίστευτα το σλινγκ την υηλαζα ακόμα κ περπατώντας κ δν φαίνεται κ τίποτα κ το μωρακι κουρνιαζει στην αγκαλια σου.
Τώρα που είναι 10 μηνών φοραω κορμακι Κατω απο την μπλουζα κ έτσι όπως δηλώνω την μπλουζα κ σε συνδυασμό με το κεφάλι του παιδιού ούτε φαίνεται κάτι ούτε παιδευομαι με σεντονακια κ συναφή.

Επίσης εμένα δν με ενοχλεί η εικόνα ακόμα κ αυτής που δν καλύπτεται, δν πιστεύω ότι κάποια Μαμα θα πετάξει έτσι έξω το στήθος της επιδεικτικά αλλα κ να το κάνει δικαίωμα της δν θα την κραξω ούτε θα κοιτάξω περίεργα.

Maryanastasia

Maryanastasia
τατιανα έγραψε:Προσωπικά είμαι τυχερή γιατί έχω ένα υποστηρικτικό περιβάλλον αλλα κ έξω που έχω θηλασει (παντού ακόμα κ στα όρθια) δεν έχει τύχει να μου πουν κάτι ή να με κοιτάξουν περίεργα κ αν γινόταν αυτο θα τους επερνε ο διάολος!
Ντροπή δική τους που σου λένε τέτοια κ μάλιστα σε μωρο που είναι λεχουδακι ακόμα, δηλαδή στους 6 μήνες τι θα πουν; Χαίρομαι όμως που είσαι δυναμική, έτσι να συνεχίσεις κ να τους έχεις γραμμένους εσυ είσαι η μανούλα του κ κανείς το καλύτερο για το μωρο σου!!

Εγω όσο ήταν μικρο βολευτικα απίστευτα το σλινγκ την υηλαζα ακόμα κ περπατώντας κ δν φαίνεται κ τίποτα κ το μωρακι κουρνιαζει στην αγκαλια σου.
Τώρα που είναι 10 μηνών φοραω κορμακι Κατω απο την μπλουζα κ έτσι όπως δηλώνω την μπλουζα κ σε συνδυασμό με το κεφάλι του παιδιού ούτε φαίνεται κάτι ούτε παιδευομαι με σεντονακια κ συναφή.

Επίσης εμένα δν με ενοχλεί η εικόνα ακόμα κ αυτής που δν καλύπτεται, δν πιστεύω ότι κάποια Μαμα θα πετάξει έτσι έξω το στήθος της επιδεικτικά αλλα κ να το κάνει δικαίωμα της δν θα την κραξω ούτε θα κοιτάξω περίεργα.

Συμφωνώ!!! κ να επισημάνω πως μου άρεσε πολύ η λέξη λεχουδάκι!!!!!!!!

????????

Επισκέπτης
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φτανουμε στα ακρα........ τοσο ενοχλητικο ειναι να εχετε ενα σεντονακι, κατι? σαμπως δεν κουβαλατε μαζι σας ενα σωρο τσιμπραγκαλα, το σεντονακι σας βαραινει? δλδ πρεπει να ειναι φατσα φορα τα ζιαβυ για να δειξει μια μαμα ποσο αγαπαει και φροντιζει το παιδι της παντου και παντα???

συγνωμη ρε κοριτσια αλλα σε ολα υπαρχει ενα μετρο.......δλδ αν τα κανει το παιδι σας σε μια καφετερια, το απλωνετε πανω στο τραπεζι και το ξεσκατιζετε μες τα μουτρα των αλλων??

κι εγω θηλασα αποκλειστικα, ετρωγαν τα παιδια και η ωρα της βολτας ηταν βολτα, μετα γυρνουσαμε σπιτι παλι, δεν θηλασα καταμεσις του δρομου, ενταξει να δεχτω οτι εμενα ο καφες μου ειναι του μισαωρου το πολυ.......

δεν ειπαμε να μη θηλασετε, δεν ειπαμε να μη θηλασετε οπου τυχει να θελησει το παιδακι σας, αλλα δεν ειναι αναγκη να σας δει και ολο το χωριο .......αφου γινεται και αλλιως

Maryanastasia

Maryanastasia
ποιος είπε καλέ να μας δει όλο το χωριό............απλά κ εγω λέω αν έβλεπα μια κοπέλα δεν θα με πειραζε ετσι κι αλλιώς το κεφαλάκι του μωρού θα εκρυβε το στηθος

????????

Επισκέπτης
arco iris έγραψε:δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φτανουμε στα ακρα........ τοσο ενοχλητικο ειναι να εχετε ενα σεντονακι, κατι? σαμπως δεν κουβαλατε μαζι σας ενα σωρο τσιμπραγκαλα, το σεντονακι σας βαραινει? δλδ πρεπει να ειναι φατσα φορα τα ζιαβυ για να δειξει μια μαμα ποσο αγαπαει και φροντιζει το παιδι της παντου και παντα???

συγνωμη ρε κοριτσια αλλα σε ολα υπαρχει ενα μετρο.......δλδ αν τα κανει το παιδι σας σε μια καφετερια, το απλωνετε πανω στο τραπεζι και το ξεσκατιζετε μες τα μουτρα των αλλων??

κι εγω θηλασα αποκλειστικα, ετρωγαν τα παιδια και η ωρα της βολτας ηταν βολτα, μετα γυρνουσαμε σπιτι παλι, δεν θηλασα καταμεσις του δρομου, ενταξει να δεχτω οτι εμενα ο καφες μου ειναι του μισαωρου το πολυ.......

δεν ειπαμε να μη θηλασετε, δεν ειπαμε να μη θηλασετε οπου τυχει να θελησει το παιδακι σας, αλλα δεν ειναι αναγκη να σας δει και ολο το χωριο .......αφου γινεται και αλλιως

Respect Respect Respect Respect

????????

Επισκέπτης
δεν αναφερομαι προσωπικα σε καποια κοπελα, απλα συζηταμε και η επιμονη μερικων οτι και καλα δεν τρεχει τιποτα με το "φορα παρτιδα" με εκπλησσει........θα μου πεις η καθεμια οτι θελει κανει, αλλα μην προσπαθουμε να το περασουμε ως και την πιο νορμαλ εικονα........

αγιος ο θηλασμος, υπεροχος, καταπληκτικος, αλλα μερικες δε θελουμε να μας βλεπουν ......δε θα βγουμε και abnormal γι αυτο

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:

αλλά αυτό που σου λέω για την ησυχια δεν νομίζω να μην καταλαβαινεις οτι εχω δίκιο γιατι και από μόνη σου λες οτι σε κοιτανε παραξενα ηή σου την λένε! ε λοιπον γιατι να το περνάς ολο αυτο , τα βλέμματα , τα λογια και ό,τι αλλο και να μην το κανεις μόνη σου εσύ και το μωρό σου?

Γιατί όταν με το μωρό σου κανεις ΟΛΗ ΜΕΡΑ αυτο, παυει να είναι ιερο και ιδιαιτερο και χρειαζεσαι και άλλα πράγματα όπως να πας στο σουπερ μαρκετ ή στην εφορία ή για έναν καφε. Θα εχεις και τις ήσυχες στιγμες αλλά αν εχεις μονο αυτες θα λαλήσεις!!! Very Happy

arco iris έγραψε:δεν αναφερομαι προσωπικα σε καποια κοπελα, απλα συζηταμε και η επιμονη μερικων οτι και καλα δεν τρεχει τιποτα με το "φορα παρτιδα" με εκπλησσει........θα μου πεις η καθεμια οτι θελει κανει, αλλα μην προσπαθουμε να το περασουμε ως και την πιο νορμαλ εικονα........

αγιος ο θηλασμος, υπεροχος, καταπληκτικος, αλλα μερικες δε θελουμε να μας βλεπουν ......δε θα βγουμε και abnormal γι αυτο

Δεν ειπαμε ότι οσες καλυπτονται (όπως κι εγω άλλωστε) είναι "αφυσικες" όπως λες, αλλα ούτε και το αντιθετο το θεωρώ αφύσικο προσωπικα. Για ποιο λόγο να λες ότι "προσπαθουμε να το περασουμε"; Δεν μπορουμε απλα να διαφωνούμε;;

τατιανα

τατιανα
Εγω με αυτο που είπα δν νομίζω ότι παρότρυνα κάποια να τα βγάλει φάτσα φορα απλά είπα ότι προσωπικά εγω δεν το βρίσκω άσχημο ούτε το κατακρινω, κ εγω δεν το βγάζω έτσι το βυζο κ όποιον πάρει ο χάρος αλλα ούτε κρυβομαι υπερβολικά μην τυχόν κ κανένας κομπλεξικια παρεξηγηθη άλλωστε η καθεμιά μιλάει απο την εμπειρία της, εγω έχω μικρο στήθος πχ κάποια με μεγάλο χρειάζεται μεγαλύτερη κάλυψη αλλα κ πάλι είναι στην κρίση της κάθε γυναίκας.
Επίσης ουτε εγω θεωρώ ιερό τον θηλασμο αλλα φυσική ανάγκη του παιδιού.
Κ δεν κουβαλώντας χίλια δυο συμπραγκσλα μαζι μου γιαυτο ο θηλασμος είναι το πιο εύκολο πράγμα.

Κ να το ξανατονισω για να γίνω κατανοητή, δεν κρίνω καμία ούτε την ντροπαλη που το θεωρεί ιερό κ θέλει το χώρο κ τον χρόνο της αλλα ούτε κ την άνετη που θηλαζει ακαλυπτα.. Αυτα

????????

Επισκέπτης
οταν λεω κατι εγω προσωπικα δε σημαινει οτι απαντω στην προηγουμενη κοπελα απαρσιτητα

το θεμα ειναι 3 σελιδες και εμενα απ την αρχη μου φανηκε οτι εννοηθηκε τελειως για φορα παρτιδα θηλασμο

πηρε αρκετα ποστς μεχρι να συγκεκριμενοποιηθει οτι μιλαμε καποιες τουλαχιστον απο μας για μια καποια καλυψη

οι εκφρασεις του γραπτου λογου πολλες φορες ειναι παρεξηγησιμες.....βρισκω το θεμα πολυ ενδιαφερον και ο διαλογος ειναι παντα απο τα πιο ιερα πιστευω μου

για να ολοκληρωσω την αποψη μου λοιπον, σαν γυναικα και μανα δυο παιδιων, μου εχει τυχει να δω κοπελα διπλα μου σε καφετερια να θηλαζει και δε με ενοχλησε καθολου, συγκινηθηκα κιολας, ηταν τοσο προσεκτικη που ουτε ειδα αν ειχε καλυμενο το στηθος, γιατι απλα, δεν καρφωθηκα να κοιταζω.....

δεν μπορω ομως να ειμαι και στο μυαλο της καθεμιας, πχ θεωρω οτι υπαρχουν και κουλες που ναι, γουσταρουν να προκαλουν με καθε τροπο

θα το αρνηθει κανεις για οοοοοοοολες τις γυναικες του κοσμου? απ τη στιγμη που υπαρχει τροπος να μην μαζευω τα βλεμματα εγω προσωπικα σαν ατομο αυτον τον τροπο διαλεγω.....

ισως ειμαι η συντηριτικουρα του φορουμ, δε θα με πειραζε να το πω, αλλα, προσωπικα παντα, εγω και στην παραλια ενοχλουμαι απο τις τσιτσιδες.........ναι ενοχλουμαι! και πιστεψτε με δεν ειναι οτι εχω κατι να ζηλεψω, δοξα το θεο ηταν πολυ γαλαντομος μαζι μου σ αυτο το θεμα, αλλα οταν το παιδι μου ερχεται και με ρωταει "γιατι μαμα αυτη η κυρια εχει τα βυζια απ εξω" εγω δεν μπορω να εξηγησω στο πενταχρονο

!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Ιαν 08, 2013 1:29 am, 2 φορές συνολικά

μαμά Βασιλικής

μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελενη+Λυδια έγραψε:Τι λένε μωρέ;μια φορα είχα πάει και εγώ για καφέ κ την μπουμπου μου πεινασε ετοιμάζομαι εγώ βάζω αυτο το ωραίο σεντονακι κ την βάζω κ τρώει κάτι χαζογκομενες διπλα με κοιτάνε κ λένε μα καλα τι κάνει αυτή;κ της λέω όπως πίνεις τον καφέ πίνει κ το μωρό το γάλα του κ σβήσε το τσιγάρο γιατί απαγορευται ενώ ο θηλασμός όχι!!!!!!
Respect Respect Respect Respect Respect

μαμά Βασιλικής

μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:οταν λεω κατι εγω προσωπικα δε σημαινει οτι απαντω στην προηγουμενη κοπελα απαρσιτητα

το θεμα ειναι 3 σελιδες και εμενα απ την αρχη μου φανηκε οτι εννοηθηκε τελειως για φορα παρτιδα θηλασμο

πηρε αρκετα ποστς μεχρι να συγκεκριμενοποιηθει οτι μιλαμε καποιες τουλαχιστον απο μας για μια καποια καλυψη

οι εκφρασεις του γραπτου λογου πολλες φορες ειναι παρεξηγησιμες.....βρισκω το θεμα πολυ ενδιαφερον και ο διαλογος ειναι παντα απο τα πιο ιερα πιστευω μου

για να ολοκληρωσω την αποψη μου λοιπον, σαν γυναικα και μανα δυο παιδιων, μου εχει τυχει να δω κοπελα διπλα μου σε καφετερια να θηλαζει και δε με ενοχλησε καθολου, συγκινηθηκα κιολας, ηταν τοσο προσεκτικη που ουτε ειδα αν ειχε καλυμενο το στηθος, γιατι απλα, δεν καρφωθηκα να κοιταζω.....

δεν μπορω ομως να ειμαι και στο μυαλο της καθεμιας, πχ θεωρω οτι υπαρχουν και κουλες που ναι, γουσταρουν να προκαλουν με καθε τροπο

θα το αρνηθει κανεις για οοοοοοοολες τις γυναικες του κοσμου? απ τη στιγμη που υπαρχει τροπος να μην μαζευω τα βλεμματα εγω προσωπικα σαν ατομο αυτον τον τροπο διαλεγω.....

ισως ειμαι η συντηριτικουρα του φορουμ, δε θα με πειραζε να το πω, αλλα, προσωπικα παντα, εγω και στην παραλια ενοχλουμαι απο τις τσιτσιδες.........ναι ενοχλουμαι! και πιστεψτε με δεν ειναι οτι εχω κατι να ζηλεψω, δοξα το θεο ηταν πολυ γαλαντομος μαζι μου σ αυτο το θεμα, αλλα οταν το παιδι μου ερχεται και με ρωταει "γιατι μαμα αυτη η κυρια εχει τα βυζια απ εξω" εγω δεν μπορω να εξηγησω στο πενταχρονο

!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ ολοκληρωμένη η σκέψη σου....+φωνώ!!!Ισως τελικά να κάνω λάθος για το οτι καμία γυναίκα δε θα ήθελε να προκαλέσει..Ποτε δεν ξέρεις...Απλά το δικό μου μυαλό δεν το σηκώνει...κ δεν είσαι συντηριτικούρα...Οταν δεν είσαι ανασφαλής δεν ψάχνεις το θαυμασμό(?)και σίγουρα δεν έχεις ανάγκη να προκαλέσεις!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλα δεν ειπα ότι το λες συγκεκριμενα σε καποια, ισα ισα αυτο δε γινοταν αφου χρησιμοποιησες πληθυντικο. Δεν ξερω αν εισαι συντηρητικη, κι εγω ειμαι, και με ενοχλουν κι εμενα οι γυμνοστηθες στην παραλια (ασε που κανουν τη μεγιστη βλακεια για την υγεια τους).Αλλα αλλο φορα παρτιδα ολα και αλλο χωρις καλυμμα αλλα να μη φαινονται και πολλα. Τωρα αν καποια θελει να τραβηξει τα βλεμματα πανω στο στηθος της με το θηλασμο... εν ταξει, δεν ξερω αν υπαρχει και αυτο... λιγο τραβηγμενο μου φαινεται.
Παντως ηδη στο ποστ 4 εχει πει η κοπελα οτι βαζει σεντονακι.

????????

Επισκέπτης
ναι το ενα μηνυμα εφερε το αλλο και χασαμε λιγο τη μπαλα

απλα διαβασα αρκετες φορες το οτι καποιες δεν τις ενοχλει καθολου ....... το φατσα φορα λεω παντα

ε καποιες αλλες τις ενοχλει τι θα κανουμε τωρα

ειδατε ο αλλος ο ηλιθιος μεσα στην κλινικη καθοταν και χαλβαδιαζε.....και η γυναικα του δε με αφηνε να θηλασω το μωρο μου ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ !!!!!!

που ξερεις ο καθενας τι εχει στο κεφαλι του ρε παιδια, και πανω απ ολα με ενοχλουν ολα αυτα οταν τριγυρω υπαρχουν παιδακια και πρεπει να δινεις εξηγησεις

αυτα απο μενα

babybill2512

babybill2512
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Rinoula έγραψε:Στελλα δεν ειπα ότι το λες συγκεκριμενα σε καποια, ισα ισα αυτο δε γινοταν αφου χρησιμοποιησες πληθυντικο. Δεν ξερω αν εισαι συντηρητικη, κι εγω ειμαι, και με ενοχλουν κι εμενα οι γυμνοστηθες στην παραλια (ασε που κανουν τη μεγιστη βλακεια για την υγεια τους).Αλλα αλλο φορα παρτιδα ολα και αλλο χωρις καλυμμα αλλα να μη φαινονται και πολλα. Τωρα αν καποια θελει να τραβηξει τα βλεμματα πανω στο στηθος της με το θηλασμο... εν ταξει, δεν ξερω αν υπαρχει και αυτο... λιγο τραβηγμενο μου φαινεται.
Παντως ηδη στο ποστ 4 εχει πει η κοπελα οτι βαζει σεντονακι.

ακομα δεν εχω βγει καν εξω ....κι ομως ναι οταν ερχεται η μαμα μου η ηδερφη μου η η κουνιαδα μου φευγω και παω μεσα... ή βαζω σεντονακι!!
Ειμαι 14 ημερων λεχωνα ελεος ....δεν ειμαι η ΜΙΣΣ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ !!!!
ενα προβληματισμο μου ανεφερα!
κι ευχαριστω τις κοπελες που εμειναν σε αυτο... και απαντησαν σε αυτο χωρις περιτες γενικευσεις....
ειστε ολες μανουλες ...αρα ολες καποτε υπηρξατε λεχωνες..με τις ορμονες να χτυπανε κοκκινο και ενα σωρο αποριες να βασανιζουν το μυαλο σας!Και ισως θυμαστε τι ζηταγατε τοτε...και πως θελατε να σας αντιμετωπιζουν. Εγω δεν εχω υποστηρικτικο περιβαλον στο θυλασμο και ειπα το προβλημα μου εδω απλα ετσι να αλαφρωσω οχι να παρεξηγηθω!
Ισως να το διατυπωσα λαθος ισως να παρεξηγησα κιολας καποια λογια δεν λεω οχι αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θεωρω το θηλασμο σκαλοπατακι για να τραβηξω τα οποια βλεματα και σχολια!
Για αλλη μια φορα ομως ευχαριστω τις μανουλες που ειχαν να μου πουν μια καλη κουβεντα...και κυριως τη μαγικη κουβεντα "συνεχισε"αυτο θα κανω!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την babybill2512 στις Τρι Ιαν 08, 2013 3:37 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
babybill2512 έγραψε:[
ακομα δεν εχω βγει καν εξω ....κι ομως ναι οταν ερχεται η μαμα μου η ηδερφη μου η η κουνιαδα μου φευγω και παω μεσα... ή βαζω σεντονακι!!

Κοπελα μου καλη δεν ειναι και οι 3 σελιδες μηνυματων απαντησεις σε σενα.....προς θεου! το θεμα αναπτυχθηκε και πηρε τροπη

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αυτο που λενε σε σενα ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ εχεις λεχουδακι και σου κανουν και κουμαντο να πας και στην ακρη να κρυφτεις! να πανε εκεινοι αλλου!

babybill2512

babybill2512
arco iris έγραψε:

Κοπελα μου καλη δεν ειναι και οι 3 σελιδες μηνυματων απαντησεις σε σενα.....προς θεου! το θεμα αναπτυχθηκε και πηρε τροπη

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αυτο που λενε σε σενα ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ εχεις λεχουδακι και σου κανουν και κουμαντο να πας και στην ακρη να κρυφτεις! να πανε εκεινοι αλλου!

ευχαριστω....μη με παρεξηγητε...λοχια ολε!

mariposa

mariposa
babybill δεν διαβασα τις αλλες απαντησεις θα σου πω μονο να κανεις αυτο που λεει το ενστικτο σου και η καρδια σου και κλεινε τα αυτια σου.Οσο για την αδελφη σου που δεν θηλασε φταιει το οτι δεν ενημερωθηκε προφανως και εινβαι λυπηρο για τα οφελη του θηλασμου μακροπροθεσμα.Εγω θηλασα 19 μηνες και σκοπευω να θηλασω ξανα,μονο καλο κανεις στο παιδακι σου πιστεψε με,συνεχισε και μην ακους τιποτα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:

Συμφωνω απολυτα, κανεις δε λεει κατι σε σενα, γενικα μιλαμε! Κακως το ανεχεσαι αυτο που σου κανουν και πας και παραπερα μεσα στο σπιτι σου!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι οι άλλοι είναι αυτοί που θα έπρεπε να είναι διακριτικοί σε μία θηλάζουσα μαμά από το κάθονται να χαλβαδιάζουν!!ΕΛΕΟΣ!!Οι άλλοι θα πρέπει να δείχνουν διακριτικότητα!!Εγώ 1η φορά θήλασα πριν 1χρόνο σε εστιατόρια ΤΙΓΚΑ στον κόσμο με πιτσιρίκια,ζευγάρια,μαμάδες και ήμουνα πάρα πολύ αγχωμένη και ο μικρός μου μόλις 2μηνών και τι έπρεπε να κάνω?Αν κάποιος θέλει να πάρει μάτι (σιχαίνομαι και που το λέω ακόμη) όλη η ντροπή είναι δική του!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Μα θα τρελαθουμε...τα ξωβυζα μεχρι τον αφαλο δεν μας πειραζουν μας πειραξαν οι μαμαδες που θηλαζουν....αν κρατας το παιδι με μια πανα δεν φαινεται απολυτως τιποτα,και δεν χρειαζεται να βγαλεις ολα σ τα ρουχα για να θηλασεις....και το μωρο ειναι μονο 13 ημερων και αρχισαν ολα αυτα?μην ακους κανεναν κοπελα μου.ΚΑΝΕΝΑΝ ομως....την επομεν φορα που θα ερθουν οι δικοι σ σπιτι για φαγητο να αφησεις το πιατο τους στην πιο σκοτεινη γωνια του σπιτιου ή ακομα καλυτερα στην τουαλετα γιατι προφανως ειναι πιο λογιο ενας ανθρωπος να τρωει σε τετοιες συνθηκες κατα τα λεγομενα τους....

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα σχολιασω το περιστατικο στο γενεσις. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ! !
Την ωρα του θηλασμου μπαμπαδες κ επισκεπτες να ειναι εκτος δωματιου!Εχουμε καθε δικαιωμα να το ζητησουμε αυτο.Αλλα ακομη κ αν δεν ηθελε ο κυριος να βγει ας τον μαζευε η γυναικα του!Ας γυρναγε αυτος την πλατη κ ας κοιτουσε τη γυναικα του κ το παιδι του κ οχι τα βυζια της διπλανης!Ελεος δλδ!
Ο θηλασμος ειναι ο μονος φυσικος τροπος ταισματος ενος βρεφους κ εχουμε καθε δικαιωμα να το κανουμε οπου κ οποτε θελουμε!Τωρα στο ποσο συγκαλυμενα ή απροκαλυπτα το κανει καθε γυναικα ειναι στη δικη της ιδιοσυγκρασια.

????????

Επισκέπτης
μα κι εγω γι αυτο το ειπα για να καταλαβετε οτι ακομα και στο μαιευτηριο βρεθηκε στραβος να κανει παρατηρηση!

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι άντρες δεν περιμένουν να δουν τα βυζιά μιας μαμάς που θηλάζει το μωράκι της.
Μπορούν να δουν βυζιά παντού και οπουδήποτε ,από τις παραλίες μέχρι τις τσόντες και από τα κανάλια μέχρι τις ξώβυζες που κυκλοφορούν.
Γιατί να υποπτευόμαστε πάντα κάποιον που εκούσια ή ακούσια κοιτάζει μια μαμά που θηλάζει και να μην σκεφτούμε και εμείς ότι δίνουμε δικαιώματα σε κάποιους ; Ας πάμε κάπου πιο prive να θηλάσουμε το μωρό μας.
Στα μαιευτήρια μην ξεχνάμε ότι οι μπαμπάδες ,δηλαδή οι άντρες μας είναι εκεί,μαζί μας και δεν έχουν την ανάγκη να δουν τα βυζιά της διπλανής.Βλέπουν τα δικά μας αν θέλουν.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα μα όλα είναι στο μυαλό μας και αναλύουμε η εξηγούμε τις καταστάσεις ανάλογα με το πως εμείς θεωρούμε ότι γίνονται και όχι αντικειμενικά όπως τελικά γίνονται.
Και σιγά μη δει ο άλλος τα βυζιά μας φόρα παρτίδα να ταϊζουν τα μωρά μας.
Όρεξη που την είχε λες και δε μπορεί να δει αλλού βυζιά παρά μόνο τα δικά μας.
Στο κεφάλι μας είναι όλα.
Αν δεχθούμε ότι είναι μια ιερή στιγμή,τότε γιατί να μην δεχθούμε ότι ένας νορμάλ άντρας δεν πιστεύει το ίδιο με εμάς ;
Εμένα με πειράζει κάτι άλλο,όταν μερικές γυναίκες ακόμα και μπροστά σε κόσμο θηλάζουν αλλά επίτηδες τα αφήνουν να τα βλέπουν οι άλλοι φόρα παρτίδα,έχει συμβεί σα να λέει η άλλη δες ρε τα βυζιά μου που θηλάζω.Ήμουν μαζί με τον άντρα μου και ο οποίος απλά της είπε "Σκεπάσου κοπέλα μου, θα κρυώσουν" !!!!
Έριξα το γέλιο βέβαια γιατί το έκανε επίτηδες - δεν ξέρω για ποιόν λόγο - αλλά σε ότι κάνουμε όχι μόνο εμείς αλλά γενικότερα ο άνθρωπος, θα πρέπει να υπάρχει ένα όριο.
Άλλο παράδειγμα είχαμε πάει στο σπίτι μιας φίλης μου που βαπτίσαμε και το κοριτσάκι της και είχε πάρτυ και είχαν έρθει μαμάδες με παιδιά και μπαμπάδες.
Ξαφνικά μια μαμά, το έβγαλε έξω στο σαλόνι και φυσικά όχι μόνο τα αρσενικά αλλά και εμείς πάθαμε πλάκα ,κοιταζόμασταν μερικές καλά καλά και λέω εγώ τώρα: δεν μπορούσε ρε παιδί μου να πάει στη κουζίνα ή στο δωμάτιο ; Έπρεπε να το βγάλει το βυζί φόρα παρτίδα στο σαλόνι ; Μα και να μην ήθελε κανείς να δει, θα το έβλεπε.
Και σιγά το θέαμα,ένα βυζί με καφετιά θηλή και ρώγα λόγω γέννας, να ταϊζει το μωρό των 8 μηνών παρακαλώ !
Συγνώμη αλλά αν ήμουν άντρας δεν θα ήθελα να δω βυζί για τον επόμενο μήνα.Αν ήμουν άντρας,λέω !

????????

Επισκέπτης
ioanna_41 έγραψε:Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι άντρες δεν περιμένουν να δουν τα βυζιά μιας μαμάς που θηλάζει το μωράκι της.

κι εγω αυτο ακριβως φανταζομουν!
Μπορούν να δουν βυζιά παντού και οπουδήποτε ,από τις παραλίες μέχρι τις τσόντες και από τα κανάλια μέχρι τις ξώβυζες που κυκλοφορούν.

συμφωνω
Γιατί να υποπτευόμαστε πάντα κάποιον που εκούσια ή ακούσια κοιτάζει μια μαμά που θηλάζει και να μην σκεφτούμε και εμείς ότι δίνουμε δικαιώματα σε κάποιους ; Ας πάμε κάπου πιο prive να θηλάσουμε το μωρό μας.
Στα μαιευτήρια μην ξεχνάμε ότι οι μπαμπάδες ,δηλαδή οι άντρες μας είναι εκεί,μαζί μας και δεν έχουν την ανάγκη να δουν τα βυζιά της διπλανής.Βλέπουν τα δικά μας αν θέλουν.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα μα όλα είναι στο μυαλό μας και αναλύουμε η εξηγούμε τις καταστάσεις ανάλογα με το πως εμείς θεωρούμε ότι γίνονται και όχι αντικειμενικά όπως τελικά γίνονται.

επειδη εγω μιλησα για το μαιευτηριο ιωαννα, να σε πληροφορησω οτι δεν ηταν καθολου μα καθολου στο μυαλο μου το ολο θεμα, και το ειδα ακριβως αντικειμενικα οπως εγινε....
Και σιγά μη δει ο άλλος τα βυζιά μας φόρα παρτίδα να ταϊζουν τα μωρά μας.
Όρεξη που την είχε λες και δε μπορεί να δει αλλού βυζιά παρά μόνο τα δικά μας.
Στο κεφάλι μας είναι όλα.

και δεν ηταν καθολου στο κεφαλι μου, δεν ηθελα να πω λεπτομερειες για να μη γινω σκληρη αλλα η συγκεκριμενη κυρια μου εξηγησε και το λογο.......το ενα της θεμα ηταν "οτι εκεινη δεν ειχε ουτε το ενα τεταρτο απ το δικο μου στηθος", και το αλλο της θεμα ηταν οτι "θα επρεπε να καταλαβαινω οτι αυτος ο αντρας τους τελευταιους μηνες ειχε λεει στερηθει τα σεξουαλκια του γουστα οσο να πεις και γυαλιζε το ματι του!!!!!!" χρησιμοποιω τα λογια της χωρις ουτε ενα κομα παραπανω!
Αν δεχθούμε ότι είναι μια ιερή στιγμή,τότε γιατί να μην δεχθούμε ότι ένας νορμάλ άντρας δεν πιστεύει το ίδιο με εμάς ;

και να πω εδω οτι εκανε παρατηρηση και στην αλλη κοπελα που ηταν στο δωματιο η οποια ειχε παθει τυμπανισμο και το ενα της στηθος ειχε κατεβει ως την κοιλια της, πονουσε τρομερα και δε μπορουσε να θηλασει, και της ειπε να αλλαξει κρεβατι ωστε το μεγαλο στηθος να ειναι απ τη μερια του μπαλκονιου και οχι απο την μεσα!!!!!!
Εμένα με πειράζει κάτι άλλο,όταν μερικές γυναίκες ακόμα και μπροστά σε κόσμο θηλάζουν αλλά επίτηδες τα αφήνουν να τα βλέπουν οι άλλοι φόρα παρτίδα,έχει συμβεί σα να λέει η άλλη δες ρε τα βυζιά μου που θηλάζω.

δες που θηλαζω ???? ουτε τις λεξεις που λες δε μπορω να πω...το βρισκω τραγικο!!!!

Ήμουν μαζί με τον άντρα μου και ο οποίος απλά της είπε "Σκεπάσου κοπέλα μου, θα κρυώσουν" !!!!
Έριξα το γέλιο βέβαια γιατί το έκανε επίτηδες - δεν ξέρω για ποιόν λόγο - αλλά σε ότι κάνουμε όχι μόνο εμείς αλλά γενικότερα ο άνθρωπος, θα πρέπει να υπάρχει ένα όριο.
Άλλο παράδειγμα είχαμε πάει στο σπίτι μιας φίλης μου που βαπτίσαμε και το κοριτσάκι της και είχε πάρτυ και είχαν έρθει μαμάδες με παιδιά και μπαμπάδες.
Ξαφνικά μια μαμά, το έβγαλε έξω στο σαλόνι και φυσικά όχι μόνο τα αρσενικά αλλά και εμείς πάθαμε πλάκα ,κοιταζόμασταν μερικές καλά καλά και λέω εγώ τώρα: δεν μπορούσε ρε παιδί μου να πάει στη κουζίνα ή στο δωμάτιο ; Έπρεπε να το βγάλει το βυζί φόρα παρτίδα στο σαλόνι ; Μα και να μην ήθελε κανείς να δει, θα το έβλεπε.

α να γεια σου!!!!!!!!! αυτο λεω κι εγω.......
Και σιγά το θέαμα,ένα βυζί με καφετιά θηλή και ρώγα λόγω γέννας, να ταϊζει το μωρό των 8 μηνών παρακαλώ !
Συγνώμη αλλά αν ήμουν άντρας δεν θα ήθελα να δω βυζί για τον επόμενο μήνα.Αν ήμουν άντρας,λέω !

παντως πιστεψε με, δεν ηταν καθολου στο κεφαλι μου το ολο θεματακι!

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ μην το παίρνεις προσωπικά,εγώ γενικά μιλάω και λέω την άποψη μου χωρίς να αναφέρομαι σε κάποια κοπέλα πολύ περισσότερο σε σένα.
Συμφωνούμε άλλωστε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις