76 Απ: Θα πρεπει να ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ το μωρο μου!!!!! Τρι Ιαν 08, 2013 12:32 pm
????????
Επισκέπτης
το ξερω απλα ειπες για το μαιευτηριο και μονο εγω μιλησα για μαιευτηριο
βεβαια εγω προφανως επεσα σε γκαου!
βεβαια εγω προφανως επεσα σε γκαου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
doritaki έγραψε:
Ο θηλασμος ειναι ο μονος φυσικος τροπος ταισματος ενος βρεφους κ εχουμε καθε δικαιωμα να το κανουμε οπου κ οποτε θελουμε!Τωρα στο ποσο συγκαλυμενα ή απροκαλυπτα το κανει καθε γυναικα ειναι στη δικη της ιδιοσυγκρασια.
babybill2512 έγραψε:ευχαριστω mama sto sunefaki ναι τον εχω συμμαχο τον αντρουλη μου αλλα δεν τον εχω συνεχεια!!!
Λογο δουλειας ταξιδευει πολυ και για εμενα ειναι ολα πολυ δυσκολα!
Παντως ειμαι πολυ χαρουμενη και τιποτα δεν με σταματα πια μιας το
λεχουδακι μου 15 ημερων σημερα που το ειδε ο παιδιατρος μου ειπε οτι τρεφεται super και εχει παρει πανω απο το μεσω ορο βαρος!!!
ειμαι περηφανη που τα καταφερνω..
ειχα πολυ φοβο μεσα μου και τα σχολια που δεχτηκα πριν μερες απο τους δικους μου με χαλασαν αλλα δεν με επηρεασαν!!!
Συνεχίζω λοιπόν...σπιτι μου μονη μου στην ηρεμια μου! Να θυλαζω το μωρακι μου!
Χωρις επισκεψεις χωρις σογια
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!
Mπραβο κοριτσακι μου!babybill2512 έγραψε:ευχαριστω mama sto sunefaki ναι τον εχω συμμαχο τον αντρουλη μου αλλα δεν τον εχω συνεχεια!!!
Λογο δουλειας ταξιδευει πολυ και για εμενα ειναι ολα πολυ δυσκολα!
Παντως ειμαι πολυ χαρουμενη και τιποτα δεν με σταματα πια μιας το
λεχουδακι μου 15 ημερων σημερα που το ειδε ο παιδιατρος μου ειπε οτι τρεφεται super και εχει παρει πανω απο το μεσω ορο βαρος!!!
ειμαι περηφανη που τα καταφερνω..
ειχα πολυ φοβο μεσα μου και τα σχολια που δεχτηκα πριν μερες απο τους δικους μου με χαλασαν αλλα δεν με επηρεασαν!!!
Συνεχίζω λοιπόν...σπιτι μου μονη μου στην ηρεμια μου! Να θυλαζω το μωρακι μου!
Χωρις επισκεψεις χωρις σογια
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!
mama_sto_synnefaki έγραψε:Αχ αφού το θέλεις κι εγώ σου το εύχομαι ολόψυχα!!! Δεν υπάρχει λόγος να μην το καταφέρεις! Ειδικά αν όπως είπα και πριν έχεις με το μέρος σου και τον άντρα σου
Αν επιτρέπεται γιατί δεν σου πέτυχε τις 2 πρώτες φορές? Ελπίζω βέβαια να μην γίνομαι πολύ διάκριτη...
Με το καλό να έρθει το ζουζούνι!! Τρίτο ε??? Ποπο συγχαρητήρια!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » Οι ιστορίες μας! » Ιστορίες θηλασμού » Θα πρεπει να ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ το μωρο μου!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης