1 ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ.....ΓΕΝΝΗΣΑ! Δευ Ιαν 07, 2013 7:05 am
Maria_90
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αποφασισα να σας γραψω κ εγω την συγκλονιστικη μου ιστορια!Ολα αρχισαν Κυριακη 16 Δεκεμβριου 2012 στην Λερο..ξυπνησα το πρωι με πολυ αιμα κ πονο Π.Η.Τ ειχα στις 23 Φεβρουαριου 2013..λεω κατι γινεται με το μωρο κ αποφασισαμε με τον Ακη μετα απο ωρες να παμε στο τοπικο νοσοομειο της περιοχης(να σας πω την αληθεια δεν ειχα ακουσει κ τα καλυτερα λογια)...μου κανουν υπερηχο το μωρο ηταν ενταξει αλλα μου λεει ο γιατρος οτι εχω διαστολη 5 εκατοστα κ πως απορουσε που ημουν τοσο χαλαρη.κανουν μινι συμβουλη πανω απο το κεφαλι μου ειχαν μαζευτει 5-6 ατομα,ειχα πανικοβλιθει δεν ημουν ετοιμη για γεννα.Ξαφνικα λεει ενας μαιευτηρας θα κανουμε καισαρικη το παιδι ερχεται με τα ποδαρακια..λεω απο μεσα μου δεν μπορει να μου συμβαινει αυτο!Δεν μπορω να το κανω δεν ειμαι ετοιμη κ δεν εχω κανεναν εδω ουτε γονεις ουτε τπτ μονο τον αντρα μου!Μεσα σε μιση ωρα με ειχαν ετοιμασει κ πηγαινα στην αιθουσα τοκετων,δεν σκεφτομουν τπτ απο τον πανικο μου!Ειχα ακουσει τοσα πολλα για την καισαρικη φοβομουνα κ ειδικα σε αυτο το νοσοκομειο!Τελικα στις 17:12 γεννηθηκε το αγορακι μου,μετα απο 4 μερες βγηκαμε απο το νοσοκομειο!Ηταν η καλυτερη στιγμη της ζωης μου πιο πολυς ηταν ο φοβος μου παρα η γεννα..ουτε πονο καταλαβα ουτε τπτ κ το νοσοκομειο ΑΨΟΓΟ καλυτερο κ απο ειδιοτικη κλινικη!Ευχαριστω ολους τους γιατρους κ τις νοσοκομες για την αψογη συμπεριφορα τους!