Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 39]

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου ευουλη μου!!καλη χρονια!!!καλα ειμαι!!μακαρι ολα τα κοριτσακια να εχουμε ευχαριστα αυτο τον μηνα!!εχω χαλαρωσει πολυ με το θεμα παιδιου και ξαναβρηκα τον παλιο καλο μου εαυτο!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 328109 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 328109
Μαρακι μου!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 35468
ειδες που σου ειπα οτι θα πανε ολα καλα!!!!!!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 604962 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 604962

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΑΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΗΛ ΔΙΑΒΑΤΕΣ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΝΝΟΩ!)! ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ: 1)ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΟ, 2)ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ 3) ΤΥΧΑΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΙΩΝ. ΣΤΗΝ 1Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ Ο Γ. ΚΑΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑ ΥΓΙΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΣΤΗΝ 3Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΑΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΓΙΗ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

anypomoni

anypomoni
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
karamelitsa22 έγραψε:γεια σου ευουλη μου!!καλη χρονια!!!καλα ειμαι!!μακαρι ολα τα κοριτσακια να εχουμε ευχαριστα αυτο τον μηνα!!εχω χαλαρωσει πολυ με το θεμα παιδιου και ξαναβρηκα τον παλιο καλο μου εαυτο!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 328109 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 328109
Μαρακι μου!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 35468
ειδες που σου ειπα οτι θα πανε ολα καλα!!!!!!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 604962 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 604962
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΓΤ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ....ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΑΡΟ...ΕΧΩ ΗΡΕΜΙΣΕΙ......ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ...!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 215994 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΗΣ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΑΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΗΛ ΔΙΑΒΑΤΕΣ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΝΝΟΩ!)! ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ: 1)ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΟ, 2)ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ 3) ΤΥΧΑΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΙΩΝ. ΣΤΗΝ 1Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ Ο Γ. ΚΑΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑ ΥΓΙΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΣΤΗΝ 3Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΑΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΓΙΗ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΩΡΡΗΞΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.....
ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ-ΚΑΛΟ ΣΠΕΡΜΑ -ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ????????ΣΟΡΥ ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ..
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΓΡ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΑΜΑ ΑΚΟΥΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

FOTINI28

FOTINI28
ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!! ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Μ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!! ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Μ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???????ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΜΡ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?

FOTINI28

FOTINI28
art86 έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!! ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Μ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???????ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΜΡ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?

ΧΑΡΜΑ!!!ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ..ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΕΙ ΝΕΚΡΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ Η' ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, ΛΗΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΑΣΚΗΣΗ ΚΤΛ!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 990599 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑΝ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑ!!!

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευουλι μου και πολυ καλα κανεις!!!Οποτε θελει εκεινο θα ερθει!!!
Διαβαζα ενα θρησκευτικο βιβλιο που με χαρακτηριζε απολυτα!!!δλδ, οτι ηθελα ενα παιδι και το ηθελα εδω και τωρα!!Χωρις να υπολογιζω αλλους παραγοντες και καταστασεις!!Ηθελα να ικανοποιησω το "εγω μου"!επειδη ολα τα οργανωνω και τα επιτυγχανω, πιστευα πως θα το επιτυγχανα και αυτο μονο και μονο επειδη το ηθλεα!Και καθε φορα που δεν ερχοταν στενοχωριομουν!!
Οποτε μεσα απο αυτο το βιβλιο συνειδητοποιησα οτι ολα γινονται την καταλληλη στιγμη, για τον καταλληλο λογο και επειδη το θελει μονο ο ΘΕΟΣ!
Οποτε μετανοιωσα για τις σκεψεις μου και την συμπεριφορα μου και επανηλθα ψυχολογικα!!!
Αφρουλινικο, ειμαι σουπερ!!!χαχαχαχ
μονο το αυτι μου λιγο με ενοχλει αλλα θα περασει και αυτο!!Ποτε θα πας να δεις ξανα το μωρακι σου?!!
Αρτεμουλα, εγω πιστευω πως καλο θα ηταν να κανετε τις απαραιτητες εξετασεις για να ειστε ησυχοι!

FOTINI28

FOTINI28
karamelitsa22 έγραψε:ευουλι μου και πολυ καλα κανεις!!!Οποτε θελει εκεινο θα ερθει!!!
Διαβαζα ενα θρησκευτικο βιβλιο που με χαρακτηριζε απολυτα!!!δλδ, οτι ηθελα ενα παιδι και το ηθελα εδω και τωρα!!Χωρις να υπολογιζω αλλους παραγοντες και καταστασεις!!Ηθελα να ικανοποιησω το "εγω μου"!επειδη ολα τα οργανωνω και τα επιτυγχανω, πιστευα πως θα το επιτυγχανα και αυτο μονο και μονο επειδη το ηθλεα!Και καθε φορα που δεν ερχοταν στενοχωριομουν!!
Οποτε μεσα απο αυτο το βιβλιο συνειδητοποιησα οτι ολα γινονται την καταλληλη στιγμη, για τον καταλληλο λογο και επειδη το θελει μονο ο ΘΕΟΣ!
Οποτε μετανοιωσα για τις σκεψεις μου και την συμπεριφορα μου και επανηλθα ψυχολογικα!!!
μονο το αυτι μου λιγο με ενοχλει αλλα θα περασει και αυτο!!Ποτε θα πας να δεις ξανα το μωρακι σου?!!
Αρτεμουλα, εγω πιστευω πως καλο θα ηταν να κανετε τις απαραιτητες εξετασεις για να ειστε ησυχοι!
ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΝΗ?

anypomoni

anypomoni
karamelitsa22 έγραψε:ευουλι μου και πολυ καλα κανεις!!!Οποτε θελει εκεινο θα ερθει!!!
εχεις απολυτο δικιο...ολοι ετσι σκεφτομαστε...."ολα τα μπορω εγω.." πρεπει ομως να υπολογιζουμε ολα οσα παιζουν ρολο για να πετυχουμε τους στοχους μας.....

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ Η' ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, ΛΗΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΑΣΚΗΣΗ ΚΤΛ!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 990599 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑΝ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΤΡΕΛΗ.....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ........ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΜΑΚΑΡΙ...ΤΟ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ....ΤΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ--ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ-ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ??Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ

FOTINI28

FOTINI28
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ Η' ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, ΛΗΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΑΣΚΗΣΗ ΚΤΛ!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 990599 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΤΡΕΛΗ.....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ........ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΜΑΚΑΡΙ...ΤΟ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ....ΤΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ--ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ-ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ??Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ!!! ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Φωτεινουλα μου , οντως εχει σημερα πολυυ κρυοοο!!!
με ενα ή δυο μωρακια??ξερεις κατι που δεν ξερω!!Καποιος μου ειχε πει οτι θα κανω διδυμα!λες??

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??????ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.....
ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΛΑΛ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΧΑΖΗ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 31Η ΜΕΡΑ......ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ ΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΑΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΑΝΙ ΣΑΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΤΕ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ Ε?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ...ΣΟΡΥΥΥΥΥΥΥΥ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...Ε?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ...ΠΟΙΟΝ ΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΡΑΓΕ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

marichui

marichui
Βοσκησα τη σαλατιτσα και επανηλθα και τι ειδα;;;; Την Ελενίτσα-Καραμελίτσα!!!! Τι κάνεις; είσαι καλύτερα κοπέλα μου; ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 - Σελίδα 2 417472

Αρτεμις αν θυμασαι απο τοτε που ειπες οτι θα μπαινεις λιγοτερο σου ειχα πει να πατε στο γιατρο, μονο αυτος μπορει να κατευθυνει! Εμεις μπορει να λέμε και βλακειες!!!!

FOTINI28

FOTINI28
karamelitsa22 έγραψε:

με ενα ή δυο μωρακια??ξερεις κατι που δεν ξερω!!Καποιος μου ειχε πει οτι θα κανω διδυμα!λες??

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ!!! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ...ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 3!!!!!!! ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ Ε? ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ...ΘΕΛΩ ΖΩΗΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!! ΕΝΝΟΩ ΖΕΩΗΡΑ ..ΟΧΙ ΑΥΘΑΔΙΚΑ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:
karamelitsa22 έγραψε:

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ!!! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ...ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 3!!!!!!! ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ Ε? ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ...ΘΕΛΩ ΖΩΗΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!! ΕΝΝΟΩ ΖΕΩΗΡΑ ..ΟΧΙ ΑΥΘΑΔΙΚΑ!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΜΑΙ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΙΟ 6 ΕΤΩΝ ΖΩΗΡΟ..............ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ.....ΡΩΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝ Η ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΚΙΑ ΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ......ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ Η ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΖΑΝΙ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μου ειμαι πολυ καλυτερα!!
Ακολουθησα τις ιατρικες και μη συμβουλες σου και ειμαι περδικι!!
χαχαχαχ
Εσυ πως εισαι?Κατι για σαλατουλες και καλαμποκακια διαβαζω!!στυλακι μανουλα θα εισαι!!!
Φωτεινουλα, ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα!!!Αυτο με τον σταυρο το εχεις κανει?που σου βγαζει ποσα παιδια θα κανεις?Εμενα βγαινουν 3!ενα κοριτσακι και 2 αγορακια!!

marichui

marichui
Κι εμενα τρια αλλα δε θυμαμαι το φύλο!!! Χαιρομαι κοπέλα μου που εισαι καλύτερα!!

FOTINI28

FOTINI28
art86 έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:
karamelitsa22 έγραψε:

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΜΑΙ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΙΟ 6 ΕΤΩΝ ΖΩΗΡΟ..............ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ.....ΡΩΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝ Η ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΚΙΑ ΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ......ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ Η ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΖΑΝΙ

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΔΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΘΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!! ΕΝΝΟΩ ΓΛΥΚΙΑ ΤΡΕΛΑ!! ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ...ΜΕ ΛΟΓΙΑ.

FOTINI28

FOTINI28
karamelitsa22 έγραψε:Μαρακι μου ειμαι πολυ καλυτερα!!
Ακολουθησα τις ιατρικες και μη συμβουλες σου και ειμαι περδικι!!
χαχαχαχ
Εσυ πως εισαι?Κατι για σαλατουλες και καλαμποκακια διαβαζω!!στυλακι μανουλα θα εισαι!!!
Φωτεινουλα, ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα!!!Αυτο με τον σταυρο το εχεις κανει?που σου βγαζει ποσα παιδια θα κανεις?Εμενα βγαινουν 3!ενα κοριτσακι και 2 αγορακια!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!! ΟΧΙ ΔΝ ΤΟ ΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΝΑΖΕ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑΤΡΟΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις