26 Απ: ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??? Κυρ Ιαν 13, 2013 12:37 pm
evi2
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Το ιδιο κι εμεις!Με μια μονο ελευθερη επαφη...Μακαρι και το δευτερο να μας ερθει το ιδιο γρηγορα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mairyz έγραψε:Καλημερα σας κοριτσια!!
Κι εγω στον πρωτο μηνα εμεινα εγκυος παρολο που ειχα πολυκυστικες!!Δεν θελει αγχος....Καποια στιγμη θα ερθει!!!!!
μαμά Βασιλικής έγραψε:Εμείς ήμαστε απο τους πραγματικά ευλογημένους,το έλεγα απο την αρχή,και τώρα που διαβάζω τοοοοόσα εδώ μεσα,το φωνάζω!!!Και πραγματικά ευχομαι σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθουν να τα καταφέρουν μέσα απ την καρδιά μου!! ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΗΡΘΕ.. !!!!!!! Στα 7 χρόνια που ήμαστε μαζί!!!!
toutounaki έγραψε:Το αγοράκι μας ήρθε στον 1ο μήνα προσπαθειών. Η μικρούλα μας στον 9ο μήνα...
aggeliki5579 έγραψε:Κι εμεις ειμαστε απο τους πολυ τυχερους..με μια και μονο ελευθερη επαφη εγινε το θαυμα..πραγματικα τυχεροι και ευλογημενοι..μακαρι ολα τα ζευγαρια τοσο ευκολα να αποκτησουν τα μωρακια τους..το ευχομαι σε ολους..
evi2 έγραψε:Το ιδιο κι εμεις!Με μια μονο ελευθερη επαφη...Μακαρι και το δευτερο να μας ερθει το ιδιο γρηγορα
marinaki <3 <3 έγραψε:εγω εμεινα στον δευτερο μηνα!!
κ στον πρωτο θα εμενα απλα οταν εγινε η ολοκληρωσει εγω σηκωθηκα πηγα στην τουαλετα κατουρησα κ μετα εκανα κ μπανιο κ μαλλον εφυγαν!!!
mairyz έγραψε:Καλημερα σας κοριτσια!!
Κι εγω στον πρωτο μηνα εμεινα εγκυος παρολο που ειχα πολυκυστικες!!Δεν θελει αγχος....Καποια στιγμη θα ερθει!!!!!
sandoula-manoula έγραψε:Εμείς κάναμε βλακειούλες με τον άντρα μου, δεν το επιδιώκαμε και λέγαμε σιγά δεν γίνεται τόσο εύκολα και όμως έγινε με την πρώτη!
Μάλλον μπορεί να έγινε τόσο γρήγορα επειδή δεν το είχαμε σκοπό
γκαρης έγραψε:καλημερα.....
το πρωτο και το τριτο απλα ετυχε....
στο δευτερο εμεινα σε 2 μηνες....
με το καλο ενα σπορινι
twinsmom έγραψε: ευχομαι αυτη η χρονια να σου φερει ενα μωρο στην αγκαλια!οχι αγχος καλη διατροφη ελαττωσε καπνισμα αν καπνιζεις και μην παρεις τεστ ωορηξιας γιατι θα σε αγχωσει νομιζω...με το καλο
zoim έγραψε:Μετά από σχεδόν 3 χρόνια!!!!!Όταν είπα στον άντρα μου ότι εγκαταλείπουμε τις προσπάθειες λόγω απογοήτευσης αλλά και οικονομικού(μόλις είχα μείνει άνεργη)αμέσως έμεινα έγκυος.Πιθανή ημερομηνία σύλληψης 25/12!!!Αυτό και αν ήταν δώρο από τον Θεό!!!
mairyz έγραψε:
i alitheia einai oti xekinw me 5 kilakia parapanw alla prospathw na trww swsta tin posotita de mporw na kopsw dustuxws!alkool eutuxws den eimai katholou fan kai tsigaro kapniza me to poto-kafe oxi maniwdws prin apo 5 xronia...les na uparxei pithanotita na ephreazei?akousa apo gnwsti istoria mwro den epairne varos giati i mama kapnize meta tin efiveia kai to eixe kopsei xronia prin tin egumosuni
natasathess έγραψε:Γεια σας,κορίτσια! Και εμείς είπαμε θα κάνουμε ελεύθερα και ότι γίνει! Σταμάτησα τα αντισυλληπτικά Οκτώβριο και Δεκέμβριο έμεινα έγκυος!
nantiag έγραψε:28alex sou exw steilei etima filias !
28ALEX έγραψε:natasathess έγραψε:Γεια σας,κορίτσια! Και εμείς είπαμε θα κάνουμε ελεύθερα και ότι γίνει! Σταμάτησα τα αντισυλληπτικά Οκτώβριο και Δεκέμβριο έμεινα έγκυος!
sugxaritiria!!!!
egw pote tha ginw mana? έγραψε:makari na pane ola kala
apo to stoma sou kai stou theou to auti
xairomai para poly pou exw mpei sth parea sas mou dinei dynamh kai elpida gia na synexisw th prospatheia mou
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Έρχεται ο πελαργός! » ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης