1 Να μαι και εγω πρωτη φορα μανουλα..γεια σε ολες τις μανουλες Δευ Φεβ 11, 2013 3:55 pm
lina-kos
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα
Ειμαι εγκυος και εχω τρελαθει απο τη χαρα μου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lina-kos έγραψε:Καλησπερα
λινα καλως ηρθες στην παρεα μας!! με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!! και εγω ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!lina-kos έγραψε:Καλησπερα
καλημερα μανουλες ειμαι καινουργια στη παρεα σας και χαιρομαι πολυ που μπορω να μιλαω με μανουλες που εχουμε κοινο παρανομαστη τα παιδακια μας.εγινα για πρωτη φορα μανουλα τον ιουνιο 2012 και απεκτησα τον πριγκηπα της ζωης μου 7 μηνων πιακαι νιωθω να πλημμυρισμενη απο συναισθηματα και ηθελα να το μοιραστω μαζισας.αννιτακι να σου ζησει ο γιοκας σου.Anitaki έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!,,ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΗ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ FORUM ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ!!!
σε ευχαριστω πολυ λουουμακι και σε σενα να σου ζησειη πριγκηπισσα σου να ειναι η ζωη της πασπαλισμενη με μεγαλεςλουκουμάκι έγραψε:Να σου ζήσει ο πρίγκηπαs σου , να είναι πάντα γερόs.Είναι όντωs τόσα πολλά τα συναισθήματα,έχειs απόλυτο δίκιο le petit prince.Εμένα η πριγκηπισούλα μου γεννήθηκε τον Ιούλιο και μου έχει πάρει τα μυαλά
Είμαι μαμά! » ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... » Οι απαραίτητες... συστάσεις! » Να μαι και εγω πρωτη φορα μανουλα..γεια σε ολες τις μανουλες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης