1 Θέμα θηλασμου Δευ Μαρ 25, 2013 10:51 am
chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Το μωρακι μου ειναι 5 ημερών. Οταν το βάζω στο στήθος κοιμάται στα 10 λεπτα κ νομιζω οτι δε τρώει πολυ. Τι με συμβουλευετε;; Επίσης πρεπει να ρευτει;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
φρουφρού έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ CHRYSSA!DEN EXΩ GENNHSEI AKOMA ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΕ΄10' ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ .ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Κ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΟ ΚΟΛΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ!!!!
art25kar έγραψε:Κουράγιο θέλει και επιμονή
Τρίψε και την πλατούλα του ενόχλησέ το να ξυπνάει.
Οι πρώτες 40 μέρες ( μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός) είναι λιγάκι δυσκολές μετά θα δεις όλα θα είναι τέλεια.
Βρές μια στάση να σε βολεύει ( μπορείς και ξαπλωμένη) και υπομονή
Αν πάντως βρέχει πάνες όλα οκ μην αγχώνεσαι και κυρίως μην δ΄λωσεις μπουκάλι
¨Οσα μλ ξένο δώσεις τόσα μλ λιγότερο θα παράγεις και το έχασες το παιχνίδι
Μπήκες στο λινκ που σου έδωσα? θα δεις ότι όλες στην αρχή τα ίδια περάσαμε
Loukia M. έγραψε:art25kar έγραψε:Κουράγιο θέλει και επιμονή
Οι πρώτες 40 μέρες ( μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός) είναι λιγάκι δυσκολές μετά θα δεις όλα θα είναι τέλεια.
Chrisa 1on na s zisei to moraki kai 2on signomi pou tha epemvo sto thema s den exo apadisi na s doso .. gt kai ego akoma dn exo ginei manoula se ena mina me to kalo ginomai ..
Art na se rotiso se auto to site pou edoses stn kopela, ean thelo na kano kapoia erotisi ti prepei na kano ?? giati mou fenete poli xrisimo .. ean boreis na mou peis , euxaristo
!
art25kar έγραψε:Loukia M. έγραψε:art25kar έγραψε:Κουράγιο θέλει και επιμονή
Chrisa 1on na s zisei to moraki kai 2on signomi pou tha epemvo sto thema s den exo apadisi na s doso .. gt kai ego akoma dn exo ginei manoula se ena mina me to kalo ginomai ..
Art na se rotiso se auto to site pou edoses stn kopela, ean thelo na kano kapoia erotisi ti prepei na kano ?? giati mou fenete poli xrisimo .. ean boreis na mou peis , euxaristo
!
Μπες εδώ https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dGt1SmwyR203Tk9jcHdCQlZfaWNFRmc6MA#gid=0
Πάντως έχει άπειρα 'αρθρα διάβασε και αυτά και αν θέλεις κάποια βοήθεια ( έγινα ειδικός από το πολύ διαβασμα) μην διστάζεις να ρωτήσεις
κοριτσακι μου καλησπερα.προς θεου μην χρησιμοποιησεις απλο θηλαστρο.καλυτερα νοικιασε ενα νοσοκομειακο για να κανεις τη δουλεια σου.με το κοινο θηλαστρο θα σου μειωθει η παραγωγη και θα χεις αλλα.με ολη την αγαπη μου σου το λεωchrissa έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια. Ναι δυσκολευομαι αρκετά κ κυρίως αγχωνομαι γιατι δε ξέρω ποσο. ι τρώει. Η παιδιατρος που τον είδε την Παρασκευή μου είπε οτι ειναι πολυ καλός, απλα δεν εχει πάρει βαρος κ να μη με στεναχωρεί αυτο. Σκέφτομαι να πάρω θηλαστρο για να ελέγχω τι τρώει και εκείνη συμφώνησε. Δε θέλω να δώσω ξένο γάλα στο παιδι αλλα συνεχίζει να κοιμάται στο 10λεπτο οτι και να του κάνω. Εχετε να μου συστησετε θηλαστρο που χρησιμοποιήσατε εσείς;
chrissa έγραψε:Επίσης πρεπει να ρευτει;;
chrissa έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια. Ναι δυσκολευομαι αρκετά κ κυρίως αγχωνομαι γιατι δε ξέρω ποσο. ι τρώει. Η παιδιατρος που τον είδε την Παρασκευή μου είπε οτι ειναι πολυ καλός, απλα δεν εχει πάρει βαρος κ να μη με στεναχωρεί αυτο. Σκέφτομαι να πάρω θηλαστρο για να ελέγχω τι τρώει και εκείνη συμφώνησε. Δε θέλω να δώσω ξένο γάλα στο παιδι αλλα συνεχίζει να κοιμάται στο 10λεπτο οτι και να του κάνω. Εχετε να μου συστησετε θηλαστρο που χρησιμοποιήσατε εσείς;
art25kar έγραψε:φρουφρού έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ CHRYSSA!DEN EXΩ GENNHSEI AKOMA ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΕ΄10' ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ .ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Κ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΟ ΚΟΛΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ!!!!
Τα 10 λεπτά είναι υπερβολικά λίγα για νεογέννητο ...
Σε κάθε θηλασμό δίνουμε το ένα στήθος μέχρι να βαρεθεί το μωρό ( όχι να κοιμηθεί) και μετά και το άλλο στήθος.
Στον επόμενο τα πάμε εναλλάξ
Το μωρό πρέπει να πιάνει όλη την θηλαία άλω και όχι μόνο την θηλή και να ακούμε το μωράκι μας ΄οτι καταπίνει ( και δεν πιπιλάει)
Δεν χρειάζεται αν ρευτούν τα μωρά που θηλάζουν ,,, αυτό που μετράς είναι 8-10 βρεγμένες πάνες την ημέρα
Θήλασα την πρώτη μου κόρη 19 μήνες και περιμένω πως και πως να το επαναλάβω με το δεύτερο
letitsa έγραψε: για εμενα βαζε το μωρακι να τρωει αλλα οχι να πιπιλαει, μην τον βαζει σε λιγοτερο απο μια ωρα γιατι θα ναει το στηθος πιπιλα
katiag26 έγραψε:Καλημέρα. Είμαι και εγώ υπέρ του θηλασμού αλλά βρε κορίτσια το διαβάζω συνέχεια που το λέτε όχι στο ξένο γάλα. Δεν είναι ωραίο στις νέες μανούλες να είστε τόσο απόλυτες. Είναι πολύ καλό για το μωρό να θηλάζει αποκλειστικά αλλά υπάρχουν περίπτωσεις που η μεικτή διατροφή βοηθάει το μωρό.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης