Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
460 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 460 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με καισαρική σίγουρα κυρίως λόγω διδύμων αλλά έχω κ καποια κιλα παραπάνω και είναι καλύτερα έτσι. Αν φτάσω ως εκεί βεβαίως, με το καλό (που το εύχομαι και για τις 2 μας). Εσύ φυσιολογικό;

melaxrini

melaxrini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
α μαλιστα. ναι ετσι λεμε με το γυναικολογο μου! απλα λεω α κανω επισκληριδιο!

IoliAtore

IoliAtore
άρα η τιμή 1400 είναι φ.τ. αλλά κομπλέ, δεν είναι άσχημα. κι εγώ αν εκανα φ.τ. θα έκανα σί-γου-ρα επισκληρίδιο, ασυζητητι!

με το καλό σου εύχομαι!

melaxrini

melaxrini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ναι δεν το συζηταω περισσοτερα περιμενα να σου πω την αληθεια.. σε ευχαριστω πολυ . δεν μπορω να περιμενω να σπασουν τα νερα στο σπιτι και να παω διοτι ειμαι και μια ωρα και κατι απο δω για να παω στην κλινικη. και ασε τοτε που θα γεννησω συνηθως εχουμεκαι χιονι πολυ αρα καλυτερα προγραμματισμενα πιστευω.

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιολη μου καλησπερα τι κανεις?
φυσικα κ θελω να θηλασω δεν το συζητω...μπορει να χρειαστω κ συμπληρωμα στην αρχη η΄καποιες φορες αλλα θελω να θηλασω οσο περισσοτερο μπορω...ΜΕΝΝ (ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) εχουν ΓΕΝΝΕΣΙΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΙΠΠΟΚΡΆΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ..τωρα οσο γι αυτο που μου ειπες για τη φιλη σου οτι της εφερναν το μωρο ταισμενο ΙΟΛΗ μου θα ρωτησω...ααα αυτο δεν μου αρεσει....!!!!!!
αγχωθηκα λιγο με την καισαρικη μπορω να πω βρε κορτσια....ολο αυτο σκεφτομαι....ΟΥΦΦΦΦ κ ξανα παλι ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ

melaxrini μου κ εσυ ΓΕΝΝΕΣΙΣ ε???με το καλο κοπελα μου

melaxrini

melaxrini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evianna80 έγραψε:Ιολη μου καλησπερα τι κανεις?
φυσικα κ θελω να θηλασω δεν το συζητω...μπορει να χρειαστω κ συμπληρωμα στην αρχη η΄καποιες φορες αλλα θελω να θηλασω οσο περισσοτερο μπορω...ΜΕΝΝ (ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) εχουν ΓΕΝΝΕΣΙΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΙΠΠΟΚΡΆΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ..τωρα οσο γι αυτο που μου ειπες για τη φιλη σου οτι της εφερναν το μωρο ταισμενο ΙΟΛΗ μου θα ρωτησω...ααα αυτο δεν μου αρεσει....!!!!!!
αγχωθηκα λιγο με την καισαρικη μπορω να πω βρε κορτσια....ολο αυτο σκεφτομαι....ΟΥΦΦΦΦ κ ξανα παλι ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ

melaxrini μου κ εσυ ΓΕΝΝΕΣΙΣ ε???με το καλο κοπελα μου
ναι στο γεννεσις. σε ευχαριστωωωω πολυ!! Very Happy Smile 

IoliAtore

IoliAtore
evianna μου ναι ταϊσμένο και όχι μόνο σε 1 κοπελα αλλά σε 3 το ίδιο πράγμα. Ωστόσο διατηρώ μία επιφύλαξη γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Ρώτησε όμως εφόσον θέλεις να θηλάσεις.

Με τα δίδυμα είναι δύσκολο και θέλουμε όλη την υποστήριξη που μπορούν να μας δώσουν. Αρα είναι σημαντικό οι μαίες στην κλινική να βοηθάνε.

Εννοείται και παλι αν με το καλό τα πράγματα είναι καλά!

Εγώ θέλω σίγουρα να υπάρχει ΜΕΝΝ γιατί αχρείαστη ναναι αλλά αισθάνομαι πιο σίγουρη.

Για την καισαρική γιατί αγχώνεσαι; Το βασικότερο είναι να κρατήσουμε τα μωράκια μας μέσα Smile όσο πιο πολύ γίνεται!! Η ίδια η διαδικασία της καισαρικής προσωπικά δεν με αγχώνει. Ξέρω ότι θαχω ράμματα και καποια στιγμή θα πονέσω αλλά τι να γίνει. Και μάλιστα εγώ που έχω και παραπάνω κιλά είναι πιο δύσκολη η επούλωση της πληγής αλλά ό,τι μου πουνε θα το κάνω.

Ξέρω από φίλες μου που έκαναν πάντως ότι όσο πιο γρήγορα σηκωθείς έστω σιγά σιγά να περπατήσεις τόσο γρηγορότερα επουλώνεται το τραύμα.

Εγώ πάντως εμπιστεύομαι τη γιατρό μου και από την εμπειρία μου σε Γένεσις και Παπαγεωργίου τα εμπιστεύομαι και τα δύο. Γένεσις έκανα τις εξωσωματικές (που επίσης περιλαμβάνουν αναισθησία, επεμβάσεις κτλ) και Παπαγεωργιου έχω νοσηλευτεί για γυναικολογικά θέματα τη μία φορά και την άλλη πέρσι για διακοπη κύησης (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) και οι γιατροί και οι μαίες είναι πολύ καλοί.

Κορίτσια με το καλό να φτάσουμε όλες ως εκεί!!!!

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως που γεννησα στην Γενικη Κλινικη το 2010 βεβαια τον νοεμβρη εχω να συμφωνησω οτι τα παιδια τα εφερναν ταισμενα, και ειχε γινει χαμος. εγω ειχα κανει rooming in και δεν αντιμετωπισα τετοιο θεμα, αλλα οι αλλες κοπελες που ειχαμε γεννησει την ιδια μερα ειχαν εκνευριστει θυμαμαι. κι εγω δεν ειχα υποστηριξη καθολου απο τις μαιες εκει. ηταν οι περισσοτερες μικρουλες και καποιες βαριοντουσαν. την τελευταια μερα που εφευγα ηρθε η αρχιμαια, ας το πω ετσι, και μου εδωσε τελευταια στιγμη καποιος κατευθυντηριες γραμμες, που ομως τοτε ηταν αργα διοτι εγω ειχα την μαια του γυναικολογου μου. αλλα κι οταν ζητησα rooming in ειχαν φρικαρει και δεν ηθελαν στην αρχη. γενικα σε αυτο το θεμα καμια στηριξη. ειτε γιατι δεν ηξεραν, ειτε γιατι βαριοντουσαν. επαναλαμβανω, το 2010! μακαρι να εχουν αλλαξει τα πραγματα.
με το καλο κοριτσια!

gallida

gallida
Να προσθεσω οτι 4κλινο για γεννες δεν εχει το γενεσις,μονο 3κλινο και πανω!
Επισης αχρειαστη να ειναι αλλα η καλυτερη ΜΕΝΝ ειναι του Ιπποκρατειου.Οπότε τα περισσοτερα μωρα εκει πανε κατευθειαν....

jasmmin

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
KOΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ !ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ 7-2013 ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι να πω βρε κοριτσια ,θα το ψαξω το θεμα γιατι θελω να θηλασω και το ανεφερα στην ΓΕΝΙΚΗ οταν πηγα...μαλλον δεν ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ...θα ξαναπερασω την Παρασκευη που θα παω για doppler...

IoliAtore

IoliAtore
jasmmin ευχαριστούμε, και εσύ να χαίρεσαι το δικό σου! Για τις τιμές και εγώ το άκουσα αυτό για το Διαβαλκανικό! Αλλά είναι και θέμα πού ξεγεννάει ο γιατρός σου!

evianna μην άγχεσαι, ρώτα τους από τώρα για να το έχεις ξεκαθαρισμένο! Άλλη εναλλακτική δεν σου έδωσε ο γιατρός;

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η γιατρος μου ειναι ΓΕΝΙΚΗ, ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.
Ιολη μου μηπως ξερεις τιμες διαβαλκανικου?

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η γιατρος μου ειναι ΓΕΝΙΚΗ, ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.
Ιολη μου μηπως ξερεις τιμες διαβαλκανικου?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρωτείστε απευθείας τιμές γιατί στα ιδιωτικά της Αθήνας οι τιμές αυξήθηκαν
(έσκασε mail από Λητώ, άλλη μου είπε για το ΙΑΣΩ)
Σήμερα συνέβησαν αυτά....

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιoazon το ψιλιαστικα γιατι εδω και δυο μερες παιρνω τηλ στο λογιστηριο του ΓΑΙΑ κ ολο μου λενε καλεστε μας απο αυριο που θα εχουμε τον νεο μας τιμοκαταλογο.Ελεος ρε γαμωτο που θα φτασουν?Μηπως τυχον γνωριζεις εαν αυξηθηκαν κατα πολυ??

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alepouditsa1 έγραψε:Ιoazon το ψιλιαστικα γιατι εδω και δυο μερες παιρνω τηλ στο λογιστηριο του ΓΑΙΑ κ ολο μου λενε καλεστε μας απο αυριο που θα εχουμε τον νεο μας τιμοκαταλογο.Ελεος ρε γαμωτο που θα φτασουν?Μηπως τυχον γνωριζεις εαν αυξηθηκαν κατα πολυ??
Δεν ξέρω συγκεκριμένα.
Αν μάθω, θα σας γράψω....
Το email έλεγε "αλλαγές τιμών" χωρίς να διευκρινίζει (κουφάλες.....)

IoliAtore

IoliAtore
Evianna μου όχι δεν ξέρω γιατί η δική μου δεν ξεγεννάει διαβαλκανικό οπότε δεν ρώτησα. Οι γνωστές και φίλες που γέννησαν εκεί έχει 1 και 2 χρόνια οπότε σίγουρα παίζουν άλλες τιμές.

Παροχές ξέρω όμως ότι έχει καλές.

Ioazon ευχαριστουμε για την πληροφορία! Καλά όμως αν είναι δυνατόν, με ποιο σκεπτικό αύξηση τιμών....; Sad

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Evianna μου όχι δεν ξέρω γιατί η δική μου δεν ξεγεννάει διαβαλκανικό οπότε δεν ρώτησα. Οι γνωστές και φίλες που γέννησαν εκεί έχει 1 και 2 χρόνια οπότε σίγουρα παίζουν άλλες τιμές.

Παροχές ξέρω όμως ότι έχει καλές.

Ioazon ευχαριστουμε για την πληροφορία! Καλά όμως αν είναι δυνατόν, με ποιο σκεπτικό αύξηση τιμών....; Sad
Από 14/10 τα μαιευτήρια της Αθήνας αύξησαν τις τιμές κατά 200ευρώ περίπου (επειδή είμαστε η ομάδα που γεννάει τώρα, επικοινωνήσαμε με τα μαιευτήρια και μας το είπαν).

Το σκεπτικό δεν το ξέρω. Φαντάζομαι πως τους χρωστάει ο ΕΟΠΥΥ πάρα πολλά λεφτά και αυξάνουν τις τιμές για να τα βγάλουν πέρα....

sophia

sophia
Ρεα απο 1017 ΦΤ μου ειπαν 1000 συν φπα
και ΚΤ 1120 συν φπα.

Εξετασεις μωρου 250 ευρω!

gallida

gallida
Πληρώνουμε τόσα για ασφάλιση και μας γδύνουν από πάνω, έλεος!Θέλουν να γεννάμε σε στάβλους σε λίγο καιρό!

sophia

sophia
Εντάξει είναι προκλητικό εν μέσω κρίσης να γίνονται αυξήσεις έστω κ των 100 ευρώ!

Αλήθεια με τις εξετάσεις των μωρών τι παίζει? Προλαβαίνεις να βγάλεις αμκα ή τις πληρώνεις κανονικά?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις