26 Απ: Αποκλειστικός θηλασμός σε Δίδυμα, γίνεται??? Δευ Απρ 08, 2013 10:58 pm
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:carpediembarbara έγραψε:Twins 2 να σε ρωτήσω κάτι??
Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας πως μετά από λίγο βρίσκουν τον ρυθμό? Τρώνε σε λιγότερη ώρα την επαρκή ποσότητα?? Γιατί τώρα έχουμε μαραθώνιους 3-4 ωρών το καθένα!!!
αν κανεις μαραθωνιους θηλασμους μαλλον το γαλα σου δεν επαρκει!εκτος αν απλα τα εχεις στο στηθος να πιπιλανε χωρις να κανουν αποτελεσματικο θηλασμο (να κατεβαινει δλδ γαλα).σου το λεω γιατι κ εγω το περασα κ το περναω ακομη κ ας εχω μονο ενα μωρακι.το γαλα μου δεν φτανει,το παιδι κουραζεται κ κοιμαται στο στηθος κ μετα απο λιγο πεταγεται κ αρχιζει παλι!εχω δοκιμασει τα παντα!πολυωρους θηλασμους,χαπια μαγιας μπυρας,το τσαι της weleda...Μιλα με συμβουλο θηλασμου μηπως πρεπει να σου δωσει γαλακταγωγα.το γαλα που δινεις ειναι πολυ νομιζω γι'αυτη την ηλικια.τι βαρος εχουν τα μικρα σου?υπολογισε οτι ενα μωρο θελει 150-200γρ γαλα ανα κιλο σωματικου βαρους το 24ωρο.δλδ ενα παιδι 4 κιλων θελει 600-800 το 24ωρο.
καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου κ ελιπζω να τα καταφερετε!εγω στους 2.5 μηνες αναγκαστηκα να δωσω συμπληρωμα.το αποφευγω κ παλι οσο μπορω αλλα υπαρχουν μερες που δεν γινεται.συμβιβαστηκα με την ιδεα...προσπαθω κ οσο παει...
Ντοριτακι οι μαραθωνιοι θηλασμοι ειναι προσπαθεια αυξησης της παραγωγης αλλα φυσιολογικη ειδικα στα αλματα αναπτυξης, ειναι ομως και αγκαλιτσα με τη μανουλα. Και η κορη μου εκανε μαραθωνιους μεχρι και 6 ωρες και θηλασα 32 μηνες. Το βαρος που επαιρνε ηταν εξαιρετικο και ειχα και προβλημα υπερπαραγωγης απο τις 40 μερες. Δεν ξερω ποιος σου ειπε οτι οι μαραθυωνιοι σημαινουν οπως δε φτανει το γαλα. Τ μωρο χορταινει και το γαλα επαρκει αν βρεχει 6-8 πανες τη μερα ως νεογεννητο και 3-4 με κακα. Επισης, οταν παιρνει βαρος...
Οι μαραθωνιοι ειναι κατι που κανουν τα πιο πολλα μωρακια.