1 Και τα προβληματα συνεχιζονται με επιπτωσεις στο παιδι μου! Σαβ Μάης 11, 2013 1:55 am
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μανουλες και μελλουσες μανουλες καλησπερα σας.. ειχα ξανα αναφερει το προβλημα μου που ειχα με τα πεθερικα μου οταν ημουν εγκυος που για αυτους ημουν σκατο δεν ηξερα τι μου γινοταν και πολλα αλλα!! τωρα που ηρ8ε το παιδι στη ζωη ομως ολα εγιναν πολυ χειροτερα!! δεν θα πολυλογισω θα πω μονο οτι κοντευει να χαλασει η σχεση μου με τον ανδρα μου εξαιτιας τους και οτι αν δεν γινει κατι θα με κλεισουν σε ψυχιατρειο.. πριν κλεισει καν μηνα το κοριτσακι μου ηρθαν στο σπιτι μας η πεθερα μου ηταν αρρωστη με βηχα το μωρο να μην το αφηνει να την λεω να μην το παρει να το αφησει θα κολησει και να με λεει οχι για να αποκτησει αντισωματα με τον ανδρα μου ηταν ετοιμη να βγαλουν μαχαιρια και αυτη τιποτα. Αποτελεσμα?? το μωρο με μυξες βηχα κοκκινα λαιμα σιροπια κ.τ.λ. .... καθε σαββατοκυριακο περνουν τον ανδρα μου τηλεφωνο και τον λενε οτι αν δεν παμε το μωρο να το δουνε δεν θα του ξαναμιλησουνε... (ψυχολογικο πολεμο).. και το τελευεταιο που με εκανε εξαλη και να θελω να τα πω σε σας που σιγουρα θα γνωριζετε απο τετοια ειναι την κυριακη του πασχα που ημασταν μαζεμενοι ολοι το μωρο κοιμοταν ο πεθερος μου εγινε τιρλα στο μεθυσι στα καλα καθουμενα παταει ενα σφυριγμα οπως ακριβως οι τσομπανιδες και να φωναζει οοοοο οοπααα με αποτελεσμα αυτο να κοψοχολιασει το μωρο να τρεμει να κλαει να μην μπορω να την ηρεμισω να κοντευει να πνιγει απο τα κλαματα ο ανδρασ μου να τον βριζει μεσα σε εισαγωγικα και αυτος να λεει και εγω δεν σταματαω και θα φωναζω και θα τραγουδαω το χει η μερα και δεν αντεξα και γω και λεω τοτε το μωρο ξεχαστε το.. το τι εγινε δεν φανταζεστε... απο τοτε τελος παντων το μωρο με τον παραμικρο χαμηλο σχετικα θορυβο η ομιλια ταραζετε πεταγετε και ουρλιαζει πηρα κλαιγοντας την παιδιατρο μου να της το πω και ειχε μεινει αφονη με την γαιδουρια του... ρε κοριτσια να τον λεμε χαμηλωσε την μουσικη και να λεει δεν την αγκιζει κανεισ.. να τον λεμε τρομαζει το εγγονι σου τιποτα δεν παθαινει.. δεν ξερω τι αλλο να κανω πραγματικα τα πεθερικα μου ειναι απο αλλο πλανητη αναισθητοι ανευθινοι και ανυποφοροι δεν ξερω τι αλλο να κανω ολο μιλαω και βγαινω εγω η κακια που δεν θελω να τους παω να δουν το εγγονι τουσ... εχω φτασει σε σημειο να μαλωνω τοσο με τον αδρα μου που δεν φταιει τοοοοσο οσο αυτοι αν και αν ηθελε μπορουσε να τους βαλει στη θεση τους .. δεν αντεχω αλλο.. εχω σκασει και ολες οι επιπτωσεις ειναι στο μωρακι μου...