26 Απ: Και τα προβληματα συνεχιζονται με επιπτωσεις στο παιδι μου! Τρι Μάης 14, 2013 6:59 am
annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
να σε ρωτησω, επειδη βλεπω οτι ειστε πολυ νεοι και οι δυο. εξαρτασται οικονομικα απο την οικογενεια του αντρα σου;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
nanakaboubou έγραψε:koritsia kathe mera pou pernaei ksenerono olo kai perissotero me tin katastasi pou pernao. giolanda den einai apla ligo anorimos einai polu polu anorimos.. simera pigame gia na kanoume to 2 emvolio sto moro kai den to kaname pote. i pediatros vrike kokkina laima elafros eutixos kai mesa se ena mina pire mono 300 gr kai me eipe oti den einai kai oti kalitero auto eno tis dino ola ta geumata tis oso troei to pedi den tin piezo an p.x tin parei o ipnos stin epistrofi egine xamos o idios mou o andras arxise na me katigorei legontas mou oti ego euthinomai giauto giati arxisa na barieme siga siga egine tis poutanas den mporousa na kratitho eimai telios moni mou etsi aisthanomai oute o idios mou o andras den einai stirigma mou kai pire na pei sti mana tou oti den tha pame to moro na to doune kai enas theos kserei ti ton eipe kai me leei eksetias sou den pame to moro stin mama mou den tin paleuo allo.. eilikrina mono gia xari tou morou kano kouragio... aganaktisa kourastika...
nanakaboubou έγραψε:nadia den einai pragmatika apaisio?? diladi leo toso poli pia?? afou ores ores mporei na akousto ipervoliki ores ores aisthanomai pos an mporouse tha me eperne kai tin mpempa gia toso poli milame.. eimai pleon aorati... prin sarantiso pou erxontousan spiti mono ti kanei to moro me rotagan ego kai o adras mou POUTHENA!!!
.Καλημερα.Τι να πω κοριτσι μου πολυ αλοπροσαλλη συμπεριφορα τοτε.υπομονη κ κατσε μιλα τους κ στην τελικη βαλε το μαχαιρι στο λαιμο του αντρα σου γιατι θα τρελαθεις στο τελος.Και το μωρακι σου δεν φταει σε τιποταnanakaboubou έγραψε:theanw eixa tin kaliteri eilikrina... aisthanomoun iperoxa kai tixeri pou eixa tetoia petherika milame les kai metalaxtikan afou to katalabe kai ao antrs mou kai me eipe kala eseis eisastan kolos kai vraki giati ton elega pane volta na katso me tin mama sou fantasou.. to katalabenei kai autos kai ton leo eides poso demenes eimaste den parakseneuese na peis katse re gamoto gia na egine etsi i gineka mou kati tha egine omos.. to epeksergazete 10 lepta meta to ksexnaei.. apla aisthanomai kai auto pou lambano oti eimoun kali mexri na fero to pedi sto kosmo.. meta efaga x
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... » ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FORUM » Και τα προβληματα συνεχιζονται με επιπτωσεις στο παιδι μου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης