1 εχετε βρισει ποτε την πεθερα σας??????? Σαβ Μάης 11, 2013 10:47 pm
soyltana
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλημερα εχετε καμια φορα ξεφυγει και ειπατε ασχημη κουβεντα στην πεθερα σας???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JELLYFISH στις Κυρ Μάης 12, 2013 7:05 am, 1 φορά
βρε χεστον τον μ@@@@@@ εμενα ο δικος μου οταν του ξεφευγουν τετοιες βλακειες του λεω το κλασικο ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα και το βουλωνει μπορω να φανταστω πως νιωθεις κουκλιτσα γιατι και ο δικος μου ο αντρας τετοιο χαιβανι ειναι και τετοια μανα εχει, να ξερεις ομως πως αφου τα καταφερες 7 μηνες μονη σου δεν τον εχεις αναγκη ουσιαστικα, συναισθηματικα μπορει αισθανεσαι μονη σου την πρωτη μαχη την εχεις κερδισει η αρχη ειναι το ημισυ του παντος φαντασου να συνεχιζες τη ζωη σου με αυτα τα σκηνικα μαζι τουsoyltana έγραψε:σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που μου απαντησατε.για την πρωην δεν ξερω πολλα περα οτι ηταν καλο κοριτσι αλλα ο πρωην μου δεν ηταν ερωτευμενος και την χωρισε πριν γνωριστουμε αφου την ειχε κατακερατωσειαπο οτι λεει ο ιδιος.οσο για μενα ηθελα πολυ την γνωμη αλλων παντρεμενων γυναικων και αντικειμενικων.εγω δεν ξερω αν και ποτε θα συνελθω γιατι δεν ηθελα να χωρισω αλλα αναγκαστηκα απο την συμπεριφορα του και αυτος δεν εχασε την ευκαιρια το δεχτηκε αμεσωςκαι με πιεζε για δικηγορο 2 εβδομαδες μετα με το προσχημα οτι η μαμα του δεν βλεπει το παιδι και να κανουμε γρηγορα τα χαρτια.ετσι πηγα οπου με πηγε το ποταμι.περασανε 7 μηνες και εγω ειμαι πιο χαλια απο πριν.μαζι του ημουν χαλια τωρα παλι χαλια.τι δρομο να επελεγα????αυτος στους 2μηνες ηρθε με ρουφιγματα για να δει το παιδι και με πειραξε αφανταστα.δυσκολα κοριτσια πολυ δυσκολα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης