1 Θηλασμός σε διδυμάκια... τι κάνω; Τρι Μάης 21, 2013 4:23 am
Έρση
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω την εμπειρία σας όσες έχετε δίδυμα. Θέλω σαν τρελή να τα θηλάσω και τα δύο!! Γίνεται;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Maimou2009 έγραψε:Γεια σου και με το καλο τα μωρα σου!ειμαι έγκυος σε διδυμα κοριτσακια κ θα σου πω τι θα κάνω.καταρχας θα προσπαθήσω τον ταυτόχρονο θηλασμο με αυτο το μαξιλάρι
http://www.mytwins.gr/gr/news/moda-protaseis-agoras/65.html#article
Προς το παρόν ενημερώνομαι κ διαβάζω κ έχω βρει μια παιδιατρο -σύμβουλο θηλασμου που θα έρθω σε επαφή .
Ελπιζω να απαντήσουν διδυμομανουλες κ να μας πουν εμπειρίες .
Έρση έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Γεια σου και με το καλο τα μωρα σου!ειμαι έγκυος σε διδυμα κοριτσακια κ θα σου πω τι θα κάνω.καταρχας θα προσπαθήσω τον ταυτόχρονο θηλασμο με αυτο το μαξιλάρι
Προς το παρόν ενημερώνομαι κ διαβάζω κ έχω βρει μια παιδιατρο -σύμβουλο θηλασμου που θα έρθω σε επαφή .
καλή ιδέα και το μαξιλάρι αλλά και μόνο στην σκέψη και τα δύο μαζί νιώθω σαν αγελάδα.... Μου λένε ότι δεν είναι απόλυτο ότι θα πεινάνε μαζί. Εκεί σώζεται η κατάσταση. Εγώ σκέφτηκα και το άλλο. Να πάρω ένα θήλαστρο να μαζεύω λίγο και αν μου τύχη να θέλουν και τα δύο μαζί το ένα στο στήθος και το άλλο μπιμπερό. Έτσι κι αλλιώς διατηρείται στο ψυγείο.
Έρση έγραψε:Έρση έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Γεια σου και με το καλο τα μωρα σου!ειμαι έγκυος σε διδυμα κοριτσακια κ θα σου πω τι θα κάνω.καταρχας θα προσπαθήσω τον ταυτόχρονο θηλασμο με αυτο το μαξιλάρι
καλή ιδέα και το μαξιλάρι αλλά και μόνο στην σκέψη και τα δύο μαζί νιώθω σαν αγελάδα.... Μου λένε ότι δεν είναι απόλυτο ότι θα πεινάνε μαζί. Εκεί σώζεται η κατάσταση. Εγώ σκέφτηκα και το άλλο. Να πάρω ένα θήλαστρο να μαζεύω λίγο και αν μου τύχη να θέλουν και τα δύο μαζί το ένα στο στήθος και το άλλο μπιμπερό. Έτσι κι αλλιώς διατηρείται στο ψυγείο.
Καλός να τα δεχτής τα αγγελούδια σου Maimou! Γερά να είναι και καλά παιδιά!!
Maimou2009 έγραψε:Εγω έχω σκεφτει τον ταυτόχρονο τουλάχιστον στην αρχη που θηλαζουν συνέχεια μετα μπορει όντως να τρώνε διαφορετικές ώρες .κ αυτο που λες ειναι μια λύση,βλέποντας κ κάνοντας!
Έρση έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Εγω έχω σκεφτει τον ταυτόχρονο τουλάχιστον στην αρχη που θηλαζουν συνέχεια μετα μπορει όντως να τρώνε διαφορετικές ώρες .κ αυτο που λες ειναι μια λύση,βλέποντας κ κάνοντας!
Φυσικά.... όλα είναι βλέποντας και κάνονας! Σε πιο μήνα είσαι;
Maimou2009 έγραψε:Εγω 5,5 μηνών κ αλλάζω κάθε 4 του μηνα.πως ειναι η εγκυμοσυνη σου;
Έρση έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Εγω 5,5 μηνών κ αλλάζω κάθε 4 του μηνα.πως ειναι η εγκυμοσυνη σου;
Δόξα τον Θεό πολύ καλή! Είχα τον 3 μήνα ελάχιστους εμετούς αλλά όλα καλά. Εσύ; Με τα κιλά τι γίνεται;
Maimou2009 έγραψε:Έρση έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Εγω 5,5 μηνών κ αλλάζω κάθε 4 του μηνα.πως ειναι η εγκυμοσυνη σου;
Δόξα τον Θεό πολύ καλή! Είχα τον 3 μήνα ελάχιστους εμετούς αλλά όλα καλά. Εσύ; Με τα κιλά τι γίνεται;
Εγω είχα μια αποκόλληση στην όγδοη εβδομαδα με αιμα κ εκατσα ξαπλα ενα μηνα,μετα ξαναειδα αιμα μολις εκλεινα τον τρίτο αλλα δεν είδαμε αποκόλληση,γενικά την έχω βγάλει πολυ ξαπλα.τωρα είμαι καλα.απο κιλα στα +6 .ποσα σου εχει πει ο γιατρός οτι μπορείς να πάρεις,το φύλλο το ξέρεις;
Maimou2009 έγραψε:Κι εμενα το ίδιο μου είπε 10-12 κιλα κ μου έκανε εντύπωση!μια χαρουλα είσαι φτου φτου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης