Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 42 από 43]

1026Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 12:41 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

1027Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 12:47 am

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το καρότσι 3-1 έχω ακούσει ότι αξίζει γιατί έχει και κάθισμα αυτοκινήτου...
Αλλαξιέρα νομίζω μπορεί να μπει πάνω στη συρταριέρα (βάζεις ένα στρωματάκι και παίρνεις και προστατευτικά αν δεν έχει ήδη η συρταριέρα).
Σίγουρα είναι ακριβά αυτά τα αρχικά αλλά τι να κάνουμε...ίσως να γίνει απόσβεση στο δεύτερο παιδί αν κάνουμε Razz
Γι αυτό το λόγο θα τα πάρω μάλλον ουδέτερα όλα γιατί δεν ξέρει κανείς τι σου επιφυλάσσει το μέλλον Smile

1028Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 12:56 am

gallida

gallida
Τι χρώμα λέτε για επιπλάκια?

1029Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 12:59 am

irenehr

irenehr
Εμείς μάλλον άσπρο...
Εσείς?

1030Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:00 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλημέρα στις κοπελάρες!!!Το ρύζι που είχα πάρει ήταν Καρολίνα Mr Grand από το Μασούτη.Φυσικά και το πήγα πίσω για ν το αποσύρουν από τα ράφια.Πήρα και στην ανοιχτή γραμμή καταναλωτών για να δώσουν σήμα για το bar code το συγκεκριμένο για να αποσυρθεί απ' όπου κ αν υπάρχει.
Όσο για δωματιάκι,σκέφτομαι μια απλή κούνια γιατί έχω μεγαλύτερο κρεβατάκι,ντουλάπες και συρταριέρες είχε το σπίτι εντοιχισμένες και για καρότσι σκέφτομαι κ εγώ για 3 σε 1.Είνα πολύ πρακτικά απ'όσο έχουν πει.Για αλλαξιέρα κορίτσα δεν ξέρω γιατί η κολλητή μου μου είπε ότι μια-δυο φορές τη χρησιμοποίησε.
Χρώμα στα επιπλάκια λέμε για λευκό λιλά

Κατά τα άλλα πως είστε;

1031Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:03 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις κοριτσια συμπτωματικα το δωματιο ειναι ανοιχτο πρασινο, και ειχαμε χαλι και φωτιστικο πρασινο με πορτοκαλι. οποτε θα τα χρησιμοποιησουμε και μαλλον θα βαλουμε λευκα επιπλα για να μην το κανουμε και πανηγυρι!!!Very Happy 

1032Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:04 am

ntina_kostas

ntina_kostas
elin1 έγραψε:εμεις κοριτσια συμπτωματικα το δωματιο ειναι ανοιχτο πρασινο, και ειχαμε χαλι και φωτιστικο πρασινο με πορτοκαλι. οποτε θα τα χρησιμοποιησουμε και μαλλον θα βαλουμε λευκα επιπλα για να μην το κανουμε και πανηγυρι!!!Very Happy 
Πολύ ωραία χρωματάκια.Ευχάριστα!!!

1033Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:12 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι ευχαριστα, και ξεφευγεις λιγο απο το κλασικο γαλαζιο για τα αγορακια. τωρα για αυτοκολλητα δεν ξερω, εσεις τι σκεφτεστε?

επειδη νοικιαζουμε λετε να εχει προβλημα ο σπιτονοικοκυρης? ξεκολλανε ευκολα?

1034Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:16 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα για το πόσο και αν ξεκολλάνε εύκολα.Σίγουρα όμως,επειδή κ εμείς μένουμε σε ενοίκιο,δε θα έχει πρόβλημα η σπιτονοικυρά.Αυτή χαίρεται περισσότερο και από εμάς για την προετοιμασία του δωματίου.Όλο ιδέες είναι...Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

1035Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:20 am

irenehr

irenehr
Ωραία χρωματάκια και εφόσον υπάρχουν ήδη ακόμα καλύτερα Smile
Τα αυτοκόλλητα υποτίθεται πως βγαίνουν εύκολα! Οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο σπιτονοικοκύρης! Εγώ έχω αρχίσει να ψάχνω στο ίντερνετ, έχει πολλά site με ωραία σχεδιάκια αλλά δεν έχω αποφασίσει κάτι ακόμα!

1036Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:33 am

gallida

gallida
Εμάς μας είπαν να αποφύγουμε τα λευκά έπιπλα γιατί χαλάνε και φεύγει το χρώμα, θέλαμε κάτι σε καφέ ή ανοιχτό γκρι. Αλλά είδα ωραίες λευκές συρταριέρες στα ΙΚΕΑ

1037Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:45 am

IoliAtore

IoliAtore
Αχ κορίτσια τι ωραία συζήτηση!! Smileέτσι έτσι ευχάριστα να λέμε!!

εγώ έχω πάθει πλάκα με τις προίκες από το lapin πχ όπως αυτή http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Series/7/39/145/Jamboree.html

αλλά μου αρέσουν και τα πολύ χρωματιστά από το vertbaudet - είναι το παρακλαδι της la redoute, για είδη μπεμπέ http://www.vertbaudet.com/en/baby-bedroom.htm

μ' αρέσουν με ζωάκια, χρωματάκια, τέτοια, δεν πολυσυμπαθώ τα γαλάζια και τα ροζ.

Και εμάς το δωμάτιο είναι (από πριν) πράσινο-αμυγδαλί και έχουμε σκεφτεί θέμα με τα ζώα του δάσους (κουκουβάγιες, κλπ). Έχω ήδη μερικά ασπρα έπιπλα από ΙΚΕΑ τη σειρά Hensvik οπότε αν με το καλό προχωρήσουμε πάλι άσπρα θα πάρουμε. Έχω ήδη αρκετά οπότε μόνο την κούνια (ή τις κούνιες) πρέπει να πάρω. Μέχρι και καρέκλα μπαμπου για τη μαμά υπάρχει! Smile Τα έππλα gallida τα έχω από το 2006 που έκανα το σπίτι, δεν έχουν κιτρινισει καθόλου

Για συρταριέρα θα βάψω άσπρη λάκα μία παλιά που έχω γιατί είναι πανάκριβες οι συρταριέρες στα βρεφικά είδη! Για αλλαξιέρα κορίτσια σκέφτομαι να την βάλω στο μπάνιο, ίσως μπανιέρα αλλαξιέρα, δεν ξέρω; Νομίζω είναι πιο πρακτικό, αλλάζεις, πετάς τη βρώμικη πάνα και πλένεις το μωρό όλα στο μπάνιο.

Είχα πάθει πλάκα με τα έπιπλα της Stokke αλλά βρε παιδί μου πανάκριβα! Το κρεβατάκι είναι εκπληκτικό, γίνεται από λίκνο κούνια και από κούνια φτάνει κρεβάτι έως 12 ετών!!! Αλλα είναι πανάκριβο και συν τοις άλλοις είναι και οβάλ, οπότε μέχρι και σεντόνια Stokke πρέπει να παίρνεις που κάνουν γύρω στα 30 ευρώ!! Είπαμε...

Ίσως όμως πάρουμε (με το καλό!!) το Bounce and Sleep της Stokke που είναι λίκνο και ριλάξ μαζί, το ριλάξ του μου αρέσει πολύ και μου φαίνεται και πρακτικό.

Το έχει κάνει και review η Ολίβια στο eimaimama.

Ααααχ μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός, με τι ανυπομονησία τα περιμένω όλα αυτα δεν λέγεται!!!

Και να ρωτήσω και το άλλο, άσχετο. Κορίτσια μέχρι πόσο σας πήγαν οι ναυτίες και οι εμετοί; Εγώ έχω ακόμη!!!Ναυτία πλέον μόνο στο αυτοκίνητο αλλά εμετό 2 φορές ή 3 την εβδομάδα .... (σόρι κιόλας....!!) Αυτό είναι όταν έχεις υψηλή χοριακή γοναδοτροπίνη και διάβασα ότι υψηλή χοριακή σε αυτές τις εβδομάδες έχεις είτε αν το μωρό έχει πρόβλημα (αυτό ελέγχουν εξάλλου και στις αιματολογικές που κάνεις μαζί με την αυχενική) πχ ντάουν κτλ ή αν έχεις δίδυμα οπότε είναι διπλάσια. Σε εμένα ελπίζω να είναι το 2ο. Εσάς πότε σας κοπηκαν; Έχει καμία ακόμα;

1038Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 1:49 am

IoliAtore

IoliAtore
πο πο elin τώρα είδα την τιμή στα lapin, καταπληκτική προσφορά Shocked Shocked Shocked 

1039Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 2:18 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιολη ναι πολυ οικονομικα! Ελπιζω να ισχυει ακομα η προσφορα και να μην ειναι απο παλια αλλα φαινεται να ειναι κανονικη.

τα θεματα με ζωακια ειναι πολυ ομορφα!!! και ειναι και unisex επισης, οποτε αν κανουμε κι αλλο παιδακι πρωτα ο Θεος δεν πανε χαμενα!

μου αρεσαν πολυ αυτα τα vertbaudet ιολη!

gallida και μενα η κουνια που αν ειναι θα δανειστω ειναι καφε αλλα τι να κανω δεν φτανει που μου τη δινουν θα γκρινιαξω? εκτος αν παρω καινουρια λευκα.

1040Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 2:58 am

vasoulagal

vasoulagal
γεια σας μαμαδες Smile με το καλο τα μωρακια . εγω ειμαι μαμα φεβρουαριου, να κατσω στην παρεα? ? Very Happy 

1041Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 4:05 am

IoliAtore

IoliAtore
vasoula γεια σου!! Καλώς ήρθες! Πόσων εβδομάδων είσαι; Smile

1042Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 4:22 am

IoliAtore

IoliAtore
Καλέ τι ρωτάω η πάνχαζη! τώρα είδα ότι έχεις τικεράκι! Smile είμαστε πολύ κοντά!!!!

αλλά εγώ αν προχωρήσουμε με το καλό θα γεννήσω πολύ νωρίτερα λόγω διδύμων, στην καλύτερη περίπτωση μου είπε γύρω στις 20-25 Γενάρη αλλά μπορεί και πιο πριν!

Με το καλό το μωράκι σου! Εύχομαι όοοοοοοοολες στο ποστ να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια!Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 567772 Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 49454 

1043Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 4:34 am

irenehr

irenehr
Καλώς ήρθες Βασούλα!
Με το καλό το μωράκι σου Smile

Ιόλη εγώ εμετούς δεν είχα καθόλου οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω...ανακατωσούρες είχα μέχρι αρχές του 4ου μήνα νομίζω που και που αλλά μετά πέρασαν και αυτές! Πάντως η κάθε μία έχει διαφορετική εγκυμοσύνη (έχω φίλη που είχε εμετούς μέχρι τον 6ο και έκανε υγιέστατο μωράκι) οπότε μην κάνεις συνδέσεις και αγχώνεσαι!
Αυτά που λες για προίκα (vertbaudet και lapin) ξέρεις καθόλου αν είναι καλής ποιότητας? Για προίκα και ρουχαλάκια δεν έχω κοιτάξει ακόμα είναι η αλήθεια.
Gallida δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο για τα λευκά έπιπλα...όσες ξέρω που έχουν δεν έχουν πρόβλημα. Φυσικά εξαρτάται από την ποιότητα φαντάζομαι που θα πάρεις και το μαγαζί!

1044Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 4:47 am

ntina_kostas

ntina_kostas
vasoulagal έγραψε:γεια σας μαμαδες Smileμε το καλο τα μωρακια . εγω ειμαι μαμα φεβρουαριου, να κατσω στην παρεα? ? Very Happy 
Καλώς τη Βασούλα.Με το καλό το μωράκι σου κοπέλα μου.
Και το ρωτάς;Έλα να μας κάνεις κ εσύ παρέα

1045Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 4:58 am

vasoulagal

vasoulagal
ntina_kostas έγραψε:
vasoulagal έγραψε:γεια σας μαμαδες Smileμε το καλο τα μωρακια . εγω ειμαι μαμα φεβρουαριου, να κατσω στην παρεα? ? Very Happy 
Καλώς τη Βασούλα.Με το καλό το μωράκι σου κοπέλα μου.
Και το ρωτάς;Έλα να μας κάνεις κ εσύ παρέα
ευχαριστωωω καλως σας βρηκα λοιπον Very Happy 

1046Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 4:58 am

IoliAtore

IoliAtore
irene ξέρεις... μόλις βγάλαμε την αυχενικη 2.7 χιλιοστά και κίνδυνο 1:200, τα έβαλα κατευθείαν στο google για να διαβάσω παρόμοιες περιπτώσεις και ιστορίες. Χαζή!! Και αν και διάβασα περισσότερες με ευτυχή κατάληξη, ακόμη και με χειρότερα ποσοστά, εμένα το διεστραμμένο μυαλό μου κόλλησε σε 2 - 3 ιστορίες όπου η κοπέλα δυστυχώς ήταν αυτή η 1 στις 200 που είχε τρισωμία. Μία από αυτές λοιπόν έγραφε ότι είχε εμετούς και ανακατωσούρες μέχρι πολύ αργά και αυτό οφειλοταν στο ότι το παιδί είχε πρόβλημα. το έψαξα λοιπον και το επιβεβαίωσα ότι είναι ΕΝΑΣ από τους λόγους που ΜΠΟΡΕΙ να συμβει αυτό (όχι σίγουρα, εννοείται). άσε που μόνο και μονο το γεγονος οτι ειναι διδυμα ουτως ή άλλως το προκαλει αυτό. Αλλα αναρωτιέμαι και ποιο ειναι το φυσιολογικο, δλδ ποτε επρεπε να σταματησουν κανονικα;; (αν υπαρχει φυσιολογικο)

για τα vertbaudet έχω αγορασει μοναχα ενα φουστανακι γλυκύτατο για την μικρή της κουμπαρας μου καρουδάκι με σφηκοφωλια και ηταν καλη ποιοτητα. Όμως δεν ξέρω καθόλου για την προίκα (σεντόνια υπνοσακοι κτλ). μονο τα σχέδια βλεπω που μ' αρέσουν. εχουν ομως και απο βιολογικο βαμβακι που μου εμπνεει μια σιγουρια

τα lapin έχει μαγαζια οπότε μπορούμε να παμε να τα δουμε ιδιοις όμμασι. τα ρούχα τους τουλάχιστον ειναι καλά και ακριβούτσικα κιολας. ειχα παρει τα βαφτιστικα για τη βαφτιστήρα μου απο εκει καθως και πολλα δώρα της. προίκες δεν εχω ελέγξει αλλα πιστεύω ότι θα ειναι καλα.

τα ασπρα έπιπλα το διαβεβαιωνω και εγώ, τα δικα μου μαλιστα ειναι τα hensvik της ΙΚΕΑ, κλάιν οχι δλδ τιποτα πανακριβα, και 7 χρονια τωρα παραμενουν ωραιοτατα και κατασπρα. θα παρουμε με το καλο μονο τις κουνιτσες. εχω 2 βιβλιοθήκες όπου σκέπτομαι να βαλω κουτια αποθήκευσης ξύλινα και μαλακα παιχνιδια.. στην αρχη θα ειναι λιγο αδειες βεβαια. έχω και ένα μικρο επιπλάκι ντουλαπάκι για αποθήκευση παμπερς ή σεντονάκια. τα ειχα παρει οταν εκανα το σπιτι για να γεμισω το δωματιο και τωρα μετα απο τοσα χρονια ελπιζω οτι θα τα χρησιμοποιησω!Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 215994 ααααχ με τόσα και τόσα τα έχουμε σκεφτεί όλα, επιτέλους θα τα κάνουμε πράξη;; Smile

1047Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 5:05 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Ιόλη μου,μανάρι μου,μην κάθεσαι κοπέλα μου και τα διαβάζεις όλα αυτά που στην τελική μπορεί να σε ρίξουν ψυχολογικά.

Βασούλα η εγκυμοσύνη σου πως πάει;Είσαι καλά;

Ιόλη έχω λατρεία με το λευκό χρώμα στα έπιπλα.Και σκέφτομαι να συνδιάσουμε λευκό και λιλά Very Happy Very Happy Very Happy 

1048Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 5:12 am

IoliAtore

IoliAtore
Έχεις δίκαιο.. αλλα ειναι η ταση μου να διαβαζω ό,τι μπορώ και αλλοτε είναι καλά αλλοτε δυστυχώς δυσάρεστα και με επηρεαζουν.. η αποκορύφωση είναι που διάβασα ένα μεγάλο άρθρο του Κύπρου Νικολαϊδη (του γιατρού που καθιέρωσε την αυχενική) όπου γράφει τα πάντα με απίστευτη λεπτομερεια για όλες τις περιπτωσεις 140 σελίδες!!! Ο άντρας μου λεει ότι με αυτά που διαβάζω παρα-μορφώνομαι Smile

Λευκο και λιλά μου φαίνεται πολύ κλασάτος συνδυασμός!! Smile μπορείς να βάλεις και λίγο γκρι, ταιριάζει πολύ πιστεύω!

Το αμυγδαλί με λευκά έπιπλα και λίγες λεπτομέρειες από rattan (η καρέκλα της μαμάς και το φωτιστικο) σε ανοιχτό καφέ πώς σας φαίνεται; έχω και κουρτίνες άσπρες με μεγάλα καρό πράσινο και γενικώς φέρνει λίγο σε χρώματα του δάσους. Για αυτό, για διακόσμηση θα βάλουμε όπως είπα κουκουβάγιες, ζωάκια του δάσους κτλ. Έχω βρει και ενα ωραίο μεγάλο αυτοκόλλητο για ντουλάπα δεντρο με ζωάκια και πουλάκια.. μακάαααααααριιιιι

Σύνολο ίσως είναι λίγο σκουρο αλλα το δωμάτιο έχει πολύ φως

1049Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 5:18 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Το λιλά είναι το αγαπημένου χρώμα.Φαντάσου ότι έτσι ήταν και ο στολισμός του γάμου,οι μπομπονιέρες,τα προσκλητήρια ακόμα και η γραβάτα του άντρα μου και το μακιγιάζ μου.Very Happy Very Happy 

Τα δικά σου χρωματάκια είναι πολύ ωραία.Ωραίος συνδιασμός και ζωντανά χρώματα.Ωραία ιδέα Wink

1050Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 42 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τρι Σεπ 10, 2013 5:24 am

IoliAtore

IoliAtore
έχω δει το λιλα στο γάμο μιας φίλης και μου άρεσε πολύ!!! και η συγκεκριμένη έχει κάνει το σπίτι της κυρίως ασπρο με λιλα και από εκεί είδα και το γκρι που σου λεω. έχει βάλει καποιες λεπτομερειες σε γκρι και ταιριαζει παρα πολυ!!! επειδή ομως εκανε αγορακι το εκανε το δωματιακι του σε ασπρο με γκρι χωρις λιλα Smile

εγώ παλι στο γάμο μου είχα ανοιχτό πράσινο (όχι έντονο) με ανοιχτό καφέ και εκρού, πάλι παρόμοια χρώματα δλδ. όπως και στο δωμάτιο! Στα τραπεζια ειχα λίγο και μερικα πιο πολυχρωμα λουλουδια για ενα splash χρωματος αλλά επειδή ήταν σε vintage στιλ ταίριαζαν αυτα τα χρωματα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 42 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις