26 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Σαβ Μάης 25, 2013 9:17 pm
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ανακοινώσατε την εκγυμοσύνη σας? Εγώ μόνο στους δικούς μου και λέω να το πω κ στα πεθερικά. Οι γνωστοί/ φίλοι μετά την αυχενική.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 43
gallida έγραψε:Ανακοινώσατε την εκγυμοσύνη σας? Εγώ μόνο στους δικούς μου και λέω να το πω κ στα πεθερικά. Οι γνωστοί/ φίλοι μετά την αυχενική.
stel87 έγραψε:καλημερα μανουλες!! τι κανετε??
να σας πω?εχετε και εσεις πονους χαμηλα σαν τσιμπιματακια? εμενα με πιανει ωρες ωρες και δεν ξερω τι εινα,φοβήθηκα λιγο να σας πω την αληθεια.
gallida έγραψε:Ανησυχώ αν το μωράκι μου είναι καλά και μεγαλώνει...ουφ
το διορθωσααmariameint έγραψε:Καλησπέρα.
Αν είναι καθαρά σε χρώμα και χωρίς δυσάρεστη οσμή τότε είναι φυσιολογικό σύμπτωμα.
Εμένα με έχει πιάσει ήδη συχνοουρία και υπνηλία όπως και την πρώτη φορά.
Α! Ρίξε και μια ματιά στο tickeraki σου. Αποκλείεται να είσαι 58 εβδομάδων. Το πολύ στις 40 γεννάμε
stel87 έγραψε:Κορίτσια τι κάνετε.πως τα πάει η εγκυμοσύνη σας? Να σας πω? Εχω αρκετά υγρα και δεν ξέρω είναι φυσιολογικό ? Το έχει κάποια από εσάς?έτσι γίνετε στην εγκυμοσύνη ή να πάρω το γιατρό μου?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ,ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΗΚΑ Κ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ!!ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΟΤΙ Κ ΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!ΑΠΛΟ ΧΑΡΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΖΩ Κ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΧΝΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ,Α ΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ!!!ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΜΕ ΝΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!! Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Η' ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ!!!cloudy έγραψε:stel87 έγραψε:Κορίτσια τι κάνετε.πως τα πάει η εγκυμοσύνη σας? Να σας πω? Εχω αρκετά υγρα και δεν ξέρω είναι φυσιολογικό ? Το έχει κάποια από εσάς?έτσι γίνετε στην εγκυμοσύνη ή να πάρω το γιατρό μου?
κι εγω το ιδιο εχω πολλα υγρα φυσιολογικα,με σερβιετακια τη βγαζω
Ντινα συγχαριτηρια και για τη δικη σου εγκυμοσυνη ευχομαι ολα να πανε καλα,καλως ηρθες
matinaki1990 έγραψε:κορίτσια μου με το καλο τα μωράκια...αύριο θα ξέρω κ εγώ αν ανήκω στην ομαδούλα σας...που το εύχομαι δλδ παραααα πολύύύύύ!!! με βάση την τελευταία μου περίοδο αύριο θα κάνω τεστ...όπως υπολόγισα αύριο θα ειμαι 5 εβδομάδων...για να δούμε...ξημερώνει μεγάλη μέρα
σε ευχαριστώ καλή μου....να χαίρεσαι την όμορφη μπουμπού σου..με το καλό και το δευ΄τερο νινιmariameint έγραψε:matinaki1990 έγραψε:κορίτσια μου με το καλο τα μωράκια...αύριο θα ξέρω κ εγώ αν ανήκω στην ομαδούλα σας...που το εύχομαι δλδ παραααα πολύύύύύ!!! με βάση την τελευταία μου περίοδο αύριο θα κάνω τεστ...όπως υπολόγισα αύριο θα ειμαι 5 εβδομάδων...για να δούμε...ξημερώνει μεγάλη μέρα
Σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!
cloudy έγραψε:δε πειραζει φρου φρου για τη παρεμβαση ...ισα ισα καλα κανεις θα ρωτησω το γιατρο τι ομορφη κοιλιτσα με το καλο να γεννησεις που κοντοφτανεις απο οτι βλεπω
Κοριτσια οταν λεω για σερβιετακι δεν εννοω μεσα στο σπιτι ολη την ωρα αλλα σε περιπτωσεις οπως στη δουλεια και κατα τη διαρκεια της γυμναστικης που δεν ειναι εφικτο ουτε να κανεις ντους ουτε να αλλαξεις εσωρουχο... εννοειται οτι το καλοκαιρακι τα ντουζ ειναι πιο συχνα....
Ματινακι τι ωραια που ηρθες και εσυ στη παρεα μας περιμενουμε αυριο τα νεα σου!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης