776 Απ: Περιμένωντας το μικρο μου θαυματάκι! Δευ Οκτ 14, 2013 11:50 am
gogoulini88
Πανταχού παρούσα!
k mena pali t idia kai auton ton mina
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
amazona έγραψε:καλημέρα!τζενάκι μου μου είπε ότι μάλλον δεν κάνω ποιοτική ωορρηξία...τι να πώ...δεν θέλω να παρω χάπια για την π΄ροκληση αλλά αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος....δεν έχω χρόνο να το αφήσω από μόνο του όποτε γίνει...να γινόταν ένα θαύμα!
amazona έγραψε:καλημέρα ματινάκι μου!ο γιατρός μου το προτεινε.περιμένω να μου έρθει την παρασκευή να του τηλ για να μου πεί τι θα κάνουμε....εσύ πως πας;από τη φωτό φαίνεται ότι μεγάλωσες πολύ!θα γίνει μια κοπελάρα!
ελπιζω να εκανες καλη ευχη οταν εσβηνες τα κερακιαmatinaki1990 έγραψε:καλημερουδια τζενακι!! πως εισαι;;;
8 μηνες περιπου και τωρα θα το ξεχασω για 3 4 μηνεσ τωρα πωσ δε ξερω γιατι το καλοκαιρι θα γινει ο γαμος μαςTzeni84 έγραψε:Εσυ γωγουλινι ποσο καιρό προσπαθείς;
Tzeni84 έγραψε:Δεν μπαινω γιατι δεν εχω κατι να γραψω. Ημουν η τελευταια που σχολιασε. Καναμε ορμονικες και σπερμοδιαγραμμα. Χθες γεννησαν και 2 πολυ καλες μου φιλες, κοριτσακια και οι 2. να τους ζησουν τα μπουμπουκακια τους αλλα πολυ θα ηθελα κι εγω ενα!!!
Tzeni84 έγραψε:Πάλι κανονικότατα!!! Μηπως έχει μπερδευτεί και νομίζει οτι θελω να ερχεται; Ευτυχώς δεν πονάω προς το παρόν! Που θα πάει; κάποια στιγμη ξερω οτι δεν θα ερθει αλλά πολύ μας παιδεύει αυτή η στιγμή!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης