826 Απ: Περιμένωντας το μικρο μου θαυματάκι! Κυρ Δεκ 08, 2013 5:57 am
Tzeni84
Πανταχού παρούσα!
Ελατε ρε κοριτσια, τι είναι αυτα τώρα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 18 ... 32, 33, 34
κι εγώ συζητηση προσπαθώ να κάνω από την αρχή.εσύ επιτίθεσαι. Ηδη με έχεις κατηγορήσει ότι σε είπα κακοπροέραιτη, χωρίς αυτό να έχει γίνει πότε.Lillybell έγραψε:Αστο Jellyfish... Αυτα τα "κοριτσι μου" και οι υποθεσεις οτι καποιος εχει θεμα μαζι σου επειδη δε συμφωνει με κατι που γραφεις, με απωθουν απο περεταιρω συζητησεις.. Οταν μαθεις να συζητας και να δεχεσαι τη γνωμη των αλλων τα ξαναλεμε ισως..
Lillybell έγραψε:Αστο Jellyfish... Αυτα τα "κοριτσι μου" και οι υποθεσεις οτι καποιος εχει θεμα μαζι σου επειδη δε συμφωνει με κατι που γραφεις, με απωθουν απο περεταιρω συζητησεις.. Οταν μαθεις να συζητας και να δεχεσαι τη γνωμη των αλλων τα ξαναλεμε ισως..
επειδή βλέπω πως έχουν αρχίσει να δημιουργούνται αντιπάθειες προς το πρόσωπό μου, και επειδή είμαι στην ωραιότερη φάση της ζωής μου... δεν πρόκειται να χαλάσω αυτήν την τόσο ωραία φάση με συναισθήματα πικρίας, τα οποία θα βλάψουν ενδεχομένως και τη ζωούλα που φιλοξενώ στα σπλάχνα μου..gogoulini88 έγραψε:Lillybell έγραψε:Αστο Jellyfish... Αυτα τα "κοριτσι μου" και οι υποθεσεις οτι καποιος εχει θεμα μαζι σου επειδη δε συμφωνει με κατι που γραφεις, με απωθουν απο περεταιρω συζητησεις.. Οταν μαθεις να συζητας και να δεχεσαι τη γνωμη των αλλων τα ξαναλεμε ισως..
Tzeni84 έγραψε:Μετα απο τοσο καιρο, ξαναβρηκα το θεμα!!!! Ηρθε το θαυμα τελικα! Διανυω την 20η εβδομαδα περιμενοντας τον αγορακι μου!!!!!!
Tzeni84 έγραψε:Γωγουλίνι μου θυμισε μου ποσο καιρο προσπαθεις... Εγω ακριβως χρονια και 7 μηνες ακριβως! Βεβαια υπηρχε ενα πολυ μικρο θεματακι που μας δυσκολευε τελικα αλλα ηταν πολυ απλό... Η θεραπεια του κοστισε μολις 10 ευρω...
Tzeni84 έγραψε:Γεια σου Λαρισαια μου εσυ με την μπουμπουκα σου!! Γωγουλινι προσπαθουσα 30 μηνες!!!!! Και τελικα εγινε! Υπηρχε βεβαια ενα μικρο θεματακι στο σπερμοδιαγραμμα αλλα τελικα δεν ηταν αυτος ο λογος της τοσης καθυστερησης, ο λογος ηταν το χαζο το μυαλο μου!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης