1 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 Παρ Μάης 31, 2013 8:35 am
darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ορίστε....λυσσάξατε γαλιάντρες...κανονιστε να μην σας προλαβαινω παλι!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
darsel έγραψε:Ορίστε....λυσσάξατε γαλιάντρες...κανονιστε να μην σας προλαβαινω παλι!!!!
Alexandra23 έγραψε:καλοριζικοοοοοοοοοο κορτσουδια μουυυυυ κ αφου το ανοιξε η αννουλα μας παλι αρα σιγουρα θα εχει γκαστρωμενη η κ γκαστρωμενες το #117!!!! αλλα ας βαλω κ εγω το χερακι μου οσο μπορω!!!
valgreg έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΠΟΝΕΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ!!!
darsel έγραψε:Ρε κοριτσια, αν παω να μαγειρεψω θα σας λειψω πολυ εεεεεεεε?????
(πειτε ναι για να το δειξω στον συζυγο και να αραξω στον καναπε, δεν την παλευω να μαγειρεψω και δεν εχω και χυτρα γαμωτη μου)!!!!!!
darsel έγραψε:
Ωπ! στι πιτσιπωπακι σου την εκανες ή στην κοιλιτσα? Τι κανει αυτη η ενεση?
darsel έγραψε:Ρε κοριτσια, αν παω να μαγειρεψω θα σας λειψω πολυ εεεεεεεε?????
(πειτε ναι για να το δειξω στον συζυγο και να αραξω στον καναπε, δεν την παλευω να μαγειρεψω και δεν εχω και χυτρα γαμωτη μου)!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:darsel έγραψε:Ρε κοριτσια, αν παω να μαγειρεψω θα σας λειψω πολυ εεεεεεεε?????
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!
οριστε δειξτου το
Alexandra23 έγραψε:εχεις δικιο αννουλα μου!για πες εσυ τι αλλα νεα?χρυσοβαλαντω μου ναι χαλαλι ο αντρουλης σου τι λεει?θα ειναι πολυ χαρουμενος φανταζομαι!!
Alexandra23 έγραψε:κ πολυ καλα θα κανετε χρυσοβαλαντω μου!!!αχ τρελομπαμπας ειναι ηδη μωρεεεεεε!!!!τι πιστευεις οτι εχεις?αγορακι η κοριτσακι?αννουλα μου το εδειξες στο συζυγο?πιστευω να εχεσε τα βρακια του απο το φοβο του ε?
Alexandra23 έγραψε:χρυσοβαλαντω μου σου προτινω εκτος απο εδω να συμμετεχεις κ σε θεματακι αποκλειστικα με εγκυουλες που ειστε κ μαλιστα κοντα στην πητ!δεν μπορεις να φανταστεις τι καλο σου κανει αυτο!θα περασει η εγκυμοσυνη σου πολυ ευχαριστα!σου εχω κ το θεματακι αν θελεις! http://forum.eimaimama.gr/t19613p40-topic#746836
valgreg έγραψε:Alexandra23 έγραψε:χρυσοβαλαντω μου σου προτινω εκτος απο εδω να συμμετεχεις κ σε θεματακι αποκλειστικα με εγκυουλες που ειστε κ μαλιστα κοντα στην πητ!δεν μπορεις να φανταστεις τι καλο σου κανει αυτο!θα περασει η εγκυμοσυνη σου πολυ ευχαριστα!σου εχω κ το θεματακι αν θελεις! http://forum.eimaimama.gr/t19613p40-topic#746836
ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ!!!
χαχα κ λιγα λες?ξερεις γερμανικα?γιατι δεν απαντησες..Alexandra23 έγραψε:τι να πουνε ειρηνη μου....τους ξερεις τους γερμανους..περιεργοι...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης