Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

1μηπως ειμαι εγκυος: Empty μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 8:06 am

akate

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα! ως νεος μέλος θα ήθελα να σας μιλησω κ εγω για καποιες ανησυχιες μου. Περιμενα να αδιαθετησω στις 28/5 και μου ηρθε περιοδος στις 3/6. όμως αυτη τη φορα η ροη είναι πολυ μικροτερη σε συγκριση με αλλες.ην περιοδος μου κραταει 7 μερες και καθε 28 ημερες εχω περιοδο.εν τω μεταξυ εχω κατι πονακια κατα διαστηματα ενω δεν είχα.υπάρχειμ περιπτωση εγκυμοσυνης:

2μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 8:12 am

theanw

theanw
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
akate έγραψε:καλησπέρα! ως νεος μέλος θα ήθελα να σας μιλησω κ εγω για καποιες ανησυχιες μου. Περιμενα να αδιαθετησω στις 28/5 και μου ηρθε περιοδος στις 3/6. όμως αυτη τη φορα η ροη είναι πολυ μικροτερη σε συγκριση με αλλες.ην περιοδος μου κραταει 7 μερες και καθε 28 ημερες εχω περιοδο.εν τω μεταξυ εχω κατι πονακια κατα διαστηματα ενω δεν είχα.υπάρχειμ περιπτωση εγκυμοσυνης:

Καλησπερα.Τον γιατρο σου τον πηρες?Μπορει να αλλαζει ο κυκλος σου παντως

3μηπως ειμαι εγκυος: Empty μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 8:16 am

akate

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οχι.δεν εδωσα σημασια.απλα απο χθες που διαβαζω τις συζητησεις σας αρχισα να σκεφτομαι διαφορα γι αυτο και αποφασισα να σας κανω μια ερωτηση.

4μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 8:28 am

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κοπελα μου παρε τον γιατρο σου! Με ολη μου την καλη διαθεση στο λεω. Τι να σου πουμε εμεις απο εδω μεσα;;!! Σου ευχομαι παντως να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις!!

5μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 8:31 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα! Εγω ξερω οτι απο τη στιγμη που σου ερχεται περιοδος και μαλιστα συνοδευεται και απο πονους οπως γραφεις, αποκλειεται η εγκυμοσυνη!! Ειναι αδυνατο να συμβει ταυτοχρονα, βασικα το ενα αποκλειει το αλλο σε επιπεδο ορμονων.... και ολα αυτα που ακουμε, κυριως απο τις παλιες, οτι ηταν εγκυες με περιοδο, αυτα ηταν αιμορροιες σε επαπειλουμενες κυησεις κι οχι περιοδος, που απλως δεν ελεγχονταν τοτε, δεν υπηρχαν υπερηχοι!
Επειδη τελευταια βλεπω πολυ συχνα αυτη την ιδια ερωτηση, δε μπορει να συμβει αυτο κοριτσια....

6μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 8:46 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνώ απόλυτα.οι παλιές προφανώς βλέπανε αίμα και το ερμήνευαν σαν περίοδο.και ακομα και αν συμβαίνει ειναι εξαιρετικά σπάνιο.

7μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:00 am

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Dori έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα.οι παλιές προφανώς βλέπανε αίμα και το ερμήνευαν σαν περίοδο.και ακομα και αν συμβαίνει ειναι εξαιρετικά σπάνιο.
meta lene emena fantasioplikti periodos kai egkimosini xlomo mou akougete pale pale pale pale

8μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:09 am

theanw

theanw
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anampel έγραψε:
Dori έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα.οι παλιές προφανώς βλέπανε αίμα και το ερμήνευαν σαν περίοδο.και ακομα και αν συμβαίνει ειναι εξαιρετικά σπάνιο.
meta lene emena fantasioplikti periodos kai egkimosini xlomo mou akougete pale pale pale pale
Ε μα............

9μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:11 am

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anampel έγραψε:
akate me sixoreis pou xalao to thema sou aplos exo kai ego mia aporia gia mena pou den mou exei ksanasumvi loipon perimeno periodo 10/6.kai sths 4/6.eniosa entono pono oti tha mou erthi mexri pou ksaplosa kiolas panda otan mou to kanei ayto mesa stin hmera mou erxotan h periodos auto tora mou to kanei proth fora eixa pono gia 5 leptakia kai mou stamatise ektote den niotho tipota ektos apo to oti me ponai to sthithos ligaki ayto tora pos to leme etoimazete na erthi periodos h kana xarmosino kai mou alazoun oi ormones mou giati exo diavasi kai apo alles oti niothane oti tha tous erthi periodos kai telika den tous hrthe pote.emena proth fora mou to kanei ayto na niotho pono periodou kai na min mou erthi amesos giati tis alles fores mou erxontousan tinidia stigmh pou ponousa ta kafeth ygra kai meta periodos ax giayto xerome toso...... μηπως ειμαι εγκυος: 215994 μηπως ειμαι εγκυος: 215994 μηπως ειμαι εγκυος: 215994 μηπως ειμαι εγκυος: 215994 μηπως ειμαι εγκυος: 215994

10μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:12 am

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anampel έγραψε:
akate me sixoreis pou xalao to thema sou aplos exo kai ego mia aporia gia mena pou den mou exei ksanasumvi loipon perimeno periodo 10/6.kai sths 4/6.eniosa entono pono oti tha mou erthi mexri pou ksaplosa kiolas panda otan mou to kanei ayto mesa stin hmera mou erxotan h periodos auto tora mou to kanei proth fora eixa pono gia 5 leptakia kai mou stamatise ektote den niotho tipota ektos apo to oti me ponai to sthithos ligaki ayto tora pos to leme etoimazete na erthi periodos h kana xarmosino kai mou alazoun oi ormones mou giati exo diavasi kai apo alles oti niothane oti tha tous erthi periodos kai telika den tous hrthe pote.emena proth fora mou to kanei ayto na niotho pono periodou kai na min mou erthi amesos giati tis alles fores mou erxontousan tinidia stigmh pou ponousa ta kafeth ygra kai meta periodos ax giayto xerome toso...... μηπως ειμαι εγκυος: 215994 μηπως ειμαι εγκυος: 215994 μηπως ειμαι εγκυος: 215994 μηπως ειμαι εγκυος: 215994 μηπως ειμαι εγκυος: 215994

11μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:14 am

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anampel έγραψε:
anampel έγραψε:
h xazh dio fores to egrapsa apo thn xara mou.....

12μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:42 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω καταλαβαίνω οτι οι περισσότερες απο δώ μέσα εχουμε τη λαχτάρα να μείνουμε έγκυες και γιαυτο και καθε μήνα προσπαθούμε να ερμηνευουμε τα σημάδια στο σώμα μας άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο.αλλα πολλές φορές καταντάει τραγικό.δεν μιλάω για την κοπέλα πιο πάνω αλλα εχει τύχει να διαβάσω παλιότερα σε άλλο forum για μια περίπτωση που μια κοπέλα αναρωτιόταν αν ειναι έγκυος επειδη συνήθως της ερχόταν περίοδος μεσημέρι και εκείνο το μήνα της ήρθε βράδυ.δηλαδη έλεος!!!!

13μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:43 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
akate έγραψε:καλησπέρα! ως νεος μέλος θα ήθελα να σας μιλησω κ εγω για καποιες ανησυχιες μου. Περιμενα να αδιαθετησω στις 28/5 και μου ηρθε περιοδος στις 3/6. όμως αυτη τη φορα η ροη είναι πολυ μικροτερη σε συγκριση με αλλες.ην περιοδος μου κραταει 7 μερες και καθε 28 ημερες εχω περιοδο.εν τω μεταξυ εχω κατι πονακια κατα διαστηματα ενω δεν είχα.υπάρχειμ περιπτωση εγκυμοσυνης:
Kαμία.

14μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:44 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dori έγραψε:Εγω καταλαβαίνω οτι οι περισσότερες απο δώ μέσα εχουμε τη λαχτάρα να μείνουμε έγκυες και γιαυτο και καθε μήνα προσπαθούμε να ερμηνευουμε τα σημάδια στο σώμα μας άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο.αλλα πολλές φορές καταντάει τραγικό.δεν μιλάω για την κοπέλα πιο πάνω αλλα εχει τύχει να διαβάσω παλιότερα σε άλλο forum για μια περίπτωση που μια κοπέλα αναρωτιόταν αν ειναι έγκυος επειδη συνήθως της ερχόταν περίοδος μεσημέρι και εκείνο το μήνα της ήρθε βράδυ.δηλαδη έλεος!!!!

Θεα!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

15μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:45 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Kαμία.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Απλη και...περιεκτικη!

16μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:48 am

anampel

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
Dori έγραψε:Εγω καταλαβαίνω οτι οι περισσότερες απο δώ μέσα εχουμε τη λαχτάρα να μείνουμε έγκυες και γιαυτο και καθε μήνα προσπαθούμε να ερμηνευουμε τα σημάδια στο σώμα μας άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο.αλλα πολλές φορές καταντάει τραγικό.δεν μιλάω για την κοπέλα πιο πάνω αλλα εχει τύχει να διαβάσω παλιότερα σε άλλο forum για μια περίπτωση που μια κοπέλα αναρωτιόταν αν ειναι έγκυος επειδη συνήθως της ερχόταν περίοδος μεσημέρι και εκείνο το μήνα της ήρθε βράδυ.δηλαδη έλεος!!!!

Θεα!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
xaxax periodos kai egkimosini ti allo tha akouso ego omos den eipa auto ego exo akoma elpides mexri tote sas filo.............

17μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:54 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anampel έγραψε:
Lillybell έγραψε:

xaxax periodos kai egkimosini ti allo tha akouso ego omos den eipa auto ego exo akoma elpides mexri tote sas filo.............

Ε καλα βρε αναμπελ..κι εσυ δεν μας τα ειπες αριστα....Το ιδιο γελασαμε και με σενα, μη νομιζεις.... Laughing Laughing Laughing Laughing

18μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:56 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anampel έγραψε:
Lillybell έγραψε:

μα ειδες βρε Αναμπελ κατι ανθρωποι που υπαρχουν? Εδω μιλαμε για σοβαρα συμπτωματα.....οπως αντι για τρια σπυρια να βγαλεις ενα. τσσσσσσσσ μα τι να πεις πια. Laughing Laughing Laughing

19μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 10:58 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
anampel έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Ε καλα βρε αναμπελ..κι εσυ δεν μας τα ειπες αριστα....Το ιδιο γελασαμε και με σενα, μη νομιζεις.... Laughing Laughing Laughing Laughing
εεεεε αν ο άνθρωπος δεν είναι καλός....... κοίτα τι λεει. Τι να πω ........

20μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 11:02 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:]

εεεεε αν ο άνθρωπος δεν είναι καλός....... κοίτα τι λεει. Τι να πω ........[/quote]

Συ τι πεταγεσαι καλε;;; Laughing Laughing Laughing

21μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 11:04 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:]

εεεεε αν ο άνθρωπος δεν είναι καλός....... κοίτα τι λεει. Τι να πω ........

Συ τι πεταγεσαι καλε;;; Laughing Laughing Laughing [/quote] Laughing Laughing Laughing μεγαλη την βλέπω την βραδιά απόψε.............. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

22μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 11:06 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Εχεις κατι αλλο να κανεις;

23μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 11:08 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Εχεις κατι αλλο να κανεις;
Κανονικά να σφουγγαρίσω. Αλλά ασε μωρέ χάλια θα τα κάνουν αύριο πάλι. Laughing Laughing Laughing

24μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 3:31 pm

Picolina

Picolina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μερικες φορες γινεται τοσο εντονο το συναισθημα αυτο του να γινεις μανα,ειδικα στις γυναικες που δεν εχουν ηδη παιδακι (οχι οτι οι ήδη μανουλες δεν το παθαινουν αυτο),που εχουν συμπτωματα κανονικα εγκυμοσυνης..
Ειχα διαβασει μεσα στο φορουμ,παλιοτερα,ενα ποστ μιας κοπελας που ελεγε πως οχι μονο καθυστερηση ειχε,αλλα εμετους,ζαλαδες και ολα τα συναφη...Τι να πεις;Γινομαστε κατα φαντασιαν εγκυμονουσες..
Το μυαλο παιζει φοβερα "παιχνιδια"..

25μηπως ειμαι εγκυος: Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος: Πεμ Ιουν 06, 2013 3:40 pm

annamaria_i

annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Picolina έγραψε:Μερικες φορες γινεται τοσο εντονο το συναισθημα αυτο του να γινεις μανα,ειδικα στις γυναικες που δεν εχουν ηδη παιδακι (οχι οτι οι ήδη μανουλες δεν το παθαινουν αυτο),που εχουν συμπτωματα κανονικα εγκυμοσυνης..
Ειχα διαβασει μεσα στο φορουμ,παλιοτερα,ενα ποστ μιας κοπελας που ελεγε πως οχι μονο καθυστερηση ειχε,αλλα εμετους,ζαλαδες και ολα τα συναφη...Τι να πεις;Γινομαστε κατα φαντασιαν εγκυμονουσες..
Το μυαλο παιζει φοβερα "παιχνιδια"..

ναι βρε πικολινα, και την καταλαβαινω αυτην την αγωνια, αν και δεν την εχω ζησει. Ομως εγω πιστευω πως αμα ηθελα τοσο ενα παιδι, και ειχα συμπτωματα ενω τελικα δεν ημουν εγκυος θα προσπαθουσα να τα δω αλλιως τα πραγματα. Θα προσπαθουσα να χαλαρωσω και δεν θα το πολυσκεφτομουν μεχρι να γινει. θεωριτικα τα λεω αυτα, αλλα πιστευω πως θα προσπαθουσα να μην βαλω τον εαυτο μου σε φαντασιωσεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις