1 ΠΕΘΕΡΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ Πεμ Ιουν 20, 2013 12:23 am
pasteli
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια!!η πεθερα μου που εχει γινει πολυ φορτικη, μενουμε διπλα διπλα ερχεται συνεχεια παρολο που της εχει μιλησει ο αντρας μου ψιλοαραιωσε λιγο τις επισκεψεις (παλια ερχοταν 9 το πρωι εφευγε κατα τις 2 και το απογευμα παλι ξανα, ή το πηγαιναν εναλαξ με τον πεθερο μου), τωρα ερχεται το μεσιμερι αλλα δεν μου αρεσει η συμπεριφορα της στο παιδι ισως και να κανω λαθος να ειμαι προκατηλημενη μαζι της αλλα με νευριαζει πχ της ειπε ο μικρος φυγε (ειναι 3 χρονων τωρα) εριξε τα μουτρα της και εφυγε, παιζει με τον παιδι και αν μπορουσε να κατσει πανω στα ποδια του παιδιου θα το εκανε, ολη την ωρα ματς μουτς το παιδι δεν θελει παντα να τη φιλισει και εκεινη τη βλεπω ψιλοθυμωνει που δεν θελει το παιδι να τη φιλισει, γενικα ομως βλεπω πολυ διεκδηκιτικη τη σταση της απεναντι στο παιδι και σε μενα παιρνει υφος του στυλ το παιδι με θελει και εσυ δεν μου το δινεις!Γενικα παλαιοτερα ειχαν γινει πολλα σκηνικα μου ειπε και λογια, εκανε παραπονα στο κοσμο οτι δεν βλεπει το παιδι οτι δεν της το δινω ενω καθε μερα ηταν με το παιδι. Ειναι μια γυναικα με ψυχολογικα επερνε χαπια και οταν δεν γινεται το δικο της παει στο σπιτι της κλαει και ετσι τη λυπουνται ο πεθερος μου και ο αντρας μου και της κανουν τα χατιρια!Και ενα αλλο που κανει στο παιδι και με νευριαζε ειναι οτι του μιλαει ψιθιριστα αν ειμαι εγω λιγο πιο μακρια η σε ενα αλλο δωματιο αυτο παλι τι ειναι?? Το καταλαβαινω ειναι εγγονι της θελει να το βλεπει και το βλεπει δεν της το στερουμε αλλα αυτη θελει να μενουμε ολοι μαζι σε ενα σπιτι να τον εχει ολη μερα για να περναει και η ωρα της, ε δεν γινεται αυτο! Ο αντρας μου με στηριζει αλλα τη λυπαται οταν αρχιζει η κλαψα της!Αυτες τις μερες τωρα εχει θυμωσει και δεν ερχεται καθολου!Κουραστηκα να ασχολουμε με τα ναζια της και τις απαιτησεις της!Και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω βρε κοριτσια εσεις που μενετε κοντα με τα πεθερικα καθε ποτε ερχονται στο σπιτι σας???