Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
312 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 312 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σε ποια περιοχη μενεις;

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:τι μπορει να τον αλλαξε τοσο ρε παιδι μου???
εσυ δεν καταλαβαινεις απο την συμπεριφορα του,τι μπορει να του λεει?

Σοφία μου εγώ πιστεύω οτι απλα η μανα δεν την ένοιαζε πολύ πριν παντρευτούν..η οταν δεν είχαν παιδια...μετα που βλέπουν οικογένεια και ξέρουν πως το φυσιολογικό είναι να δεθεί ένας μπαμπάς με τα παιδιά του και την γυναίκα του-μαμα τους ...εκεί σκυλιάζουν!!!

blackfield

blackfield
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι με ζηλευουν.αγορασα προσφατα ενα σπιτακι μια καλη ευκαιρια που με επαιρνε ετσι για να το νοικιαζω να εχω ενα εισοδημα κ δε το συζητω οχι μονο καλοριζικο δε μου ειπαν αλλα κουνιαδα κ πεθερα με ειπανε παρτακια οτι εδωσα τοσα λεφτα κι αυτες δεν εχουνε να φανε!!κι οτι την περιουσια μου επρεπε να τη μοιραζομαι μαζι τους αλλιως να μην εκανα οικογενεια κ να εμενα μονη!!!!ελεοςςςςςς
το οτι ζω κ ταιζω μονη μου τα παιδια μου αυτο δε μετραει...επισης ειμαι αχρηστη, ανικανη κι ενω δουλευα 2 δουλειες τοσα χρονια εγω δεν ξερω τι πα να πει δουλεια...καταλαβαινετε περι τινος προκειται

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
Σοφία 26 έγραψε:τι μπορει να τον αλλαξε τοσο ρε παιδι μου???
εσυ δεν καταλαβαινεις απο την συμπεριφορα του,τι μπορει να του λεει?

Σοφία μου εγώ πιστεύω οτι απλα η μανα δεν την ένοιαζε πολύ πριν παντρευτούν..η οταν δεν είχαν παιδια...μετα που βλέπουν οικογένεια και ξέρουν πως το φυσιολογικό είναι να δεθεί ένας μπαμπάς με τα παιδιά του και την γυναίκα του-μαμα τους ...εκεί σκυλιάζουν!!!

τοσο αδυναμος χαρακτηρας ειναι αυτος ο αντρας κ επιρεαζεται τοσο ευκολα.

ευτυχως που εισαι οικονομικα ανεξαρτητη.

Mimine

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Λυπάμαι που θα σου μιλήσω κι εγώ για χωρισμό τόσο άνετα αλλά μια μέρα που θα είναι στη μανούλα του, άλλαξε τις κλειδαριές και πέτα τα πράγματά του έξω. Τέτοιο άντρα τι να τον κάνεις; Δεν είναι ούτε σύζυγος, ούτε πατέρας, μόνο μαμούχαλος. Και μην τα ρίχνεις ούτε στην πεθερά ούτε στην κουνιάδα, αυτός φταίει για τη συμπεριφορά του και τις προτεραιότητές του. Αυτός και μόνο αυτός. Φύλαγε την περιουσία σου και πρόσεξε πάρα πολύ τυχόν κοινούς λογαριασμούς που έχετε και μην τυχόν καταχράται χρήματα από εσένα ο άντρας σου.

Δυστυχώς αν φύγουν οι δικοί σου άνθρωποι το κενό δύσκολα αναπληρώνεται.  Η οικογένειά σου είναι μία, εσύ και τα παιδιά σου. Δώσε σε αυτά προτεραιότητα και μην υπολογίζεις κανέναν, ούτε καν τον πατέρα τους. Αυτός έχει δείξει τι άνθρωπος είναι, θα τον αφήσεις να τα πληγώσει κι αυτά;

blackfield

blackfield
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αυτο που θελει ειναι να τα πηγαινει στη γιαγια τους να χαιρεται κι αυτηaffraidaffraidaffraid εγω δεν τον αφηνω να τα βλεπει η κυρια γιατι ψαρευει τη μικρη τι μαγειρευω, τι κανω, ποτε κατουραω αλλα ειπαμε εγω ειμαι υπερβολικη !!!!

Alexanda11

Alexanda11
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάρε τα παιδιά να πάτε κάπου διακοπές, στην ανάγκη μην τους λες που θα πάτε, και άσ'τους να σας ψάχνουν λίγες μέρες..... Twisted Evil

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackfield κοριτσακι μου τι γινετε??
ολα καλα???

blackfield

blackfield
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα!τιποτα δε γινεται. τα ιδια και τα ιδια. φρικαρω που η μανα του με προσβαλει πλεον ''πλαγιως'' κι αυτος η δεν το καταλαβαινει η κανει πως δεν το καταλαβαινει.του στελνει φαγητο κ στο αλουμινοχαρτο αν ειναι δυνατο αλατοπιπερο!!!λες κ σπιτι μας δεν εχουμε. τετοια προσβολη.μια μερα ψαρευε τη μικρη κ της ειπε οτι εφαγε στα γκουντις ωωωωχχχ εκει να δεις διεδωσε παντου οτι δε μαγειρευω .....καταλαβαινετε τι κανει η κυρια;;;

theanw

theanw
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και καλο μηνα.Να σου πω καμια φωνη εβαλες?Ετσι κ αλλιως ποσο χειροτερα να γινουν τα πραγματα?Να σε ρωτησω κατι εκει που ζειτε ειναι κλειστη κοινωνια.Αν θες απαντας βεβαια.Απλα αυτη η συμπεριφορα μου θυμιζει ατομα που δινουν σημασια στον "κοσμο" και οχι σε ουσια

margdimitra

margdimitra
Κοίτα τα παιδάκια σου και ρίξε μια μούτζα σε μάνα και υιό.

melinaki83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα blackfield,

Πολύ στεναχωρήθηκα με το μήνημά σου. Σε καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ μοναχοπαίδι. Βέβαια εγώ είμαι τυχερή γιατί τους γονείς μου τους έχω αν και η μητέρα μου αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα με βοηθάει με το μωρό και ο πατέρας μου είναι αρκετά αδιάφορος....
Έχω και εγώ σοβαρότατο πρόβλημα με την οικογένεια του συζύγου και εγώ δεν έχω μόνο μάνα αδελφή αλλά και πεθερό!!! Δε ξέρω αν διάβασες καθόλου το θέμα μου αλλά έζησα με το πεθερό μου σκηνές απείρου κάλους καθώς με προσέβαλε άσχημα πολύ συνεχώς και μετά από 5 χρόνια δεν άντεξα και μίλησα και έτσι μου έκοψαν την καλημέρα όλοι μαζί (πεθερός πεθερά κουνιάδα). Ο πεθερός έκανε να με δείρει αλλά τον κράταγε η πεθερά μου και του είπα ότι αν τολμήσει και με αγγίξει θα του κάνω μήνυση και καταγγελία. Μετά από όλα αυτα και ενώ η πεθερά είπε ότι δε πρέπει να αντιμιλάω (έτσι έχει μάθει αυτή να κάνει) δε θέλω και εγώ να τους ξαναδώ. Δυστυχώς το παιδάκι μας (1 έτους) το στέλνω και το βλέπουν και δε ξέρω πως θα είναι στο μέλλον όταν αρχίσει και καταλαβαίνει.
Τώρα βέβαια να σου πω την αλήθεια εμένα ο άντρας μου δεν αντιδρά όπως ο δικός σου. Αλλιώς δε θα το είχα αντέξει. Βέβαια και ο δικός μου δεν με υποστήριξε και έγιναν ομηρικοί καβγάδες για αυτό αλλά τουλάχιστον οικογένειά του αποκαλεί εμάς (εμένα και το μωρό) πάντα με ρωτάει πριν πάει το μωρό στη μάνα του. Και δείχνει να με αγαπά τουλάχιστον προς το παρόν. Εννοείται ότι τρέχει στους γονείς του όταν έχουν πρόβλημα εννοείται ότι τους βλέπει πολύ συχνά, αλλά αγαπάει πολύ το γιό μας και από ότι λέει και εμένα και κάνει προσπάθειες να συνηθίσουμε στη νέα αυτή κατάσταση και να προσαρμοστούμε. Αλλιώς ειλικρινά θα χώριζα γιατί αυτό που λες ότι περνάς είναι σκληρό και απάνθρωπο!!!

Δηλαδή λες ότι βάζει τη μάνα του πάνω από τα παιδιά του (δηλαδή βάζει το ''παρελθόν'' πάνω από το μέλλον???)
Πολύ φοβάμαι ότι αυτό όλο δε θα βγει σε καλό!!Ένας άνθρωπος όταν δημιουργεί οικογένεια πρέπει να τη βάζει πάνω από όλα πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και παιδιά!!!
Τους γονείς μας εννοείται ότι δε τους πετάμε -όποια και να είναι η σχέση σου μαζί τους- είναι η πατρική του οικογένεια και οφείλει να είναι κοντά τους σε προβλήματα υγείας κτλ. όμως πάντοτε σε λογικά πλαίσια!!!Αν εσύ νιώθεις ότι σε παρατά με το παραμικρό και τρέχει κοντά τους τότε γιατί δε πάει να μείνει εκεί και παραμένει μαζί σας????
Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να τον βρω λίγο στα καλά του (γιατί και ο άντρας μου δε δέχεται να θίγω τους δικούς του και όποτε μιλάμε για το θέμα αυτό καταλήγει σε καβγά) οπότε καλύτερα να είναι χαλαρός τουλάχιστο όταν μιλήσετε./Και κάτσε να του πεις κοίταξε να δεις φτιάξαμε οικογένεια τώρα έχουμε την ευθύνη για δύο μικρά παιδιά. Η εκκλησία άσχετα αν πιστεύεις ή όχι λέει ότι η σύζυγος είναι πάνω από τη μάνα και ότι γίνεστε ένα με το μυστήριο αυτό. Αυτή είναι η ουσία της οικογένειας. Ξέρω ότι αυτό πρακτικά είναι δύσκολο. Πές του όμως ότι η προσκόλληση στη πατρική του οικογένεια σας φθείρει εντελώς και ότι δε μπορείς να συνεχίσεις έτσι. Πές του ότι συμμερίζεσαι ότι είναι η μάνα του και συμφωνείς να είναι κοντά της σε σοβαρά θέματα αλλά πως και εσύ και τα παιδιά τον έχετε εξίσου - ή και περισσότερη ανάγκη.
Εξήγησέ του με ωραίο τρόπο πως νιώθεις και προσπάθησε να τον φέρεις κοντά σου., Κάνε μια τελευταία προσπάθεια για να έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου.

ΕΙλικρινά όμως αν δεις ότι δε πετυχαίνεις τίποτα και είναι τόσο προσκολλημένος -μη φοβάσαι που είσαι μόνη- φύγε. να ξέρεις ότι η χειρότερη μοναξιά είναι όταν είμαστε μαζί με άλλους και νιώθουμε μόνοι μας.
Χώρισε ανασυγκροτήσου, κοίτα τα παιδάκια σου , τη δουλειά σου βρες φίλες και ίσως κάποια στιγμή βρεις και έναν άνθρωπο στο μέλλον να σε κάνει ευτυχισμένη. Όσο για εκείνον αν διαλέξει να ζει με τη μάνα του είναι εντελώς ανάξιος όχι μόνο λόγου αλλά και σκέψης!!

POLINA27

POLINA27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον θα σου πω την ιστορια της φιλης μου που εχει πολλά κοινά με την δικια σου .
η κοπελα μενει εγκυος ο αντρας της αλλοδαπος. εφευγε κάθε μερα να παει στην μανουλα του και καθοτανε μερες διοτι βλεπεις η μαμα του πανω απο ολα.. η φιλη μου μονη στο σπιτι.. παντρευονται και η πεθερα βαζει ενα σωρο λογια την παιρνει τηλ σχεδον καθημερινα και την βριζει και της λεει πως τυλιξε με την εγκυμοσυνη τον γιο της και αλλα τετοια (ο γιος μια χαρα επωφεληθηκε που πηρε υπηκοοτητα με το γαμο) . κοντευουν οι μερες να γεννησει αυτος εξαφανισμενος στην μανα του σπανε τα νερα την παει στο νοσοκομειο οι γονεις της (το θετικο της ιστοριας ειναι πως εχει κοντα τους γονεις) αυτος το μαθαινει και παει..
ουτε 30 μερων το παιδι γυρναει η φιλη μου σπιτι απο την μαμα της (μενουν κοντα) και βρισκει την ντουλαπα αδεια!! σοκ!!
η μανουλα του ειχε σχεδιασει και τον εστειλε γερμανια γιατι δεν γουσταρε την νυφη και το παιδι τπ θεωρει μπαστ..ο
η κοπελα χωρισε και ησυχασε και τωρα προσπαθει να κοψει καθε δεσμους με αυτον μιας και αυτος ουτε ενδοιαφερετε γιατι μονο η μανουλα του τον νοιαζει

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

POLINA27

POLINA27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
blackfield έγραψε:αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι με ζηλευουν.αγορασα προσφατα ενα σπιτακι μια καλη ευκαιρια που με επαιρνε ετσι για να το νοικιαζω να εχω ενα εισοδημα κ δε το συζητω οχι μονο καλοριζικο δε μου ειπαν αλλα κουνιαδα κ πεθερα με ειπανε παρτακια οτι εδωσα τοσα λεφτα κι αυτες δεν εχουνε να φανε!!κι οτι την περιουσια μου επρεπε να τη μοιραζομαι μαζι τους αλλιως να μην εκανα οικογενεια κ να εμενα μονη!!!!ελεοςςςςςς

το οτι ζω κ ταιζω μονη μου τα παιδια μου αυτο δε μετραει...επισης ειμαι αχρηστη, ανικανη κι ενω δουλευα 2 δουλειες τοσα χρονια εγω δεν ξερω τι πα να πει δουλεια...καταλαβαινετε περι τινος προκειται

affraid  και ακομα καθεσε?? εδω μιλαμε για αρπακτικά!!!!

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις