Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
433 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 433 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:εγω τους λεω με τα ονοματα τους. για μαμα-μπαμπα ουτε καν. κι ουτε πιστευω οτι οσες τους λενε μαμα-μπαμπα το κανουν αποσεβασμο κι αγαπη!!! μαλλον απο αδυναμια ή πονηρια...σε γενικες γραμμες παντα.
υπαρχουν και οι παραδοσιακες οικογενειες!!εγω σε καμια περιπτωση δεν το κανω απο πονηρια η αδυναμια!μου βγηκε!τους νοιωθω γονεις μου!με αγκαλιασαν σαν παιδι τους!δεν πιστευω οτι σε καμια περιπτωση το κανουν απο πονηρια.απο σεβαση και απο αγαπη ναι διαφορετικα υπαρχουν και τα ονοματα τους!!

ch.ze

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Όταν μου το ζήτησε η πεθερά μου, με ευγενικό τρόπο δεν μπορώ να πω, της εξήγησα ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει
γιατι μαμα και μπαμπάς είναι μόνο οι γονείς μου και επίσης θα ένιωθα πολύ άβολα να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να φωνάζω μπροστά στην μητέρα μου μαμά την πεθερά.

pasteli

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ωχ κοριτσια σορρυ ειμαι καινουργια και ασχετη εγραψα στο τελος της 1ης σελιδας! ποσο ασχετηηηηηηη/????

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pasteli έγραψε:ωχ κοριτσια σορρυ ειμαι καινουργια και ασχετη εγραψα στο τελος της 1ης σελιδας! ποσο ασχετηηηηηηη/????

ΠΑΣΤΕΛΙ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΒΡΕ

zini

zini
ch.ze έγραψε:Όταν μου το ζήτησε η πεθερά μου, με ευγενικό τρόπο δεν μπορώ να πω, της εξήγησα ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει
γιατι μαμα και μπαμπάς είναι μόνο οι γονείς μου και επίσης θα ένιωθα πολύ άβολα να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να φωνάζω μπροστά στην μητέρα μου μαμά την πεθερά.
αυτο ειναι και δικη μου απορια; εσεις που λετε τα πεθερικα σας μαμα/μπαμπα, οταν ειστε καπου ολοι μαζι, λετε μαμα και γυριζουν και οι δυο;

bourboulithra

bourboulithra
zini έγραψε:
ch.ze έγραψε:Όταν μου το ζήτησε η πεθερά μου, με ευγενικό τρόπο δεν μπορώ να πω, της εξήγησα ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει
αυτο ειναι και δικη μου απορια; εσεις που λετε τα πεθερικα σας μαμα/μπαμπα, οταν ειστε καπου ολοι μαζι, λετε μαμα και γυριζουν και οι δυο;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bourboulithra έγραψε:
ede έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
zini έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
zini έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
zini έγραψε:και εγω πιστευω οτι ο πληθυντικος δειχνει σεβασμο. και αν η πεθερα μου απο μονη της δεν επεμενε να της μιλαω στον ενικο δεν θα το εκανα απο μονη μου. αλλα ειναι πολυ νεα, και βρισκομαστε και οι δυο μας, καμια φορα για φαγητο η καφε χωρις τον αντρα μου κλπ οποτε εχουμε και πιο προσωπικη σχεση για να της μιλαω στον πληθυντικο.

ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ(ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΕΘΕΡΑ) ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ...
ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ "ΑΝ ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ".....ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΗΣ ΛΕΣ?ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΠΩΣ?ΠΕΘΕΡΙΚΑ:ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ?? - Σελίδα 2 534787
χαχα τι να σου πω! δεν ξερω! δεν ειναι και πολυ παραδοσιακη η πεθερα μου και δεν εχω τετοια θεματα! εγω παντως στον πεθερο μου τον φωναζω με το μικρο του (χωρις το κυριε μπροστα γιατι κανονικα παει μονο στα επιθετα) και μετα του μιλαω στον πληθυντικο.

νομιζω πως η πεθερουλα σου στο παει λαου λαου..

ΤΙ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΛΕ?ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΓΩ ΠΕΘΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ,ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.
κοιτα αμα θελουν να κοψεις το πλυθηντικο κοψτον δεν πειραζει. το θεμα ειναι να μην νιωθει αβολα κανεις. τωρ για το μαμα-μπαμπα, εγω και να ηθελαν τα πεθερικα μου δεν θα τους ελεγα ποτε ετσι γιατι μου φαινεται καπως. αν ομως σην περιπτωση του αντρα σου δεν εχει προβλημα και θελουν και οι γονεις σου τοτε αλλαζει.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ Τ Σ Ο Υ Χ Τ Ρ Α ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ "ΑΑΑΑΠΑΠΑΠΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΑΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΜΑΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΙΣΑ Κ ΟΜΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ????) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ "ΕΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΜΑΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ"
ΕΕ ΜΙΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΓΩ

Ε μα συγνώμη τώρα και αν είναι κάπου μακριά  και θες να τον φωνάξεις τι θα πεις? εεεεεε εσύ σου πέφτει το ξύλο στο κεφάλι? Που είναι το κακό να τον φωνάξει μα το ονομα του? Αφου έτσι τον λένε.

ΠΑΛΙΑ ΜΥΑΛΑ EDE ΜΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ!!

Μώρε κάτσε και μας μπέρδεψες. Αφου οι γονείς σου συμφωνούν με την Θεία να τους λεει με το όνομα σκέτο. Τι ίσα και όμοια και παλιά μυαλά? 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
zini έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
zini έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
zini έγραψε:και εγω πιστευω οτι ο πληθυντικος δειχνει σεβασμο. και αν η πεθερα μου απο μονη της δεν επεμενε να της μιλαω στον ενικο δεν θα το εκανα απο μονη μου. αλλα ειναι πολυ νεα, και βρισκομαστε και οι δυο μας, καμια φορα για φαγητο η καφε χωρις τον αντρα μου κλπ οποτε εχουμε και πιο προσωπικη σχεση για να της μιλαω στον πληθυντικο.

ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ(ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΕΘΕΡΑ) ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ...
ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ "ΑΝ ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ".....ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΗΣ ΛΕΣ?ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΠΩΣ?ΠΕΘΕΡΙΚΑ:ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ?? - Σελίδα 2 534787
χαχα τι να σου πω! δεν ξερω! δεν ειναι και πολυ παραδοσιακη η πεθερα μου και δεν εχω τετοια θεματα! εγω παντως στον πεθερο μου τον φωναζω με το μικρο του (χωρις το κυριε μπροστα γιατι κανονικα παει μονο στα επιθετα) και μετα του μιλαω στον πληθυντικο.

ΕΓΩ ΠΕΘΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ,ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.
κοιτα αμα θελουν να κοψεις το πλυθηντικο κοψτον δεν πειραζει. το θεμα ειναι να μην νιωθει αβολα κανεις. τωρ για το μαμα-μπαμπα, εγω και να ηθελαν τα πεθερικα μου δεν θα τους ελεγα ποτε ετσι γιατι μου φαινεται καπως. αν ομως σην περιπτωση του αντρα σου δεν εχει προβλημα και θελουν και οι γονεις σου τοτε αλλαζει.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ Τ Σ Ο Υ Χ Τ Ρ Α ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ "ΑΑΑΑΠΑΠΑΠΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΑΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΜΑΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΙΣΑ Κ ΟΜΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ????) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ "ΕΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΜΑΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ"
ΕΕ ΜΙΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΓΩ

Ε μα συγνώμη τώρα και αν είναι κάπου μακριά  και θες να τον φωνάξεις τι θα πεις? εεεεεε εσύ σου πέφτει το ξύλο στο κεφάλι? Που είναι το κακό να τον φωνάξει μα το ονομα του? Αφου έτσι τον λένε.
"ε εσυ" φωναζει μια γνωστη μου την πεθερα της που ειναι 23 χρονια παντρεμενη.με το ονομα της δεν μπορει να την φωναξει ουτε και μαμα..ε δεν ειν;ι ωραιο αυτο το "ε εσυ".

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
οταν ειμαστε ολοι μαζι την μαμα μου την λεω μανα και ξερουν και οι δυο σε ποια μιλαω.για τον μπαμπα στον πεθερο μου παω πανω απο το κεφαλι του για να καταλαβει.

bourboulithra

bourboulithra
ede έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
ede έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
zini έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
zini έγραψε:
bourboulithra έγραψε:

ΕΕ ΜΙΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΓΩ

ΠΑΛΙΑ ΜΥΑΛΑ EDE ΜΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ!!

Μώρε κάτσε και μας μπέρδεψες. Αφου οι γονείς σου συμφωνούν με την Θεία να τους λεει με το όνομα σκέτο. Τι ίσα και όμοια και παλιά μυαλά? 

ΟΧΙΙΙΙ ΚΑΛΕ EDE MOY,
"ΙΣΑ Κ ΟΜΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ "Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΕΙ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΑ Κ ΟΜΟΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΜΥΑΛΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑVery Happy

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααααααααα γιατί είπες πως η Θεια λέει οτι ο γαμπρός την λεει Μαρία. Μπλεχτήκαμε.Razz

bourboulithra

bourboulithra
ede έγραψε:αααααααααααα γιατί είπες πως η Θεια λέει οτι ο γαμπρός την λεει Μαρία. Μπλεχτήκαμε.Razz

ΣΩΣΤΑ !!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΑΜΑ!ΧΑΧΑΧ ΞΕΜΠΛΕΧΤΗΚΑΜΕ!!

margdimitra

margdimitra
Ανατριχιάζω και μόνο που το ακούω σε άλλους. Άσε που με πιάνουν και τα γέλια.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bourboulithra έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:Εγω πριν παντρευτώ και γνωρισω την πεθερά μου..φανταζόμουν και ελπιζα οτι θα ηταν πολύ καλή και θα την έλεγα και μαμά(τοσα ήξερα χαχα)
Από όταν την γνωρισα..ξεκαθάρισε πως δεν θελει να την λενε έτσι οι νύφες...και αυτό γιατι ''φοβάται'' μηπως και οι γιοι της πουν ΄΄μαμα΄΄ την πεθερά τους...
Βέβαια στην πορεια και ετσι όπως φέρεται σίγουρα δεν θα μου έβγαινε..

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ?ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ Ε??

Πεθερόπληκτη και κουνιαδόπληκτη...χαχα!! αστα να πάνε!

olgitsa 5

olgitsa 5
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια καλημερα!!!Πολυ ενδιαφερον το θεμα σας..Εγω τ απεθερικα μου τα φωναζω με τα ονοματα τους ,το ειχαν ζητησει οι ιδιοι ΠΡΙΝ το γαμο.Ελα που ομως μετα το γαμο η πεθερα γλυκαθηκε και ηθελε να τη φωναζω μαμα!Εγω ουτε καν!Βασικα δεν μου το ειπε αμεσα το ειπε στη συνυφαδα μου...αλλα το θεμα ειναι οτι το θελει πιο πολυ για τον κοσμο και οχι γιατι με βλεπει σαν παιδι της.Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν η μαμα ειναι μαμα και η πεθερα μανα δεν γινεται οσο καλη  και αληθινη και να ναι .

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
zini έγραψε:
οταν ειμαστε ολοι μαζι την μαμα μου την λεω μανα και ξερουν και οι δυο σε ποια μιλαω.για τον μπαμπα στον πεθερο μου παω πανω απο το κεφαλι του για να καταλαβει.

Τη μαμα σου τη φωνάζεις ''μανα'' και την πεθερά ''μαμα''??????????????

Γιατι εμένα το μαμα μου κάνει πιο τρυφερο και ωραίο ενώ το ΄΄μανα '' λίγο απόμακρο..

ΑΝΝΝ....ΑΝΝΝ ΠΟΤΕ ΦΩΝΑΖΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΜΑ...

olgitsa 5

olgitsa 5
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Bouboukitsa σε μενα απευθυνεσαι?

bourboulithra

bourboulithra
ενα τελευταιο θα πω και προς το παρον θα φυγω για κατι δουλειες..

ο πατερας μου μεγαλυτερος γιος της οικογενειας,ο θειος μου μικροτερος....αδερφος μου και ο θειος μου ειναι ισα δηλαδη....πεθερα και νυφη γεννουσαν μαζι....(η γιαγια μου με τη μαμα μου)

ο θειος υποκοριστικα ελεγε τους γονεις του παπουδες,τον μπαμπα του(και παππου μου)τον ελεγε παππου...

η μικρη μας νυφη,ακομα και τωρα λεει τα πεθερικα της παππου και γιαγια.... εεε τι να πω??????λεει υποκοριστικα ο αλλος ο μ@λ@κ@ς παππου και γιαγια,συνεχιζει και η αλλη η ηλιθι@?????

και οταν της το πα γελουσε....ειναι δικοι μου παππουδες,εσυ τους εχεις πεθερους το καταλαβες? εε απο τοτε εχει να μου μιλησει...και ξυθηκα πολυ εγω.....Razz

Nina87

Nina87
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω κοριτσια τους λεω πεθερα-πεθερε...
Μαμα-μπαμπα με τιποτα δεν υπηρχε περιπτωση να το πω... Δεν μου βγαινει καθολου, ενω η συνυφαδα μου απο την αρχη μαμα κ μπαμπα τους ειπε αμεσως...
Της πεθερας μου φαινετε να μην της αρεσει κ πολυ αλλα της το ειχα εξηγηση κ την ειχα αφησει να επιλεξει πως θελει να την λεω... Δηλαδη με το ονομα της ή πεθερα... Κ διαλεξε το πεθερα (εμενα με βολεψε μια χαρα αυτο χαχαχα)

zini

zini
bourboulithra έγραψε:ενα τελευταιο θα πω και προς το παρον θα φυγω για κατι δουλειες..

ο πατερας μου μεγαλυτερος γιος της οικογενειας,ο θειος μου μικροτερος....αδερφος μου και ο θειος μου ειναι ισα δηλαδη....πεθερα και νυφη γεννουσαν μαζι....(η γιαγια μου με τη μαμα μου)

ο θειος υποκοριστικα ελεγε τους γονεις του παπουδες,τον μπαμπα του(και παππου μου)τον ελεγε παππου...

η μικρη μας νυφη,ακομα και τωρα λεει τα πεθερικα της παππου και γιαγια.... εεε τι να πω??????λεει υποκοριστικα ο αλλος ο μ@λ@κ@ς παππου και γιαγια,συνεχιζει και η αλλη η ηλιθι@?????

και οταν της το πα γελουσε....ειναι δικοι μου παππουδες,εσυ τους εχεις πεθερους το καταλαβες? εε απο τοτε εχει να μου μιλησει...και ξυθηκα πολυ εγω.....Razz
η οικογενεια σας νομιζω με μπερδευει παααρα πολυ!!

zini

zini
Nina87 έγραψε:Εγω κοριτσια τους λεω πεθερα-πεθερε...
Μαμα-μπαμπα με τιποτα δεν υπηρχε περιπτωση να το πω... Δεν μου βγαινει καθολου, ενω η συνυφαδα μου απο την αρχη μαμα κ μπαμπα τους ειπε αμεσως...
Της πεθερας μου φαινετε να μην της αρεσει κ πολυ αλλα της το ειχα εξηγηση κ την ειχα αφησει να επιλεξει πως θελει να την λεω... Δηλαδη με το ονομα της ή πεθερα... Κ διαλεξε το πεθερα (εμενα με βολεψε μια χαρα αυτο χαχαχα)
δηλαδη της λες: πεθερα, να σου πω;;;!! μου φαινεται λιγο περιεργο για προσφωνηση!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
olgitsa 5 έγραψε:Bouboukitsa σε μενα απευθυνεσαι?

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΥΘΥΝΟΜΑΙ..

ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗς ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗς ΤΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ..

ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΧΕς ΓΡΑΨΕΙ?

lactoula

lactoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kai egw mia apo ta idia mama?mpampa?oute kan gia poio logo allwste exw goneis....hahaha mporei na akougomai kakia alla etsi einai h pethera den ginetai mana oute gia th nyfh oute gia ton gampro...egw tous fwnazw me ta onomata tous allwste den thelw polla polla gt einai ligo symferontologoi kai me to paramikro an tous kaneis kati pairnoun aera...den thelw kai polla polla kai twra pou perimenw kai to mwro den tha exei soulatsa olh mera...opws niwtheis etsi na kaneis kai na feresai aplaaa...Laughing

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω τους λεω κυρια- κ  κυριε- με το μικρο τους μετα.. πολυ απομακρο?! Δεν νιωθω απομακρη, ισα ισα, καλες σχεσεις εχουμε κ τους σεβομαι κ τους αγαπω.. κ ο τροπος μου κ ολα το δειχνουν αυτο, οτι δηλ τους νιωθω κοντα μας, αλλα δεν μπορω να πω μαμα κ μπαμπα, δεν γινεται, μαμα μου ειναι η.. μαμα μου!!!! χιχιχι
Ηξερα μια κυρια που την πεθερα τη φωναζε "πεθερα" κ στην αρχη μου ειχε φανει παραξενο, αλλα επειδη τις παρατηρουσα μετα (επειδη μου ειχε κανει εντυπωση) καταλαβα πως η σχεσεις τους ηταν παρα πολυ καλες, και το "πεθερα" για εκεινες ηταν συνωνυμο του "μαμα" κ εσταζε μελι..!!!!!!!!!!!
Δεν κανει η προσφωνηση τη σχεση.. μπορει να λες "μαμα" η "μητερα" και να ειναι γεματο ειρωνια κ κακια κ απτις δυο..!!!! Η να σε λεει νυφη της κ να σε εκτιμαει..

lactoula

lactoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
symfwnw apoluta me thn elisa etsi einai...kapws etsi niwthw kai egw me ta petherika mou einai ok anthrwpoi apla eimai kai egw twr ame tis ormones mou kapws.pantws to kurie kai kyria to lew kai egw kai panta plhthyntiko...den mou bgainei bre koritsia pws na to kanoume....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις