Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
451 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 451 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Κυρ Ιουλ 21, 2013 10:04 am

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε κορίτσια;;; Γέννησε καμία από όσες περίμεναν;;; Εγώ ακόμα τίποτα! Αύριο θα ξαναπάμε στο γιατρό!!!

27Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 12:16 am

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σου Mini. Εγώ πάντως δεν γέννησα. Sad Είμαι σήμερα 40+3 και θα κάνω το απόγευμα ένα NST να δω πώς είναι το μωρό. Μέρα παρά μέρα θα κάνω μέχρι και την Παρασκευή και μετά αν δεν έχω γεννήσει, αναγκαστικά θα μπω για πρόκληση.

Εσύ πόσο εβδομάδων είσαι;

28Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 12:54 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε εγω γεννησα και σημερα ειμαι 38+1

29Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 12:56 am

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
freskia mama έγραψε:ουτε εγω γεννησα και σημερα ειμαι 38+1

αμαν βρε πουλακι μου κ σ εψαχνα!! ακομα τπτ....μαλιστα......

30Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 1:02 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με βρηκες χιχιχιχιιχιχιχιχVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy τιποτα κοπελα μου θα ερεθει λιγο εμεινε δεν ανχονομαι τι τωρα τι σε 13 μερες διαφορα δεν εχει αφου ετσι και αλλιος τον φαγαμε τον γαιδαρο ..........το καλο ειναι οτι φτασαμε 3 κιλα

31Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 1:03 am

bourboulithra

bourboulithra
freskia mama έγραψε:με βρηκες χιχιχιχιιχιχιχιχVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy τιποτα κοπελα μου θα ερεθει λιγο εμεινε δεν ανχονομαι τι τωρα τι σε 13 μερες διαφορα δεν εχει αφου ετσι και αλλιος τον φαγαμε τον γαιδαρο ..........το καλο ειναι οτι φτασαμε 3 κιλα

ααντε και μολις τον δεις τον πασακα θα ξεχασεις την ταλαιπωρια μεχρι να ερθει!!!!!!!Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 215994 Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 215994 Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 215994 Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 215994 

32Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 1:04 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τι πασας εκει ο=που λεγανε οι γιατροι θα βγαλουμε το ραμμα και θα γεννησω εγω ακομα περιμενω εχω δυαστολη 4 τραχηλου αλλα δεν ξερω αν εχει ανεβει

33Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 5:43 am

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ούτε κι εγώ γέννησα φυσικά!!!! Τίποτα!!! ούτε πόνο αισθάνομαι,ούτε τίποτα! Σήμερα θα ξαναπάω στο γιατρό για να δούμε τι γίνεται με τη διαστολή! Γιατί άραγε γίνεται αυτό;; Εντάξει, ας αποφασίσουν αυτά πότε θα βγουν! Ας πάρουν την πρώτη τους απόφαση!!!!!!!!!!!!!

34Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 6:09 am

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Freskia mama πιστεύω σύντομα θα γεννήσεις αφού και το μωράκι σου είναι τόσο χαμηλά και έχεις και διαστολή 4, που για πρώτο τόκο δεν είναι λίγο.Very Happy 

Mini, έχω ακούσει ότι μπορεί να έχεις διαστολή για πάρα πολλές μέρες και ο τοκετός να ξεκινήσει όταν έρθει η ώρα του.

Εγώ έχω διαστολή 3 (που δεν θεωρείται πολύ γιατί είναι το 2ο μωρό αυτό που περιμενω) περίπου 10 μέρες πια, αλλά τοκετός πουθεναααααα!!!!Mad 

Ο γιατρός μου είπε το εξής: πόνοι ανά 10 λεπτά/ώρα τουλάχιστον, αίμα ή σπασιμο νερών. Μόνο αυτά τα 3 σημαίνουν έναρξη τουκετού. Ούτε το πέτρωμα της κοιλιάς ούτε η διαστολή.

Και εγώ αυτό λέω. Ας βγουν όταν αποφασίσουν μόνα τους!!!Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 893968 Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 893968

35Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 6:32 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο συντομα ειμαι μια βδομαδα ετσι

36Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 6:57 am

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πριν φτάσεις τις 40 εβδομάδες πιστεύω. Εφ'όσον έχεις διαστολή από τόσο νωρίς.
Αλλα εννοείται πως δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Μόνο όταν είναι έτοιμα θα έρθουν.
Εγώ είμαι 10 μέρες έτσι και μπήκα και στον 10ο! Εχω την εντύπωση ότι δεν θα γεννήσω ποτέ!!!
Απλά εμένα είναι ακόμα ψηλά φαντάσου, ενώ εσένα τουλάχιστον έχει πάρει θέση το μωράκι σου αφού έχει κατεβει. Γι'αυτό πιστεύω ότι εφ'όσον σε πιεζει χαμηλά, σύντομα θα έρθει!!!Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 328109

37Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 7:08 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ειναι χαμηλα απο τον 7 μηνα ειχα κανει και περισεση και την εβγαλα την προηγουμενη κυριακη και μεσα σε 2 μερες εκανα δυαστολη 4 τι να πω

38Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 11:23 am

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια πριν λίγο γύρισα από το γιατρό! Με εξέτασε ενδοκολπικά και βγήκε μια ροζ βλέννα! Λέτε να γεννήσω σύντομα; Τι να σημαίνει η ροζ βλέννα; Συγγνώμη αν σας αηδιάζω!!!!!!Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 215994 

39Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 12:20 pm

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η ροζ βλέννα που έχω και εγώ καθε φορά που πηγαίνω τουαλέτα μου είπε ο γιατρός ότι είναι από το πείραγμα από κάτω που κάνουν την κολπική εξεταση. Εμένα μέχρι στιγμής με έχουν εξετάσει κολπικά για να δουν τη διαστολή 5-6 φορές! Δεν αντέχω αλλο να μου λένε τόσες μέρες ότι η διαστολή είναι η ίδια.
Πάντως εσύ ό,τι βλέπεις να ρωτάς πρώτα το γιατρό σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

40Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 12:29 pm

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη μου η γιατρος μου εδω στην γερμναια ποτε δεν δυνουν προσοπικο τηλ οτι εχεις απλα πας στο νοσοκομειο......................εγω λεω αυριο να πεταχτο μεχρι το νοσοκομειο

41Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 12:40 pm

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Freskia mama και εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα χωρίς δικό μου γιατρό, σε όποιον εφημερεύει. Οπότε κάνω ακριβώς το ίδιο με σένα!Very Happy  πετάγομαι όποια ώρα με ανησυχεί κάτι και τους ρωτάω.
Κ εγώ σαν εσένα παρακάλεσα το Σάββατο να με βάλουν με πρόκληση, αλλά το πρωτόκολλο λέει ότι πριν κλείσω τις 41 βδομαδες, δεν μπορούν. Αν είχα δικό μου γιατρό μου είπαν ότι μπορούσε να με βάλει όποτε θέλει για πρόκληση. Αλλά τώρα εχω συμβιβαστεί και θα περιμένω να έρθει μόνο του.

42Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Δευ Ιουλ 22, 2013 12:46 pm

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμας εδω δεν ακνουν ευκολα προκληση γιατι λενε οτι μπορει να εχει προβλημα στα πνευμονια εγω εχω πονακια χαμηλα και λεω να πεταχτο μωρε μπορει να εχω κανει μεγαλητερη διαστολη και να μην το εχω καταλαβει........................τι να πω το θεμα ειναι οτι μενει ο αντρας μου στο σπιτι και εχω ακομα καιρο μεχρι την πητ μου και πρεπει να δω σε πια κατασταση βρησκομαστε για να δουμε ποτε θα παει στην δουλεια γιατι το αφεντικο ρωταει

43Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Τρι Ιουλ 23, 2013 12:48 am

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ναι βρε να πεταχτείς, δεν εχεις να χάσεις και τίποτα. Αλλωστε αυτά τα πράγματα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Μπορεί άνετα να έχει μεγαλώσει η διαστολή σου χωρίς να το καταλάβεις. Και πού ξέρεις, μπορεί και να σε κρατήσουν και να σου πουν ότι γεννάς σήμερα!Very Happy 
Αντε να μας πεις και εμάς κανένα καλό νέο! Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 328109 

44Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Τρι Ιουλ 23, 2013 12:51 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοπελα καλημερα δεν ξερω αν γενναω το μονο που ξσρω ειναι οτι ο μικρος κουναει πολυ το κεφαλιτου και νοιωθω κατι τρελα τσιμπιματα μεσα στον κολπο και τραβηγματα

45Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Τρι Ιουλ 23, 2013 1:16 am

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Cuba έγραψε:Η ροζ βλέννα που έχω και εγώ καθε φορά που πηγαίνω τουαλέτα μου είπε ο γιατρός ότι είναι από το πείραγμα από κάτω που κάνουν την κολπική εξεταση. Εμένα μέχρι στιγμής με έχουν εξετάσει κολπικά για να δουν τη διαστολή 5-6 φορές! Δεν αντέχω αλλο να μου λένε τόσες μέρες ότι η διαστολή είναι η ίδια.
Πάντως εσύ ό,τι βλέπεις να ρωτάς πρώτα το γιατρό σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις!
Αυτό μου είπε κι ο γιατρούλης μου! Ότι είναι από την εξέταση!!!Άντε να δούμε με αυτή την αναμονή! Τι να πεις κι εσύ που έχεις συμπληρώσει τις μέρες βέβαια!!! Πλησίαζουμε όμως ε; Σάββατο το πολύ θα έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Τρι Ιουλ 23, 2013 2:18 am

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ναι το Σάββατο το αργότερο θα το δω επιτέλους και θα το πάρω αγκαλίτσα!!!!Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 328109 Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 328109 Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 328109 Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 654316  Δεν το πιστεύω ακόμα!!!Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 534787 
Θέλω να αποφύγω την πρόκληση όμως (πριν μια βδομαδα είχα άλλη άποψη, λόγω ανυπομονησίας), αλλά τώρα πια θέλω να έρθει φυσιολογικά, όπως το πρώτο!!! Αλλά ούτε ένα μικρό πονάκι δεν αισθάνομαι βρε παιδί μου. Και χθες στο NST δεν είχα καμία μικρούλα σύσπαση! Crying or Very sad

47Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Τρι Ιουλ 23, 2013 3:00 am

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια ειχα ενα δυνατο πονο σαν να μου ερχοταν παιριοδος αλλα περασε.................λεω σελιγο να παω για ψωνια για το σπιτι μπορει να βοηθησει

48Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Τρι Ιουλ 23, 2013 3:31 am

EvitaGiorgos

EvitaGiorgos
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια, εγώ την μέρα που έιχα ραντεβού στο νοσοκομείο να με δουν πήγα τουαλέτα κ είχα ροζ κ λίγο ασπρη βλέννη! (χωρίς να με έχουν αγγίξει..ούτε γιατρός ούτε ο άντρας μου!!) Της το είπα της γιαρού κ μου λέει ξαπλωσε να δω αν έχεις διαστολή..μου λέει 2 αλλα έχεις καιρό ακόμα...ελα σε μια εβδομαδα ακριβως να κάνουμε υπερηχο να δουμε πως πάει!
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ξανα βλέπω αυτά τα υγρα πάλι.... στης 10 η ώρα το βράδυ αρχιζουμε με τον άντρα μου ν μετράμε κάθε ποτε πονάω!!! Όταν έγιναν 10λεπτοι οι πόνοι κ πιο δυνατοί πηγα στο νοσοκομείο! 12 η ώρα το βράδυ ήμουν εκεί!
Με βλέπει η γιατρος μου λέει 6 διαστολή, κάνε ενα καρδιοτοκογραφημα κ βλέπουμε..μπορει να κοιμηθεις σημερα εδώ!
Κάνω το καρδιοτοκ. (πολύ ώρα αυτη τη φορά).. το βλέπει, με ρωτάει πως είμαι, της λέω τα ίδια λέω! Με βάζει σε ένα δωματιο με βγαζει να καληνυχτησω γ λιγο τους δικους μου κι οσους με περιμέναν έξω κ τους λέει μην ανησυχειτε κ μην περιμένετε...ο τοκετος θα γινει αύριο το απόγευμα, είναι νωρίς ακόμα κ είναι κ πρωτοτοκο!!
Μπαίνουμε μέσα, έκανα όλα αυτά που έπρεπε για να είμαι έτοιμη ανα πάσα στιγμη...ξαπλώνω, λέω στις μαίες πονάω πιο πολύ! με βλέπουν μου λένε 7!! Μπορεί να ήμουν κ 2 ώρες σε διαστολή 7 με φριχτούς πόνους.. ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ στην κυριολεξία!!!!! Ποιός; εγώ! που αντέχω τους πόνους κ που πήγα πολύ ψύχραιμη κ διατεθημένη να μην βγάλω "κυχ"!!!!Shocked 
(Μην αγχώνεστε αλλάζει πολύ από γυναίκα σε γυναίκα, μία θεία μου δεν κατάλαβε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λέει!!!)

Πολύ γρήγορα οι συσπάσεις έγιναν πολύ πολύ συχνες κ μιά στιγμή ένοιωσα κάτι ΄κ σκεφτηκα την γιαγιά μου που μου είχε πει μία ημέρα πριν "η γέννα είναι σαν να κάνεις κακά σου"! ύτο ένοιωσ κ τότε φωναζα οτι γεννάω κ να έρθει κάποιος γιατρος!!!
Από 2 διαστολή στης 12 η ώρα το πρωί...στης 05:05 τα ξημερώματα γένησα!!!!! Το έλεγαν οι μαίες στους επισκέπτες μου όταν τους πήγαν το νεογέννητο πως δεν πιστευαν πρώτο παιδάκι κ να βγήκε τόσο γρήγορα!!!!!

Εύχομαι από στιγμή σε στιγμή να έρθουν τα μωράκια σας.. Οτι κ να περνάμε αξίζει τον κόπο..τα ξεχνάμε αμέσως μόλις το δούμε κ το αγκαλιάσουμε!!!!!!!!!!!Smile
Με το καλό κ με κανέναν πόνο σας εύχομαι!!!!!!!!!! Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 536304  Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 417472 Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 417472 

49Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Τρι Ιουλ 23, 2013 3:43 am

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ισως και να βοηθήσει.
Να σου πω εγώ τι έπαθα και έχω σταματήσει να πιστεύω ότι το περπάτημα βοηθάει.
Την Πέμπτη (ήμουν 39+6), πήγα να με εξετάσουν από κάτω και μου λέει μια μαία ότι έχω διαστολή 3 και αν θέλω μπορεί να με βοηθήσει λέει να γεννήσω την ίδια μέρα. Συμφώνησα και εγώ γιατί ενθουσιάστηκα με την ιδέα να γεννήσω τότε. Μου έκανε με τα δάχτυλά της αποκόλληση υμένων (δηλ. τα γύρισε μέσα στον κόλπο μου κανα 2 φορές) και μου λέει περπάτα τώρα έντονα για 2 ώρες και θα σε πιάσουν οι πονοι. Ξεκινάω εγώ να περπατάω πάνω-κάτω στην Κηφησίας όλο χαρά (είχα και τον κακομοίρη τον άντρα μου μαζί και τον ξεπάτωσα), περνουν οι 2 ώρες, τίποτα. Πάω πάλι στο νοσοκομείο, με εξετάζει μια γιατρίνα που εφημερευε τότε, είδε ότι έχω διαστολή και μαλακό τράχηλο και επειδή μένω στην επαρχία, δεν μπορούσε να με αφήσει να φύγω και να με πιάσουν οι πόνοι στο δρόμο.
Μου λέει λοιπόν να ξαναπάω σε 3 ώρες για επανεξέταση, να μην φύγω από την Αθήνα και αν ήθελα να περπατούσα και λίγο. Πήγαμε στο σπίτι του κουνιάδου μου στα Πετράλωνα, αφήνω τον άντρα μου εκεί και ξεκινάω να περπατάω έντονα με μια κοιλιά τεράστια από Πετράλωνα πήγα Θησείο-Μοναστηρακι-Σύνταγμα και πάλι πίσω. Πέρασαν έτσι και οι 3 ώρες και πόνοι καθόλου. Ξαναπήγα στο νοσοκομείο και εφμέρευε ένας πολύ καλός γιατρός, με είδε από κάτω, μου εκανε NST και μου είπε ότι όχι μόνο δεν θα γεννούσα εκείνη την ημέρα, αλλά ούτε σε 2 μέρες.
Και έτσι γύρισα σπίτι σακατεμένη με τεράστιο πόνο στη μέση και τα πόδια από το περπάτημα, έπεσα για ύπνο και μόνο έτσι έγινα καλά.
Ε από τότε το πήρα απόφαση ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει είτε περπατήσω είτε όχι.

50Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Διαστολή 2 χωρίς πόνους!!!!! Τρι Ιουλ 23, 2013 3:46 am

Cuba

Cuba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Evita, πόσων εβδομάδων ήσουν;
Μια χαρά γέννησες!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου.Very Happy 
Και εγώ τον γιό μου τον γέννησα σε 4 ώρες μόλις. Πολύ εύκολος τοκετός αν και 1ος. Αλλά τότε δεν ήξερα τίποτα. Τώρα έχω πεθάνει από την αγωνία μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις