1 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 123 Κυρ Ιουλ 21, 2013 4:14 am
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
katerina1983 έγραψε:καλοριζικοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι το τυχερο σου ρηνακι μου!!!!!!!
να ακουσουμε πολλες : και πολλα !!!!!
με το καλο να ερθουν ολα καλοδεχουμενα!!!!!
Lillybell έγραψε:Καλοριζικο κοριτσια!!!
Πολλα
Και πολλες
Και πολλα πολλα
vasoula1 έγραψε:Καλόρίζικο Ρηνάκι μου!!Με το καλό να ακούσουμε τα δικά σου ευχάριστα και γενικά εύχομαι σε όλες μας πολλά και πολλές πολλές
vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:Καλοριζικο κοριτσια!!!
Πολλα
Και πολλες
Και πολλα πολλα
Καλώς το κορίτσι μας!!
Lillybell έγραψε:vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:Καλοριζικο κοριτσια!!!
Πολλα
Και πολλες
Και πολλα πολλα
Καλώς το κορίτσι μας!!
Βασουλα μου
irene-_- έγραψε:λιλλυ μου μερες σε ψαχνω!!!τι κανεις κοπελα μου??ποσο χαιρομαι που γυρισεις και σε λιγο θα εισαι με τον αντρουλη παλι μια ευτυχισμενη οικογενεια!!
irene-_- έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλόρίζικο Ρηνάκι μου!!Με το καλό να ακούσουμε τα δικά σου ευχάριστα και γενικά εύχομαι σε όλες μας πολλά και πολλές πολλές
ευχαριστω πολυ βασουλα μου..μακαρι να κανω την αρχη αυριο
katerina1983 έγραψε:καλωσ την λιλλυ!!!!!που εισαι κοριτσι μου ????!!!!!σε χρειαζομαστε!!!περισσοτερο η ειρηνη βεβαια!!!!!τα φωτα σου δωσε μας κοριτσι μου!!!!!
Lillybell έγραψε:Ειρηνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι διαβαζω;;;;;;;;;;;;;; Εχουμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
την προηγουμενη κυριακη ειχα πολυ εντονα πονακια οπως εχω παντα την μερα που μου ερχεται περιοδος και ημουν σιγουρη οτι θα ερθει..αυτα συνεχιστηκαν μεχρι την δευτερα απλα οχι τοσο εντονα και την τεταρτη το απογευμα ξεκινησαν τα ελεχιστα καφε..παιζει λοιπον αν μιλαμε για εγκυμοσυνη την κυριακη-δευτερα να εγινε η εμφυτευση και να ειναι λιγο νωρις για χοριακη??Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:λιλλυ μου μερες σε ψαχνω!!!τι κανεις κοπελα μου??ποσο χαιρομαι που γυρισεις και σε λιγο θα εισαι με τον αντρουλη παλι μια ευτυχισμενη οικογενεια!!
Εδω ειμαι κοπελα μου...Ο,τι θελεις!
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Ειρηνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι διαβαζω;;;;;;;;;;;;;; Εχουμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
οχι ακομα αλλα εχω 4 μερες καθυστερηση και κατι περιεργα καφε..κοιτα λιγο σοτ αλλο θεματακι να μη τα ξαναγραφω γιατι θελω την γνωμη σου
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Ειρηνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι διαβαζω;;;;;;;;;;;;;; Εχουμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
οχι ακομα αλλα εχω 4 μερες καθυστερηση και κατι περιεργα καφε..κοιτα λιγο σοτ αλλο θεματακι να μη τα ξαναγραφω γιατι θελω την γνωμη σου
Τι να δω;;; ΤΙ ΝΑ ΔΩ;;;;;; Μαλλον ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα!!...
ΑΛΛΑ!!!!! θελω να κανεις αμεσα τεστακι γιατι αφου εχεις τα καφε να πας στο γιατρο να σου δωσει αμεσα προγεστερονη.... μην το καθυστερεις!Και φυσικα, ξαπλωνε και μην κανεις δουλειες....προφυλαξου!
irene-_- έγραψε:την προηγουμενη κυριακη ειχα πολυ εντονα πονακια οπως εχω παντα την μερα που μου ερχεται περιοδος και ημουν σιγουρη οτι θα ερθει..αυτα συνεχιστηκαν μεχρι την δευτερα απλα οχι τοσο εντονα και την τεταρτη το απογευμα ξεκινησαν τα ελεχιστα καφε..παιζει λοιπον αν μιλαμε για εγκυμοσυνη την κυριακη-δευτερα να εγινε η εμφυτευση και να ειναι λιγο νωρις για χοριακη??Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:λιλλυ μου μερες σε ψαχνω!!!τι κανεις κοπελα μου??ποσο χαιρομαι που γυρισεις και σε λιγο θα εισαι με τον αντρουλη παλι μια ευτυχισμενη οικογενεια!!
katerina1983 έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Ειρηνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι διαβαζω;;;;;;;;;;;;;; Εχουμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τι να δω;;; ΤΙ ΝΑ ΔΩ;;;;;; Μαλλον ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα!!...
ΑΛΛΑ!!!!! θελω να κανεις αμεσα τεστακι γιατι αφου εχεις τα καφε να πας στο γιατρο να σου δωσει αμεσα προγεστερονη.... μην το καθυστερεις!Και φυσικα, ξαπλωνε και μην κανεις δουλειες....προφυλαξου!
λιλλυ μου εσυ!!!!!πω πω δεν εχω λογια κοριτσι μου!!!!σε θαυμαζω γαι τις γνωσεις σου πανω σε αυτα τα θεματα!!!!!δεν σου ειπε και τα αλλα το κοριτσι μας,φτερνιστηκε και ειχε τραβηγματακια χαμηλα....κοιμαται πολυ...και θελει ξινα!!!!!
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:!δεν σου ειπε και τα αλλα το κοριτσι μας,φτερνιστηκε και ειχε τραβηγματακια χαμηλα....κοιμαται πολυ...και θελει ξινα!!!!!
ολα στην φορα τα εβγαλες!!!!χαχαχαχα
irene-_- έγραψε:ολα στην φορα τα εβγαλες!!!!χαχαχαχαkaterina1983 έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:την προηγουμενη κυριακη ειχα πολυ εντονα πονακια οπως εχω παντα την μερα που μου ερχεται περιοδος και ημουν σιγουρη οτι θα ερθει..αυτα συνεχιστηκαν μεχρι την δευτερα απλα οχι τοσο εντονα και την τεταρτη το απογευμα ξεκινησαν τα ελεχιστα καφε..παιζει λοιπον αν μιλαμε για εγκυμοσυνη την κυριακη-δευτερα να εγινε η εμφυτευση και να ειναι λιγο νωρις για χοριακη??Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:λιλλυ μου μερες σε ψαχνω!!!τι κανεις κοπελα μου??ποσο χαιρομαι που γυρισεις και σε λιγο θα εισαι με τον αντρουλη παλι μια ευτυχισμενη οικογενεια!!
Αν υποθεσουμε οτι ο κυκλος σου δεν παρουσιασε καμια ορμονικη ανωμαλια, κι επισης αν ειχες επαφη τις υποτιθεμενες γονιμες μερες, η εμφυτευση εχει ηδη γινει και αυτα τα καφε ειναι καθαρα απο την εγκυμοσυνη..Οπως σου γραφω πριν πρεπει αμεσα να το ξεκαθαρισεις, ωστε αν υπαρχει εγκυμοσυνη, να προφυλαχθεις με προγεστερονη και ο,τι αλλο σου δωσει ο γιατρος, οπως το φιλισιν ας πουμε κι επισης να μην κανεις δουλειες οσο διαρκουν τα καφε..
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:
ολα στην φορα τα εβγαλες!!!!χαχαχαχα
οχι θα σε αφηνα!!!!!!!!!
ειπαμε κανε οτι σου λεει η λιλλυ γαιτι αλλιως ειπαμε παιρνω το τουτου και σου ρχομαι!!!!!
δεν κανεις ενα τεστακι απο αυτα που σου εμειναν????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι # 123
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης