Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
347 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 347 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 6:13 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα κοριτσια η μαμα μου που μενει στην ιδια πολυκατοικια δεν εχει μπει ποτε της στο σπιτι μας εδω και πολλλααα χρονια που ειμαστε παντρεμενοι παρα μονο οσες φορες την προσκαλεσαμεWink  μου αρεσει παρα πολυ αυτο, το εκτιμω απεριοριστα, το ιδιο εκανε και η μαμα της σε αυτη το ιδιο σκοπευω να κανω και γω οταν με το καλο ερθει η ωρα...προτιμω χιλιες φορες να ειμαι μονη μου και να κανω οτι μπορω παρα πχ να ειναι και αυτη στο σπιτι και να εχω ενα τζαμι παραπανω αστραφτεροEmbarassed   δυστυχως ο ελληνιδες πεθερες χωνωνται πολυ αλλα δυστυχως και μεις οι ελληνιδες κορες εχουμε αρρωστημενη εξαρτηση καποιες φορες απο τη μαμα μας..

52δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 6:14 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η βοηθεια καλη ειναι να δυνεται. Αλλα πραγματικα εκει που χρειαζεται, και χωρις να απαιτουνται ανταλαγματα. Για τους γονεις μας μιλαμε στο κατω κατω. Ειμαι της αποψης δηλαδη και αυτο που μου εχουν περασει οι γονεις μου δεν ειναι οτι ο,τι εχουν κανει για μενα πρεπει εγω να το ανταποδωσω σε αυτους, αλλα στο παιδι που θα μεγαλωσω. Και αντιστοιχα απο το παιδι μου δεν θελω να μου ανταποδοσει τιποτα, θελω να κανει το ιδιο στα παιδια του. Δεν ξερω αν εξηγω καλα αυτο που σκεφτομαι. 

Απο την αλλη, Και η βοηθεια πρεπει να εχει ορια ωστε να μπορει ενας ανθρωπος να σταθει μονος του απεναντι στις υποχρεωσεις του. Εχω για παραδειγμα μια γνωστη που απο τοτε που γεννησε φοβαται να οδηγησει εκεινη με το παιδι μεσα, και οπου παει την πηγαινει ο πατερας της, και φυσικα ο αντρας της εκνευριζεται με αυτο. Και συμφωνω, πως αντι να την "σπρωχνει" ο μπαμπουλης της (ετσι τον λεει), την βοηθαει στο να μην αντιμετωπιζει μονη της αυτα που την δυσκολευουν και την φοβιζουν.Εκεινη βεβαια και οι γονεις της θεωρουν πως βοηθανε το παιδι τους, εγω πιστευω οτι συνεχιζουν να το "καταστρεφουν".

53δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 6:35 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλλον καταληγω κι εγω στο ιδιο συμπερασμα με τα κοριτσια. θα σου πω τι ετυχε σε ενα φιλικο μου ζευγαρι, πολυ καλα παιδια και οι δυο, περασανε μια κρισαρα τρελλη. αυτη δεν δουλευε και ενω ειχε ισως το πιο ευκολο μωρο στον κοσμο, με την εννοια οτι κοιμοταν καλα, ετρωγε καλα, ηταν απολυτα ησυχο. η κοπελα ομως ηταν φοβερα τεμπελα και δεν εκανε τιποτα μεσα στο σπιτι. ερχοταν και καθαριζε η μανα της. μαγειρευε ειτε η μανα της ειτε κι η γιαγια της και της στελνανε φαγητα. μια φορα εκανε ενα τραπεζωμα στην κουμπαρα της και η μανα καθαρισε το σπιτι, μαγειρεψε, μεχρι και το σερβιτσιο της εστρωσε. και γενικα ηταν καθε απογευμα σπιτι τους με το που γυριζε αυτος απο την δουλεια, ειτε η μανα, ειτε ο αδερφος, ειτε ο πατριος ,ειτε ολο το σοι.
αποτελεσμα? ο αντρας επαψε πια να την εκτιμαει και σιγα σιγα εκοβε λασπη.
γιαυτο προσεχε τα πηγαινελα της μανας σου.
απο την αλλη, αν δεν ισχυει κατι τετοιο, εγω δεν πιστευω οτι γινεται μονος καυγας. δλδ, μυγα τον τσιμπησε και δεν τους θελει? αν ειναΙ ετσι, τοτε εχει προβλημα. αλλα γιατι του εχει καρφωθει εξαρχης οτι δεν τον θελουν? τυχαια του μπηκε η ιδεα?
και σιγα μην χωρισεις για αυτον τον λογο καλε.

54δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 6:43 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:...η κοπελα ομως ηταν φοβερα τεμπελα και δεν εκανε τιποτα μεσα στο σπιτι. ερχοταν και καθαριζε η μανα της. μαγειρευε ειτε η μανα της ειτε κι η γιαγια της και της στελνανε φαγητα. μια φορα εκανε ενα τραπεζωμα στην κουμπαρα της και η μανα καθαρισε το σπιτι, μαγειρεψε, μεχρι και το σερβιτσιο της εστρωσε. και γενικα ηταν καθε απογευμα σπιτι τους με το που γυριζε αυτος απο την δουλεια, ειτε η μανα, ειτε ο αδερφος, ειτε ο πατριος ,ειτε ολο το σοι...
Χωρις να θελω να δικαιολογησω σε καμια περιπτωση την κοπελα αυτην, οι ευθυνες της ειναι τεραστιες γιαυτο, μήπως όμως φταιει και η μανα σε αυτο? Και στην τελικη, τι δουλεια εχει όλη η οικογενεια της νυφης κάθε απογευμα στο σπιτι της, την ωρα που γυριζει ο αντρας της απο τη δουλεια του?
Σκοπός ειναι να γυριζεις σπιτι και να νιωθεις αντεα, να ξεκουραστεις, να μπορεις να τριγυριζεις με το βρακι στην τελικη γιατι ετσι γουσταρεις. Αμα δεν μπορεις να το νιωσεις αυτο στο σπιτι του, τοτε κατι τρεχει.

55δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:03 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διαβασα καποια πραγματα απο αυτα που σου λενε τα κοριτσια και συμφωνω απολυτως!!
νομιζω πως δεν τον αφηνετε να αναπνευσει,να "κυκλοφορισει με το βρακι" που λενε ουτε στο ιδιο του το σπιτι..ξερεις αυτην την φαση την περασα αρχες του γαμου μου με την μαμα μου και οντως πνιγομουν ακομα και εγω..ετσι το εκοψα και ολα καλα!!

56δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:33 am

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαλλον δεν καταλαβατε καλα....! το πηγατε σε τελειως λαθος κατευθυνση κ εγω συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λετε!! καταρχην η βοηθεια απο την μητερα μου ειναι απολυτα καλοδεχουμενη απο τον αντρα μου....κ αν καμια φορα της τυχει κατι κ δεν μπορεσει για μερικες μερες..την κατηγορει οτι ''ειδες ποσο γρηγορα βαρεθηκε να μας βοηθαει''.....κ ενω τα κανω ολα εγω!! επισης κανενας απο την οικογενεια μου δεν ερχεται σχεδον ποτε στο σπιτι μου ...περα απο κατι γιορτες...κ αυτο πολυ σπανια...ακριβως επειδη εκεινος τους εχει απομακρυνει ολους με τα συνεχομενα μουτρα του κ την συμπεριφορα του.....φυσικα ποτε δεν ερχοντουσαν συχνα....κ ερχονταν που ερχονταν μια φορα το 6μηνο....κ αυτες τις φορες ηταν ο αντρας μου απαραδεκτος....γιαυτο κ εκοψαν σχεδον τελειως! ημητερα μου ερχεται αποκλειστικα κ μονο το πρωι κ με βοηθαει...ακριβως για να μην ειναι αναμεσα στο ζευγαρι οπως κ εκεινη λεει συνεχεια...κ αν τυχει κ ερθει νωριτερα ο αντρας μου στα 5 λεπτα εχει φυγει η μητερα μου! δεν δουλευα ειχα αδεια λοχειας...απο δευτερα ομως γυριζω στη δουλεια. σε οτι αφορα τις διακοπες....δεν την πηραμε μαζι....εμεις πηγαμε εκει που ηταν....κ μαλιστα με παροτρινση του αντρα μου...διοτι θα μας κρατουσε η μαμα μου το παιδι κ ετσι θα ξεκουραζοταν κ εκεινος περισσοτερο! οι δικοι μου δεν ειναι καθολου απο αυτους που θελουν ανταλαγματα....κ οτι κανουν το κανουν για εμενα κ το εγγονι τους...κ μου το εχουν πει παρα πολλες φορες.....μα βρε παιδια....κ τιποτα...απολυτως τιποτα να μην εκαναν....δεν πρεπει σαν γαμπρος.....προς τα πεθερικα του να εχει εναν σεβασμο?????? ειναι συνεχεια με μουτρα....προσβλητικος....κ στην καλυτερη περιπτωση αδιαφορος!!! ειχαν υπαρξει κατι ψιλοεντασεις παλαιοτερα...αλλα οχι για σοβαρους λογους.......κ ο αντρας μου σε καθε τσακωμο μπορει να μου φερει τι εγινε πριν 10 χρονια......!!!!! εεεε ενταξει κανω υπομονη παρα πολυ καιρο.....αλλα με το τελευταιο εφτασα στα ορια μου!! τσακωθηκαμε πολυ....πρωτη φορα μου μιλησε ασχημα....κ εφυγε κ εκεινο το βραδυ κ πηγε κ κοιμηθηκε στην μητερα του.......εεεε τι ειναι το σπιτι μας....ξενοδοχειο????? οποτε θελουμε μενουμε οποτε θελουμε φευγουμε????....δεν θα του το συγχωρησω ευκολα αυτο....γιατι πραγματικα ενοιωσα οτι με πληγωσε παρα πολυ.....

57δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:37 am

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Βαρβαρα μου τι κανεις?Σε χασαμε τελευταια...Η μικρουλα σου πως ειναι???

καλησπερα κοριτσακι μου...ειχα θεματα τελευταια γιαυτο χαθηκα...! καλα ειναι η μπουμπου...μια χαρα....ελπιζω κ η δικια σου...θα μπω να τα πουμε....φιλακια πολλα!!!

58δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:40 am

margdimitra

margdimitra
Μήπως όταν πάτε στους γονείς σου μένετε με τις ώρες και αυτός βαριέται?

59δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:41 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
trilly έγραψε:...η κοπελα ομως ηταν φοβερα τεμπελα και δεν εκανε τιποτα μεσα στο σπιτι. ερχοταν και καθαριζε η μανα της. μαγειρευε ειτε η μανα της ειτε κι η γιαγια της και της στελνανε φαγητα. μια φορα εκανε ενα τραπεζωμα στην κουμπαρα της και η μανα καθαρισε το σπιτι, μαγειρεψε, μεχρι και το σερβιτσιο της εστρωσε. και γενικα ηταν καθε απογευμα σπιτι τους με το που γυριζε αυτος απο την δουλεια, ειτε η μανα, ειτε ο αδερφος, ειτε ο πατριος ,ειτε ολο το σοι...
Χωρις να θελω να δικαιολογησω σε καμια περιπτωση την κοπελα αυτην, οι ευθυνες της ειναι τεραστιες γιαυτο, μήπως όμως φταιει και η μανα σε αυτο? Και στην τελικη, τι δουλεια εχει όλη η οικογενεια της νυφης κάθε απογευμα στο σπιτι της, την ωρα που γυριζει ο αντρας της απο τη δουλεια του?
Σκοπός ειναι να γυριζεις σπιτι και να νιωθεις αντεα, να ξεκουραστεις, να μπορεις να τριγυριζεις με το βρακι στην τελικη γιατι ετσι γουσταρεις. Αμα δεν μπορεις να το νιωσεις αυτο στο σπιτι του, τοτε κατι τρεχει.

ναι ρε εννοειται οτι φταει κι η μανα.

60δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:44 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μπορω να υποθεσω κατι ομως περα απο αυτο που ειπαμε με τα κοριτσια και λες πως δεν ισχυει καποιος λογος θα υπαρχει για ααυτην την συμποριφορα!!δεν διαβασα καπου αν εχετε μιλησει να μαθεις γιατι αυτη η συμπεριφορα..αν κανατε τετοια κουβεντα με ποια επιχειρηματα λεει πως δεν τον συμπαθουν;

61δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:45 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μηπως τα θελει ολα δικα του? σορρυ, δεν εχω καταλαβει τι ζορι τραβαει? αυτο παντως με τον σεβασμο προς τα πεθερικα μην το ξαναπεις. ο σεβασμος κερδιζεται, δεν απαιτειται, δεν εννοειται.
το οτι κοιμηθηκε στην μανα του, απλα τραγικος. τι του εχεις κανει τελοσπαντων που να τον οδηγησεις σε αυτο το σημειο. μη χεσω. σορυ κιολας.

62δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:50 am

margdimitra

margdimitra
Ακούμε πάντως τη μία πλευρά. Σίγουρα κάτι παραπάνω υπάρχει και ο σύζυγος αντιδρά έτσι. Κάτι έγινε πριν 10 χρόνια λες. Μη μας πεις αν δε θες . Για αυτόν όμως μπορεί να ήταν σημαντικό.
Ξεκόλλα λίγο από την οικογένειά σου. Μη θες σώνει και ντε να τους φέρεις κοντά.
Άκου σεβασμό προς τα πεθερικά... Σιγά... Αν τους σέβεται έχει καλώς αν όχι πάλι θα σκοτιστείς??? Μη σώσει...

63δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:52 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ok, ξεκαθάρισες κάπως την κατασταση Barbie. Προφανως ο αντρας σου έχει θεμα με τους δικους σου - θεμα με τον εαυτο του - θεμα γενικως. Μου φαινεται οξυμωρο όμως το οτι από τη μια δεν θελει να τους βλέπει και από την άλλη σε παροτρυνε να πατε διακοπες στο ιδιο μερος που ειναι κι αυτοι. Πρεπει να ξεκαθαρισετε ουτως ή άλλως την κατασταση, αν δεν τους χωνευει δεν μπορει να απαιτει να ερχεται η μανα σου και να βοηθαει πχ. Εισαι εντελως σιγουρη οτι αυτο δεν εχει καποια συγκεκριμένη αιτια? Οτι δεν συνεβη κάτι μεταξυ τους στο παρελθον πχ που να τον κανει να κραταει τετοια σταση?
Όσο για το σεβασμο προς τα πεθερικά του, οχι δεν απαιτειται. Απαιτειται να ειναι ευγενικος τουλαχιστον, δεν μπορει να τους προσβάλλει ετσι απλα, αλλά δεν ειναι υποχρεωμένος να τους συμπαθει, ουτε αυτοι να του κανουν τεμεναδες. Καλα θα ηταν δε λέω, αλλα δεν ειναι υποχρεωση κανενος αυτο.

64δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 7:57 am

zini

zini
Nena έγραψε:Ok,  ξεκαθάρισες κάπως την κατασταση Barbie. Προφανως ο αντρας σου έχει θεμα με τους δικους σου - θεμα με τον εαυτο του - θεμα γενικως. Μου φαινεται οξυμωρο όμως το οτι από τη μια δεν θελει να τους βλέπει και από την άλλη σε παροτρυνε να πατε διακοπες στο ιδιο μερος που ειναι κι αυτοι. Πρεπει να ξεκαθαρισετε ουτως ή άλλως την κατασταση, αν δεν τους χωνευει δεν μπορει να απαιτει να ερχεται η μανα σου και να βοηθαει πχ. Εισαι εντελως σιγουρη οτι αυτο δεν εχει καποια συγκεκριμένη αιτια? Οτι δεν συνεβη κάτι μεταξυ τους στο παρελθον πχ που να τον κανει να κραταει τετοια σταση?
Όσο για το σεβασμο προς τα πεθερικά του, οχι δεν απαιτειται. Απαιτειται να ειναι ευγενικος τουλαχιστον, δεν μπορει να τους προσβάλλει ετσι απλα, αλλά δεν ειναι υποχρεωμένος να τους συμπαθει, ουτε αυτοι να του κανουν τεμεναδες. Καλα θα ηταν δε λέω, αλλα δεν ειναι υποχρεωση κανενος αυτο.
καλα ο σεβσμος δεν εχει να κανει με την συμπαθεια. σεβασμος εχει να κανει στο πως συμπεριφερομαι σε μεγαλυτερους ανθρωπους που ποσο μαλλον ειναι και γονεις της γυναικας μου και παπουδες των παιδιων μου και ποσο μαλλον που θελω (αν τελικα καταλαβα σωστα) και την βοηθεια τους. συμπαθω δεν τους συμπαθω ο σεβασμος ειναι κατι εντλως διαφορετικο. υποχρεωτικος δεν ειναι προφανως, αλλα ειναι απαραιτητος για υγειης σχεσεις γενικοτερα. Τωρα σε ολα τα αλλα που ειπες συφωνω.

65δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 8:01 am

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι βρε κοπελα μ κ εγω τα ιδια θα σου πω. Ο αντρας σ παντρευτηκε εσενα η τη μανα σ? Τι παει να πει μας μαγειρευει καθε μερα κ μας καθαριζει κτλ? Ο άντρας σου παντρευτηκε εσενα για να εισαι εσυ η κυρια του σπιτιού, η νοικοκυρα κ η μανα του παιδιου του οχι για να αναλαβει αλλος τις υποχρεώσεις σου. Μαθε να στηριζεσαι στα δικα σ ποδια.αλλο ειναι να ζητας βοήθεια για κατι εκτακτο κ αλλο να γινεται αυτο σε καθημερινη βάση. Εχεις δικη σου οικογένεια κ δικο σ νοικοκυριο να φροντισεις.δεν ζεις πια με τους γονείς σου.ειστε 2 διαφορετικά σπιτικα

66δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 8:10 am

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μα δεν παμε σχεδον ποτε ουτε εμεις στους δικους μου...γιατι παλι με μουτρα θα ειναι...κ προσπαθω κ το αποφευγω....! παω μονη μου με το παιδι...!  δεν καταλαβα σε ολο αυτο το τελευταιο που σας εγραψα...που ακριβως εφτεξε η μανα μου.....! η αφορμη για την οποια μαλωσαμε κ σηκωθηκε κ εφυγε....ηταν τελειως χωρις λογο....για να καταλαβετε....ημασταν εκτος αθηνας...εκει οπου πηγαμε στην μανα μου για να κανουμε διακοπες....ειχαμε πει οτι γυριζοντας θα παρουμε κ την μαμα μου μαζι κ θα την γυρισουμε εμεις αθηνα....συμφωνησε οα αντρας μου...οπως λοιπον ηταν η ωρα να φυγουμε...φορτωνει το αμαξι ο αντρας μου κ ερχεται κ μας λεει τελειωσα....παμε κ εμεις να κατσουμε...κ βλεπει η μητερα μου οτι δεν εχει αφησει χωρο παρα μονο για να κατσω εγω...πουθενα αλλου.....κ του λεει...''καλα εγω που θα κατσω??''......κ γυριζει κ της λεει ''κ που θες να ξερω εγω που θα κατσεις...!!!'' κ συκωνεται να παει να προς την θεση του συνοδηγου για να φυγει....εεε κ εκει σηκωσε τον τονο της φωνης της η μανα μου...κ με απολυτο δικιο...κ του λεει '' καλα σοβαρολογεις?? που θα κατσω??''......κ επειδη του ανεβασε τον τονο προσβληθηκε ο κυριος...ενω εκεινου η συμπεριφορα ηταν αριστη!!!! εεε κ μολις γυρισαμε εγινε ο χαμος στο σπιτι μεταξυ μας...μου μιλησε ασχημα...του μιλησα κ εγω....κ σηκωθηκε κ εφυγε...κ μου ειπε κιολας οτι θα ερχονταν την επομενη να μαζεψει τα πραγματα του κ να φυγει....πραγμα που φυσικα δεν εκανε ηρθε την αλλη μερα.....απο τοτε ομως δεν του μιλαω σχεδον καθολου.......εεεε οχι να βγει κ απο πανω μετα απο οτι εκανε....οοοοοποιον κ να ρωτησα ειναι απολυτα λαθος σε ολα!!!! κ γιατι ενω ειχαμε συνενοηθει για το πως θα γυρισουμε εδειξε οτι απλα χεστηκε (συγνωμη κιολας) για την μανα μου...μετα απο οτι εκανε για να ξεκουραστει αυτος κ να περασει καλα.....κ μετα που ειπε κ εκανε σε εμενα που δεν του εκανα τιποτα!!! κ για την μανα μου ηταν πλεον η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι....δεν θελει πλεον καμια επαφη περαν των τυπικων.....

67δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 8:16 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Barbie ειναι διατεθειμενος να κοπει η βοηθεια απο την μανα σου? ΟΚ, στραβωνει, καποιος φταιει λιγοτερο καποιος περισσοτερο, σπανια ειναι μονοπλευρα αυτα, αλλα αφου δεν θελει τοση συναναστροφη τοτε πρεπει να βαλει ο ιδιος ορια...
εμ σαμπου εμ κοντισιονερ δεν γινεται.

68δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 8:17 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως αυτο το σηκωνομαι κ φευγω κ παω να κοιμηθω στην μαμα δεν ειναι και πολυ υπευθυνη σταση...

69δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 8:22 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξαναλεω πως δεν ειναι υποχρεωμενος να τους σεβεται (= εκτιμα) αλλά εχει υποχρέωση να ειναι ευγενικος. Στην φαση που περιεγραψες, με το αυτοκινητο, ο αντρας σου ηταν αγενεστατος και προς τη μητερα σου και προς εσενα μετα.
Οι σχεσεις σας μεταξυ σας, το ζευγαρι εννοω, ειναι οκ? Και ξαναματαρωτω, τι εχει συμβει μεταξυ τους για να εινια τοσο εχθρικος προς τους δικους σου, αλλά παραλληλα να απαιτει τη βοηθεια τους???

70δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 8:26 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα η φαση αυτη με το αμαξι μου δειχνει οτι δεν την θελει κοντα του και οτι καπως προσπαθει να της το δειξει!!
και αναρωτιεμαι μηπως οταν η μαμα σου καποιες φορες που δεν σε βοηθισε στις δουλειες σου και ο αντρας σου σου ειπε οτι "σε αφησε να τα κανεις μονη σου τωρα"μηπως ειναι ειρωνικος;;μηπως προσπαθει να σου δειξει οτι κρεμεσε απο την μανα σου;μηπως σου λεει να της ζητας βοηθεια για να δει μεχρι που θα το φτασεις και θελει να καταλαβεις μονη σου πως πρεπει να το σταματησεις;;

71δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 8:38 am

zini

zini
Nena έγραψε:Ξαναλεω πως δεν ειναι υποχρεωμενος να τους σεβεται (= εκτιμα) αλλά εχει υποχρέωση να ειναι ευγενικος. Στην φαση που περιεγραψες, με το αυτοκινητο, ο αντρας σου ηταν αγενεστατος και προς τη μητερα σου και προς εσενα μετα.
Οι σχεσεις σας μεταξυ σας, το ζευγαρι εννοω, ειναι οκ? Και ξαναματαρωτω, τι εχει συμβει μεταξυ τους για να εινια τοσο εχθρικος προς τους δικους σου, αλλά παραλληλα να απαιτει τη βοηθεια τους???

βρε Νενα (αν και πλατιαζουμε) η ευγενεια εχει να κανει με τον σεβασμο. η εκτιμηση ειναι αλλο θεμα, ναι εχει σχεση αλλα δεν ειναι απαραιτιτο. Θελω να πω, εγω πριν γνωρισω τα πεθερικα μου (τα οποια τωρα εκτιμω) δεν τα εκτιμουσα γιατι προφανως δεν τα ηξερα. Ομως τους αντιμετοπιζα με σεβασμο και ευεγνεια γιατι και μεγαλυτεροι ανθρωποι ειναι και οικογενεια του αντρα μου. Ασχετο το ενα με το αλλο. Ο σεβασμος εχει καθαρα να κανει με τον τροπο που αντιμετοπιζουμε καποιον.

72δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 8:46 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
Nena έγραψε:Ξαναλεω πως δεν ειναι υποχρεωμενος να τους σεβεται (= εκτιμα) αλλά εχει υποχρέωση να ειναι ευγενικος. Στην φαση που περιεγραψες, με το αυτοκινητο, ο αντρας σου ηταν αγενεστατος και προς τη μητερα σου και προς εσενα μετα.

βρε Νενα (αν και πλατιαζουμε) η ευγενεια εχει να κανει με τον σεβασμο. η εκτιμηση ειναι αλλο θεμα, ναι εχει σχεση αλλα δεν ειναι απαραιτιτο. Θελω να πω, εγω πριν γνωρισω τα πεθερικα μου (τα οποια τωρα εκτιμω) δεν τα εκτιμουσα γιατι προφανως δεν τα ηξερα. Ομως τους αντιμετοπιζα με σεβασμο και ευεγνεια γιατι και μεγαλυτεροι ανθρωποι ειναι και οικογενεια του αντρα μου. Ασχετο το ενα με το αλλο. Ο σεβασμος εχει καθαρα να κανει με τον τροπο που αντιμετοπιζουμε καποιον.
Πλατειαζουμε δε λες τιποτα Razz Razz 
Το τραβηξαμε απο τα μαλλια Razz 
Για μενα δεν μπορεις να απαιτησεις σεβασμο, αλλα μπορεις να απαιτεις ευγενεια. Αυτο εννοω. Στην περιπτωση της barbie ομως εχει παει περιπατο και ο σεβασμος και η ευγένεια και ολα...

73δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 9:09 am

zini

zini
Nena έγραψε:
zini έγραψε:

Πλατειαζουμε δε λες τιποτα Razz Razz 
Το τραβηξαμε απο τα μαλλια Razz 
Για μενα δεν μπορεις να απαιτησεις σεβασμο, αλλα μπορεις να απαιτεις ευγενεια. Αυτο εννοω. Στην περιπτωση της barbie ομως εχει παει περιπατο και ο σεβασμος και η ευγένεια και ολα...
σε αυτο συμφωνω. οτι ο σεβασμος δεν απαιτειται. τελοσπαντων. για το συγκεκριμενο θεμα, εχουμε μονο τη μια πλευρα, οποτε συμπερασμα δεν βγαινει. παντως γενικα σπανια φταιει μονο ενας σε τετοια πραγμτα, και αν φταιει τοτε σιγουρα εχει τρομερα κολληματα ο ιδιος σαν χαρακτηρας..

74δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Πεμ Αυγ 01, 2013 12:06 pm

iouliana

iouliana
κοριτσια θεωρω και εγω την ευγενεια δεδομενη προς ολους γενικοτερα ασχετη με συμπαθεια ή εκτιμηση,

barbie ο αντρας σου μαλλον ειναι απλα κακομαθημενος και κακως που δεχτηκες την αγενεια του απο την αρχη, στους δικους του μιλαει ευγενικα??

75δεν ξερω τι να κανω!!!!!! - Σελίδα 3 Empty Απ: δεν ξερω τι να κανω!!!!!! Σαβ Αυγ 03, 2013 1:21 pm

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eμενα μου φαινεται ο κλασσικος τυπος μ@@@α που θελει υπηρετρια την πεθερα αλλα μεχρι εκει. Δεν θελει αλλες συναναστροφες. Να βοηθα τη γυναικα του για να τη βρισκει εκεινος ξεκουραστη, να του κραταει το παιδι, να του μαγειρευει κι εκεινος να τη φτυνει. Εκνευριζομαι γιατι εναν τετοιο ανθρωπο σε λιγο καλυτερη εκδοση εχει παντρευτει η ξαδελφη μου και δε σας περιγραφω την υπομονη που κανει η θεια μου για να μην χασει επαφες με τη μοναχοκορη της.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις