1 οι πιο ομορφες στιγμες!!!!!!!!!!!!!!!! Τετ Αυγ 14, 2013 11:57 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια νου χαθηκα αλλα εχ αφοσιοθη τελειος στον γιο μου που ειναι τα παντα για μενα ειναι τωρα 2 εβδομαδων...........και δεν μπορω αν τον αποχωριστο ουτε λεπτο ειναι τα παντα για μενα.................περασα πολλα κουραστικα πολυ πονεσα για να τον γεννησω ομως την ωρα που βγηκε απο μεσα μου και μου τον ακουμοησαν στο στηθος του κρατισα το χερακι του και εκεινο ηρεμισε απο το κλαμα και με κοιταξε τον φιλισα στο μετοπο και του ειπα καλος ηρθες αγγελε μου ξεχασα τα παντα πονους κουραση ολα λες και δεν ειχα περασει τιποτα.............σημερα μετα απο 2 βδομαδες και ξενυχτη μολις ξυπνησω και τον κοιταζω για να τον αλλαξω και τον ταισω και εκεινο με κοιταει ξεχναω και το ξενηχτυ και την νυστα μου ολαμακαρι αν μπορουσα να τον εχω ολη μερα αγκαλια μου .................θελω μεσα απο αυτο το ποστ ακομα να πω 2 πραγματα
1)ενα μεγαλο συγνωμη που υπηρξα ανυποφορη πολλες φορες και σας ζαλιζα με το γενναω δεν γενναω και ηρθαμε σε αντιθεσεις
2)ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες τις κοπελες που ειχαν καθε φορα να μου πουνε μια καλη κουβεντα σε ολη την διαρκεια τις εγκυμοσηνης μου............και μετα που γεννησα που καπιες ρωτουσαν καθε μερα αν γεννησα..................υπηρχαν και οι κοπελες που μου εστελναν πμ και μου ευχοντουσαν για τον γιο μου.................
αυριο λιπον που ειναι η γιορτη μου θα ειναι η πρωτη μου γιορτη με τον γιο μου.........και ειμαι τρισευτηχησμενη ελπιζω οσες ειστε εγκυουλες στην αρχη μια ομορφη εγκυμοσηνη οσες κοντοζιγονετε καλη λευτερια και με εναν πονο οσες θελετε και προσπαθητε σας ευχομαι συντομα πολλα θετικα τεστακια
1)ενα μεγαλο συγνωμη που υπηρξα ανυποφορη πολλες φορες και σας ζαλιζα με το γενναω δεν γενναω και ηρθαμε σε αντιθεσεις
2)ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες τις κοπελες που ειχαν καθε φορα να μου πουνε μια καλη κουβεντα σε ολη την διαρκεια τις εγκυμοσηνης μου............και μετα που γεννησα που καπιες ρωτουσαν καθε μερα αν γεννησα..................υπηρχαν και οι κοπελες που μου εστελναν πμ και μου ευχοντουσαν για τον γιο μου.................
αυριο λιπον που ειναι η γιορτη μου θα ειναι η πρωτη μου γιορτη με τον γιο μου.........και ειμαι τρισευτηχησμενη ελπιζω οσες ειστε εγκυουλες στην αρχη μια ομορφη εγκυμοσηνη οσες κοντοζιγονετε καλη λευτερια και με εναν πονο οσες θελετε και προσπαθητε σας ευχομαι συντομα πολλα θετικα τεστακια