Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

76Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 10, 2014 9:21 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
love4 έγραψε:Δηλαδη γιατι ειναι καλυτερο να δουλευεις σε φροντιστηριο οταν εισαι απειρος και οχι σε ιδιαιτερα? Και σε απολυτους αριθμους να το παρεις, πιο πολλα παιδια "καιγονται" απο σενα στο φροντιστηριο παρα στο ιδιαιτερο Wink
Γιατί στο φροντιστήριο υποστηρίζεσαι από μια ομάδα πιο έμπειρων καθηγητών τους οποίους μπορείς να συμβουλευτείς ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε θέμα. Έχεις πλάνο ύλης έτοιμο, οπότε αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, τουλάχιστον μπορείς να βασιστείς στο δοκιμασμένο πλάνο και να μην κάνεις τα δικά σου. Έχεις πάρα πολύ υλικό στη διάθεσή σου όπως βιβλία, οπτικοακουστικά μέσα, ασκήσεις, φυλλάδια κλπ. οπότε δεν χρειάζεται να εφεύρεις τον τροχό από την αρχή. Αν το φροντιστήριο είναι σοβαρό (που πολλά είναι) θα έχει διευθυντή σπουδών που θα σε παρακολουθεί και θα σε κατευθύνει. Ίσως σε στείλουν και σε κάποιο σεμινάριο, αντί να πηγαίνεις μόνο στις παρουσιάσεις βιβλίων...

Να σου δώσω το παράδειγμα του φροντιστηρίου που δουλεύω, το οποίο ανήκει σε γνωστό εκπαιδευτικό όμιλο. Πριν πιάσουμε δουλειά περνάμε από γραπτό τεστ και προφορική συνέντευξη με το ακαδημαϊκό τμήμα. Μία φορά το χρόνο γίνεται απροειδοποίητος έλεγχος από το ακαδημαϊκό τμήμα και μπαίνει στο μάθημα, σε παρακολουθεί να διδάσκεις και σου δίνει feedback τι έκανες καλά και τι όχι. Τώρα αυτό δεν είναι κάτι τόσο ευχάριστο για μας, αλλά για τους γονείς είναι μια εγγύηση. Και φυσικά μέσα στο χρόνο έχει διάφορα ακαδημαϊκά σεμινάρια που μπορείς να παρακολουθήσεις. Εγώ πέρυσι μόνο πήγα σε 5 σεμινάρια και δεν είμαι ...χθεσινή.

Όχι ότι δεν υπάρχουν και κακά φροντιστήρια (τα έχω γράψει σε χωριστό ποστ αυτά) αλλά τα περισσότερα είναι καλύτερα από ένα ιδιαίτερο, ειδικά από ένα ιδιαίτερο που γίνεται από άπειρο καθηγητή ή ακόμα χειρότερα από ...την κουτσή Μαρία που επειδή έχει το Profeciency (ναι, έτσι το είχε γράψει ένας επίδοξος σε αγγελία του στο Facebook) σκέφτεται "να η εύκολη λύση".

Και να σας πω και το άλλο που το έχω ακούσει με τα αυτιά μου να το λέει εκπρόσωπος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις μέσω φροντιστηρίων έχουν υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας από τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις μέσω ιδιαίτερων. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Εμένα τουλάχιστον δεν μου έκανε καμία εντύπωση όταν το άκουσα Rolling Eyes

77Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 10, 2014 9:30 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
love4 έγραψε:Επισης δε συμφωνω με το να λες στον οποιοδηποτε πελατη πως δεν ξερεις που παν τα τεσσερα...στον πελατη δειχνεις οσο πιο εμπειρος και κατατοπισμενος μπορεις, ασχετα που μπορει εσυ να ξεσκιζεσαι να βρεις την υλη,τα βιβλια κλπ.!
Ναι, σαφώς πολλοί προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον πελάτη και να παραστήσουν κάτι που δεν είναι (φροντιστήρια και ιδιαίτερα και μαγαζιά και ιδιωτικά σχολεία και δικηγόροι και λογιστές κλπ κλπ). Εδώ σε μια συζήτηση νηπιαγωγών έλεγαν ότι στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία οι δασκάλες κάνουν τις εργασίες των μαθητών τους για να εντυπωσιάζονται οι γονείς (δείτε τι ωραίο καλαθάκι έφτιαξε ο Γιαννάκης, δείτε πόσο όμορφα χρωμάτισε την εικόνα αυτή η Μαιρούλα).

Άλλο όμως να παριστάνεις ότι ξέρεις να κάνεις κάτι που δεν το έχεις ξανακάνει και άλλο να αναλαμβάνεις παιδί για Proficiency, να κόβεται στις εξετάσεις, να σε ρωτάνε οι γονείς αν μπορεί να ξαναδώσει τον Νοέμβριο ή πρέπει να πάει τον Μάιο... και να μπαίνεις σε ένα φόρουμ να ζητήσεις γνώμες από άσχετο κόσμο, λες και αυτοί ξέρουν τον μαθητή σου καλύτερα από εσένα. Και αυτά από άτομο που πλασάρεται ως έχουσα εμπειρία...!!

Στο φροντιστήριο που δουλεύω είχαμε παλιότερα μια διευθύντρια σπουδών που δεν αναλάμβανε κανένα πτυχίο πέρα από τα κλασικά του Michigan και Cambridge μέχρι Β2. Έμπαιναν φοιτητές να ρωτήσουν για IELTS (ακαδημαϊκά αγγλικά) και επειδή δεν είχαμε ξαναδουλέψει το συγκεκριμένο πτυχίο τους έλεγε όχι!!!! Καλά αυτή ήταν ειλικρινής σε σημείο υπερβολής, αλλά θέλω να πω ότι υπάρχουν κι αυτοί που είναι ειλικρινείς σχετικά με το τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν, δεν είναι όλοι έτοιμοι με το ψέμα στο στόμα.

Τώρα το θυμήθηκα και το προσθέτω -- στο δεύτερο φροντιστήριο που δούλεψα, τότε που είχα μόνο 2 χρόνια προϋπηρεσία σε φροντιστήριο, δεν αναλαμβάναμε ποτέ Proficiency γιατί το φροντιστήριο ήταν μικρό συνοικιακό, δουλεύαμε μόνο εγώ και η ιδιοκτήτρια και μια κοπέλα που έκανε γαλλικά, η ιδιοκτήτρια είχε μικρό παιδί και δεν ήθελε να στρεσάρεται με την Proficiency, εγώ δεν είχα εμπειρία, άγγλος καθηγητής δεν υπήρχε, κι έτσι απλά δεν αναλαμβάναμε. Ακόμα και τους δικούς μας μαθητές όταν έπαιρναν το Lower τους στέλναμε σε άλλο φροντιστήριο.

78Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 10, 2014 9:46 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitra al έγραψε:Οπως επισης κι εγω το βρισκω λιγο ακυρο να ρωτασ πια ειναι τα καλητερα!
Δεν είναι μόνο τι ρωτάς, είναι και ποιον ρωτάς. "Καλύτερα" δεν υπάρχουν ή αν υπάρχουν είναι λίγα. Παίζει ρόλο πώς τα δουλεύεις, με τι μαθητές, αν διδάσκεις σε τμήμα ή ιδιαίτερο κλπ. Ακόμα και οι ίδιοι οι εκδοτικοί οίκοι βγάζουν 3 ή 4 σειρές για το ίδιο επίπεδο γιατί η κάθε σειρά απευθύνεται σε διαφορετική πελατεία. Αλλιώς, θα έβγαζαν μια σειρά μόνο (την "καλύτερη") και όχι τρεις διαφορετικές. Να ρωτάς τώρα τον κάθε άσχετο ποιο είναι το καλύτερο βιβλίο δεν έχει νόημα, γι' αυτό και τέτοιες ερωτήσεις συνήθως παραμένουν αιωνίως αναπάντητες στα φόρουμ ή απαντιούνται με σαχλά σχόλια του στυλ "εγώ δουλεύω το τάδε βιβλίο, είναι πολύ ωραίο!" χωρίς καμία ουσιαστική πληροφορία.

79Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Πεμ Σεπ 11, 2014 2:53 am

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατσε βρε αρετι μου δηλάδη αμα δεν εχει το φροντηστηριο αγγλο καθηγητη δεν δινουν προφισενσι τα παιδια?

80Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Πεμ Σεπ 11, 2014 3:54 am

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα τι να σου πω κι εγώ? Η συγκεκριμένη δεν αναλάμβανε. Μέχρι το Lower και μετά σε άλλο φροντιστήριο. Δούλεψα εκεί 4 χρονιές, καμία δεν είχαμε τάξη Proficiency.

Βέβαια ξαναλέω δεν μας έλλειπε μόνο ο native speaker tongue αλλά κι εγώ ήμουν πολύ άπειρη, και η ιδιοκτήτρια δεν ήθελε πολλές σκοτούρες. Άρα ποιος να το κάνει το Proficiency - και μάλιστα CPE που έδιναν τότε?

81Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Δευ Σεπ 15, 2014 2:27 am

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα αμα δεν ηθελα η ιδια η ιδιοκτητρια τοτε πασο!μια φιλη μου πηρε κατευθειαν ταξη proficiency με το ποπηγε στο φροντηστηριο και χωρισ αλλη εμπειρια!

82Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Δευ Σεπ 15, 2014 1:38 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitra al έγραψε:καλα αμα δεν ηθελα η ιδια η ιδιοκτητρια τοτε πασο!μια φιλη μου πηρε κατευθειαν ταξη proficiency με το ποπηγε στο φροντηστηριο και χωρισ αλλη εμπειρια!
Κοίτα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν φροντιστήρια που βάζουν στις τάξεις όποιον να 'ναι να διδάξει Razz Εγώ όταν ανέλαβα πρώτη φορά Proficiency, παρότι είχα ήδη αρκετά χρόνια προϋπηρεσία (και Άγγλο φίλο δηλ. δεν μου έλειπαν οι γνώσεις ή η έκθεση στη γλώσσα χεχε) ζορίστηκα πάρα πολύ και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να αναλάβω το τμήμα μόνη μου.

83Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Δευ Σεπ 15, 2014 2:53 pm

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μια χαρα αμα τα μιλουσεσ και καθε μερα ακομα καλυτερα!!!!τυχερη!!!τα χριστουγεννα παιζει να παω λονδινο...Βασικα τα τελευταια τρια χρονια συνεχεια παιζει και δεν τα χω καταφερει ακομα...αντε να δουμε φετοσ!!! Very Happy

84Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Δευ Σεπ 15, 2014 3:00 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι τέλειο το Λονδίνο!!!!!!!! Έχεις ξαναπάει;

85Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 17, 2014 2:43 pm

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
OXI!!!!Δεν εχω ξαναπαει και ανυπομονω!!Ελπιζω αυτη τη φορα να μας χαμογελασει λιγο η τυχη και μας μηηηπως και τα δω κι απο κοντα ολα!

86Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Πεμ Σεπ 18, 2014 1:03 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Fingers crossed and all that Wink

87Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Παρ Σεπ 19, 2014 2:55 am

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πλεξουδα θα τα κανω σε λιγο οχι μονο crossed!!!!

88Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Παρ Σεπ 19, 2014 12:51 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εισιτήρια έχεις βγάλει; Αν όχι, κανόνισέ το άμεσα γιατί τα Χριστούγεννα πλησιάζουν Wink

89Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 11:43 am

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Areti2 έγραψε:Εισιτήρια έχεις βγάλει; Αν όχι, κανόνισέ το άμεσα γιατί τα Χριστούγεννα πλησιάζουν Wink
Τωρα βρισκομαι γερμανια και υπαρχουν πολλεσ προσφορεσ ,Smile Smile Smile 26 με 28 με 160 ευρω και ημιδιατροφη κ ξεναγηση εννοειτε.ειναι πολυ καλα Very Happy

90Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:18 pm

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εδω στη μυτιληνη 25 ευρω ειναι το μηνα

91Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:23 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πόσα παιδιά στην τάξη και πόσες ώρες την εβδομάδα;

92Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:25 pm

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
4 ωρες την εβδομαδα 5 παιδια

93Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:30 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είσαι σίγουρη; 4 ώρες την εβδομάδα είναι πολλές για το επίπεδο αυτό και αν η τάξη έχει μέσα μόνο 5 παιδιά με την τιμή αυτή, δεν πληρώνεται ούτε η καθηγήτρια!

94Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:38 pm

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι ειμαι σιγουρη τοσο ειναι και η τιμη και οι ωρες

95Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:39 pm

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και ο συγκεκριμενος ειναι πολυ καλος στη μυτιληνη

96Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:42 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα, αυτό δεν έχει λογική, εκτός αν το κάνει σαν προμοτάρισμα. Είναι σαν να σου λένε σουβλάκι με 20 λεπτά.

Μπορεί βέβαια να είναι όπως στη Θεσσαλονίκη, που οι τιμές των μικρών τάξεων είναι μικρότερες από της Αθήνας (κάτω του κόστους) ενώ οι τιμές των μεγάλων τάξεων είναι μεγαλύτερες από της Αθήνας (πολύ πάνω του κόστους).

Όπως και να 'χει, αυτά που είναι να πληρώσεις, τα πληρώνεις είτε τώρα είτε αργότερα Wink

97Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:43 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε τωρα τι θελεις κι εσυ βρε αρετη, να πληρωνεται η καθηγητριουλα σαν την κοπελα που κανει σιδερο η καθαριζει το σπιτι? Laughing Laughing

98Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:46 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η μπορει να γινεται και το αλλο...να εχουν συμφωνησει με την καθηγηρια/καθηγητη να κανει μαθημα 16 ωρες το μηνα, να τους χαριζει πχ τις 12 και να πληρωνεται τις 4 Wink

99Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:48 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
love4 έγραψε:Η μπορει να γινεται και το αλλο...να εχουν συμφωνησει με την καθηγηρια/καθηγητη να κανει μαθημα 16 ωρες το μηνα, να τους χαριζει πχ τις 12 και να πληρωνεται τις 4 Wink
Μα ναι, ως γνωστόν οι καθηγήτριες αγγλικών δεν χρειάζονται $$$ γιατί ζουν με κοπανιστό αέρα Razz

100Τιμες για αγγλικα α junior - Σελίδα 4 Empty Απ: Τιμες για αγγλικα α junior Τετ Σεπ 24, 2014 1:55 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eννοειται...αυτος ο αερας κανει καλο και στην υγεια...βοηθα στη διατηρηση της σιλουετας...το πιασατε το νοημα εσεις ενω εμεις τρεχουμε και δε φτανουμε!

Αντε καληνυχτα Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις