26 Απ: προβλεψεις για μεγαλους σεισμους στην Ελλαδα.. Δευ Σεπ 09, 2013 11:25 am
vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
υπαρχει καποιο βιντεο με τη διαφημμηση?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Σωστά. Το 1966 στην Αταλάντη , στις 24 Φεβρουαρίου 1981 στις Αλκυονίδες και σαν σήμερα το 1999 στην Αθήνα .Πουθενά πάνω από 7 ρίχτερ σε όλες τις περιπτώσεις πέραν μίας περίπτωσης που ήταν γύρω στα 8 ρίχτερ και έγινε σε μεγάλο εστιακό βάθος στην θάλασσα ανοιχτά ΒΑ της Κρήτης και ΝΑ της Πελοπονήσσου.ede έγραψε: ε καλα η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα. Κάθε 15-20 χρόνια γίνεται ένας καλός σεισμός. Σίγουρα καποια στιγμή θα γίνει ενας μεγάλος. δεν χρειάζεται να το πει κάποις ειδικος. Στην Αθήνα ειχε γίνει το 99. το 81 . το 66. χώρια οσι έχουν γίνει σε αλλες πολεις της Ελλάδας ισχυρότατοι. Οποτε δυστυχώς μάλλον θα ξαναζήσουμε κατι τετοιο. αρκει να βγουμε ολοι καλα ......τα σπιτια................ θα δειξει.
καλα ρε σονια πως γινετε θηλικο ον να εισαι σιγουρος οπως εγραψες παραπανω;;;επισης απο τις χρονολογιες που γραφεις οτι πηγενες 3η γυμνασιου εισαι τωρα 47 χρονωμν..τα χρονια του αντωνακη μας εχεις καλη ωρα!!!!Soniamyk έγραψε:Σωστά. Το 1966 στην Αταλάντη , στις 24 Φεβρουαρίου 1981 στις Αλκυονίδες και σαν σήμερα το 1999 στην Αθήνα .Πουθενά πάνω από 7 ρίχτερ σε όλες τις περιπτώσεις πέραν μίας περίπτωσης που ήταν γύρω στα 8 ρίχτερ και έγινε σε μεγάλο εστιακό βάθος στην θάλασσα ανοιχτά ΒΑ της Κρήτης και ΝΑ της Πελοπονήσσου.ede έγραψε: ε καλα η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα. Κάθε 15-20 χρόνια γίνεται ένας καλός σεισμός. Σίγουρα καποια στιγμή θα γίνει ενας μεγάλος. δεν χρειάζεται να το πει κάποις ειδικος. Στην Αθήνα ειχε γίνει το 99. το 81 . το 66. χώρια οσι έχουν γίνει σε αλλες πολεις της Ελλάδας ισχυρότατοι. Οποτε δυστυχώς μάλλον θα ξαναζήσουμε κατι τετοιο. αρκει να βγουμε ολοι καλα ......τα σπιτια................ θα δειξει.
Στο σεισμό του 1981 διάβαζα μάλιστα θρησκευτικά γιατί είχαμε διαγώνισμα την πρώτη ώρα στο σχολείο(ήμουν τρίτη γυμνασίου) και κατά διαβολική σύμπτωση διάβαζα ένα κεφάλαιο που είχε μία παράγραφο για σεισμούς,λοιμούς και καταποντισμούς και θυμάμαι βρέθηκα στην άλλη άκρη του δωματίου μαζί με την πολυθρονοκαρέκλα μου και σχεδόν μαζί και με το γραφείο μου.
Στο σεισμό του 1999 ότι είχα ξαπλώσει για μεσημέρι γιατί είχα πάει για μπάνιο στο Αυλάκι- Πόρτο Ράφτη.
Με το που ξάπλωσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω στην επιχείρηση που είχα το απόγευμα και ότι θα γίνει σεισμός αν δεν είναι όλα έτσι όπως τους είχα πει , έγινε ο σεισμός αλλά ευτυχώς μόνο η φωτογραφία της γιαγιάς μου έπεσε από την βιβλιοθήκη.
Κάθε φορά που σκέφτομαι για σεισμό ή που η λέξη "σεισμός"περιλαμβάνεται στη σκέψη μου ή διαβάζω κάτι σχετικό,γίνεται και στην πραγματικότητα και θα τριτώσει,είμαι σίγουρος !
Εγώ πάντως βλέπω μεγάλο σεισμό στη Τουρκία και όχι γιατί έτσι το θέλω επειδή "λατρεύω τους Τούρκους" αλλά επειδή έχω διαίσθηση. Δεν βλέπω για Ελλάδα πάνω από 6-7 ριχτεράκια και καλύτερα να γίνονται πολλοί σεισμοί και μικροί σε μέγεθος παρά να μην γίνονται και να γίνεται ένας μεγάλος.
Ede, 6 ρίχτερ μπορεί να ξανακάνει ο εγκέλαδος και 6.5 και 7 και τα πεντάρια και τα εξάρια δεν μας εκπλήσσουν !
Ανέφεραν 9 ρίχτερ και αυτό κάνει τη διαφορά.
Προέβλεψαν σεισμό 9 ρίχτερ. Ύποπτο , πολύ ύποπτο.Μόνο ο Θεός ξέρει τι σεισμό θα κάνει και που,κανείς άλλος εκτός αν το παίζουν Θεοί κάποιοι ιλλουμινάτοι που τελικά θα καούν στη κόλαση χωρίς εμάς.Το πιστεύω αυτό.
Και τι με αυτό ; Εσύ δεν έχεις ίδια ηλικία με άλλους και άλλες ;demaki88 έγραψε:καλα ρε σονια πως γινετε θηλικο ον να εισαι σιγουρος οπως εγραψες παραπανω;;;επισης απο τις χρονολογιες που γραφεις οτι πηγενες 3η γυμνασιου εισαι τωρα 47 χρονωμν..τα χρονια του αντωνακη μας εχεις καλη ωρα!!!!Soniamyk έγραψε:Σωστά. Το 1966 στην Αταλάντη , στις 24 Φεβρουαρίου 1981 στις Αλκυονίδες και σαν σήμερα το 1999 στην Αθήνα .Πουθενά πάνω από 7 ρίχτερ σε όλες τις περιπτώσεις πέραν μίας περίπτωσης που ήταν γύρω στα 8 ρίχτερ και έγινε σε μεγάλο εστιακό βάθος στην θάλασσα ανοιχτά ΒΑ της Κρήτης και ΝΑ της Πελοπονήσσου.ede έγραψε: ε καλα η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα. Κάθε 15-20 χρόνια γίνεται ένας καλός σεισμός. Σίγουρα καποια στιγμή θα γίνει ενας μεγάλος. δεν χρειάζεται να το πει κάποις ειδικος. Στην Αθήνα ειχε γίνει το 99. το 81 . το 66. χώρια οσι έχουν γίνει σε αλλες πολεις της Ελλάδας ισχυρότατοι. Οποτε δυστυχώς μάλλον θα ξαναζήσουμε κατι τετοιο. αρκει να βγουμε ολοι καλα ......τα σπιτια................ θα δειξει.
Στο σεισμό του 1981 διάβαζα μάλιστα θρησκευτικά γιατί είχαμε διαγώνισμα την πρώτη ώρα στο σχολείο(ήμουν τρίτη γυμνασίου) και κατά διαβολική σύμπτωση διάβαζα ένα κεφάλαιο που είχε μία παράγραφο για σεισμούς,λοιμούς και καταποντισμούς και θυμάμαι βρέθηκα στην άλλη άκρη του δωματίου μαζί με την πολυθρονοκαρέκλα μου και σχεδόν μαζί και με το γραφείο μου.
Στο σεισμό του 1999 ότι είχα ξαπλώσει για μεσημέρι γιατί είχα πάει για μπάνιο στο Αυλάκι- Πόρτο Ράφτη.
Με το που ξάπλωσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω στην επιχείρηση που είχα το απόγευμα και ότι θα γίνει σεισμός αν δεν είναι όλα έτσι όπως τους είχα πει , έγινε ο σεισμός αλλά ευτυχώς μόνο η φωτογραφία της γιαγιάς μου έπεσε από την βιβλιοθήκη.
Κάθε φορά που σκέφτομαι για σεισμό ή που η λέξη "σεισμός"περιλαμβάνεται στη σκέψη μου ή διαβάζω κάτι σχετικό,γίνεται και στην πραγματικότητα και θα τριτώσει,είμαι σίγουρη γμτ φελέκι μου μέσα έκανα λάθος !
Εγώ πάντως βλέπω μεγάλο σεισμό στη Τουρκία και όχι γιατί έτσι το θέλω επειδή "λατρεύω τους Τούρκους" αλλά επειδή έχω διαίσθηση. Δεν βλέπω για Ελλάδα πάνω από 6-7 ριχτεράκια και καλύτερα να γίνονται πολλοί σεισμοί και μικροί σε μέγεθος παρά να μην γίνονται και να γίνεται ένας μεγάλος.
Ede, 6 ρίχτερ μπορεί να ξανακάνει ο εγκέλαδος και 6.5 και 7 και τα πεντάρια και τα εξάρια δεν μας εκπλήσσουν !
Ανέφεραν 9 ρίχτερ και αυτό κάνει τη διαφορά.
Προέβλεψαν σεισμό 9 ρίχτερ. Ύποπτο , πολύ ύποπτο.Μόνο ο Θεός ξέρει τι σεισμό θα κάνει και που,κανείς άλλος εκτός αν το παίζουν Θεοί κάποιοι ιλλουμινάτοι που τελικά θα καούν στη κόλαση χωρίς εμάς.Το πιστεύω αυτό.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Soniamyk στις Δευ Σεπ 09, 2013 12:36 pm, 1 φορά
Ένα λάθος έκανα ,εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος ;demaki88 έγραψε:Αναφερθικες στον εαυτο σου αν διαβασειις το ποστ σου σε αρσενικο γενος..
Εξαρτάται πως το εκλαμβάνει ο καθένας.Εννοώ θετικά ή αρνητικά για το ότι δεν παίζομαι !adore3 έγραψε:Εντάξει δεν παίζεσαι με τίποτα..τα λόγια είναι παραπάνω από περιττα Αντώνη.
Αυτό ακριβώς... Από το σεισμό της Θεσσαλονίκης και μετά όλο για μεγάλους σεισμούς μας προετοιμάζουν, ε και φυσικά λόγω γεωγραφίας και γεωλογίας κάποια στιγμή γίνεται. Σιγά την πρόβλεψη.ede έγραψε: ε καλα η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα. Κάθε 15-20 χρόνια γίνεται ένας καλός σεισμός. Σίγουρα καποια στιγμή θα γίνει ενας μεγάλος. δεν χρειάζεται να το πει κάποις ειδικος. Στην Αθήνα ειχε γίνει το 99. το 81 . το 66. χώρια οσι έχουν γίνει σε αλλες πολεις της Ελλάδας ισχυρότατοι. Οποτε δυστυχώς μάλλον θα ξαναζήσουμε κατι τετοιο. αρκει να βγουμε ολοι καλα ......τα σπιτια................ θα δειξει.
Μπράβο! Αυτός είναι ο σκοπός, να σε προετοιμάσουν, γίνεται που γίνεται ο χαμός, μη πας σαν το χαζό να κάτσεις μπροστά στη τζαμαρία π.χ. Εκείνο το τραγουδάκι από τα Ημισκούμπρια τα έλεγε όλα!demaki88 έγραψε:εγω παντως σημερα εκανα στις κορες μου μαθηματα αντιμετωπισης ενος σεισμου!!τους εχω κανει μαθηματα και αντιμετωπισης ενος κλεφτη-φονια στο σπιτι!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » προβλεψεις για μεγαλους σεισμους στην Ελλαδα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης