1 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 5 Δευ Σεπ 16, 2013 9:19 pm
eirini2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια πηρα το θαρρος να ανοιξω το καινουριο θεματακι.καλοροζικο λοιπον.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Εμενα το προβλημα μου με τις ετοιμασιες του γαμου ειναι οτι μεχρι τις 10 περιπου Νοεμβριου δεν εχω κανενα να μου προσεχει την μικρη κ πρεπει να την παιρνω μαζι μου παντου,φαντασου τι θα γινεται καθε φορα που θα πηγαινω για να βρω νυφικο κ θα την εχω μαζι μου...Γι αυτο το λογο βαριεμαι κ το αναβαλω συνεχεια...Patsie έγραψε:Καλημέρα Μαράκι!
Στο ταξίδι ξεκουραστήκαμε απο τα ξενύχτια και το μωρό, αλλά κουραζόμασταν απ τον ποδαρόδρομο!!
Ευτυχώς ναι, ηρέμησα απο τις προετοιμασίες, να ησυχάσω λίγο και να βρω λίγο χρόνο ξεκούρασης.
Έχουμε βέβαια κι άλλο project στα σκαριά, να αλλάξουμε σπίτι, άλλα τρεχάματα απο κει... ο καλός μου βιάζεται, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω κίνηση πριν την άνοιξη. Να ησυχάσουμε λίγο πρώτα.
Με το καλό κι εσύ και μην αγχώνεσαι, όλα γίνονται.
Εμείς με το μωρό, με διπλές ετοιμασίες και με ελάχιστο κοινό χρόνο με τον άντρα μου, καταφέραμε και τα οργανώσαμε όλα μέσα σε 2 μήνες, Ιούνιο-Ιούλιο ουσιαστικά - και μετά κάτι ψιλοτελειώματα τις δυο τελευταίες εβδομάδες.
Κατάλαβα, έχεις δίκιο...maria1984 έγραψε:Εμενα το προβλημα μου με τις ετοιμασιες του γαμου ειναι οτι μεχρι τις 10 περιπου Νοεμβριου δεν εχω κανενα να μου προσεχει την μικρη κ πρεπει να την παιρνω μαζι μου παντου,φαντασου τι θα γινεται καθε φορα που θα πηγαινω για να βρω νυφικο κ θα την εχω μαζι μου...Γι αυτο το λογο βαριεμαι κ το αναβαλω συνεχεια...Patsie έγραψε:Καλημέρα Μαράκι!
Στο ταξίδι ξεκουραστήκαμε απο τα ξενύχτια και το μωρό, αλλά κουραζόμασταν απ τον ποδαρόδρομο!!
Ευτυχώς ναι, ηρέμησα απο τις προετοιμασίες, να ησυχάσω λίγο και να βρω λίγο χρόνο ξεκούρασης.
Έχουμε βέβαια κι άλλο project στα σκαριά, να αλλάξουμε σπίτι, άλλα τρεχάματα απο κει... ο καλός μου βιάζεται, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω κίνηση πριν την άνοιξη. Να ησυχάσουμε λίγο πρώτα.
Με το καλό κι εσύ και μην αγχώνεσαι, όλα γίνονται.
Εμείς με το μωρό, με διπλές ετοιμασίες και με ελάχιστο κοινό χρόνο με τον άντρα μου, καταφέραμε και τα οργανώσαμε όλα μέσα σε 2 μήνες, Ιούνιο-Ιούλιο ουσιαστικά - και μετά κάτι ψιλοτελειώματα τις δυο τελευταίες εβδομάδες.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης