26 Απ: ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Τετ Οκτ 02, 2013 10:34 am
inka
Η ψυχή της παρέας!
Αθάνατος αντωνης!!είπα και εγω,,δεν ειδα πουθενα μπαμπας- αντωνης και ανησύχησα,,,, ο σονιος ειναι λοιπόν!!!!χααχχαχαχχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
και εγωXaroulaTs έγραψε:Αχ ηρθε ο Σονιος??
Εγω τον εχω βαλει στη λιστα των "εχθρων", και στα μηνηματα του μου γραφει:
"Το παρόν μήνυμα γράφτηκε από Soniamyk ο/η οποίος/α βρίσκετε στην ignore λίστα σου. Εμφάνισε αυτό το μήνυμα"
Κι ετσι εχω την ηρεμια μου
Στα quotes ομως τον βγαζει
Μην κανετε quote
Ναι ινκα. Και μαλιστα ειστε και συναδελφοι με την Σονια. Γιατρος.inka έγραψε:Αθάνατος αντωνης!!είπα και εγω,,δεν ειδα πουθενα μπαμπας- αντωνης και ανησύχησα,,,, ο σονιος ειναι λοιπόν!!!!χααχχαχαχχα
Πές της κοπέλας και τις υπόλοιπες λεπτομέρεις! Έχει και 3 ή 4 παιδιά. Δεν θυμάται βέβαια καλά τις ηλικίες και μπερδεύεται ο καλός μουede έγραψε:Ναι ινκα. Και μαλιστα ειστε και συναδελφοι με την Σονια. Γιατρος.inka έγραψε:Αθάνατος αντωνης!!είπα και εγω,,δεν ειδα πουθενα μπαμπας- αντωνης και ανησύχησα,,,, ο σονιος ειναι λοιπόν!!!!χααχχαχαχχα
Ναι ίνκα μου με τη διαφορά όμως πως αυτός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής. Έτσι ωραία που τα λέει, θα σας μιλάει ώραααααααα!!!!!!!!!!!!!inka έγραψε:χαχαχαχ!!! τι ψυχολογικά να κουβαλάει ο τυπος-τυπισσα!!! οπότε θα τα πουμε σε κανα συνέδριο με τον-την σονια!!!χαχαχαχα
και στο τελος θα σας πει ''Εδω σας θελω''roodie έγραψε:Ναι ίνκα μου με τη διαφορά όμως πως αυτός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής. Έτσι ωραία που τα λέει, θα σας μιλάει ώραααααααα!!!!!!!!!!!!!inka έγραψε:χαχαχαχ!!! τι ψυχολογικά να κουβαλάει ο τυπος-τυπισσα!!! οπότε θα τα πουμε σε κανα συνέδριο με τον-την σονια!!!χαχαχαχα
και ¨ξαναδιαβασε τι εγραψα!"ede έγραψε:και στο τελος θα σας πει ''Εδω σας θελω''roodie έγραψε:Ναι ίνκα μου με τη διαφορά όμως πως αυτός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής. Έτσι ωραία που τα λέει, θα σας μιλάει ώραααααααα!!!!!!!!!!!!!inka έγραψε:χαχαχαχ!!! τι ψυχολογικά να κουβαλάει ο τυπος-τυπισσα!!! οπότε θα τα πουμε σε κανα συνέδριο με τον-την σονια!!!χαχαχαχα
γελοια. Παρε τα ψυχοφαρμακα σου.zini έγραψε:και ¨ξαναδιαβασε τι εγραψα!"ede έγραψε:και στο τελος θα σας πει ''Εδω σας θελω''roodie έγραψε:Ναι ίνκα μου με τη διαφορά όμως πως αυτός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής. Έτσι ωραία που τα λέει, θα σας μιλάει ώραααααααα!!!!!!!!!!!!!inka έγραψε:χαχαχαχ!!! τι ψυχολογικά να κουβαλάει ο τυπος-τυπισσα!!! οπότε θα τα πουμε σε κανα συνέδριο με τον-την σονια!!!χαχαχαχα
νταξ φτανει το θεμα της κοπελας.ede έγραψε:γελοια. Παρε τα ψυχοφαρμακα σου.zini έγραψε:και ¨ξαναδιαβασε τι εγραψα!"ede έγραψε:και στο τελος θα σας πει ''Εδω σας θελω''roodie έγραψε:Ναι ίνκα μου με τη διαφορά όμως πως αυτός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής. Έτσι ωραία που τα λέει, θα σας μιλάει ώραααααααα!!!!!!!!!!!!!inka έγραψε:χαχαχαχ!!! τι ψυχολογικά να κουβαλάει ο τυπος-τυπισσα!!! οπότε θα τα πουμε σε κανα συνέδριο με τον-την σονια!!!χαχαχαχα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης