Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
253 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 253 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 12:11 pm

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω γεννησα και τις 3 κορες μου φυσιολογικα και χωρις κανενος ειδους αναισθησια γιατι δεν ηθελα. Αυτο, ομως που περασε η κοπελα που εκανε το ποστ ηταν βασανιστηριο: καισαρικη χωρις αναισθησια; Καλα, καμια μηνυση για ψυχικη οδυνη δεν εκανες στο νοσοκομειο;

27den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 12:16 pm

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariketi έγραψε:Εγω γεννησα και τις 3 κορες μου φυσιολογικα και χωρις κανενος ειδους αναισθησια γιατι δεν ηθελα. Αυτο, ομως που περασε η κοπελα που εκανε το ποστ ηταν βασανιστηριο: καισαρικη χωρις αναισθησια; Καλα, καμια μηνυση για ψυχικη οδυνη δεν εκανες στο νοσοκομειο;
ΔΕ διαφωνώ, αλλά από τη στιγμή που της πρότειναν ολική και την αρνήθηκε δεν έχουν ευθύνη.

28den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 12:18 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariketi έγραψε:Καλα, καμια μηνυση για ψυχικη οδυνη δεν εκανες στο νοσοκομειο;
Στο συγκεκριμενο νοσοκομειο, κάνεις το σταυρο σου που φεύγεις ζωντανή, δεν κοιτας πισω, και απομακρυνεσαι οσο πιο γρηγορα μπορεις Laughing  Laughing  Laughing 

29den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 12:20 pm

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mamma Tomato έγραψε:
mariketi έγραψε:Εγω γεννησα και τις 3 κορες μου φυσιολογικα και χωρις κανενος ειδους αναισθησια γιατι δεν ηθελα. Αυτο, ομως που περασε η κοπελα που εκανε το ποστ ηταν βασανιστηριο: καισαρικη χωρις αναισθησια; Καλα, καμια μηνυση για ψυχικη οδυνη δεν εκανες στο νοσοκομειο;
ΔΕ διαφωνώ, αλλά από τη στιγμή που της πρότειναν ολική και την αρνήθηκε δεν έχουν ευθύνη.

30den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 12:24 pm

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariketi έγραψε:
Mamma Tomato έγραψε:
Ναι εχεις δικιο. Σοκαριστηκα βλεπεις απο το πρωτο σκελος, επειδη εχω παρευρεθει σε καισαρικη και πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση της κοπελας και να κανω τετοιο χειρουργειο χωρις αναισθησια, και δεν προσεξα οτι της προτειναν ολικη.

31den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 12:28 pm

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariketi έγραψε:Ναι εχεις δικιο. Σοκαριστηκα βλεπεις απο το πρωτο σκελος, επειδη εχω παρευρεθει σε καισαρικη και πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση της κοπελας και να κανω τετοιο χειρουργειο χωρις αναισθησια, και δεν προσεξα οτι της προτειναν ολικη.
Εννοείται, ηρωίδα, Λάρα Κροφτ και Μπουμπουλίνα σε συσκευασία του ενός η κοπέλα.

32den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 1:24 pm

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ στα τεστ και εγω δεν καταλαβαινα την βελονα που με τσιμπουσε για να δει αμα καταλαβαινω , μεσα στο χειρουργειο ομως καταλαβα πολυ την στιγμη που εβγαζαν τον μικρο και πονεσα πολυ αλλα ητανε για δευτερολεπτα γιατι κατι εκανε ο αμαισθησιολογος οταν ελεγα ποναωωωωωωωωωωωωωω και εχασα μια μοναδικη στιγμη : που εβγαζαν το μωρο θυμαμαι ομως τους ακουγα μου ελεγαν κοιτα το μωρο σου να το , φιλησετο αλλα δεν θυμαμαι να το ειδα μαλλον μου εκανε καποια ενεση και εχασα καποια δευτερολεπτα , αλλα δεν κοιμηθηκα απλα ζαλιστικα λιγο θα το ελεγα

33den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 11:41 pm

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω κανει 3 καισαρικες. στο πρωτο μου επειδη ειχα σοκαριστει στην ιδεα της καισαρικης που προεκυψε ξαφνικα (λεμε τωρα αλλα τεσπα αλλο θεμα αυτο) μου εκανα επισκληριδιο αλλα κατι ενιωθα μουδιασμενη μεν αλλα ενιωθα. απο το σοκ λοιπον ειπα οτι ποναω και τελικα με κοιμησαν. ηταν ψυχολογικο ομως και το εχω μετανιωσει γιατι δεν ειδα την κορη μου. στα αλλα 2 ειχα παει προετοιμασμενη και το κατευχαριστηθηκα! ειδικα το 3ο πια! ειχα παρει το κολαι.χαχα κατα ταλλα δεν καταλαβα και πολλα. σηκωθηκα την ιδια μερα και περπατουσα. γενικα 3 μερες ημουν λιγο καπως μετα σαν να μην εκανα τιποτα.
οσο για το τεστ εμενα μεστο χειρουργιο εγινε στις 2 τελευταιες και δεν ξερω αν εκανα τεστ στα ποδια παντως μουδιασα σχεδον αμεσως.

34den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Τρι Οκτ 01, 2013 11:58 pm

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ γέννησα φυσιολογικά χωρίς αναισθησία αλλά έχω φίλες και μία ξαδέρφη που δεν τους έπιασε η επισκληρήδιος. Η κουμπάρα μου στο πρώτο παιδί, φυσιολογικός τοκετός δεν την έπιασε ΚΑΘΟΛΟΥ. Ξαδέρφη μου ξεκίνησε φυσιολογικό με επισκληρίδιο που κατέληξε σε καισαρική και επειδή είχε πάρει αρκετή δόση φαρμάκου κατά την προσπάθεια της να γεννήσει φυσιολογικά δεν μπορούσαν να την βάλουν παραπάνω και αισθανόταν λέει τα πάντα. Το ίδιο και με μια άλλη γνωστή μου που γέννησε με καισαρική και δεν έπιασε η καισαρική και μάλιστα στο νοσοκομείο την αποπήραν οι γιατροί στο χειρουργειό. "Μα καλά πώς κάνεις έτσι;" Shocked Shocked Shocked 
Συνήθως πάντως όταν κάνουν καισαρική, απ' όσο γνωρίζω προτιμείται η μέθοδος της ραχιαίας. Οι περισσότερες φίλες μου που γέννησαν με καισαρική έχουν κάνει ραχιαία. Είναι διαφορετική από την επισκληρίδιο.

35den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Πεμ Οκτ 03, 2013 4:28 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια. γενικα το λεω τωρα. εμενα πχ στο πρωτο ενιωσα το πρωτο κοψιμο. και μετα κατι σαν τσιμπηδα να πιανει και να τραβαει προς τα πανω το δερμα μου που και αυτο το ενιωθα 2 κοματια μιας που ειδη με ειχαν κοψει. ΑΛΛΑ δεν πονουσα. απλα ετσι οπως ηταν μουδιασμενο το σημειο ενιωθα τις κινησεις τους. δεν ξερω αν ειναι αυτο η ραχιαια. παντως ΔΕΝ πονουσα καθολου. ημουν μουδιασμενη αλλα οχι αναισθητη. αυτο βεβαια με τρομαξε και το μετεφρασα οτι πονουσα και μου εκαναν ολικη.
στα αλλα 2 μου μετα σιγουρα ηταν επισκλρηδιος γιατι δεν καταλαβα τιποτα! απλα ξαφνικα ακουσα το μωρο να κλαιει.
το λεω για να μη τρομαξουν και οι μελλουσες μανουλες

υγ. μη ξεχασω να αναφερω οτι στο πρωτο ισως ηταν πιο λιγη δοση εποισκληρηδιος δεν ξερω γιατι την ειχα κανει στη διαρκεια προσπαθειας για φτ. μετα προεκυψε η καισαρικη

36den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Πεμ Οκτ 03, 2013 10:55 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον διαβασα το πρωτο σχολιο και φοβηθικα να συνεχεισω η γυναικα!!!!!τι ηταν και αυτο βραδυατικα και πως θα κοιμηθω???ωχ παναγια μου!!!παω να διαβασω τα υπολοιπα!!Embarassed Embarassed 

37den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Πεμ Οκτ 03, 2013 11:05 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ διαβασα και αλλα και φρικαρα!λοιπον εγω στο πρωτο με φ.τ εκανα επισκληριδιο οπου η πρωτη δοση με επιασε για καμια ωρα αν θυμαμαι οι υπολοιπες 6 νομιζω ηταν δεν με πιαναν.
το δευτερο εκανα επισκληριδιο(ετσι μου ειπαν)εκανα κα αυτα τα τεστ οπου δεν καταλαβαινα τζιμπημα ομως μετα μεσα στο χειρουργιο θυμαμαι που του ειπα οτι ποναω ε μετα δεν θυμαμαι τιποτα.καποια στιγμη οταν με ραβαν σνοιξα τα ματια και ρωτουσα αν γεννησα!
τωρα φοβαβαι παρα πολυ την επομενη καισαρικη και θελω παλι να μου κανουν αυτη την ενεση που σε ζαλιζει για να μην βλεπω η να μην θυμαμαι!

38den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Παρ Οκτ 04, 2013 2:58 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
τωρα φοβαβαι παρα πολυ την επομενη καισαρικη και θελω παλι να μου κανουν αυτη την ενεση που σε ζαλιζει για να μην βλεπω η να μην θυμαμαι!
συζητα το με τυον γιατρο σου απλα και κανε επισκληρηδιο. μαλιστα εγω μεταξυ αστειου ειπα βαλτε μπολικο να το ευχαριστηθω. μη τσιγγουνευομαστε. ετσι δεν καταλαβα τιποτα και ειδα και το μπεμπε. μη τη χασεις αυτη τη στιγμη

39den me epiase h episklhridios!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: den me epiase h episklhridios!!! Παρ Οκτ 04, 2013 7:13 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σουπερμαμα το ειδα το μωρο μεσα στο χειρουργιο κ εγω μολις το εβγαλαν τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο γιατρος αλλα δεν το θυμαμαι!!!
σκεφτομαι ομως οτι δεν θα αντεξω να βλεπω και να ακουω γιατι ειμαι πολυ φοβιτσιαρα.θυμαμαι οταν με πηγαιναν με την καρεκλα στο χειρουργιο εκλαιγα,ετρεμα(ακουγα τα δοντια μου που ετριζαν)και φωναζα στον αντρα μου κ στη μαμα μου μην τους αφηνετε να με παρουν!!
θα ηθελα πολυ να με πιασουν πονοι πριν την καισαρικη και να βγει φυσιολογικα να γλυτωσω!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις