Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
362 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 362 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

26Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:14 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε ναι δεν αντιλεγω στην ηλικια αλλα εκτος απο αγαπες και λουλουδια πρεπει να ειναι εξασφαλισμενη και αλλιως ποτε δεν ξερεις τι γινεται, τι θα σπουδασει ας πουμε

27Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:16 pm

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνώ,η Σόνια όμως που είναι; Rolling Eyes

28Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:21 pm

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πιστευω ότι ο γάμος δεν εχει ηλικια.Μπορει κάποιος να νιώσει την ανάγκη να παντρευτεί σε μικρή ηλικια γιατι το θέλει και πιστευει οτι εχει βρει το εταιρον του ημιση και κάποιος αλλος να μην το νιωσει ποτε και να παντρευτει μονο και μονο γιατι εχουν περασει τα χρονια απο το φοβο μη μηνει μπακουρι απο τημ πιεση τον γονιων

29Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:25 pm

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aretoula έγραψε:Πιστευω ότι ο γάμος δεν εχει ηλικια.Μπορει κάποιος να νιώσει την ανάγκη να παντρευτεί σε μικρή ηλικια γιατι το θέλει και πιστευει οτι εχει βρει το εταιρον του ημιση και κάποιος αλλος να μην το νιωσει ποτε και να παντρευτει μονο και μονο γιατι εχουν περασει τα χρονια απο το φοβο μη μηνει μπακουρι απο τημ πιεση τον γονιων

Αρετούλα έχεις παιδάκια;Τι θα ήθελες να κάνεις;Έχεις καμιά προτίμηση.Από αλλού ξεκινήσαμε κ αλλού πήγε το θέμα..

30Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:28 pm

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
skountouflou mou exo mia koroula 14 minon..eimai 23 kai eimai 1 misi xrono pantremeni..filia!!

31Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:32 pm

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aretoula έγραψε:skountouflou mou exo mia koroula 14 minon..eimai 23 kai eimai 1 misi xrono pantremeni..filia!!

Να σου ζήσει η μικρή μπουμπούκα,να την δείτε ευτυχισμένη!
Καλώς σε βρήκα κ εσένα,είμαι καινούργια εδώ κ προσπαθώ όσο έχω χρόνο να μάθω τις περισσότερες!Καταπληκτική παρέα,πραγματικό κόλλημα!

32Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:33 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρετουλα και εγω απο μικρη ηθελα να κανω οικογενεια την εκανα στα 25 τοτε ετυχε το λαχειο ο αντρας μου, δεν μιλαμε γιαυτο κανεις δεν μιλαει και 20 να παντρευτει και οποτε θελει απλα επειδη παει σχολειο και ρωτησε η κοπελα τι σκεφτεσαι για το μελλον απο περιεργεια ρωταω εκτος απο την οικογενεια που ειπε τι αλλο θελει να σπουδασει καθοτι σε ενα χρονο λογικα θα εχει και πανελληνιες

33Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:53 pm

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
miloupaki Den pisteuw en telei oti yparxei mia swsti apantisi se auti tin erwtisi, opws sxedon se ola ta zitimata einai thema twn anthrwpwn pou emplekontai se auto... Tous eidame kai tous perissoterous pou pantreutikan megaloi ti poreia eixan...Me tin mouri pros to edafos.H egkrateia, h pisth kai h ikanotita na kratisei kapoios ena spitiko einai kathara thema anhtrwpou apo mia hlikia kai meta(p.x. 20 xronwn) ta lefta pou nai men einai anagkaia alla den einai ikana, den simainoun tipota...
Alla stin epoxi mas h kariera, h "kataksiwsi" exoun tsalapatisei ta panta,apo tin apoktisi paidiwn kai thn dhmiourgia spitikou pou oloi kai oles perimenoun na asprisoun ta malia tous gia na kanoun arxi..

34Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:56 pm

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
skountouflou se eyxaristw para poly!!na xairesai kai sy ta paidakia sou an exeis kai na sai panta kala!!pragmatika exo vrei tin ygeia mou kai ego apo tote pou anakalypsa ayto to forum!!den yparxei kalyteros xoros diaskedasis !!pragmatika mou aresei para poly pou erxomai se epafi me toses manoules kai matheno ena swro xrisima pragmata!!filakia!!

35Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 3:05 pm

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρετούλα δεν πιστεύω οτι είναι η καριέρα και η καταξίωση αλλά οι ανάγκες τη σήμερον ημέρα.Επίσης πιστεύω οτι η γυναίκα πρέπει να είναι εξασφαλισμένη και να μην τα περιμένει όλα έτοιμα μόνο και μόνο γιατί "ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει".Αλλά έχεις δίκιο σε αυτό που λές για αυτούς που παντρεύονται μεγαλύτεροι.Το σημαντικότερο είναι να βρεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ.Το πότε δεν παίζει και πολύ ρόλο.

Και για να μην ξεφεύγουμε τελείως εγώ πίστευα και ήθελα αγοράκι αλλά ο άντρας μου ήθελε κοριτσάκι και θυμάμαι ακόμα το χαμόγελό του όταν μας ανακοίνωσε επίσημα ο γιατρός οτι είναι κορίτσι...τώρα που τον έχει καβαλήσει είναι ακόμα χειρότερος...

36Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 3:20 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε αρετουλα δεν με πιανεις δεν με πιανεις, δεν αναφερομαι στην οικογενεια καθολου αν θα κανεις ποτε θα κανεις αν θα σπουδασεις η οχι, η κοπελα ειναι μικρη παει σχολειο απο ενδιαφερον ρωταω επειδη δεν μας εχει πει ποτε, εκτος απο οικογενεια που ειναι θεμα θεου αν θα κανει οταν θελει πρεπει να βρεθει ο καταλληλος δεν ειναι παραγγελεια τι αλλο σκεφτεται να κανει λογικα θα παει τριτη λυκειου σκεφτεται να σπουδασει να δουλεψει; αφου ακομα δεν εχει βρει τον καταλληλο γιαυτο ερωτω, την κλασικη ερωτηση τι θες να γινεις οταν μεγαλωσεις

37Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 3:45 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και για να πω και εγω περι του θεματος ακομα θυμαμαι που τα ονειρευομουνα ολα ροζ και ο γιατρος ειπε θα ειναι αγορι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μετα το αρχικο σοκ, μολις βγηκαμε απο το ιατρειο ελαμπα δεν με ενοιαζε πια το φυλλο ελεγα ο μπεμπης χαχαχα, βεβαια στο δευτερο το ειχα δηλωσει οτι αν βγει παλι αγορι θα κανω και τριτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα τελικα το παλεψα και βγηκε η κορη χαχαχα

38Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 10:23 pm

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω να πω την αληθεια ροζ τα σκευτομουνα ολα....μου λεει ο ενας γιατρος μαλλον ειναι κοριτσακι...χαρα εγω!!!!

στον 3ο μηνα παθαινω αποκολληση παω να κανω υπερηχο και μου λεει ο αλλος κατα 90% ειναι αγορακι Shocked Shocked χαρα ο αντρας μου απεριγραπτη..

μεχρι να δουμε φυλλο γιατι ηταν μονιμως με την πλατη γυρισμενη λεγαμε αγορι η κοριτσι??
χαιρομουν και εγω και ο αντρας μου
καθενας για τους δικους του λογους φυσικα Very Happy Very Happy Very Happy

καποια στιγμη επρεπε να δουμε τι ειναι και στην β επιπεδου τον γυριζει ο γιατρος μου και μου λεει

'ολα καλα,χερακια-ποδαρακια και...κατι να κρεμεται αναμεσα στα ποδια του Rolling Eyes συγνωμη αν σε στεναχωρησα αλλα καποιος αλλος θα χαρει πολυ Very Happy

εεεε μετα το πρωτο σοκ οτι ολα θα ειναι γαλαζια βγηκα εξω και ονειρευομουν τον γιο μου
ολο το αντρακι μου και το αντρακι μου ημουν

και μου αρεσε παααααρα πολλυ
δεν το αλλαζω το αγορακι μου με ολα τα κοριτσια του κοσμου

αααα τωρα εδωσα παραγγελια στον αντρα μου,αν κανουμε 2ο το θελω κοριτσακι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

39Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 10:58 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο αφορα το ερωτημα τιηθελα τρελλαινομουν για κοριτσακι ξερετε μακρια μαλλια φορεατακια με φραμπαλαδες τσιμπιδακια κορδελλες αλλα δνε μυ αρεσει καθολου το ροζ εχω μια απεχθεια στο να φορανε συεχεια ροζ ασετο ! Παμε λοιπον να κανουμε το επειπεδου και μου λεει ο τυπος να και το πουλακι του χαρα αντρας μου το οποιο κια καλα δεν τον ενοιαζε το φυλλο μαγκωμενη εγω αλλα με το που μου λεει ο τυπος εμ τον υπερηχο οτι κατι εχει στη καρδια μου εφυγε η ξινιλα να πω; και το μονο που με ενοιαζε ηταν αν ειναιγερο το μωρο . την αλλη μερα το πρωι σηκωθηκα με αιμα ολες οι τυψεις ηταν εκει ι ερινυες με κυνηγαγενε μα ποσο αχαριστη ημουν ελεγα να εχω ενα μωρο και να λεω ελω κοριτσι η αγορι ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο και μετα το Σταυρο μακαρι να εκανα αλλο ενα και ναι δεν με νοιζει το φυλλο καθολου.
Τωρα οσο αφορα το δευτερο θεωρω μεαλη τρελλα να κανεις ενα γαμοσε τοσο μικρη ηλικα καταρχιν γνωμη μου ειναι η γυναικα να εχει ζησει αν εχει εμεπιρες και οχι να πεσει στο πρωτο και μετα απο 10 χρονια να πει η ακομα και να αναρωτηθει αραγε πως θα ειναι με καποιον αλλον ; δνε εννοω βεβαια να ειναι απο εδω και απο εκει αλλα η εμπειρια ειναι σημαντικη .
Τα χρονια τα οποια πανρευοντουσταν μικρες κατω των 23 ηταν οταν δνε σπουδαζαν δνε ηθελαν να κανου καριερα τωρα ολο καιμεγαλωνει η ηλικα βεβεια δνε θεωρω σωστο να φτασεις 35 για αν παντρευτεις καινα κανεις παιδι αλλα γυρω στα 25-30 ειναι μια καλη ηλικια και ωριμη .Εγω στα 21 μου ημουν αντε γεια και δνε ειναι οτι δε αγαπουσα τα παιδια αλλα 21 ημουν μεσα στη τρελλα ειχα πειθα παντρευτω στα 30 και παντρευτηκα 29 δνε το μετανιωσα καθολου

40Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 11:14 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ηθελα παρα πολυ να κανω δυο αγορακια ! παντα φανταζομουν δυο μελαχροινα αγορακια με τα παντελονακια τους και τα μαλλια τους καρφακια με ζελε χαχαχα ηξερα οτι ειχα κοριτσακι και οταν πηγα για κουνια στο λητω χαιδευα μια με τιμονακια και σωσιβια για πομολα και τον ντοναλτ την ειχα ερωτευτει αυτην την κουνια !!! εχω ομως 2 κορες που τις αγαπω πολυ πολυ και χαιρομαι που ειναι υγειης και παντα γερες να ειναι ( θα μου κανουν εγγονακια αγορακια και θατην παρω την κουνια χαχαχαχα ) !!!

41Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 11:41 pm

markellajohny

markellajohny
εμενα στο πρωτο ολοι μου ελεγαν πως ειχα αγορι αλλα το ενιωθα πως ειχα κοριτσι, αν και ειχαν αρχισει να με επηρρεαζουν με τις ''προφητειες'' τους.στο δευτερο ημουν 1000% σιγουρη πως ηταν αγορι και βγηκα και παλι σωστη!!!!το τριτο θα το ηθελα κοριτσακι αλλα πανω απ'ολα γερα παιδακια!!!

42Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 12:22 am

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
valerakievelinaki έγραψε:εγω ηθελα παρα πολυ να κανω δυο αγορακια ! παντα φανταζομουν δυο μελαχροινα αγορακια με τα παντελονακια τους και τα μαλλια τους καρφακια με ζελε χαχαχα ηξερα οτι ειχα κοριτσακι και οταν πηγα για κουνια στο λητω χαιδευα μια με τιμονακια και σωσιβια για πομολα και τον ντοναλτ την ειχα ερωτευτει αυτην την κουνια !!! εχω ομως 2 κορες που τις αγαπω πολυ πολυ και χαιρομαι που ειναι υγειης και παντα γερες να ειναι ( θα μου κανουν εγγονακια αγορακια και θατην παρω την κουνια χαχαχαχα ) !!!

Kαλημέρα!Δεν δοκιμάζεις για ένα τριτο;Μπας κ έρθει το αγοράκι;Κ πάρεις κ την κούνια;;;;εεε?? Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 215994

43Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 12:24 am

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markellajohny έγραψε:εμενα στο πρωτο ολοι μου ελεγαν πως ειχα αγορι αλλα το ενιωθα πως ειχα κοριτσι, αν και ειχαν αρχισει να με επηρρεαζουν με τις ''προφητειες'' τους.στο δευτερο ημουν 1000% σιγουρη πως ηταν αγορι και βγηκα και παλι σωστη!!!!το τριτο θα το ηθελα κοριτσακι αλλα πανω απ'ολα γερα παιδακια!!!

Σωστή η μανούλα στις προβλέψεις τις!Με το καλό αν κάνεις τρίτο να είναι κοριτσάκι που το επιθυμείς!!!

Εγώ πάλι γιατί δεν με νοιάζει κ απλά δεν έχω πρόβλημα κ λέω ότι να΄ναι μόνο γερό παιδί θέλω;;;;

44Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 1:25 am

sonia1994

sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:σονια εκτος απο αυτα τα ωραια τι δουλεια θελεις να κανεις το εχεις σκεφτει; εχεις κατασταλαξει καπου;
Φετος θα παω Β' λυκειου αλλα ΕΠΑΛ & οταν τελειωσω θα δωσω πανελληνιες για να περασω στα Τει.Η ειδικοτητα μου που διαλεξα ειναι βοηθος βρεφονηπιοκομου.

http://www.pet2pet.gr/

45Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 1:43 am

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φετος θα παω Β' λυκειου αλλα ΕΠΑΛ & οταν τελειωσω θα δωσω πανελληνιες για να περασω στα Τει.Η ειδικοτητα μου που διαλεξα ειναι βοηθος βρεφονηπιοκομου.[/quote]

Σόνια μου,με το καλό κοριτσάκι μου να σπουδάσεις,να προχωρήσεις στη ζωή σου κ να κάνεις την οικογένεια που τόσο θέλεις!!

Στο εύχομαι!!

46Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 1:44 am

sonia1994

sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
skountouflou έγραψε:Φετος θα παω Β' λυκειου αλλα ΕΠΑΛ & οταν τελειωσω θα δωσω πανελληνιες για να περασω στα Τει.Η ειδικοτητα μου που διαλεξα ειναι βοηθος βρεφονηπιοκομου.

Σόνια μου,με το καλό κοριτσάκι μου να σπουδάσεις,να προχωρήσεις στη ζωή σου κ να κάνεις την οικογένεια που τόσο θέλεις!!

Στο εύχομαι!![/quote]
Σ ευχαριστω παρα πολυυυυυ Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 417472

47Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 2:03 am

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ego panta oneireuomouna ena agoraki giati stin oikogeneia mou exume gemisei gynaikes..ektos aytou evlepa ke tis agoromanes poso eroteymenes eine me tos gious tis ke trelenomoun...!kai o antras mou apo tote pou ton gnorisa mou lege pos ithele gio ..me to pou emina egyos elega oti na nai k kala na nai..otan ekana thn ayxeniki diafania stin 11h ebdomada ematha pos itan koritsaki ke fysika pleon de to allazo me tipota!!!!otan vlepo ayto to moro liwnw!!!

48Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 2:06 am

sonia1994

sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aretoula έγραψε:ego panta oneireuomouna ena agoraki giati stin oikogeneia mou exume gemisei gynaikes..ektos aytou evlepa ke tis agoromanes poso eroteymenes eine me tos gious tis ke trelenomoun...!kai o antras mou apo tote pou ton gnorisa mou lege pos ithele gio ..me to pou emina egyos elega oti na nai k kala na nai..otan ekana thn ayxeniki diafania stin 11h ebdomada ematha pos itan koritsaki ke fysika pleon de to allazo me tipota!!!!otan vlepo ayto to moro liwnw!!!
Καποιοι λενε Αρετη αν εχεις κοριτσι εισαι τυχερη.Με την εννοια οτι οταν γερασεις θα σε φροντισει.

49Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 2:14 am

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καποιοι λενε Αρετη αν εχεις κοριτσι εισαι τυχερη.Με την εννοια οτι οταν γερασεις θα σε φροντισει.[/quote]

Καλά Σόνια αυτές τις αντιλήψεις τις είχανε και εγώ δεν ξέρω πριν από πόσα χρόνια.Εγώ βασικά δεν τα πιστεύω αυτά.

Γερά παιδιά κ όλα είναι θέμα γονέων κ χαρακτήρα των παιδιών.

50Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 2:16 am

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aretoula έγραψε:ego panta oneireuomouna ena agoraki giati stin oikogeneia mou exume gemisei gynaikes..ektos aytou evlepa ke tis agoromanes poso eroteymenes eine me tos gious tis ke trelenomoun...!kai o antras mou apo tote pou ton gnorisa mou lege pos ithele gio ..me to pou emina egyos elega oti na nai k kala na nai..otan ekana thn ayxeniki diafania stin 11h ebdomada ematha pos itan koritsaki ke fysika pleon de to allazo me tipota!!!!otan vlepo ayto to moro liwnw!!!

Αρετούλα να σου ζήσει η κοπελάρα σου!!
Να την δεις ευτυχισμένη!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις