26 Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Σαβ Σεπ 04, 2010 2:14 pm
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
καλε ναι δεν αντιλεγω στην ηλικια αλλα εκτος απο αγαπες και λουλουδια πρεπει να ειναι εξασφαλισμενη και αλλιως ποτε δεν ξερεις τι γινεται, τι θα σπουδασει ας πουμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Aretoula έγραψε:Πιστευω ότι ο γάμος δεν εχει ηλικια.Μπορει κάποιος να νιώσει την ανάγκη να παντρευτεί σε μικρή ηλικια γιατι το θέλει και πιστευει οτι εχει βρει το εταιρον του ημιση και κάποιος αλλος να μην το νιωσει ποτε και να παντρευτει μονο και μονο γιατι εχουν περασει τα χρονια απο το φοβο μη μηνει μπακουρι απο τημ πιεση τον γονιων
Aretoula έγραψε:skountouflou mou exo mia koroula 14 minon..eimai 23 kai eimai 1 misi xrono pantremeni..filia!!
valerakievelinaki έγραψε:εγω ηθελα παρα πολυ να κανω δυο αγορακια ! παντα φανταζομουν δυο μελαχροινα αγορακια με τα παντελονακια τους και τα μαλλια τους καρφακια με ζελε χαχαχα ηξερα οτι ειχα κοριτσακι και οταν πηγα για κουνια στο λητω χαιδευα μια με τιμονακια και σωσιβια για πομολα και τον ντοναλτ την ειχα ερωτευτει αυτην την κουνια !!! εχω ομως 2 κορες που τις αγαπω πολυ πολυ και χαιρομαι που ειναι υγειης και παντα γερες να ειναι ( θα μου κανουν εγγονακια αγορακια και θατην παρω την κουνια χαχαχαχα ) !!!
markellajohny έγραψε:εμενα στο πρωτο ολοι μου ελεγαν πως ειχα αγορι αλλα το ενιωθα πως ειχα κοριτσι, αν και ειχαν αρχισει να με επηρρεαζουν με τις ''προφητειες'' τους.στο δευτερο ημουν 1000% σιγουρη πως ηταν αγορι και βγηκα και παλι σωστη!!!!το τριτο θα το ηθελα κοριτσακι αλλα πανω απ'ολα γερα παιδακια!!!
Φετος θα παω Β' λυκειου αλλα ΕΠΑΛ & οταν τελειωσω θα δωσω πανελληνιες για να περασω στα Τει.Η ειδικοτητα μου που διαλεξα ειναι βοηθος βρεφονηπιοκομου.Μιλουπακι έγραψε:σονια εκτος απο αυτα τα ωραια τι δουλεια θελεις να κανεις το εχεις σκεφτει; εχεις κατασταλαξει καπου;
skountouflou έγραψε:Φετος θα παω Β' λυκειου αλλα ΕΠΑΛ & οταν τελειωσω θα δωσω πανελληνιες για να περασω στα Τει.Η ειδικοτητα μου που διαλεξα ειναι βοηθος βρεφονηπιοκομου.
Καποιοι λενε Αρετη αν εχεις κοριτσι εισαι τυχερη.Με την εννοια οτι οταν γερασεις θα σε φροντισει.Aretoula έγραψε:ego panta oneireuomouna ena agoraki giati stin oikogeneia mou exume gemisei gynaikes..ektos aytou evlepa ke tis agoromanes poso eroteymenes eine me tos gious tis ke trelenomoun...!kai o antras mou apo tote pou ton gnorisa mou lege pos ithele gio ..me to pou emina egyos elega oti na nai k kala na nai..otan ekana thn ayxeniki diafania stin 11h ebdomada ematha pos itan koritsaki ke fysika pleon de to allazo me tipota!!!!otan vlepo ayto to moro liwnw!!!
Aretoula έγραψε:ego panta oneireuomouna ena agoraki giati stin oikogeneia mou exume gemisei gynaikes..ektos aytou evlepa ke tis agoromanes poso eroteymenes eine me tos gious tis ke trelenomoun...!kai o antras mou apo tote pou ton gnorisa mou lege pos ithele gio ..me to pou emina egyos elega oti na nai k kala na nai..otan ekana thn ayxeniki diafania stin 11h ebdomada ematha pos itan koritsaki ke fysika pleon de to allazo me tipota!!!!otan vlepo ayto to moro liwnw!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης