Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
184 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 184 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

76Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 9:51 pm

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Από πριν μείνω έγκυος έλεγα το πρώτο μου παιδί να είναι αγόρι. Μετά που έμεινα έλεγα αχ ο γιόκας μου και ο γιόκας μου... Μου έλεγαν όλοι να μην είμαι τόσο σίγουρη αλλά έπεσα μέσα!!Επίσης έλεγα ότι θα γεννήσω στην επέτειο γνωριμίας μας και όλοι με κορόιδευαν.Και πάλι έπεσα μέσα!!
Θέλω όμως και ένα κοριτσάκι αργότερα.Πανω από όλα να ναι γέρα , αυτό έχει σημασία.

77Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 9:57 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντα ήθελα να κάνω κορίτσι. Το ήθελα πολύ. Και τα κατάφερα. Στην εγκυμοσύνη όλοι είχαν λυσσάξει οτι θα κάνω αγόρι και μου έσπαγαν τα νεύρα. Οταν μας είπε ο γιατρός οτι είναι κορίτσι τον φίλησα από τη χαρά μου. Και το στεφάνι μου όμως κορίτσι ήθελε. Αγόρι θέλει μόνο για να συνεχίσει το όνομα της ένδοξης οικογενείας χαχαχαχα

78Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Κυρ Σεπ 05, 2010 11:58 pm

Βασω

Βασω
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΙ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ . ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

79Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 12:11 am

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πριν να μεινω εγκυος ηθελα οπωσδηποτε 2αγορια κ ενα κοριτσι τελευταιο το κοριτσι αντιπαθουσα να τα βλεπω ντυμενα στα ροζ με διαφορα πανω στα μαλλια τους.
τελικα γεννησα αγορι Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 654316 ,βεβαια ελεγα πανω απο λα να ναι γερο!δεν ηξερα το φυλο μεχρι που γεννησα!τωρα μετα την αποβολη που ειχα δεν με ενδιαφερει πραγματικα οτι θελει ο θεος ας μου δωσει!!!!!!!

80Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 12:12 am

newagemama

newagemama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κι από μένα. Εγώ έχω δυο γοργονίτσες με διαφορά ηλικίας 16 μήνες όλους κι όλους. Δέκα μέρες πριν μείνω έγκυος στπ πρώτο παιδί είχα ονειρευτεί ότι ένα κοριτσάκι με περίμενε και μπήκαμε μαζί μέσα σε ένα ροζ μπομπονιερί ασανσέρ(!). Οταν ανεβήκανε στον όροφο και βγήκαμε από το ασανσέρ, μας περίμενε άλλο ένα κοριτσάκι. Τυχαίο? Δε νομίζω! Μήπως τα παιδιά μάς διαλέγουν εκείνα κι εμείς το θεωρούμε τυχαίο, θέμα γονιδίων κλπ κλπ?

http://newagemama.wordpress.com

http://newagemama.wordpress.com

81Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 12:25 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στην αρχή εγώ έλεγα ότι θέλω αγοράκι γιατί θεωρούσα ότι είναι "πιο εύκολα" στην ανατροφή τους... και φυσικά για να ευχαριστήσω τον άντρα μου που ήθελε παρέα για τα ράλυ και τα αυτοκινητάκια του...
Και οι περισσότεροι αγόρι έλεγαν ότι θα κάνω γιατί είχα μικρή κοιλίτσα και ελαφρώς μυτερή γύρω από τον αφαλό...

Μόνο η δίδυμη αδερφή μου έπεσε διάνα!
Από την αρχή που της το είπα ότι είμαι έγκυος εκείνη χάιδεψε την κοιλιά μου και είπε: "Μπουμπούκα μου? Μπουμπουκίτσα μου! Τι κάνεις?"
Της λέω: Τι λες μωρή? Κι αν είναι αγόρι?
Κοριτσάκι είναι!! μου απαντάει.

Ε, κι όσο περνούσε ο καιρός, άρχισα κι εγώ να "πείθομαι" ότι είναι κορίτσι. Και στη σκέψη να αγκαλιάζει, να φιλάει, να χαϊδεύει και να κάνει ναζάκια στον μπαμπά της -και το αντίστροφο βεβαίως, τρελαίνομαι!
Τώρα και ο άντρας μου χαϊδεύει την κοιλιά μου και λέει, μπουμπούκα? πού είσαι? και τη φιλάει!
Αν ήταν αγόρι, δε θα ήταν το ίδιο...
Πάλι θα χάιδευε και θα φιλούσε, αλλά δε θα ήταν το ίδιο... Τώρα βγάζει μια τρυφερότητα, μια στοργή, άλλο πράμα!

Περιμένω πως και πως...
Μετράω αντίστροφα...

82Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 12:59 am

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απο μικρη που επαιζα με τις κουκλες μου ελεγα οτι θελω να γινω μαμα!!!Ηθελα να μεγαλωσω κ να κανω κοριτσακι!!Ηταν η επιθυμια μου!!!Δεν μπορουσα να με φανταστω με τιποτα μονο αγορομανα!!
Οταν εμεινα εγκυος ενδομυχα πιστευα οτι ηταν κοριτσακι....Μα πραγματικα δεν με ενοιαζε πως θα κανει πιπι του...αν θα ηταν κοριτσακι η αγορακι!!!!Ηθελα απλως ενα υγιες παιδακι...Στη Β επιπεδου μαθαμε το φυλο κ χαρηκα πολυ που θα γινομουν κοριτσομανα!!!!!!Ο αντρας μου βεβαια ηθελε αγορι..αλλα τωρα θελει κ το επομενο οταν ερθει με το καλο να ειναι παλι κοριτσακι!!!!Εχει ερωτευτει παραφορα την μελαχρινουλα κουκλαρα μας!!!!!Κ εγω τωρα θελω κ αλλα παιδακια γερα σαν την Ζουζουνα μου!!!!Κ αφου εχω ηδη μια μπουμπου θα ηθελα κ αλλη μια αλλα κ ενα γιο!!!!!!!Μακαρι ο Θεος να δινει γερα παιδακια κ οπως κ να κανουν πιπι για τις μανουλες κ για τους μπαμπαδες ειναι το ιδιο!!!!!!

83Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 1:56 am

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν με ρωτούσες πριν από 15 - 10 χρόνια θα σου έλεγα ότι ήθελα αγόρια. Να φανταστείται όταν ήταν έγγυος η ξαδέλφη μου και της ζήτησα να το βαφτίσω της έλεγα ότι θέλω μόνο αγόρι. Και έτσι ήταν. Όταν όμως ήρθε η σειρά μου να μείνω έγγυος ήθελα κοριτσάκι. Το ένιωθα μάλιστα από την πρώτη στιγμή. Ο άντρας μου όμως ήθελε τον γιο. Με το που μας είπε ο γιατρός ότι θα ήταν κοριτσάκι έλεγε συνεχως η κόρη μου και η κόρη μου. Και έτισ έκανα την Μοδεστίνα μου. Όταν πάλι αναφερόμασταν σε δεύτερο λέγαμε η δεύτερη παρόλο που και πάλι ενδόμυχα ήθελε αγόρι ενώ εγώ ήθελα και πάλι κορίτσι. Τελικά και αυτό θα είναι κοριτσάκι. Ίσως το τρίτο τα καταφέρει να κάνει τον γιο, παρόλο που λεέι ότι δύο κορες του φτάνουν και του περισσεύουν.

84Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 3:02 am

VOYLA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω ηθελα το πρωτο μου μωρακι να ειναι κοριτσακι(οχι οτι αν ηταν αγορακι θα στενοχωριομουν...)
οταν μας ειπε η γιατρος οτι ΜΑΛΛΟΝ ειναι κοριτσι..εγω τρελαθηκα απο την χαρα μου...κ φυσικα το ΜΑΛΛΟΝ εκανα οτι δεν το ακουσα.
ελεγα...ειναι κοριτσι!!!!!!
οταν θα κανω 2ο,δεν με νοιαζει τι θα ειναι,αν κ θα ηθελα παλι ενα κοριτσακι γιατι θα ειναι καλυτερα για το ΑνναΜαρακι μου...

85Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 4:49 am

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολλοί πάντως λένε ένα κι ένα.Σίγουρα όμως του ίδιου φύλου παίζουν πιο πολύ και κάνουν και παρέα σαν μεγάλα.
Εγώ θα έχω ένα κι ένα και σκέφτομαι όμως κι ένα πολύ θετικό,ότι δε θα ζηλεύουν τόσο πολύ αφού θα έχουν ακόμα και διαφορετικά παιχνίδια!Για τη μαμά όμως είναι ωραίο γιατί πλέον σε ένα κατάστημα αγοράζουμε και κοριτσίστικα ρούχα και αγορίστικα!Πριν είχαμε αποκλείσει πολλά χρώματα!!!

86Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 5:04 am

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω λατρευω τα κοριτσακια Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 337404 Παντα ηθελα μια μπεμπα να της βαζω κοκαλακια στα μαλλια,φορεματακια με φρουφρου κ κορδελιτσες κ παπουτσακια με λουλουδακια κ στρασακια Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 379767 αλλα ακομη ο θεος δεν με βοηθησε να αποκτησω μωρο γι αυτο λεω:θεε μου ας ειναι κ αγορακι αρκει να μου το στειλεις κ να ειναι γερο.Οτι κ να ναι θα το λατρευω μονο να ρθει συντομα.Γερο παιδι να ειναι κ οτι θελει ας ειναι που ελεγε κ η γιαγια μου Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 334590

87Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 12:21 pm

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε εμενα παλι οταν εμεινα εγκυος ηταν ολοι σιγουροι οτι θα ηταν αγορακι...
Αλλα εγω εβλεπα συνεχεια ονειρα με ενα μωρο κοριτσακι!!!Μεχρι και τη προηγουμενη εβδομαδα που εκανα τον β επιπεδου,επεμεναν ολοι οτι ειναι αγορακι,μεχρι που ο γιατρος επιβεβαιωσε πλεον οτι ειναι κοριτσακι!!!Εγω δεν ειχα ιδιαιτερη προτιμιση για το φυλο αλλα οταν εμαθα πως ειναι κοριτσακι χαρηκα παρα παρα πολυ!!!!!!!!!! Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 215994

88Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 12:34 pm

maggy

maggy
Γεια σας κοριτσια εγω ηθελα αγορι και αγορι εβλεπα στο υπνο μου συνεχεια ενα φαλακρο με πρασινα ματια παντα το ιδιο μωρο. Εκανα ομως κοριτσακι που ειναι σαν 10 αγορια. Τωρα για το δευτερο κρυφα θελω αγορι καλα εννοιειται γερο να ειναι αλλα φοβαμαι μην αδικησω καποιο Embarassed

http://www.glykoapospitu.blogspot.com

89Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Σεπ 06, 2010 12:54 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω "ενα κ ενα" που λενε ή 'σετ" που λενε παλι Rolling Eyes,στο 1ο μου αρεσε η ιδεα να ναι κοριτσι (ειναι αγορι),στο 2ο μου αρεσε η ιδεα να ναι αγορι (ειναι κοριτσι),τωρα το 3ο που πολυ το θελω αλλα ισως αργοτερα λεω να σκεφτομαι το αντιθετο απο αυτο που θελω μπας και πεσω μεσα Smile

90Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 8:05 am

lenaki1982

εγώ ήθελα το πρώτο παιδί που θα κάνω να είναι κορίτσι.
το δεύτερο ας είναι ο΄τι θέλει.

91Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 8:20 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ ήθελα ένα αγόρι και δύο κορίτσια, πάντα μου άρεσε η ιδέα του μεγάλου αδελφού που προστατεύει τις αδελφούλες του (ωωωωωωω Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 875502)
Το πρώτο βγήκε αγόρι, ωραία, πάμε τώρα για το κορίτσι. Στο δεύτερο, ολοι μου έλεγαν ότι είναι κορίτσι, και μάλιστα με αυτην την πρόβλεψη που κάνουν με τις μέρες και κάτι τέτοια χαζα, που την έχει βγάλει ένας Ινδος γκουρου κτλ, κορίτσι έβγαινε.. Μου το είπαν τρεις διαφορετικές γυναίκες. Ε, λέω, κορίτσι θα κάνω, να βγάλω λάθος τον Ινδό?
Σκ@τ@ να φαει και ο Ινδος, η γυναικολόγος μου μου το είπε πριν καν κλέισω τον τρίτο μήνα ότι έχω αγόρι. Το έμβρυον καθόταν με τα πόδια ανοιχτά με όλα φόρα παρτίδα σαν να μου έλεγε "κορίτσι ήθελες ε? πάρτα τώρα" Razz Razz Razz
Δεν το συζητώ καν ότι και 5 αγόρια να είχα δεν θα άλλαζα το ένα για κορίτσι, εννοείται! Αλλά λέμε να κάνουμε κι ενα τριτο μπας και βγει κορίτσι. Αν και δεν το πολυβλέπω...
Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 654316 Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 654316 Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 654316

92Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 8:25 am

mpempa

mpempa
lenaki1982 έγραψε:εγώ ήθελα το πρώτο παιδί που θα κάνω να είναι κορίτσι.
το δεύτερο ας είναι ο΄τι θέλει.
egw pali me to pou ematha oti eimai egkuos Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 337404 eixa thn aisthisi thn diaisthisi an thelete oti tha einai koritsaki!hthela ena gero mwro fusika k den me enoiaze to fulo!me to pou ematha ston 3o mhna oti eiai koritsaki trelathika k gw k o antras mou ap thn xara mas!kserete twra formakia,kokkalakia alla kuriw nazia k glukes Smile twra pou eimai ston 8omhna kuhshs perimenw pws k pws na krathsw sthn aggalia mou thn mpempoula mou Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 990599 Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 834918 Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 15419

93Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 8:28 am

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ το'χα σίγουρο οτι είναι αγόρι από τη πρώτη στιγμή και όταν μας είπαν στην αυχενική διαφάνεια οτι είναι αγόρι δεν εξεπλάγην!

94Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 9:22 am

Gwgw81

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ηθελα κοριτσακι.και κοριτσακι εκανα.στην δευτερη ηθελα αγορακι και εκανα τον μπεμπη μου.οπως τα ηθελα... Very Happy Very Happy

μου το ειχε πει βεβαια και ο πατερας μου που ειναι σαββατογεννημενος απο την αρχη!

95Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 10:13 am

lenaki1982

εγώ πάντως επειδή δεν είχα σχεδόν καθόλου κοιλιά και ήταν πολύ ψηλά όλοι με ρωτούσαν αν έχω αγόρι.
αφού στο τέλος και εγώ έλεγα μήπως τελικά γεννήσω αγόρι????? Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 215994 Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 215994
και ας μου είχε πει ο γιατρός ότι από την αυχενική ότι είναι κορίτσι...

96Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 10:37 am

katval

katval
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω παλι κοριτσια πριν μεινω εγκυος ηθελα κοριτσιμολισ εμεινα ημουν βεβαιη οτι θα ειναι αγορι ενω ο αντρασ μου κοριτσι το φωναζα το μωρο κωνσταντινο ετσι θα το βγαζαμε και αλλα διαφορα τετοια εκεινο μασ κρυβοταν μεχρι τουσ 6 μηνες οπου τελικα εμαθα πως ηταν κοριτσι Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 679259 μου ηρθε καπως αλλα οπως ειπε και μια μανουλα κανει για 10 αγορια ! τωρα σε αυτη δεν εχω μαθει ακομα ειμαι στον 3 μηνα αλλα δεν απασχολει και ιδιαιτερα καλα να ειναι το παιδι αφηστε που δεν μπορω πλεον να με φανταστω με αγορι αν και θα το ηθελα ετσι για να μου φυγει ο καημος Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 875502

97Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 11:08 am

lenaki1982

katval έγραψε:φωναζα το μωρο κωνσταντινο
και εγώ πριν μάθω το φύλο φώναζα το μωρό Κωνσταντίνα, γιατί αν ήταν κορίτσι έτσι θα το βγάζαμε. Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 875502 Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 875502 Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 875502

98Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Δευ Οκτ 25, 2010 11:26 am

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ μονό στο πρώτο ήθελα να ειναι αγόρι, στο δεύτερο δεν με πολυ ένοιαζε, στο τρίτο ένα κοριτσάκι έλεγα θα ήταν ωραία, έχω 3 αγοράκια και δεν τα αλλάζω με τίποτα.

99Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Τρι Μαρ 29, 2011 5:40 am

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα αν με ρωτουσες μεχρι και μια μερα πριν κανω το τεστ θα σου ελεγα χωρις σκεψη κοριτσι.Τωρα που ειμαι στον τριτο αν μου ελεγες διαλεξε τι θεσ και αυτο θα ειναι δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να πω με σιγουρια τι προτειμω!!!αλλα νομιζω ειναι αγορι χωρις να μου εχει πει ακομα κατι η γιατρος μου!!!!παντως εχω τρομερη αγωνια να μαθω αν ειναι κοριτσι η αγορι!!!!!! Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 654316

100Αγόρι ή Κορίτσι; - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγόρι ή Κορίτσι; Τρι Μαρ 29, 2011 6:03 am

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΚΑΛΣΟΝΑΚΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ.ΟΧΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΠΙΡΟΥΝΙ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΡΙΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ.ΟΧΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΦΥΛΟ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ .
Razz .ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΩΣΑ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] .Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ FULL EINAI ME THN ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις