Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
178 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 178 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αν παρατηρήσεις, το ίδιο συμβαίνει και στο θέμα "Έμπλεξα με τη νονά" κάτω από το ποστ σου κοντά στον αριθμό 24. Από εκεί και πέρα αρχίζει το ίδιο πρόβλημα. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι εμφανίζεται  Rolling Eyes 

mhtsaina

mhtsaina
Και τώρα που σου απάντησα, πάλι βγήκε έτσι το ποστ μου, το βλέπεις; Δεν είναι κάτι που κάνεις εσύ mary, τυχαίνει μερικές φορές να "κολλάει" η μορφή της σελίδας επειδή τη "βαραίνουν" κάποια τικεράκια.

mary 30

mary 30
εμενα ομως σε ολα τα θεματα που απαντησα δεν το κανει αυτο αρα μηπως να σκεφτοσουν το ενδεχομενο οτι το κανουν οι δικες σου απαντησεις μιας και βγαινει ετσι καθε φορα που απαντας εσυ Very Happy 

mhtsaina

mhtsaina
Στο θέμα ¨Μανούλες εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου" πάντως δεν έχω απαντήσει εγώ  Razz Razz Razz 

mary 30

mary 30
τελοσπαντων επανερχομαι στο θεμα!!! κοριτσαρα αν ετσι εσθανεσαι να το συζητησεις και να του πεις πως βλεπεις τα πραγματα και τι αισθανεσαι! με τον ανθρωπο μας πρεπει να τα συζηταμε ολα και να σχεδιαζουμε με κοινη πορεια το μελλον . δεν ειναι ωραιο ουτε να περιμενουμε πραγματα απο τους αλλους αλλα ουτε και να κλεινουμε διαφορα μεσα μας και στο πισω μερος του μυαλου μας να κανουμε ασχημες σκεψεις(πχ γιατι δεν μου το λεει κτλ) και σου μιλαω ετσι γιατι βρεθηκα στη θεση σου και αισθανομουν τοιδιο. και ηθελα να γινω μανα και ημουν ετοιμη μη σου πω απο τα εικοσι αλλα η ζωη τα εφερε να γινω στα32 μου. τελοσπαντων πιστευω ολα καλα θα πανε αλλα ειπαμε ...τα συζηταμε και βρισκουμε κοινη πορειαοχι εσυ θελω αυτο... και αυτος θελει εκεινο... μαζι !!!! Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 215994 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 215994 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 215994 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 215994 

mary 30

mary 30
mhtsaina έγραψε:Στο θέμα ¨Μανούλες εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου" πάντως δεν έχω απαντήσει εγώ  Razz Razz Razz 

καλα μητσαινα εσυ κατσε και κοιτα που απανταω εγω και τι γραφω κοριτσαρα μου  Very Happy 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια! Οντως το παρατηρησα κι εγω οπου εχεις απαντησει μαιρη μετα βγαινει ετσι...δες το λιγο γιατι δε μπορουμε να δουμε τιποτα...

mary 30

mary 30
mary 30 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:Στο θέμα ¨Μανούλες εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου" πάντως δεν έχω απαντήσει εγώ  Razz Razz Razz 

καλα μητσαινα εσυ κατσε και κοιτα που απανταω εγω και τι γραφω κοριτσαρα μου  Very Happy 

darsel

darsel
δηλ εσυ ξερεις πολλες κοπελες που το ονειρο τους δεν ειναι να βρουν τον ανθρωπο τους και μαζι του να κανουν οικογενεια και σχεδια για το μελλον????? : Ω ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! Ο ΓΑΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΓΑΜΟΥ!!!!

ξερεις πολλες κοπελες που το ονειρο τους ειναι να πλενουν σωβρακα και να φερνουν λεφτα στο σπιτι για οσο καιρο θελει κ ο αλλος να τις γλενταει και μια μερα αντε γεια παρε εσυ το δρομο σου και εγω το δικο μου???? ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΤΙΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ??? ΤΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ Η΄ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΕΝΕΙ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΩΒΡΑΚΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΝΩ ΑΝ ΣΥΖΕΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ????????
γιατι μεχρι και τρανσεξουαλ που γνωριζω παιδια ονειρευονται ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ???? ελεος πια που μου το παιζετε και πολυ προχωρημενες!!!!!! αφου θελει να παντρευτει ας του το πει τι θα κανει μοκο μεχρι αν του ..... να της το πει αυτος??? η θα κανει οικογενεια στα 40 γιατι τοτε οι αλλοι θα τους θεωρουν ετοιμους!!!!! ελεοςςςςςς ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΤΣΙ? ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΞΗΓΗΜΕΝΑ!

Απαντηση στην ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΡΙΑ:
Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω πως ανοιγετε μια δουλεια μαζι χωρις να ξερετε που βαδιζετε. Απ'οτι καταλαβα ο πατερας του εδωσε τα χρηματα αλλα απο αυτα που διαβασα κι εσυ επενδυεις τον χρονο σου και τον κοπο σου εκει μεσα, σωστα??? Και μονο για αυτο, θεωρω οτι πρεπει να του μιλησεις αμεσα. Παντως εγω πιστευω οτι ολα καλα θα πανε απλα εχει βολευτει επειδη εσυ δεν εχεις αναφερει τιποτα για γαμο!

mary 30

mary 30
[quote="Lillybell"]Καλησπερα κοριτσια! Οντως το παρατηρησα κι εγω οπου εχεις απαντησει μαιρη μετα βγαινει ετσι...δες το λιγο γιατι δε μπορουμε να δουμε τιποτα...[/quote

καλα σοβαρα τωρα τα πιστευετε αυτα που λετε για δειτε καλα τα θεματα που εχω απαντησει φιανονται κανονικα ... η σελιδα εχει προβλημα και αν ενας ειναι στραβος μη στραβωσουμε ολοι καλυτερα να τον ισιωσουμε  Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 215994 

mhtsaina

mhtsaina
mary 30 έγραψε:
mary 30 έγραψε:

Παρόλο που ο τόνος που μου απευθύνεσαι δεν μου πολυαρέσει, γιατί δεν σε εθιξα πουθενά, ούτε stalker είμαι για να σε παρακολουθώ, άσε με εμένα και λάβε υπόψη σου μόνο το σχόλιο της lillybell. Για καλό το λέμε.

bourboulithra

bourboulithra
EEEIIIII ME BΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????????? Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 688264 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 688264 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 688264 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 688264 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 688264 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 688264 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 688264 Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 688264 

zini

zini
"Σπιτωσει", "Γλεντισει", κλπ, κλπ. Και να σκεφτεις οτι μπαινουμε στο 2014 σε λιγες μερες.  Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 679259  Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 679259  Θα έρθει άραγε η πρόταση ποτέ;;  - Σελίδα 2 679259 

Τελοσπαντων, η γνωμη μου ειναι οτι κανενα ζευγαρι δεν ανοιγει μαζι δουλειες εαν δεν βλεπει οτι εχει ενα κοινο μελλον. Αμα ομως σε καιει τοσο η προταση, μιλησε του. Στα ισα ομως και χωρις γυναικουλιστικους κουτοπονηρους εκβιασμους του στυλ, η παντρευομαστε η χωριζουμε, γιατι πιστεψε με την απαντηση χωριζουμε που μπορει να φερει ο εκβιασμος δεν την θελεις. Συζητησε του λοιπον αυτα που θελεις ηρεμα και ακου κι τη δικη του γνωμη και προθεση. Θα συμφωνησω βεβαια στο οτι δεν σας πηραν και τα χρονια, και πως το πιθανοτερο ειναι να θελει πρωτα ο ανθρωπος να στρωσει τη δουλεια και μετανα ετοιμαστει για γαμους και πανυγηρια, και ειναι και λογικο πιστευω αυτο.

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το καλύτερο σε αυτό το θέμα ξέρετε ποιο είναι έτσι ?Οτι η Μαίρη 30 δεν μπορεί να καταλαβει οτι μολις απαντάει σε ενα θέμα ξεσκίζει ολες τις σελίδες με αποτέλεσμα να χαλάει και τα θέματα γιατι δεν μπορούμε να διαβάσουμε και νομίζει οτι της το λενε γιατί ''θέλουν το κακό της΄΄????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers 

margdimitra

margdimitra
Γειά σου ρε ede!!!
Πραγματικά υπάρχει θέμα.
Μαίρη το ξέρουν οι διαχειριστές της σελίδα???

Ρητορική ερώτηση ήταν.

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margdimitra έγραψε:Γειά σου ρε ede!!!
Πραγματικά υπάρχει θέμα.
Μαίρη το ξέρουν οι διαχειριστές της σελίδα???

Ρητορική ερώτηση ήταν.

Προς τι ο πληθυντικός? Μία διαχειρίστρια βλέπω εγώ να έχει μείνει...

LindakiS

LindakiS
Για να δείτε τη σελίδα μπορείτε να κάνετε αποσύνδεση αλλα πρέπει να κάνετε επανασυνδεση αν θέλετε να απαντήσετε. Αλλα κ η Μαίρη να φταίει σε κάθε απάντηση δεν ειναι δικό της θέμα αλλα των διαχειριστών η ίδια δε μπορεί να κάνει κάτι.

Για το θέμα της κοπέλας ο δρόμος ειναι απλός κ ειναι η ευθεία οδός.. αν θέλεις να περιμένεις τη ρομαντική εκδοχή ίσως περιμένεις πολύ.

http://www.sailormoon82@blogspot.com

mary 30

mary 30
δεν μπορω να καταλαβω γιατι φορτωνετε το προβλημα της σελιδας και της λειτουργειας στο φορουμ σε μενα!!! και μητσαινα οταν κοιτας που εχω απαντησει και οτι εχω γραψει και το διαδιδεις στο φορουμ και αναφερεσαι γενικοτερα σαυτο νομιζω πως οντως αυτο το πραγμα λεγεται ¨"παρακολουθω τον αλλον τι κανει" και ναι σε καποια πραγματα με εθιξες!!! οπως θες να λες τη γνωμη σου να σεβεσαι και το γεγονος οτι υπαρχει ελευθερια λογου και ο καθεμας μπορει να λεει τη δικη του !! τελος δεν ξαναασχολουμε και στα θεματα να απαντας στο θεμα οχι στο τι κανουν οι αλλοι!!!

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το θέμα που άνοιξες κοπέλα μου είναι τόσο μα τόσο υποκειμενικό.....ανάλογα με τα βιώματα της κάθε μιας, την κοσμοθεωρία της, τα θέλω της και ίσως και τα κόμπλεξ της, θα σου απαντήσουμε όλες....σημασία έχει μόνο πως νιώθεις εσύ γιατί για τη δική σου ζωή αποφασίζεις....
Διαβάζω απ την αρχή και αποδεικνύεται αυτό που σου λέω......άλλη κοπέλα το θεωρεί "σπίτωμα", "γλέντι" και μετά "στρίβειν", άλλη κοπέλα θεωρεί πως εφόσον ανοίξατε επιχείρηση μαζί σίγουρα το πάτε σοβαρά, και ας μη γελιόμαστε, ανάμεσά μας υπάρχουν και κοπέλες "στεφανωμένες με δόξα και τιμή" και "αστεφάνωτες - μελλοντικές κ Κοκοβίκου".... το κάνω λίγο πιο αστείο για να το ελαφρύνουμε λίγο.....
Μια κοπέλα λοιπόν που ίσως συζεί παραπάνω χρόνια απο σένα ναι, θα το δει νορμαλ......οτι έχετε χρόνο και βιάζεσαι να τον "τυλίξεις".... μια κοπέλα που με τίποτα δε θα καθόταν τόσα χρόνια μην ξέροντας τι μέλλει γενέσθαι, θα σου πει να ξεκαθαρίσεις και ο τρόπος που θα σου προτείνουν ποικίλλει επίσης....
Κάτσε και βάλτα κάτω........τι θέλεις? Σου αρέσουν οι μακροχρόνιες συγκατοικήσεις και τις βρίσκεις ΟΚ παρόμοιες με γάμο απλά λείπουν οι υπογραφές??? Μένεις εκεί...... Θέλεις να προχωρήσετε με τον παραδοσιακό τρόπο??? Το λες....
Το σίγουρο για μένα είναι πως θα έπρεπε με τόσα χρόνια που είστε μαζί να έχεις σαφέστατη εικόνα του πώς το βλέπει κι εκείνος.

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mary 30 έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι φορτωνετε το προβλημα της σελιδας και της λειτουργειας στο φορουμ σε μενα!!! και μητσαινα οταν κοιτας που εχω απαντησει και οτι εχω γραψει και το διαδιδεις στο φορουμ και αναφερεσαι γενικοτερα σαυτο νομιζω πως οντως αυτο το πραγμα λεγεται ¨"παρακολουθω τον αλλον τι κανει" και ναι σε καποια πραγματα με εθιξες!!! οπως θες να λες τη γνωμη σου να σεβεσαι και το γεγονος οτι υπαρχει ελευθερια λογου και ο καθεμας μπορει να λεει τη δικη του !! τελος δεν ξαναασχολουμε και στα θεματα να απαντας στο θεμα οχι στο τι κανουν οι αλλοι!!!

κοπέλα μου γιατί διαπληκτίζεστε, δεν υπάρχει λόγος.......η αλήθεια είναι οτι όπως ξαναείπαμε, αυτό στη σελίδα συμβαίνει από τα τικεράκια, πάντα συνέβαινε......επίσης αλήθεια είναι πως στα θέματα που έχεις γράψει συμβαίνει μετά από εσένα, το βλέπουμε, δεν είναι παρακολούθηση, αλλά επίσης αλήθεια είναι οτι δεν έχεις γράψει και παντού για να ευθύνεσαι εσύ για ένα ολόκληρο φόρουμ!

mary 30

mary 30
δεν το λεω για τα τικερακια εξαλου δυο ειχα και τα εβγαλα αν και τα τικερακια να εφταιγαν ειναι προβλημα του σαιτ και μπορει να χρειαζεται καποιο προγραμματισμο απο προγραμματιστη. το λεω γιατι απο χτες λεει συνεχεια που εχω γραψω τι εχω πει κτλ . αυτο δεν μαρεσει και φυσικα το να μου επιτιθεται μαυτο το τροπο

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Xίλια συγνώμη, αλλά αυτό μπορείτε να το λύσετε μεταξύ σας και όχι σε κοινή θέα, με κάθε καλή διάθεση το λέω.... εδώ η κοπέλα έθεσε ένα θέμα και για να βρει τις απαντήσεις πλέον θέλει κόπο....
Και ειρήνη ημίν βρε κορίτσια, μια παρέα είμαστε....

mary 30

mary 30
μα και εγω γιαυτο ειπα να απαντουν στα θεματα κ δεν με ενδιαφερρει κιολας να ασχοληθω  Very Happy ολες εουν τικερακια τι να κανω να απολογηθω που τα ειχα σε μια αγνωστη ? και τι ωραιο ηταν που ελεγε απαντησες αυτο εκει και αυτο στο αλλο? λοιπον δε θα ασχοληθω αλλο  Very Happy 

mhtsaina

mhtsaina
mary 30 έγραψε:μα και εγω γιαυτο ειπα να απαντουν στα θεματα κ δεν με ενδιαφερρει κιολας να ασχοληθω  Very Happy ολες εουν τικερακια τι να κανω να απολογηθω που τα ειχα σε μια αγνωστη ? και τι ωραιο ηταν που ελεγε απαντησες αυτο εκει και αυτο στο αλλο? λοιπον δε θα ασχοληθω αλλο  Very Happy 

Καλημέρα. Αν κοιτάξεις τα σχόλια τα δικά μου (που παρεμπιπτόντως έχουν σταματήσει από προχθές) και τα δικά σου, θα καταλάβεις ότι δε σου επιτεθηκα ποτέ. Στο έχω γράψει κιόλας Φαρδιά Πλατιά ότι αυτό με τα τικερακια συμβαίνει μερικές φορές. Έτυχε να είναι τα δικά σου αυτή τη φορά. Σου απάντησα σε ποια θέματα συμβαίνει μετά τις απαντήσεις σου, όταν εσύ με ειρωνεύτηκες δύο φορές, την πρώτη όταν μου είπες ότι μόνο εγώ βλέπω πρόβλημα κι η δεύτερη όταν με έστειλες να ψάξω τις δικές μου απαντήσεις, αφού το παρατηρώ εγώ, μήπως φταίω εγώ. Σου απάντησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα, παρόλο που πάλι το υπονοούμενο σου για το στραβό που πρέπει να ισιωσει κι όχι να στραβωσουν όλοι οι άλλοι απευθυνόταν σε μένα. Σήμερα μου επιτίθεσαι προσωπικά με τα σχόλια σου, ενώ άλλες σε σχολίασαν εχθές κι επιμένεις να αναφέρεσαι σε μένα. Λες και σου είπα ή σου έκανα κάτι κακό. Σου επισημανα απλώς κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και με μένα. Εγώ θα ήθελα να ξέρω ότι τα τικερακια μου είναι αφορμή να στραβωσουν τα θέματα οπτικά. Εσύ για τους δικούς σου λόγους το πήρες προσωπικά κι επέλεξες να το δεις σαν κατηγορία. Δε φταίω όμως για αυτό. Ούτε φταίω που μου απευθύνεσαι με τέτοιο ύφος, απλώς στενοχωριέμαι. Ζητώ συγνωμη από τα υπόλοιπα κορίτσια για τη μακροσκελεστατη απάντηση εδώ, όμως ένιωσα ότι έπρεπε να πω κι εγώ την δική μου πλευρά. Μαίρη, εσύ με εθιξες, όχι εγώ. Το μόνο για το οποίο σου ζητώ συγνωμη είναι ότι δεν προσπάθησα να σου πω νωρίτερα πως η ελευθερία του λόγου δεν απαιτεί ούτε περιλαμβάνει την ασυδοσία

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mhtsaina στις Δευ Δεκ 30, 2013 6:11 am, 1 φορά

mary 30

mary 30
εγω σου ειπα κανονικα δεν επρεπε να ασχοληθεις καθολου μαζι μου!!! ουτε και με τα τικερακια γιατι στο κατω κατω τι εισαι διαχειριστρια να ρυθμιζεις το σαιτ και πρεπει να ανακατευτεις η να λες οτι η μαιρη φταει απαντησε εκει και εκει ! παρτο οπως θες ουτε σε γνωριζω ουτε και ασχοπηθηκα μαζι σου και το τελαιυταιο που ηθελα ηταν να τσακωθω μαζι σου , απλα σου λεω πως ολο αυτο δεν ηταν η δουλεια σου να ανακατευτεις/ τελοσπαντων δεν το συνεχιζω αλλο αν νομιζεις οτι σε αδικησα τοτε σου ζητω συγνωμη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις