26 Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Κυρ Ιαν 26, 2014 11:02 am
ina28
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
anpap μηπως να εκανες μια βχοριακη ?? ποσες μερες θα περιμενεις??εγω ειχα αντεξει 8 μερες καθυστερησης ,καταλαβαινεις
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ax makari na ginei etsi k se mena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se euxaristw polu!!!!!!!!!!!!try 30 έγραψε:anpap έγραψε:egw agapimeni perimena exthes..simera einai i prwti mera kathisterisis...apo simptwmata exw anevasmeni thermokrasia swmatos.37,1-37,4!!!ekana omws testaki k vgike arnitiko(euxomai na einai lathos!!)[/quoteina28 έγραψε:καλησπερα κοριτσια .anpap εσυ ποτε περιμενεις περιοδο? εχεις κανενα συμπτωμα μεχρι στιγμης?
ΟΠΑΑΑΑΑ λοιπον και εγω ειχα ανεβασμενη θερμοκρασια ....μετα ειχα κανει τεστ βγηκε αρνητικο...αλλα μετα απο 5 μερες ξανα εκανα και ηταν θετικο...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ
den ekana xoriaki!!!!tha kanw omws pros to telos tis evdomadas an pane ola kala k den adiathetisw!!! apokleite omws na antexw 8 meres an k tha eprepe na min exw toso anxos!!ina28 έγραψε:anpap μηπως να εκανες μια βχοριακη ?? ποσες μερες θα περιμενεις??εγω ειχα αντεξει 8 μερες καθυστερησης ,καταλαβαινεις
Ναι ναι να μην ερθει!!!χαχαχα!!αληθεια?τρια κομματια?!! κ εγω να το χω θα το χτυπουσα η αληθεια!!χαχαχα!κ εμενα με εχει ταραξει η μεση!δεν μπορω να ισιωσω!ina28 έγραψε:ελπιζω για εννεα μηνες να μην αδιαθετησης . .λοιπον εχω ενοχλησεις χαμηλα και με ποναει η μεση μου ,επισης εφαγα 3ολοκληρα κομματια παστιτσιο και πιναω παλιιιι
etsi tha to kanw...den thelw allo arnitiko test!!mou tin dinoun ta arnitika test! euxomai na einai thetikos minas gia oles mas pou prospathoume!!!ina28 έγραψε:anpap μου σε καταλαβαινω αλλα δεν υπαρχει λογος να φοβασαι απλα περιμενε λιγες μερουλες ακομα αλλιως καλυτερα κανε βχοριακη για σιγουρο αποτελεσμα .σου ευχομαι ++++++++++++++++++++++
geia sou koritsaki... min stenaxwriese...perimene na deis an erthei..k an erthei ton allo mina k alles agapoules me ton antra sou..!!ina28 έγραψε:καλησπερα κοριτσια,σημερα το πρωι ειδα δυο τρια μικρα σπυρακια κατω απο την μυτη και αυτο μου συμβαινει παντα μια εβδομαδα πριν την περιοδο
okeik... kai su min stenaxwriese..ina28 έγραψε:αν εχεις αλλο τεστ να το κανεις μονο το πρωι ,μολις σηκωθεις απο το κρεβατι ,οκ?τοτε τα ουρα ειναι καταλληλα λενε.
γεια σου κοριτσακι...δεν θελω να σε στεναχωρησω..εχθες επεσε η θερμοκρασια μου κ αδιαθετησα το απογευμα... αλλα οκ δεν πειραζει οτι κ να γινει παμε βουρ για τον αλλο μηνα ναι?ina28 έγραψε:καλησπερα anpap μετρησα την θερμοκρασια το πρωι και ειχα κανονικα 36.6 .ολο και μειωνονται οι πιθανοτητες για εγκυμοσυνη
εχεις μερες ακομα εσυ!!χαμος θα γινει!!!!ina28 έγραψε:φυσικα και παμε βουρ στον πατσα χιχιχι ,δεν χαθηκε ο κοσμος.αντε να δουμε εγω τωρα αλλα απ΄οτι φαινεται μαζι στον πατσα χαχαχαχαχαχαχα
geia sou vre ina!!!pws pas????ina28 έγραψε:6 μερες ακομα ,ναι ναι πανικος θα γινει χαχαχαχαχαχαχχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης