Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 12]

276μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Δευ Ιουν 02, 2014 4:15 am

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσια!!!!
Αγγελικη μην αγχεσαι!
Επισης εχω ακουσει πολυ καλο ειναι ο βασηλικος πολτος!!!!
Θαυματουργος!!!!
Δοκιμαστε και αυτο!Ποτε δεν ξερεις!
 Wink Wink Wink Wink 
Απο το φαρμακειο!

277μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Δευ Ιουν 02, 2014 4:55 am

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω κοριτσι αλλα εχω παρει και απο αυτο. να ξερεις οτι καλυτερα να τον αγοραζεις απο μελλισοκομο και επισης δεν παραγεται ολο τον χρονο εχω εναν φιλο μελλισοκομο και το ξερω καλα.

278μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Μηπως να κάνω τεστ; Τρι Ιουν 03, 2014 1:05 am

maria_kar

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα και απο μένα. Είμαι καινούργια στο forum. Θα ήθελα να με βοηθέσετε ...! Γενικά ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός , επομένως δεν ανησυχώ που έχω καθυστέρηση 2 μέρες.... Όμως για πρώτη φορά είδα μια μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο κάποια καφέ υγρά , δεν έδωσα σημασία καθώς πίστευα πως μέχρι τν επόμενη μέρα θα είχα κανονικά αίμα... Χτές τα υγρά συνεχίστηκαν , αν και δεν είναι πως έχω συνέχεια , στο σερβιατάκι ίσα που μπορεί να φανεί πως κάτι υπάρχει κ οταν σκουπίζομαι κάποιες φορές ειναι αρκετά κάποιες άλλες ουτε κάν υπάρχουν.Αυτό μ αγχώνει γιατί δεν μου έχει συμβεί ξανά...Φυσικά , έχουμε κανει με το συντροφό μου χωρίς προφυλάξεις , αλλιώς δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να αγχωθω.Α επίσης , και κάτι μικρά πονάκια στη κοιλιά χαμηλά ενώ τα είχα , σήμερα εξαφανίστηκαν....! Αν και είμαι μικρή (22 ετών ) δεν θα πω μακάρι να μην συμβαίνει... Αν είναι όντως κάποια εγκυμοσύνη, μάλλον θα δυσκολευτούμε πολύ , αλλά έχουμε πει με το συντροφό μου πως θα το θέλαμε....! Ετσι και αλλιώς, αμα παίζεις με τη φωτιά μπορεί να καιείς... και οπως μου έλεγε η μαμά μου " Πριν βρέξει , ψιχαλίζει ... γι'αυτο να προσέχεις..." ! Βρε λέτε οι ψιχάλες να έκαναν δουλειά;;;

279μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Τρι Ιουν 03, 2014 4:33 am

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria_kar έγραψε:Καλημέρα και απο μένα. Είμαι καινούργια στο forum. Θα ήθελα να με βοηθέσετε ...! Γενικά ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός , επομένως δεν ανησυχώ που έχω καθυστέρηση 2 μέρες.... Όμως για πρώτη φορά είδα μια μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο κάποια καφέ υγρά , δεν έδωσα σημασία καθώς πίστευα πως μέχρι τν επόμενη μέρα θα είχα κανονικά αίμα... Χτές τα υγρά συνεχίστηκαν , αν και δεν είναι πως έχω συνέχεια , στο σερβιατάκι ίσα που μπορεί να φανεί πως κάτι υπάρχει κ οταν σκουπίζομαι κάποιες φορές ειναι αρκετά κάποιες άλλες ουτε κάν υπάρχουν.Αυτό μ αγχώνει γιατί δεν μου έχει συμβεί ξανά...Φυσικά , έχουμε κανει με το συντροφό μου χωρίς προφυλάξεις , αλλιώς δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να αγχωθω.Α επίσης , και κάτι μικρά πονάκια στη κοιλιά χαμηλά ενώ τα είχα , σήμερα εξαφανίστηκαν....! Αν και είμαι μικρή (22 ετών ) δεν θα πω μακάρι να μην συμβαίνει... Αν είναι όντως κάποια εγκυμοσύνη, μάλλον θα δυσκολευτούμε πολύ , αλλά έχουμε πει με το συντροφό μου πως θα το θέλαμε....! Ετσι και αλλιώς, αμα παίζεις με τη φωτιά μπορεί να καιείς... και οπως μου έλεγε η μαμά μου " Πριν βρέξει , ψιχαλίζει ... γι'αυτο να προσέχεις..." ! Βρε λέτε οι ψιχάλες να έκαναν δουλειά;;;

Γεια σου μαρια σε μενα αυτο που περιγραφεις συμβαινει καθε μηνα εδω κι ενα χρονο.
Επειδη ανησυχησα μηπως εχω καποια κυστη ή κατι αλλο πηγα στον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι αυτο συμβαινει αρκετα συχνα.
Εχω βεβαι ακουσει οτι αυτο μπορει να ειναι και συμπτωμα εγκυμοσυνης.
Με λιγα λογια θα πρεπει να κανεις υπομονη και αν δεις οτι συνεχιζεται η καθυστερηση αντε για χοριακη.
Ευχομαι να πανε ολα καλα.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

280μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Πεμ Ιουν 05, 2014 5:18 am

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου καλα???

281μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Πεμ Ιουν 05, 2014 7:43 am

maria_kar

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια εγώ ακόμα είμαι οπως σας περιεγραψα προχτές , με κάποια καφέ υγρά μερικές φορές την ημέρα και τιποτα απο φυσιολογικό αίμα....πουφφφφ ... αν πουμε οτι δεν είναι περίοδος , βρίσκομαι στην 4η ημέρα καθυστέρησης και απ'οτι κοίταξα με θερμοκρασία 36,7 καποιες στιγμές της ημέρας.... ( συνήθως η θερμοκρασία μου είναι 36,3 εκτός απτις γόνιμες μέρες που ανεβαίνει...) ! πουφφφ....!τι να κάνω , να περιμένω και αλλο για να πάω να κάνω κάποιο τέστ; Η αλήθεια είναι πως το συζητησα και με την μητέρα μου , καθώς σαν μικρή είμαι λίγο άσχετη μ αυτα γιατί δεν μ απασχολούσε κάτι τέτοιο ως τώρα. η μητέρα μου λέει να περιμένω λιγο ακόμα... εσεις τι λέτε; ( και έχω μερικά πονάκια στη κοιλιά σημερα.)

282μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Πεμ Ιουν 05, 2014 9:33 am

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μου εγω λεω να περιμενεις μεχρι την δευτερα και αν δεν εχει ερθει να κανεις μια χοριακη μην κανεις τεστ φαρμακειου.καλη επιτυχια ευχομαι να ειναι το ξεκινημα μιας υπεροχης εγκυμοσυνης.περιμενουμε νεα σου

283μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Πεμ Ιουν 05, 2014 9:52 am

maria_kar

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αγγελικη μου γιατι λες οχι τεστ φαρμακειου; εγω ελεγα να παρω να κανω ενα τεστ αυριο.... δεν ειναι αξιοπιστα; Βασικα συγνωμη αν σας εχω πρηξει αλλα ειμαι εντελως ασχετη...!!

284μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Πεμ Ιουν 05, 2014 10:02 am

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν θεσ να κανεις αυριο πηγαινε τοτε σε ενα μικριβιολογικο και κανε μια β χοριακη καλυτερα απο τα τεστ του φαρμακειου και ιδια χρηματα ειναι.

285μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Πεμ Ιουν 05, 2014 10:09 am

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria_kar έγραψε:Κορίτσια εγώ ακόμα είμαι οπως σας περιεγραψα προχτές , με κάποια καφέ υγρά μερικές φορές την ημέρα και τιποτα απο φυσιολογικό αίμα....πουφφφφ ... αν πουμε οτι δεν είναι περίοδος , βρίσκομαι στην 4η ημέρα καθυστέρησης και απ'οτι κοίταξα με θερμοκρασία 36,7 καποιες στιγμές της ημέρας.... ( συνήθως η θερμοκρασία μου είναι 36,3 εκτός απτις γόνιμες μέρες που ανεβαίνει...) ! πουφφφ....!τι να κάνω , να περιμένω και αλλο για να πάω να κάνω κάποιο τέστ; Η αλήθεια είναι πως το συζητησα και με την μητέρα μου , καθώς σαν μικρή είμαι λίγο άσχετη μ αυτα γιατί δεν μ απασχολούσε κάτι τέτοιο ως τώρα. η μητέρα μου λέει να περιμένω λιγο ακόμα... εσεις τι λέτε; ( και έχω μερικά πονάκια στη κοιλιά σημερα.)

Γεια σου μαρακι μου, κι εγω συμφωξω με την Αγγελικη.
Αν νοιωθεις οτι δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι την Τριτη(τη Δευτερα ειναι αργια) πηγαινε αυριο για χοριακη.
Τα τεστ δεν τα εμπιστευομαι καθολου.

286μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Παρ Ιουν 06, 2014 11:20 pm

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μου τι εγινε???εκανες τεστ???

287μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Σαβ Ιουν 07, 2014 8:01 am

maria_kar

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κορίτσια μου γεια σας , δεν σας ακουσα και εκανα τεστ απο φαρμακειο....βγηκε αρνητικο , ωστοσο περιοδο ακομη δεν έχω.... λετε απο τριτη να παω για β χοριακη να μου φυγει εντελως η απορία.;;;; Βεβαια , εχω πολλα νευρα και εχω πεταξει κ ενα σπυρακι (σημαδια περιοδου) , περναω και μια πολυ στρεσογονο κατάσταση καθώς πρεπει να παραδωσω την πτυχιακή μου εργασία γιατι επιτέλους τώρα τελειώνω τις σπουδες μου.... οποτε μηπως απλα είναι λογω αγχους η καθυστέρηση;;; Δεν ξέρω . και το θεμα είναι πως πηγα οδοντιατρο και η οδοντιατρος μου ειπε πως δεν μ κανει ενεση αφου εχω την παραμικρη εννοια για εγκυμοσυνη και ποναει κ το δοντι !!!! ολα μαζι τα εχω..!!! χαχαχα!

288μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Σαβ Ιουν 07, 2014 10:13 am

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria_kar έγραψε:κορίτσια μου γεια σας , δεν σας ακουσα και εκανα τεστ απο φαρμακειο....βγηκε αρνητικο , ωστοσο περιοδο ακομη δεν έχω.... λετε απο τριτη να παω για β χοριακη να μου φυγει εντελως η απορία.;;;; Βεβαια , εχω πολλα νευρα και εχω πεταξει κ ενα σπυρακι (σημαδια περιοδου) , περναω και μια πολυ στρεσογονο κατάσταση καθώς πρεπει να παραδωσω την πτυχιακή μου εργασία γιατι επιτέλους τώρα τελειώνω τις σπουδες μου.... οποτε μηπως απλα είναι λογω αγχους η καθυστέρηση;;; Δεν ξέρω . και το θεμα είναι πως πηγα οδοντιατρο και η οδοντιατρος μου ειπε πως δεν μ κανει ενεση αφου εχω την παραμικρη εννοια για εγκυμοσυνη και ποναει κ το δοντι !!!! ολα μαζι τα εχω..!!! χαχαχα!

Γεια σου μαρακι μου καλη επιτυχια με την πτυχιακη σου.
Εγω δεν εμπιστευομαι καθολου τα τεστ.
Ακομα και αυτα που λενε οτι δειχνουν αποτελεσμα πριν καν εχεις καθυστερηση.
Πολλες κοπελες εχουν αρνητικο τεστ και κανουν χοριακη και βγαινει θετικη.
Εγω θα σε συμβουλευα ν'αφησεις τις μερες να περασουν και με το καλο την Τριτη να πας για χοριακη.
Το ξερω η αναμονη ειναι οτι χειροτερο αλλα δεν εχεις αλλη επιλογη κοριτσακι μου.

289μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Σαβ Ιουν 07, 2014 10:20 am

maria_kar

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tο θέμα είναι πως δεν πιστεύω πια πως υπάρχει πιθανότητα να είμαι απτη στιγμή που είδα το τέστ. Απ'την άλλη βέβαια, αν δεν έρθει ως την Τρίτη θα πάω γιατί αν όντως δεν είμαι θα κοιταξω μηπως υπάρχουν άλλα ορμονολογικα...! να πω την αληθεια απογοητευτικα. αν και πολυ μικρη θα το ήθελα το μωρακι...! οι Φιλες μου με λένε τρελή ... Εγώ απλα πιστεύω οτι το κουδουνάκι χτύπησε...!

290μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Σαβ Ιουν 07, 2014 10:27 am

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην απογοητευεσαι,τιποτα δεν εχει τελειωσει.
Μια χαρα ειναι η ηλικια σου για μωρακι.
Μην αφηνεις τις φιλες σου να σ'επηρεαζουν.
Δεν υπαρχει συγκεκριμενη ηλικια που ξυπνα το μητρικο ενστικτο καθε γυναικας.
Εγω πριν τα 30 ουτε να το ακουσω δεν ηθελα. Τωρα βλεπω μωρο στο δρομο και βουρκωνω σαν την ηλιθια.

291μηπως ειμαι εγκυος ??? - Σελίδα 12 Empty Απ: μηπως ειμαι εγκυος ??? Σαβ Ιουν 07, 2014 10:39 am

maria_kar

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Είμαι 23 χρονων (οχι ακόμα , τον Ιουλιο)...!Είμαι μικρή , αλλά να σ πω την αληθεια , έχω ζήσει πολλά πραγματα , έχω κατασταλάξει και έχω μια όμορφη σχεση μ εναν ανθρωπο που είναι εδω για ότι κ αν συμβει...Θελω να πω πως υπάρχει το έδαφος για κάτι τέτοιο. Οικονομικά , δεν έχω τρελό θεμα , αφού ο φίλος μου δουλεύει και έχει πολύ καλές αμοιβές και εγώ σίγα σιγά ξεκινώ την επαγγελματική μου πορεία...! Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει η σωστή ηλικία για να γίνεις μητέρα, ούτε κανείς σου μαθαίνει πως να γίνεις , και να γίνεις καλή. Πιστεύω πως ότι ηλικία καν έχεις η πρώτη φορά είναι πάντα διαφορετική... Ωστόσο , οι κοινωνικές νόρμες κάνουν βόλτα στο μυαλό , και μερικές φορές νιώθουμε ενοχοι για όσα επιθυμούμε γιατι απλώς θα πάνε κόντρα σε όσα οι κοινωνία προστάζει! (Ίσως μ εχει επηρεάσει και το θέμα της πτυχιακής μου , τι να πω....!! Σπουδάζω ψυχολογία και η πτυχιακή μου εχει θέμα τη συναισθηματικη νοημοσυνη των γονέων και το άγχος αποχωρισμου των παιδιών....!!!! )

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις