Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
434 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 434 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσιαα!
ροξαν ειναι ησυχο μωρο.κ αν μου εχει μια ανησυχια κ εγω κανω δουλειες λεω στα κοριτσια η να του βαλουν την πιπιλα αν θελει υπνο η να του μιλανε αν δεν θελει.καποιες φορες πιανει.καποιες αλλες μου τον  νευριαζουν περισσοτερο.ε τοτε σταματαω οτι εχω να ασχοληθω μαζι του.ε τι νομιζεις τα προλαβαινω ολα αλλα μεχρι βραδυ κατι θα κανω για να τελειωσω.χθες στις 10 το βραδυ κρεμασα τις κουρτινες κ εστρωσα τα σεντονια απο τα κρεβατια.
σημερα εχουμε παιδιατρο εμβολιο κ ια παμε μεγαλο τσουρμο.καλα εγω θα παω με ολη την απαρτια εκτως απο τον αντρα μοθ.θα ερθει η αδερφη μου εχει την μικρη εμβολιο.κ η ξαδερφη μου τ
ην δικια της εμβολιο.θα περασουμε τελεια!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που ειστε βρε τσουπρες;;;;
Ο μικρός πήρε 600 γρ.κ δεν έκλαψε καθόλου στο εμβολιο!

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να'μαι και εγώ..πήγαμε τζάμπο για τα τελευταία ψώνια των διακοσμητικών της βάφτισης&τα πασχαλινά μας δώρα...πανικός!!!!! Κατατ'άλλα όλα καλά...τα νέα σας τα είπα; ο μικρούλης μου άρχισε να κάθεται στο κωλαράκι του ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 2 654316 πολύ το χάρηκα!!!!&επίσης χτες κοιμήθηκα στο κρεβατάκι μου με τον αντρούλη μου(τον μεγάλο)&ο μικρός μου έκανε την χάρη&ξύπνησε μόνο1 φορά&μέτα το πρωί!!!!

Ντεμάκι μπράβο στο αγόρι σου!!!! Πόσο είναι τώρα δλδ?

Α! ξεκινήσαμε& φρούτα...πολύ γέλιο!!!!!

roxanne87

roxanne87
Αντε Ντεμακι,μεγαλωνει κ ο μικρος της παρεας! Κ εμεις εχουμε γιατρο τν αλλη πεμπτη.

Μαρακι,κυριος το αντρακι σου το μικρο!!
Βρε κοριτσια,τελειωνουν ποτε οι δουλειες;μολις τελειωσα σιδερο κ μαγειρεμα,να μν το εχω αγχος για αυριο κ παω ν απλωσω,ν κανω μπανιο,ν αντλησω κλπ!!!!!κουραστηκα κ μονο π τ ειπα!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kalispera vre koritsia...

Demaki mpravo gia to antraki sou...kurios..oi antres den klaine to efarmozei apo tora...

Maraki mou efxaristithikes agkalitses e??? Ego ena vradu ton pira sto krevati gt filoxenousame tin koumpara mou k oli nyxta den koiimithikame..

Emeis synexizoume tin gkrinia...Entometaxi den troei me to zori 90-100grammaria k tin krema me kamia dynami..
Tou vazo mia koutalia sto stoma tin ftynei tin xanavazo tin ftynei k klaei meta..den tin troei me tipota...ti na kano..na paro alli etairia???

μαρακι27

μαρακι27
Ξαγρυπνησα...με σηκωσε ο μικρος2φορες γτ τον ακουσα που ξεβολευτηκε!πφφφφφφ..... Εγω με τις δουλειες οτι κανω το πρωι&αντε μεχρι τις7...μετα με πιανει ακαμαστοσυνη!!!!

Ποια πηρες Βιβακι;; εμεις ξεκινησαμε με Γιωτης&δ νομιζω να την αλλαξουμε!!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kalimera...
Mas plakose to paploma simera me tpn gio mou...xipnise stis 8 efage ton pira sto krevati mou k mas pire o ypnos k tpis dyo k xipnisame tora...ax efxaristithika ypno...

Maraki tis nounou pira...einai para pplu oraia afou den tin thelei o mpempis tin troo ego...tha paro simera tin giotis na dokimaso...

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!!τι μου κάνετε? Εμείς πλέον έχουμε εδραιώσει τον βραδυνο ύπνο, χθες κοιμηθήκαμε στις 11 και ξυπνήσαμε 8 το πρωί, θηλασαμε και ξανακοιμηθηκαμε και ξυπνήσαμε πριν λίγο.

αχ κορίτσια μην μιλάτε για δουλειές, ποσά χέρια πρέπει να χεις για να τα προλάβεις όλα???το σπίτι δεν τελειώνει ποτέ συν μαγείρεμα, σιδέρωμα κτλ αχ Ήμαρτον!!!!

Βρε βιβακι και Μαράκι συγνωμη κιόλας που ρωτάω αλλά γιατί δίνεται έτοιμες κρέμες στα μωράκια σας? Δεν προσφέρουν απολύτως τπτ στα αγγελούδια σας...δώστε φρέσκα λαχανικά και φρούταπου είναι πλούσια σε βιταμίνες....

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα... Μπραβο υπνους που ριχνουν τα μωρακια σας! Εμεις δυστυχως ξυπναμε 1 φορα γηια φαγητο&μετα ξανα το πρωι!

Γκρινιαρουλα οσον αφορα τα φρουτα, δινω κανονικα, αλεσμενα&οχι ετοιμη του εμποριου! Για τα λαχανικα που λες θα ξεκινησουμε μολις μπουμε στον 6ο...το απογευμα τρωει ριζαλευρο! Εσυ τι προγραμμα εχεις στη δικια σου?

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαράκι εμείς κατά τις 12 τρώμε τα φρουτάκια μας και εμείς στον 6ο θα βάλουμε τα λαχανικά μας, είναι μικρουλακι σε κιλά το μπεμπακι σου και θέλετε να πάρει βάρος γι'αυτό πρότεινε η γιατρός ρυζαλευρο?

μαρακι27

μαρακι27
Καθε άλλο...5μηνων ηταν8,5κιλα&72ποντους! Το ριζαλευρο το προτεινε για να μπουν&δημητρικα σιγα-σιγα το απογευμα! Αρα τρωτε μονο φρουτα εσεις; ποσες φορες τρωει γαλα;

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Griniaroula mou vanilia tou dini mono..den exoume xekinisei kati allo akomi...alla ennorite oti froutokrema den tha troei etoimi..tha perbo viologika frouta k tha ta aletho ego...tin vanilia tou tin dosame gt edo k dyo evdomades den troei to gala tou k eipqme na dokimasoume...alla tzifosden tin troei me tipota..

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χελλοου όμορφες!

Γυρίσαμε κ εμείς από το γιατρό, καναμε τα εμβόλιά μας και είμαστε κομπλε!
6.300 εφτασε το μοντελάκι μου και έχει πάρει τα πάνω της ειπε ο γιατρός (επειδή στις καμπύλες είναι μονιμως στο 25%)-παρότι μας αποκάλεσε πειραχτικά ψωριάρες που μαστε μικρούλες, έχει πολύ γέλιο ο γιατρός!!
Η δικιά μου ή που θα κοιμηθεί όλο το βράδυ 10 με 9 περίπου ή που θα ξυπνησει και μια ενδιάμεση να τσιμπήσει. Παράπονο δεν έχω!

Ξεκινησαμε προχθες και μήλο, το κατέβασε αμάσητο. Στο ρυζάλευρο έχει αρχίσει να μου κάνει κόλπα και το βιολογικό με το γάλα μου το έφτυσε κανονικά. Αύριο θα βάλουμε και αχλάδι! Και την άλλη εβδομάδα μας είπε να ξεκινησουμε και τα λαχανικά σιγά σιγά. Το πάει λίγο γρήγορα ο γιατρός, αλλά εγώ είμαι πιο χαλαρή. Δεν βιάζομαι κιόλας! Μου αρέσει κιόλας που είναι μικράκι και θέλει στηθος σε κάθε γεύμα, έστω και για να ξεδιψάσει!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
6180 είναι.

Εγω χθες της είπα ότι δεν θέλω να δώσω ρυζαλςυρο κ γενικά κρέμες εμπορίου.κ αιτιολογίας την ζάχαρη.μου λέει δεν έχουν ενώ στην πρώτη κόρη μου είχε πει πια κρέμα έχει λιγότερη πια περισσότερη.νομίζω ια κάνω του κεφαλιού μου.εεεε πια!!της είπα ότι για απόγευμα θα δεινω λαχανικα.μου λέει είναι απαραίτητο το ρυζαλευρο.θα μπω στις απανταχού θηλαζουσες κ εκεί θα μου πούνε τι να κάνω.έχω ακούσει για το κεχρι ότι είναι πολύ καλό.
Δεν ξεκινάμε ακόμη.από τον άλλο μήνα αλλά ήθελα να δω τι θα μου πει.
Σήμερα έκανα 7 πλυντιρια σίδερο κ εβαψα το μισό χολ.είμαι για γέλια κ για κλάματα.
Κ πεινάω συνέχεια.τι κατεβάζω θεέ μου;;;;τουλάχιστον δεν παχαινω.
Ροξαν με χειροκίνητο θήλαστρο αντλεις;
Άντε να μπω επιτεεεεελους για μπάνιο.θέλω να μπω κ να βγω σε 2 ωρες!!αλλά θα μπω για 5 λεπτά.κ πολύ λέω;;;πλέον το ξύρισμα γίνετε σε χρόνο ντε-τε.το λιυσιμο επισης.αφού ξεπνενω τις σαπουναδες πάλι καλά.

Κ

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρακι27 έγραψε:Καθε άλλο...5μηνων ηταν8,5κιλα&72ποντους! Το ριζαλευρο το προτεινε για να μπουν&δημητρικα σιγα-σιγα το απογευμα! Αρα τρωτε μονο φρουτα εσεις; ποσες φορες τρωει γαλα;

Αν θες την γνωμη μου το ρυζαλευρο δεν προσφερει τιποτα παρα μονο θερμιδες, εμεις τρωμε τα φρουτακια μας και θηλαζουμε 7-8 φορες την  ημέρα!!!

roxanne87

roxanne87
Ντεμακι μου οχι, το νοσοκομειακο εχω με διπλη αντληση! Σιγα σιγα το κοβω, εχω γεμισει την καταψυξη, του δινω οτι βγαζω κ θελω να το τραβηξω εναν ακομα μηνα, μεχρι τον εκτο. ξεκινησα κ εγω κρεμα, βιολογικη της humana με μηλο κ μαυροσιταρο, αυτη ενδυκνειται απο τον 4ο μηνα. δεν μου το ειπε ο γιατρος, εκανα αυτο που πιστευα, γιατι οσες φορες του ειπα να μ δωσει οδηγιες μ ελεγε στον εκτο, κ τελευταια φορα τον πιεσα κ μ ειπε πως θα ξεκινησουμε στον πεμπτο. εντουτοις πριν 2 μερες ξεκινησα δειλα δειλα, πρωτα αυτην την κρεμα κ μετα θα εισαγω φρεσκο αχλαδακι. ο μικρος ξετρελαθηκε, ετρωγε κ ξεκαρδιζοταν, ελιωσα!

Μαρακι, για το ρυζαλευρο θα συμφωνησω με τα κοριτσια, δεν προσφερει τιποτα παρα μονο θερμιδες.

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια και μπεμπακια!!!! Που χαθηκατε??? Εγω απο προχθες χαλια, εντονος πονος στο λαιμο σε σημείο να μγν μπορώ να καταπιω ουτε το σαλιο μου. Πηγα χθες στο γιατρό και μου ειπε φαρυγγιτιδα επειδη όμως δεν ειχα πυρετο μου ειπε μονο πονσταν να παιρνω και φυσικα με μασκα στο μωρο!!!! Προσεχα πως και πως ολο τον χειμωνα και την πατησα τωρα με αυτον τον σκατοκαιρο!!!!! Twisted Evil  Twisted Evil 

Σημερα εμεις προσθετουμε στην κρεμα μας και δαμασκηνα για να δουμε πως θα παει.. καλα κοριτσια χθες την ταιζα  τα φρουτα της και αυτη νυσταζε, να κλεινει τα ματια να κοιμαται ορθια δηλαδη αλλα ταυτοχρονα να ανοιγει και το στομα να φαει, ριξαμε τοσο γελιο δεν μπορω να σςς πω!!!!

Πασχα που θα κανετε? Τα μωρακια σας θα τα βγαλετε στον επιταφιο και στην ανασταση???

Φιλακιαααα πολλλλααααααα

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια...!!

Εμεις μια απο τα ιδια δεν τρωμε ουτε το γαλα μασ ουτε την κρεμα μας...η γκρινια ευτυχως εχει μειωθει λιγο...

Χτες βολταραμε ολη μερα στα μαγαζια κ το βραδυ βγηκα για ποτακι με τον αντρα μου...ηρθαν οι γονεις μου απο αθηνα κ βρηκα ευκαιρια να ξεπορτισω αφου σιδερωσα 6-7 πληντυρια....

Εγω Ανασταση δεν θα τον βγαλω γιατι ειναι πολυ αργα κ δεν θελω να του χαλασω τον υπνο του...Επιταφιο επισης γιατι θα ειμαστε στο χωριο μας κ εκει τον βγαζουν τις 12... ΑΑΑΑ τα νευρα μου...ο αντρας μου φευγει ταξιδι..θα φυγει Μ. Τεταρτη κ θα γυρισει Τεταρτη τουυ Πασχα....Ασε ειμαι χαλια..πρωτη χρονια με τον μπεμπακο και θα λειπει.. Για αυτο θα φυγω και εγω Μ. Τεταρτη θα παω στο χωριο στους γονεις μου να μην ειμαι μονη μου...Η μονη λυση ειναι να παω τον μπεμπη στον Επιταφιο στο χωριο του αντρα μου που βγαινει νωρις στις 9 αλλα δεν γουσταρω γτ θα ειναι τα πεθερικα μου... Αν το κανω θα ειναι μονο και μονο για τον μπεμπη...

Ασχετο...τωρα που ξεκινησατε στερεες σταματατε την αποστειρωση???

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάρες!

Καλά κ εμείς, σημερα ξυπνησα μουντρουχα. Χθες βγηκαμε κ εμεις και γυρνώντας η μπέμπα βολταρε στα χερια της γιαγιάς. Εγκεφαλικό μου ηρθε. Αντε μετα να την ξανακοιμησω.

Με τα φρουτάκια τα πάμε μια χαρά, τρώμε μηλο, αχλάδι και από αυριο ΚΑΙ μπανάνα! Βιβάκι η αποστείρωση τελειωσε, εγώ μόνο όταν συλλέγω γάλα αποστειρώνω πλέον.

Κ εγώ Ανάσταση δεν θα την πάρω. Και για τον επιτάφιο το σκέφτομαι. Δεν είμαι και πολύ της θρησκείας και δεν βρίσκω το λογο να βγάλω το παιδι νυχτιάτικα και να βγει κ απο το πρόγραμμα του. Θα δουμε, θα το συζητησουμε με τον καλό μου και θα αποφανθούμε!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένα λεξοτανιλ παρακαλω!!!

Λοιπόν πήγαμε για ψώνια τώρα γυρίσαμε.ένα παρατραγουδο ζησαμε!!οι μικρές νυσταζαν μας άκουσε όλος ο βόλος κοολόκληρη η μαγνησία μη σας πω.θέλαν να αγοράσουμε τα πάντα.
Η αδερφή μου πήρε ένα τέλειο κοραλι φόρεμα με δανδελα για την Αριάδνη κ τελεια παπουτσια.
Εγω πήρα για το μπέμπη παντελόνι χακί κ άσπρο πουκάμισο με κάτι ρίγες.
Πήρα δαχτυλίδι για την αδερφή μου να το βάλω μέσα στο καλάθι με την πασχαλια.
Πήρα καλάθια κ διάφορα αλλά για να φτιάξω τις πασχαλιές.καλά οι μικρές ζουρλομανδια μέσα στο τζαμπο.με έσκασαν.τον μικρό δεν τον πηρα μαζί μου.
Εμείς θα πάμε κ στον επιτάφιο κ στην ανάσταση.κ το Πάσχα τελικά θα κάνω εγώ τραπέζι.κ μετά θα ρίξω κ έναν χορό.του Ζαλόγγου φυσικά.
Ροξαν αυτή η κρέμα είναι αγλυκη;ν; ξέρω αν είναι μπας κ ξεκινήσω κ Εγω με αυτή να αποφύγω το ρυζαλευρο. Γκρινιαρουλα εσύ όταν θα ξεκινήσει απογευματινό τι θα βάλεις;

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα! Καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε! Τρεχω με τα τηςβαφτισης&δ εχω χρονο ουτε να κοιμηθω!!! Εγω δυστυχως πασχα θα φαω στα μουτρα τα πεθερικα μου μιας&γιορταζει η αδερφη του αντρα μ...&δ θελω καθολου αλλα τι να να κανω! Οσο για εκκλησιασμο ισως θα δειξει για μ.παρασκευη, ανασταση οχι γτ δ θελω να χαλασω τον υπνο του!

&για πειτε, με τι μπορω να αντικαταστησω το ριζαλευρο;;;

roxanne87

roxanne87
Καλημέρα! Εμείς για Επιτάφιο το σκέφτομαι, Ανάσταση όμως με τίποτα! Με τον κόσμο, τα Βεγγαλικά, τα κεριά παντού, ά πα πα! Καρφίτσα δεν πέφτει κ φοβάμαι πάρα πολύ. Απο του χρόνου και άμα....

Αντε Μαράκι, καλή ευκολία να έχεις! να βγάλεις φώτο να μας δείξεις. Όσο για τα πεθερικά...υπομονή!ολες στην ιδια φαση ειμαστε, πιστεψε με!

Ντεμάκι, πολύ γέλασα όπως τα λες, πρέπει να είστε κωμωδία όλες οι αδερφές κ ξαδέρφες μαζί κ με τα μωρά σας! μπράβο, μπράβο!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τραγωδία είμαστε ροξαν.πολύ φοβάμαι πως καμία μαμά δεν θα μας θέλει για παρέα.θα μας βλέπουν κ θα στρίβουν γωνία.

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρακι27 έγραψε:Καλημερα! Καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε! Τρεχω με τα τηςβαφτισης&δ εχω χρονο ουτε να κοιμηθω!!! Εγω δυστυχως πασχα θα φαω στα μουτρα τα πεθερικα μου μιας&γιορταζει η αδερφη του αντρα μ...&δ θελω καθολου αλλα τι να να κανω! Οσο για εκκλησιασμο ισως θα δειξει για μ.παρασκευη, ανασταση οχι γτ δ θελω να χαλασω τον υπνο του!

&για πειτε, με τι μπορω να αντικαταστησω το ριζαλευρο;;;

εμείς Μαράκι τρώμε φρουτάκια κατά τις 12 και από την άλλη εβδομάδα Και λαχανικα το μεσημέρι, τις υπόλοιπες ώρες ζιζακι της μαμάς!!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που είστε βρε τσουπρες;

Καλά Ε ο μικρός την έχει δει πολύ ιστορια!!χθες το βράδυ απλωνα ρούχα με το μωρό αγκαλιά.σήμερα σιδερωνα σε δόσεις.οοολ αγκαλιά.οι μικρές δεν το αφήνουν λίγο να κοιμηθεί.κ που πεινάω κ δεν έχω χρόνο ν; β;λω να φάω;;τι ζω θεέ μου;;
Και όλο θηλάζει όλο θηλάζει όλο θηλάζει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις