Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
459 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 459 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

mikrimama

mikrimama
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mikraki_2 έγραψε:
mikrimama έγραψε:mikraki στο ευχομαστε ολες νομιζω ολοψυχα...!!! αυτο εχει σημασια πανω απο ολα!! οτι εισαι ευτυχισμενη!!!  I love you 

Αχ να'σαι καλά, mikrimama!!!  Very Happy Very Happy Very Happy  βλέπω ηλικία 22 ετών κι είσαι κιόλας μανούλα;; χαίρομαι πολύ, κι εγώ θέλω να γίνω μανούλα σε κανα δυο χρόνια κι όλοι με έχουν γεμίσει τύψεις...

Ναι ειμαι ηδη μανουλα με δυο αγορακια !!! στο ευχομαι κοπελα μου...μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να γινεις κ εσυ μανουλα καποια στιγμη!!!  Very Happy 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπουρμπουλιθρα εχεις δικιο οι αντρεσ δεν ωριμαζουν με μεγαλη καθυστερηση καμια σχεση με εμας επισησ και κατι άλλο που είναι αληθεια πχ μια γυναικα 45 ετων και ενασ ανδρασ 45 ετων πιοσ φαινεται μεγαλύτερος????σχεδόν παντα η γυναικα εκτως από εξαιρέσεις ελάχιστες οπωτε ????καλυτερα μεγαλύτερος από πολλες αποψεις αν και είναι στην μοδα τωρα οι γυναικεσ να παιρνουν πιπίνια πολλεσ φιλες και γνωστες μου εχουν παρει μικρότερους από 5 εως 10 χρονια

mikraki_2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ, κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό.. οι άντρες δεν ωριμάζουν γρήγορα και ούτε και "μεγαλώνουν" γρήγορα εμφανισιακά.. Εμείς οι γυναίκες "γερνάμε" πιο εύκολα σε θέμα εμφάνισης και γενικά είμαστε και πολύ πιο ώριμες!!

Τώρα, εκτός από την μαμά, όπως σας έγραψα και ξεκίνησα αυτό το "θέμα" εδώ, μου προέκυψε κι άλλο.... έχω κανα δυο φίλες, οι οποίες μου λένε "πού πας να αρραβωνιαστείς από τα 23; είσαι σίγουρη; είσαι πολύ μικρή; εγώ είμαι 22 και νιώθω ακόμα μωρό.." και διάφορα τέτοια...  Crying or Very sad  και εχω στεναχωρηθεί, γιατί εγώ δεν επεμβαίνω στην ζωή κανενός, τώρα γιατί μου το χαλάνε που εγώ θέλω να ξεκινήσω μία κοινή ζωή με τον άνθρωπο που αγαπώ;;...  Crying or Very sad 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μikraki θα σου πω την αποψη μου οταν γνωρησα τον αντρα μου ημουν 20 και εκεινος 32 ολες οι φιλες μου μου ελεγαν ειναι μεγαλος και εσυ μικτη και γενικα οτι ηθελε η καθεμια και η μαμα μου τα ιδια μου ειπε εγω ομως δεν ακουσα κανενα γιατι ημουν σιγουρη για τα συναισθηματα μου.η μαμα μου με ρωτησε εισαι σιγουρη και ρης ειοα ναι μαμα τον αγαπαω ειμαστε μαζι 12 χρονια συζουμε τα 8 ειμαστε παντρεμενοι τα 4 δεν μετανιωνω για τιποτα και ευτυχως που ακουσα την καρδια μου αν ρωτησεις τωρα την μαμα μου δεν τοναλλαζει με κανενα γαμπρο του κοσμου γιατι ειναι σιγουρη πως μαζι του το παιδι της ειναι καλα.βεβαια εγω δεν ξερω τον ανθρωπο σου και θα μπορουσε και ο δικος μου αντρας να αποδχτει σκαρτος αλλα σκαρτοε θα μπορουσε να ηταν και ο οποιοδηποτε αντρας οποιαδηποτε ηλικιας οπωτε για μενα ακου την καρδια σου.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikraki afto pou tha sou elega egw einai oti otan yparxei alhthinh k dynati agapi, sevasmos k noiaksimo, kalo einai na mhn yparxoun tambu se themata ilikias. Oi sxeseis metaksy twn anthrwpwn exoun ginei dyskoles. An esy, par olo pou eisai mikroula, eisai apolytws sigourh oti ta exeis vrei afta ston sygegrimeno antra, orma k mh masas. Alla giati epirreazesai apo tis files sou? Mipws exeis ki esy amfivolies? K h mama sou mono to kalo sou thelei. Apla, prepei ma thn peiseis gia ta synaisthimata sou kai ta dika tou.

mikraki_2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ, η δική μου μαμά δεν με ρωτάει αν είμαι σίγουρη ούτε αν είμαι καλά μαζί του... μόνο προσπαθεί να μου επιβάλλει την δική της γνώμη, ότι δηλαδή με έναν άντρα τόσο μεγαλύτερο δεν θα είμαι ευτυχισμένη...  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

trilly, οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων όντως έχουν γίνει δύσκολες κι εγώ νιώθω τυχερή που από το πουθενά γνώρισα τόσο μικρή έναν άνθρωπο και συνεννοούμαστε/κολλάμε/περνάμε καλά κτλ... γι'αυτό και δεν θέλω με τίποτα να χαθεί κι αντί να αντιδράσω στους άλλους, κάθομαι στο σπίτι και κλαίω μόνη μου..
Όχι, δεν έχω αμφιβολίες...απλά η μαμά μου και κάποιες φίλες με γέμισαν τύψεις...  Crying or Very sad Crying or Very sad 

Κορίτσια, τώρα δίνω την τελευταία μου εξεταστική και σε 1-2 μήνες λέμε να έρθει να μιλήσει κι εκείνος με τους γονείς μου... Να τους το έχω πει νωρίτερα ότι θα έρθει ή όχι; :/

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afou sigourefteis 100% gia to pote tha erthei, ma tous to peis k na eisai statherh s afto.

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mikraki_2 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ, κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό.. οι άντρες δεν ωριμάζουν γρήγορα και ούτε και "μεγαλώνουν" γρήγορα εμφανισιακά.. Εμείς οι γυναίκες "γερνάμε" πιο εύκολα σε θέμα εμφάνισης και γενικά είμαστε και πολύ πιο ώριμες!!

Τώρα, εκτός από την μαμά, όπως σας έγραψα και ξεκίνησα αυτό το "θέμα" εδώ, μου προέκυψε κι άλλο.... έχω κανα δυο φίλες, οι οποίες μου λένε "πού πας να αρραβωνιαστείς από τα 23; είσαι σίγουρη; είσαι πολύ μικρή; εγώ είμαι 22 και νιώθω ακόμα μωρό.." και διάφορα τέτοια...  Crying or Very sad  και εχω στεναχωρηθεί, γιατί εγώ δεν επεμβαίνω στην ζωή κανενός, τώρα γιατί μου το χαλάνε που εγώ θέλω να ξεκινήσω μία κοινή ζωή με τον άνθρωπο που αγαπώ;;...  Crying or Very sad 
ναι κ εγω εχω μια φιλη που ειναι 26 και οταν εμεινα εγκυος και της το ειπα η απαντηση της ηταν "και τι θα το κανεις?μη μου πεις θα το κρατησεις,εγω νιωθω μωρο ακομα οχι να κανω μωρο"
εε αλλη φαση η κοπελα κ αλλη φαση εγω.ο καθενας εχει αλλα πραγματα στο μυαλο του...εγω αποφασισα να κανω οικογενεια νωρις,βεβαια αν δεν ειχα βρει τον καταλληλο δε θα το επαιρνα αποφαση!! οι φιλες μου κανονισαν διακοπες Ροδο φετος!! αν δεν ειχα οικογενεια κ εγω θα πηγαινα! αλλα ειναι αυτο που σε ειπα!! σε αλλη φαση αυτες σε αλλη εγω....
απο τη στιγμη που εσυ εισαι σιγουρη για αυτο που θες να κανεις,τι καθεσαι κ ακους τον καθενα???ΑΠΛΑ να εισαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!!! αν εχεις αμφιβολιες ΣΚΕΨΟΥ!!!!
οσον αφορα τους γονεις,ναι βεβαια να τους το πεις πριν ερθει,μη βρεθουν προ εκπληξεως οι ανθρωποι! Smile 

darsel

darsel
bourboulithra έγραψε:εμεις εχουμε 12 χρονια διαφορα!!! περναμε πολυ ομορφα μαζι,με προσεχει και εχει μυαλο!! οι αντρες ωριμαζουν πιο αργα κακα τα ψεματα....

η μαμα σου σα μαμα,ηθελε να σου δωσει να καταλαβεις τα κατα αυτης της σχεσης για να μη "χτυπας το κεφαλι"σου μετα! μαμα ειναι!!! καλα εκανε και στα ειπε! εσυ αποφασιζεις για τη ζωη σου!!

εγω αρραβωνιαστηκα ενα χρονο πριν παρω πτυχιο,οποτε εσυ καλα εισαι!! Razz 

γενικα πιστευω πως ο αντρας πρεπει να εχει καποια διαφορα με τη γυναικα!! δε μου αρεσει ομως η γυναικα να ειναι μεγαλυτερη απο τον αντρα!

με το καλο!!  Very Happy Very Happy Very Happy 

γιατι μαρη σκατουλα δεν σου αρεσει η γυναικα να ειναι μεγαλυτερη?? ε? ε? ε? ε?
εγω ριχνω στον καλο μου μια τεσσαρα και μ'εχει στα οπα οπα!!!!!!!!!!

bourboulithra

bourboulithra
darsel έγραψε:
bourboulithra έγραψε:εμεις εχουμε 12 χρονια διαφορα!!! περναμε πολυ ομορφα μαζι,με προσεχει και εχει μυαλο!! οι αντρες ωριμαζουν πιο αργα κακα τα ψεματα....

η μαμα σου σα μαμα,ηθελε να σου δωσει να καταλαβεις τα κατα αυτης της σχεσης για να μη "χτυπας το κεφαλι"σου μετα! μαμα ειναι!!! καλα εκανε και στα ειπε! εσυ αποφασιζεις για τη ζωη σου!!

εγω αρραβωνιαστηκα ενα χρονο πριν παρω πτυχιο,οποτε εσυ καλα εισαι!! Razz 

γενικα πιστευω πως ο αντρας πρεπει να εχει καποια διαφορα με τη γυναικα!! δε μου αρεσει ομως η γυναικα να ειναι μεγαλυτερη απο τον αντρα!

με το καλο!!  Very Happy Very Happy Very Happy 

γιατι μαρη σκατουλα δεν σου αρεσει η γυναικα να ειναι μεγαλυτερη?? ε? ε? ε? ε?
εγω ριχνω στον καλο μου μια τεσσαρα και μ'εχει στα οπα οπα!!!!!!!!!!
Αννουλα μου τα 4 χρονια ειναι καλα!!
το λεω γιατι ειμαι "καμμενη" μιας κ πολυ δικο μου ατομο τον ριχνει η γυναικα του 13 χρονια και κανει ΚΑΡΑΜΠΑΜ....στεναχωριεμαι πολυ γ αυτον γιατι στα 40 του που λεει ο λογος(που τα κοντευει κιολας) αυτη θα ειναι 53 και θα φαινεται παααρα πολυ....

mama_maria krhth

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΓΩ ΣΤΑ 24 ΚΑΙ 37 ΕΚΕΙΝΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΧΡΟΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΟ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΕΙΣΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.
ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....

mikraki_2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mama_maria krhth έγραψε:ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΓΩ ΣΤΑ 24 ΚΑΙ 37 ΕΚΕΙΝΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΧΡΟΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΟ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΕΙΣΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ?ΑΝ ΝΑΙ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.
ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....

Αχ mama_maria krhth, πολύ μου αρέσουν όσα λες!!!!  Very Happy εγώ είμαι 23 τώρα και το παιδί 37, δηλαδή πάνω κάτω όσο εσείς. Μακάρι να καταλάβαινε η μαμά μου και να κάναμε μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Σκεφτείτε, χθες συνόδευσα τον καλό μου στην βάφτιση της ανιψιάς του και οι γονείς μου από χθες είναι πολύ στεναχωρημένοι... μέχρι και τον αδερφό μου έβαλαν να με πείσει να χωρίσω... και ο αδερφός μου τους είπε τα χειρότερα για τον καλό μου και τον έχει δει μόνο μία φορά...  Crying or Very sad  το πώς νιώθω εγώ κανείς δεν το σκέφτεται....
και η μαμά μου όλο λέει ότι βιάζομαι πολύ να προχωρήσω σε αρραβώνα...  Crying or Very sad Crying or Very sad  νιώθω εγκλωβισμένη, δεν μπορώ...  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

mama_maria krhth

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μικρακι ένα θα σου πω..αν το θελεις πραγματικα ξεκαθαρισε τους το και κανε την επιλογή σου..οι γονεις σου ειχαν να σου πουν αυτό που ηθελαν ,τωρα πες τους και εσυ αυτό που πραγματικα θελεις!! μαθε αυτό που πραγματικα θες να μη στο στερουν οι αλλοι(οποιδηποτε είναι αυτοι,γονεις-φιλοι κλπ)μιλαμε για τη ζωη σου και μονο εσυ μπορεις να αποφασησεις..δε μπορουν να σου πουν οι αλλοι ποιον και ποτε θα παντρευτείς..

mikraki_2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mama_maria krhth έγραψε:μικρακι ένα θα σου πω..αν το θελεις πραγματικα ξεκαθαρισε τους το και κανε την επιλογή σου..οι γονεις σου ειχαν να σου πουν αυτό που ηθελαν ,τωρα πες τους και εσυ αυτό που πραγματικα θελεις!! μαθε αυτό που πραγματικα θες να μη στο στερουν οι αλλοι(οποιδηποτε είναι αυτοι,γονεις-φιλοι κλπ)μιλαμε για τη ζωη σου και μονο εσυ μπορεις να αποφασησεις..δε μπορουν να σου πουν οι αλλοι ποιον και ποτε θα παντρευτείς..

Μιλάμε για τους γονείς... κι εγώ τους έχω -όπως τους είχα πάντα- πάνω απ'όλα..και νιώθω πολλές τύψεις που μου λένε συνεχώς πόσο στεναχωρημένοι είναι....
Πώς να τους το δώσω να το καταλάβουν; εδώ η μαμά μου όλο στεναχωριέται και με ρωτάει "μα πώς μπορείς να είσαι με έναν άντρα 37 χρονών;;"  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου κοπελα μου! Λοιπον αποτι καταλαβα η μητερα σου σιγκρινει την ιστορια σου με τη δικη της που λογικα εχει παραπονα. λαθος της αλλα φυσιολογικο ισως για μια μητερα. Σιγουρα τα ποσοστα επιτυχιας ειναι μεγαλητερα αν ειχατε μικροτερη διαφορα αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να το λεω αυτο.
Παντρευτηκα στα 20 μου! τελειωσα μετα τις σπουδες να φανταστεις ως παντρεμενη. ο αντρας μου ειναι 13,5 για την ακριβεια χρονια μεγαλητερος. το αποτελεσμα?
ειμαι τωρα 30 εχω 3 παιδακια και ειμαι απο τις πιο ευτυχισμενες γυναικες! Very Happy  ολα στη ζωη λοιπον ειναι ρισκο. αν εσυ εισαι καλα απλα ευχομαι καλα στεφανα!!!!!! Very Happy 

mama_maria krhth

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μικρακι δε ξερω τι να σου πω.. η αποφαση είναι δικια σου...
θες να τους κανεις το χατηρι και να χωρισεις για να μη στεναχωριουντε και να πληγωθείς και να στεναχωρηθείς εσυ? ή να παρεις τη κατασταση στα χερια σου και να κοιτάξεις λιγο τα δικα σου θελω και το πως θα εισαι εσυ ευτυχισμενη??οι γονεις σου μπορει να μη θελουν τωρα αλλα όταν δουν με το καιρο ότι η κορη τους περναει καλα και είναι ευτυχισμενη θα αλλαξουν γνωμη...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σημειωσω οτι καιμεις περασαμε 40 κυματα πιο πριν αλλα σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος...

mikraki_2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Supermama, πόσο μου αρέσει η ιστορία σου..  Wink  Πολύ χαίρομαι που ακούω παρόμοιες περιπτώσεις με την δική μας!!!
Είσαι 30 χρονών, 10 χρόνια παντρεμένη και ευτυχισμένη.. το πιστεύεις πως κι εγώ κάτι τέτοιο ζητώ; μου αρέσει η συντροφικότητα και η οικογένεια, αυτός ο άνθρωπος μου έχει γεννήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα. Και η μαμά μου συνεχώς μου λέει με παράπονο και στεναχώρια αυτές τις μέρες "μα τι κάνεις με έναν άντρα 37 χρονών; και γιατί βιάζεσαι να αρραβωνιαστείς; και γιατί δεν ζεις την ζωή σου;"  Crying or Very sad 
Κορίτσια, ειλικρινά, δεν κυνήγησα τίποτα.. ίσα ίσα πιο παλιά έλεγα "μα στα 23 παντρεύονται; πώς μπορούν;"! Φαντάσου  Razz  Razz  Razz  και τελικά μου προέκυψε κι εμένα!!!  Very Happy  Very Happy 

Συγχαρητήρια για το γάμο σου!!!!!

Δυστυχώς, εκεί που είχα να αντιμετωπίσω τους γονείς μου, τώρα έχω να αντιμετωπίσω και τα αδέρφια μου... ο αδερφός μου δεν τον συμπαθεί καθόλου (για έναν ανούσιο λόγο κατά την γνώμη μου. λέει ότι δεν τον συμπαθεί επειδή του είπε μια φορά ο καλός μου "αν δεν μου την δώσετε, θα την πάρω με τανκς και κουμπούρια", κάτι που φυσικα ελεγε στα αστεία ο καλός μου) και η αδερφή μου κρατάει ουδέτερη στάση, ισως για να μην με στεναχωρήσει...

Πραγματικά, γιατί δεν μας δίνουν μια ευκαιρία να τον γνωρίσουν;;;;  Crying or Very sad Crying or Very sad 

mama_maria krhth, ξέρω πως έγω πρέπει να διεκδικήσω αυτό που θέλω, αλλά νιώθω αδύναμη... δεν έχω ακομα πτυχίο (μακάρι η τωρινή εξεταστική να είναι η τελευταία, μόνο 6 μαθήματα μου έχουν μείνει), δεν εχω δουλεψει ποτέ, πάντα είχα κακομάθει τους γονείς μου και τώρα με έχουν γεμίσει τύψεις όχι μόνο επειδή έχω σχέση με μεγαλύτερο, αλλά επειδή γενικά έχω μία σχέση....  Crying or Very sad Crying or Very sad 
μέχρι να με δουν όμως ευτυχισμένη και αλλάξουν γνώμη, ξέρεις πόσα έχω να περάσω;  Crying or Very sad 

mama_maria krhth

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν το θες πραγματικα όλα θα γινουν κι ας χρειαστεί να περασεις από 40 κυματα! εσυ αποφασίζεις κοπελα μου!

mikraki_2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mama_maria krhth, εγώ νιώθω πως δεν μπορώ να τους επιβληθώ.. πάντα έτσι ήμουν  Crying or Very sad  δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο εκείνους, αλλά και τα αδέρφια μου...  Crying or Very sad 

Maryboom

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mikraki, μην ανησυχεις καθολου !!! Εγω με τον ανδρα μου, εχουμε 16 χρονια διαφορα !!!!! Ειμαι 30 και ειναι 46 .Δεν του φαινεται καθολου γιατι ειναι πολυ αθλητικος τυπος και περναω τελεια μαζι του γιατι εχει αλλα μυαλα, επειδη εχει ζησει εξω ...Γερμανια κλπ. Για χαρη του εφυγα απο την Καλαματα και πηγα Βολο . Οι γονεις μου δεν ειχαν καμμια αντιρρηση αφου με εβλεπαν να ειμαι ευτυχισμενη μαζι του, ακομα και που ειμαι μοναχοπαιδι .... Οι γονεις μου εχουν 4 χρονια διαφορα ...μεγαλυτερη η μαμα . Ειμαστε πολυ καιρο μαζι και τωρα ετοιμαζομαστε να παντρευτουμε μιας και ηρθε κ το νινι μας ... Βεβαια ηταν να παντρευτουμε απλως το βιαζουμε λιγο με εναν πολιτικο αρχικα λογω του ''εκτακτου'' γεγονοτος, περισσοτερο για τους γονεις του, κι υστερα θρησκευτικο οταν γεννηθει με το καλο το μπεμπε μας .
Γενικως κι ειδικως, ειμαστε ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ... Αυτος παιρνει απο'μενα την φρεσκαδα μου και τον ανανεωνω οπως και μου λεει κ βλεπω (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) και εγω την ωριμοτητα και τις συμβουλες εκει που κολλαω ... Ο ενας συμπληρωνει τον αλλον !!! Η συναισθηματικη ασφαλεια που μου προσφερει και η ευτυχισμενη ζωη που απολαμβανω στο πλευρο του ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε ... mikraki μου, κανε αυτο που σου λεει η καρδια σου και ζησε οπως νοιωθεις ... για να μην γινει κατι αργοτερα και πεις ''τι εκανα''... !!!!! Δικη σου ειναι η ζωη ...ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ !!!

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατάλαβα γιατί πεθαίνουν πρώτοι οι άντρες από την όλη συζήτηση στο θέμα.Ωραίο θεματάκι και πολύ διδακτικό , η αγάπη χρόνια δεν κοιτά, ο έρωτας το ίδιο αρκεί να τους σηκώνεται.
https://www.youtube.com/watch?v=gNCNyDxtuFY

star30

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
k

Έχει επεξεργασθεί από τον/την star30 στις Τρι Μαρ 10, 2015 11:08 am, 1 φορά

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
star30 έγραψε:
mikraki_2 έγραψε:mama_maria krhth, εγώ νιώθω πως δεν μπορώ να τους επιβληθώ.. πάντα έτσι ήμουν  Crying or Very sad  δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο εκείνους, αλλά και τα αδέρφια μου...  Crying or Very sad 

Κουκλιτσα καλησπερα! Ηθελα να σου πω την δικη μου εμπειρια. οτι με τον αντρα μου ειμαστε μαζι πανω απο 10 χρονια αλλα παντρευτηκαμε περσι. Ειναι μονο 3 χρονια μεγαλυτερος αλλα επειδη δεν ειναι πριγγιπας και επειδη αντι για ασπρο αλογο, ειχε φιατ δεν ξετρελαθηκαν κιολας. Εγω φοβομουν να παντρευτω με τοσα αρνητικα που βρισκανε αλλα καποια στιγμη το αποφασισα και σταματησαν να με πρηζουν.
Οταν δεν εισαι σιγουρη εσυ βρισκουν μεγαλο πατημα και λενε!!! Σημερα ειμαστε πολυ καλα μαζι και ειμαι ευτυχισμενη!! Ενα θα πω ακομη και δε σε πρηζω αλλο. επειδη εγω ειμαι πολυ κοινωνικη ενω αυτος όχι τοσο, πολλες φορες βαριεται άρα δεν έχει σχεση η ηλικια αλλα ο χαρακτηρας!! Αν καποιος ειναι κοινωνικος βαζει κατω όλους τους μεγαλυτερους! φιλια!!!

έτσι μπράβο,πες τα χρυσόστομη.Έχει σχέση ο χαρακτήρας ,έχουν σχέση τα βιώματα , έχει σχέση το πως μια γυναίκα βλέπει στον άντρα της τον .....μπαμπά της και τέλος έχει σχέση το πορτοφόλι του και η περιουσιακή κατάσταση, σου λέει να είμαι και εξασφαλισμένη και εγώ και τα παιδιά μας αν κάνουμε και έτσι βλέπεις όχι 14 χρόνια διαφορά αλλά είκοσι ,εικοσιπέντε και τριάντα χρόνια διαφορά να έχουν μερικά ζευγάρια.Βρήκε τώρα ο Βουτσάς την παιδούλα τη σύντροφο του με τα 40-50 χρόνια διαφορά γιατί η αγάπη σκότωσε το sex και τον έρωτα...Βλέπεις άλλους όπως τον Κοντομηνά που μπαινοβγαίνει φυλακή και τα έχει με μία 50 χρόνια νεότερη του , βλέπεις τον Κυριακού με άλλα 50 χρόνια διαφορά,συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι αγάπη εκτός και αν βλέπουν τον άντρα τους για μπαμπά τους.Την κονόμα κοιτάνε ή το όνομα ,σου λέει η άλλη δεν θα είμαι παντρεμένη με τον γέρο τον συνταξιούχο του Δημοσίου ή του ΟΑΕΕ αλλά με το γέρο τον εφοπλιστή, τον πολιτικό, τον καναλάρχη, τον εργολάβο, να του τρώω και να χαίρεται και το γεροσάψαλο..

star30

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σύλβια έγραψε:
star30 έγραψε:
mikraki_2 έγραψε:mama_maria krhth, εγώ νιώθω πως δεν μπορώ να τους επιβληθώ.. πάντα έτσι ήμουν  Crying or Very sad  δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο εκείνους, αλλά και τα αδέρφια μου...  Crying or Very sad 

Κουκλιτσα καλησπερα! Ηθελα να σου πω την δικη μου εμπειρια. οτι με τον αντρα μου ειμαστε μαζι πανω απο 10 χρονια αλλα παντρευτηκαμε περσι. Ειναι μονο 3 χρονια μεγαλυτερος αλλα επειδη δεν ειναι πριγγιπας και επειδη αντι για ασπρο αλογο, ειχε φιατ δεν ξετρελαθηκαν κιολας. Εγω φοβομουν να παντρευτω με τοσα αρνητικα που βρισκανε αλλα καποια στιγμη το αποφασισα και σταματησαν να με πρηζουν.
Οταν δεν εισαι σιγουρη εσυ βρισκουν μεγαλο πατημα και λενε!!! Σημερα ειμαστε πολυ καλα μαζι και ειμαι ευτυχισμενη!! Ενα θα πω ακομη και δε σε πρηζω αλλο. επειδη εγω ειμαι πολυ κοινωνικη ενω αυτος όχι τοσο, πολλες φορες βαριεται άρα δεν έχει σχεση η ηλικια αλλα ο χαρακτηρας!! Αν καποιος ειναι κοινωνικος βαζει κατω όλους τους μεγαλυτερους! φιλια!!!

έτσι μπράβο,πες τα χρυσόστομη.Έχει σχέση ο χαρακτήρας ,έχουν σχέση τα βιώματα , έχει σχέση το πως μια γυναίκα βλέπει στον άντρα της τον .....μπαμπά της και τέλος έχει σχέση το πορτοφόλι του και η περιουσιακή κατάσταση, σου λέει να είμαι και εξασφαλισμένη και εγώ και τα παιδιά μας αν κάνουμε και έτσι βλέπεις όχι 14 χρόνια διαφορά αλλά είκοσι ,εικοσιπέντε και τριάντα χρόνια διαφορά να έχουν μερικά ζευγάρια.Βρήκε τώρα ο Βουτσάς την παιδούλα τη σύντροφο του με τα 40-50 χρόνια διαφορά γιατί η αγάπη σκότωσε το sex και τον έρωτα...Βλέπεις άλλους όπως τον Κοντομηνά που μπαινοβγαίνει φυλακή και τα έχει με μία 50 χρόνια νεότερη του , βλέπεις τον Κυριακού με άλλα 50 χρόνια διαφορά,συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι αγάπη εκτός και αν βλέπουν τον άντρα τους για μπαμπά τους.Την κονόμα κοιτάνε ή το όνομα ,σου λέει η άλλη δεν θα είμαι παντρεμένη με τον γέρο τον συνταξιούχο του Δημοσίου ή του ΟΑΕΕ αλλά με το γέρο τον εφοπλιστή, τον πολιτικό, τον καναλάρχη, τον εργολάβο, να του τρώω και να χαίρεται και το γεροσάψαλο..

Ο καθενας κανει τις επιλογες του και τις παντρευεται. Ομως ειναι καλυτερα να παντρευτεις την αγαπη παρα το χρημα. Καλυτερα να περνα κανεις καλα με καποιον που έχει λεφτα αλλα δεν είναι ωραιο να κανει μια δυστηχισμενη οικογενεια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις