51 Απ: Σχέση με άντρα 14 χρόνια μεγαλύτερο. (ΣΟΣ!) Σαβ Ιουν 21, 2014 4:09 am
Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
star30 έγραψε:Σύλβια έγραψε:star30 έγραψε:mikraki_2 έγραψε:mama_maria krhth, εγώ νιώθω πως δεν μπορώ να τους επιβληθώ.. πάντα έτσι ήμουν δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο εκείνους, αλλά και τα αδέρφια μου...
Κουκλιτσα καλησπερα! Ηθελα να σου πω την δικη μου εμπειρια. οτι με τον αντρα μου ειμαστε μαζι πανω απο 10 χρονια αλλα παντρευτηκαμε περσι. Ειναι μονο 3 χρονια μεγαλυτερος αλλα επειδη δεν ειναι πριγγιπας και επειδη αντι για ασπρο αλογο, ειχε φιατ δεν ξετρελαθηκαν κιολας. Εγω φοβομουν να παντρευτω με τοσα αρνητικα που βρισκανε αλλα καποια στιγμη το αποφασισα και σταματησαν να με πρηζουν.
Οταν δεν εισαι σιγουρη εσυ βρισκουν μεγαλο πατημα και λενε!!! Σημερα ειμαστε πολυ καλα μαζι και ειμαι ευτυχισμενη!! Ενα θα πω ακομη και δε σε πρηζω αλλο. επειδη εγω ειμαι πολυ κοινωνικη ενω αυτος όχι τοσο, πολλες φορες βαριεται άρα δεν έχει σχεση η ηλικια αλλα ο χαρακτηρας!! Αν καποιος ειναι κοινωνικος βαζει κατω όλους τους μεγαλυτερους! φιλια!!!
έτσι μπράβο,πες τα χρυσόστομη.Έχει σχέση ο χαρακτήρας ,έχουν σχέση τα βιώματα , έχει σχέση το πως μια γυναίκα βλέπει στον άντρα της τον .....μπαμπά της και τέλος έχει σχέση το πορτοφόλι του και η περιουσιακή κατάσταση, σου λέει να είμαι και εξασφαλισμένη και εγώ και τα παιδιά μας αν κάνουμε και έτσι βλέπεις όχι 14 χρόνια διαφορά αλλά είκοσι ,εικοσιπέντε και τριάντα χρόνια διαφορά να έχουν μερικά ζευγάρια.Βρήκε τώρα ο Βουτσάς την παιδούλα τη σύντροφο του με τα 40-50 χρόνια διαφορά γιατί η αγάπη σκότωσε το sex και τον έρωτα...Βλέπεις άλλους όπως τον Κοντομηνά που μπαινοβγαίνει φυλακή και τα έχει με μία 50 χρόνια νεότερη του , βλέπεις τον Κυριακού με άλλα 50 χρόνια διαφορά,συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι αγάπη εκτός και αν βλέπουν τον άντρα τους για μπαμπά τους.Την κονόμα κοιτάνε ή το όνομα ,σου λέει η άλλη δεν θα είμαι παντρεμένη με τον γέρο τον συνταξιούχο του Δημοσίου ή του ΟΑΕΕ αλλά με το γέρο τον εφοπλιστή, τον πολιτικό, τον καναλάρχη, τον εργολάβο, να του τρώω και να χαίρεται και το γεροσάψαλο..
Ο καθενας κανει τις επιλογες του και τις παντρευεται. Ομως ειναι καλυτερα να παντρευτεις την αγαπη παρα το χρημα. Καλυτερα να περνα κανεις καλα με καποιον που έχει λεφτα αλλα δεν είναι ωραιο να κανει μια δυστηχισμενη οικογενεια!
το ίδιο λέμε , συμφωνώ.