Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
254 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 254 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
star30 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
star30 έγραψε:
mikraki_2 έγραψε:mama_maria krhth, εγώ νιώθω πως δεν μπορώ να τους επιβληθώ.. πάντα έτσι ήμουν  Crying or Very sad  δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο εκείνους, αλλά και τα αδέρφια μου...  Crying or Very sad 

Κουκλιτσα καλησπερα! Ηθελα να σου πω την δικη μου εμπειρια. οτι με τον αντρα μου ειμαστε μαζι πανω απο 10 χρονια αλλα παντρευτηκαμε περσι. Ειναι μονο 3 χρονια μεγαλυτερος αλλα επειδη δεν ειναι πριγγιπας και επειδη αντι για ασπρο αλογο, ειχε φιατ δεν ξετρελαθηκαν κιολας. Εγω φοβομουν να παντρευτω με τοσα αρνητικα που βρισκανε αλλα καποια στιγμη το αποφασισα και σταματησαν να με πρηζουν.
Οταν δεν εισαι σιγουρη εσυ βρισκουν μεγαλο πατημα και λενε!!! Σημερα ειμαστε πολυ καλα μαζι και ειμαι ευτυχισμενη!! Ενα θα πω ακομη και δε σε πρηζω αλλο. επειδη εγω ειμαι πολυ κοινωνικη ενω αυτος όχι τοσο, πολλες φορες βαριεται άρα δεν έχει σχεση η ηλικια αλλα ο χαρακτηρας!! Αν καποιος ειναι κοινωνικος βαζει κατω όλους τους μεγαλυτερους! φιλια!!!

έτσι μπράβο,πες τα χρυσόστομη.Έχει σχέση ο χαρακτήρας ,έχουν σχέση τα βιώματα , έχει σχέση το πως μια γυναίκα βλέπει στον άντρα της τον .....μπαμπά της και τέλος έχει σχέση το πορτοφόλι του και η περιουσιακή κατάσταση, σου λέει να είμαι και εξασφαλισμένη και εγώ και τα παιδιά μας αν κάνουμε και έτσι βλέπεις όχι 14 χρόνια διαφορά αλλά είκοσι ,εικοσιπέντε και τριάντα χρόνια διαφορά να έχουν μερικά ζευγάρια.Βρήκε τώρα ο Βουτσάς την παιδούλα τη σύντροφο του με τα 40-50 χρόνια διαφορά γιατί η αγάπη σκότωσε το sex και τον έρωτα...Βλέπεις άλλους όπως τον Κοντομηνά που μπαινοβγαίνει φυλακή και τα έχει με μία 50 χρόνια νεότερη του , βλέπεις τον Κυριακού με άλλα 50 χρόνια διαφορά,συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι αγάπη εκτός και αν βλέπουν τον άντρα τους για μπαμπά τους.Την κονόμα κοιτάνε ή το όνομα ,σου λέει η άλλη δεν θα είμαι παντρεμένη με τον γέρο τον συνταξιούχο του Δημοσίου ή του ΟΑΕΕ αλλά με το γέρο τον εφοπλιστή, τον πολιτικό, τον καναλάρχη, τον εργολάβο, να του τρώω και να χαίρεται και το γεροσάψαλο..

Ο καθενας κανει τις επιλογες του και τις παντρευεται. Ομως ειναι καλυτερα να παντρευτεις την αγαπη παρα το χρημα. Καλυτερα να περνα κανεις καλα με καποιον που έχει λεφτα αλλα δεν είναι ωραιο να κανει μια δυστηχισμενη οικογενεια!

το ίδιο λέμε , συμφωνώ.

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολλές γυναίκες που ξέρω και έχουν παντρευτεί μεγαλύτερους τους και μιλάω για 15 χρόνια μέχρι και 30 που ξέρω μια περίπτωση, οι μισές έχουν παγιδευτεί και ασχολούνται όλη μέρα με τα παιδιά τους και με άλλα άσχετα πράγματα και οι άλλες μισές κάνουν τη ζωή τους και αφήνουν τους γέρους συζύγους τους στο σπίτι ή να σουρτουκεύουν με τους φίλους τους.Μία που έχει ο μπαμπάς της πολυκατοικίες γιατί είναι εργολάβος μηχανικός και δεν ξέρει τι έχει , έχει παντρευτεί έναν 30 χρόνια μεγαλύτερο της, αυτός δεν είχε παιδιά,αυτή είχε δύο από δύο διαφορετικούς γάμους που ο ένας πέθανε και ο άλλος τη χώρισε. Αποτέλεσμα του τα φοράει κανονικότατα η κυρία και αυτός το ξέρει αλλά προκειμένω να έχει μια όμορφη σύζυγο και να την επιδεικνύει 30 χρόνια νεότερη με σώμα 20άρας και με τα μίνια της ,γουστάρει ακόμα και να ξέρει ότι πηγαίνει με άλλους.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως λεω πως οτι ειναι να γινει θα γινει οτι και να κανουν οι κοινοι θνητοι. Razz  ειτε μιλαω για τους γονεις ειτε για εσας τους ιδιους. δες το σαν μια καλη και γερη δοκιμασια για εσας. αληθεια ετσι ειναι. κανε υπομονη και σιγουρα μη πας εντελως κοντρας στους γονεις σου. ανησυχουν και ισως δεν μπορουν να το δουν μεσα απο εσενα. πολλες φορες νομιζοντας οτι φροντιζουμε για την ευτυχια των παιδιων μας δε βλεπουμε οτι το παιδι μας ειναι ηδη ευτυχισμενο και το χαλαμε εμεις... (για τους γονεις το λεω) λοιπον.. ασε το χρονο να δουλεψει για εσας.εγω τον εχω κανει κολλητο μου σε ολα τα θεματα και παντα βγαινω κερδισμενη! Wink 

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:εγω παντως λεω πως οτι ειναι να γινει θα γινει οτι και να κανουν οι κοινοι θνητοι. Razz  ειτε μιλαω για τους γονεις ειτε για εσας τους ιδιους. δες το σαν μια καλη και γερη δοκιμασια για εσας. αληθεια ετσι ειναι. κανε υπομονη και σιγουρα μη πας εντελως κοντρας στους γονεις σου. ανησυχουν και ισως δεν μπορουν να το δουν μεσα απο εσενα. πολλες φορες νομιζοντας οτι φροντιζουμε για την ευτυχια των παιδιων μας δε βλεπουμε οτι το παιδι μας ειναι ηδη ευτυχισμενο και το χαλαμε εμεις... (για τους γονεις το λεω) λοιπον.. ασε το χρονο να δουλεψει για εσας.εγω τον εχω κανει κολλητο μου σε ολα τα θεματα και παντα βγαινω κερδισμενη! Wink 

Συνυπογράφω σε όλα όσα είπες για τον χρόνο. Τα δαμάζει όλα , πανδαμάτωρ !

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλό Καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όσους πάνε.

danae_93

danae_93
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σου μικράκι! Λοιπόν, εγώ είμαι 20 στα 21 και με τον αρραβωνιαστικό μου έχουμε 5 χρόνια διαφορά. Πιστεύω πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο αν δυο άνθρωποι αγαπιούνται αν και προσωπικά, παραδέχομαι πως δεν μου αρέσει η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Τώρα μπορεί να μην το καταλαβαίνεις γιατί είστε και οι δύο νεότατοι. Αργότερα όμως, όταν εσύ θα είσαι 36 χρονών κοπέλα και εκείνος θα είναι ήδη 50άρης (εν ολίγοις μεσήλικας), τότε πιστεύω ότι η διαφορά θα γίνει αρκετά αισθητή και ίσως μετανιώσεις για κάποιες επιλογές σου...πριν από την τωρινή μου σχέση, έκανα μια προσπάθεια για μια σχέση με κάποιον που ήταν 14 χρόνια μεγαλύτερός μου, καλή ώρα σαν εσένα...το αποτέλεσμα ήταν να το λήξω στις 2 εβδομάδες γιατί κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα για κανένα λόγο να δω σοβαρά κάποιον με τέτοια διαφορά ηλικίας! Και τελικά όταν τον χώρισα, έδειξε το πόσο κομπλεξικός ήταν, κατηγορώντας με σε διάφορους και βρίζοντάς με. Βέβαια μονάχα εσύ ξέρεις τον σύντροφό σου και τη σχέση σας, επομένως καμία δεν μπορεί να σε συμβουλέψει σωστά. Αν αγαπιέστε πραγματικά, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και μην ακούς κανέναν. Να σκεφτείς όμως και τα λόγια της μανούλας σου γιατί μόνο για καλό σου τα λέει. Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου.  Smile 

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mikraki_2 έγραψε:Καλησπέρα, μαμάδες Smile Δεν είμαι ακόμα μανούλα, αλλά βρήκα τυχαία στο site με μία αναζήτηση στο google και είπα να σας γράψω τον πόνο μου να μου πείτε την γνώμη σας.

Είμαι 23 ετών και εδώ και 2 χρόνια έχω σχέση με έναν άνδρα 37 ετών (ήτοι 14 χρόνια μεγαλύτερό μου) και περνάω πολύ όμορφα... με αγαπάει αληθινά, μου κάνει τα χατήρια, με θαυμάζει, με χαίρεται...με αγαπάνε κι οι γονείς του... και πριν λίγο καιρό μου ζήτησε να αρραβωνιαστούμε και αργότερα να κάνουμε οικογένεια μαζί... δέχτηκα με μεγάλη χαρά, αλλά ακόμα δεν το έχω πει στους γονείς μου... τους φοβόμουν, γιατί πίστευα πως θα έχουν πρόβλημα που δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου (αλλά το παίρνω πρώτα ο Θεός σε ένα μήναα!!!  Very Happy ). Σημειωτέον: οι γονείς μου έχουν 14 χρόνια διαφορά. Και οι γονείς του καλού μου, επίσης 14 χρόνια. Καρμικό;;;;  Laughing 
Τελικά απόψε βρήκα το κουράγιο και μίλησα στη μαμά μου με ειλικρίνεια για τον αγαπημένο μου και μου άρχισε κήρυγμα: "σκέψου μακροπρόθεσμα, δες εμένα και τον πατέρα σου, δεν θα είσαι απόλυτα ευτυχισμένη, τα συνομήλικα ζευγάρια είναι πιο καλά, οι πιο νέοι άντρες φροντίζουν πιο πολύ τις γυναίκες του, είσαι μικρή και δεν ξέρεις, εμένα ρώτα που πέρασα μια ζωή με άντρα 14 χρόνια μεγαλύτερο, είναι τώρα 68 χρονών και πρέπει να του λέω εγώ τι να κάνει, εκείνος βαριέται, εσύ θα θες πράγματα από την ζωή σου, ενδιαφέροντα, βόλτες..." κλπ κλπ...  pale pale pale 

Εν ολίγοις, κορίτσια μου, με άγχωσε πολύ... Ήμουν τόοοσο χαρούμενη και μου το χάλασε...  pale 
Εσείς τι πιστεύετε; είναι κάποια από εσάς με άνδρα τόσο μεγαλύτερο;
περιμένω με αγωνία την γνώμη σας...

maraki k h dikh mou goneis exoun megalh diafora hlikias k dn mou aresei ka8olou giati kapoia provlhmata logo diaforas yparxoun k eimai sigourh oti an rwthsh zeugaria pou exoun megalh diafora k exoun perash t 40 me 50 8a sou poun oti k h mama sou k ske3ou oti se ka8e hlikia h anagkes einai diaforetikes . k gia na rwtas simeni oti dn eisai k toso sigoyri giati an hsoun 8a eleges sthn mana sou k ston ka8ena einai o an8ropos m telos

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
To βλεπω το θεμα σου και ελεγα να μην απαντησω. Θα το κανω τωρα λοιπον. Αυτο που με παραξενευει περισσοτερο ειναι οτι ολες ασχολουμαστε με την ηλικια του ανθρωπου που εισαι μαζι του και οχι με την δικη σου.
Οι γονεις σου μπορει να εχουν διαφορα ηλικιας και ενας μπατανακης σου επισης αλλα οι εποχες ηταν και διαφορετικες. Το περιεργο σε εμενα ειναι πως ενα κοριτσι 24 ετων τα ονειρα του περιοριζονται σε ενα μωρο και ενα γαμο. Γλυκια μου θα εισαι παντρεμενη μια ζωη και μαμα επισης .ελευθερη και ξεγνοιαστη οχι. Ακομα δεν τελειωσες τις σπουδες σου ,δεν εχεις ονειρα να δουλεψεις ,να ζησεις λιγο μονη σου ?να φυγεις απο τους γονεις σου και να πας σε ενα αλλο σπιτι που κακα τα ψεμματα θα εχεις υποχρεωσεις και ακομα και το θεμα δουλειας θα ειναι πολυ δυσκολοτερο για εσενα ως παντρεμενη απο οτι ως ελευθερη. Ο κυριος ειναι σε μια χαρα ηλικια για οικογενεια. Εχει γλεντησει, ξενυχτησεις, ταξιδεψει ,χαζολογησει με φιλους. Εσυ τι εχεις κανει? Γιατι θα πρεπει να παντρευτεις ή να χωρισεις? Δεν μπορεις να εχεις σχεση μαζι του αλλα 4-5 χρονια? Γάμος ή χωρισμος? Γιατι δεν μενετε μαζι απλως? και με τον καιρο βλεπετε και οι δυο.
Τωρα για την διαφορα ηλικιας ναι ειναι μεγαλη και οσο περνανε τα χρονια και το χασμα θα μεγαλωνει και το πραγμα θα γινεται δυσκολοτερο. ξερεις καποια πραγματα οταν δεν τα ζουμε την στιγμη που πρεπει ερχεται η ωρα που τα αναζηταμε. και με αυτα τα χρονια διαφορας και μετιςεμπειριες που αυτος θαεχει ευχαριστηθει και θα εχει ζησει νομιζω οτι θα ειναι δυσκολο να ακολουθησει ο ενας τις αναγκες του αλλου. Σου ευχομαι πραγματικα οτικαλυτερο.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danae_93 έγραψε: Τώρα μπορεί να μην το καταλαβαίνεις γιατί είστε και οι δύο νεότατοι. Αργότερα όμως, όταν εσύ θα είσαι 36 χρονών κοπέλα και εκείνος θα είναι ήδη 50άρης (εν ολίγοις μεσήλικας), τότε πιστεύω ότι η διαφορά θα γίνει αρκετά αισθητή και ίσως μετανιώσεις για κάποιες επιλογές σου...

μη το λες.. εχεις δεις πλεον τους αντρες 50αριδες? Wink ξανανιωνουν. και ειδικα αν εχουν καποια νεοτερη γυναικα διπλα τους καλοδιατηρημενη τοτε προσεχουν και αυτοι.

danae_93 έγραψε: πριν από την τωρινή μου σχέση, έκανα μια προσπάθεια για μια σχέση με κάποιον που ήταν 14 χρόνια μεγαλύτερός μου, καλή ώρα σαν εσένα...το αποτέλεσμα ήταν να το λήξω στις 2 εβδομάδες γιατί κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα για κανένα λόγο να δω σοβαρά κάποιον με τέτοια διαφορά ηλικίας! Και τελικά όταν τον χώρισα, έδειξε το πόσο κομπλεξικός ήταν, κατηγορώντας με σε διάφορους και βρίζοντάς με. Βέβαια μονάχα εσύ ξέρεις τον σύντροφό σου και τη σχέση σας, επομένως καμία δεν μπορεί να σε συμβουλέψει σωστά. Αν αγαπιέστε πραγματικά, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και μην ακούς κανέναν. Να σκεφτείς όμως και τα λόγια της μανούλας σου γιατί μόνο για καλό σου τα λέει. Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου.  Smile 

εδω παω πασο. ηταν περιπτωση αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. σιγουρα η κοπελα παντως πρεπει να τα ζυγισει με τα δικα της θελω πολυ καλα πριν το προχωρησει.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede37 έγραψε: Το περιεργο σε εμενα ειναι πως ενα κοριτσι 24 ετων τα ονειρα του περιοριζονται σε ενα μωρο και ενα γαμο.

πρωτον σιγουρα αν ηταν ελευθερη θα την ελεγα και γω μη μπλεκεις ακομα. ζησε λιγο μονη σου. τωρα ομως εφοσον εχει ηδη μια σχεση αυτα θατα ακουει βερεσε που λενε. (καλως η κακως)
και δευτερον μια χαρα ηλικια ειναι απο 25-30 να παντρευτει καποιος. αυτο που παντρευοντε παλι στα 30-40 ειναικαλητερο? να γλεντησουν... οκ να γλεντησουν αλλα για ποσο? και γω λεω να θα ηθελα να εμενα λιγο μονη μου πριν παντρευτω για τους λογους που λες. αλλα επειδη ειχα ηδη σχεση με τον αντρα μου στην ουσια δε θα ημουν μονη... αν ημουν ελευθερη τοτε ναι! θα ηταν τελεια.
και αναλογα τι εννουμε γλεντι γιατι εγω περναω τελεια μεσα στον γαμο και με παιδια. επισης στα 40 μου θα εχουν μεγαλωσει πια και θα γλεντησω και παλι Wink 

danae_93

danae_93
μη το λες.. εχεις δεις πλεον τους αντρες 50αριδες? Wink ξανανιωνουν. και ειδικα αν εχουν καποια νεοτερη γυναικα διπλα τους καλοδιατηρημενη τοτε προσεχουν και αυτοι.

Καλέ ναι, δεν αντιλέγω. Υπάρχουν πολλοί 50άρηδες και βάλε που είναι πιο καλοδιατηρημένοι και από πιτσιρικάδες. Απλώς η αλήθεια είναι πως κάθε ηλικία έχει και τις δικές της ανάγκες και κάποια στιγμή οι ανάγκες τους μπορεί να μη συμβαδίζουν, άλλα να θέλει ο ένας και άλλα ο άλλος. Αυτό που εννοούσα είναι ότι η διαφορά στην ηλικία τους αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται και δεν έχει αντίκτυπο στην σχέση τους, αργότερα όμως αν τελικά παντρευτούν και κάνουν και παιδάκια??? Μακάρι να τους πάνε όλα καλά σε ό,τι και αν αποφασίσουν!!!  Smile 

εδω παω πασο. ηταν περιπτωση αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. σιγουρα η κοπελα παντως πρεπει να τα ζυγισει με τα δικα της θελω πολυ καλα πριν το προχωρησει.[/quote]

Καλά ναι, εγώ είχα πέσει σε περιπτωσάρα, εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τέτοιο άτομο, χαχα....Συμφωνώ πάντως απόλυτα μαζί σου ότι η κοπέλα πρέπει να δει τα δικά της θέλω και πρέπει να φανταστεί και τη ζωή της με αυτό τον άνθρωπο και στο πιο έμμεσο μέλλον...πιστεύω όμως πως αν ήταν σίγουρη 1000% για τον σύντροφο της, δεν θα ρωτούσε καν τη γνώμη μας αλλά ούτε και τους γονείς της θα υπολόγιζε μιας και είναι 24 χρονών κοπέλα...ίσως έχει κάποιους ενδοιασμούς...

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν κρίνω από την προσωπική μου εμπειρία (εγώ έχω σχεδόν 9 χρόνια διαφορά με τον άντρα μου και οι γονείς μου σχεδόν 8 μεταξύ τους) η μεγάλη διαφορά στην ηλικία δεν είναι καλό πράγμα όσο μεγαλώνεις. Όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά είναι λίγες (αλλιώς θα τις λέγανε κανόνες). Και εντάξει, αν τύχει και ο άνθρωπος που ερωτευτείς είναι αρκετά μεγαλύτερός σου, δεν θα χωρίσεις λόγω ηλικίας, αλλά από την άλλη αν δεν είσαι σίγουρη για τη σχέση σου, η μεγάλη διαφορά στην ηλικία πρέπει να μετρήσει ως αρνητικό.

Πέραν αυτών εγώ θα είχα κάποιες επιφυλάξεις και σε σχέση με τις ηλικίες τις ίδιες. Δεν είναι δηλαδή μόνο η διαφορά αλλά και το ότι η κοπέλα είναι σχετικά μικρή για δεσμεύσεις και γάμους. Από την άλλη, αν πρόκειται να παντρευτείς μεγάλο άντρα και να κάνεις οικογένεια, καλύτερα να μην περιμένεις να πας 30 και ο άλλος 45.

Δύσκολη περίπτωση και καταλαβαίνω και τις ενστάνσεις των γονιών της κοπέλας.

Μικράκι, οι φίλες σου τι λένε για τη σχέση σου;

annakonda

annakonda
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Είδα ότι έχεις πάρει πολλές απαντήσεις. Δεν τις διάβασα γιατί είναι ένα θέμα που με έχει κάψει. Είχα μια "τέλεια" σχέση με έναν "τέλειο" άντρα, πολλά χρόνια. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε κανείς δεν έφερε αντίρηση, δυστυχώς.
Δε θα σου γράψω τί και πώς, οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι. Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τον άνθρωπό σου.
Θα σου πω μόνο αυτό που θα έλεγα στην κόρη μου: κάνε αυτό που νιώθεις, αν και είμαι ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ, και εύχομαι να είσαι η εξαίρεση!

Για την ιστορία, είμαι ευτυχισμένη που δεν έκανα παιδί μαζί του, αν και με πίεζε (βαθειά μέσα μου ήξερα ότι δεν έπρεπε), γιατί θα το έσερνα κι αυτό σε ένα διαζύγιο και δε θα ξαναέφτιαχνα τη ζωή μου το ίδιο εύκολα.

Ελπίζω να μη σε στεναχώρησα...

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η ιδανική διαφορά είναι -5 εως 15 χρόνια .
Όλα τα άλλα είναι τραβηγμένα .
Αν έχεις και 20 και 30 χρόνια διαφορά θα τομ κληρονομήσεις .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις