26 Απ: exw agonia Τετ Ιουν 04, 2014 10:27 pm
mama tou Xarh
Σιωπηλή δύναμη
SIGOURA ETSI EINAI... NA MHN EIMAI K AXARISTH...! AS MOU ER8EI TWRA H PALIO PERIODOS KAI TON EPOMENO MHN 3ANADOKIMAZW...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
telika simera einai i prwti mera kathisterisis k piga k ekana xoriaki 1 vgike arnitiki diladi mipos itan noris i mpaaaaaa....mama tou Xarh έγραψε:SIGOURA ETSI EINAI... NA MHN EIMAI K AXARISTH...! AS MOU ER8EI TWRA H PALIO PERIODOS KAI TON EPOMENO MHN 3ANADOKIMAZW...
Jorji έγραψε:To ξερω οτι ειναι υπερβολικο,αλλα καποιες φορες δεν μπορω να ελενξω το ανχος μου..
κακος οιονος !!!
Απλα περιμενουμε
και ο γυναικολογος που ρωτησα αν πρεπει να κανουμε καποιες εξετασεις μου ειπε να περιμενω να περασεις χρονος κι αν δεν εχουμε κανενα νεο μεχρι τοτε,τοτε θα ψαχτουμε!!!
Μακαρι βεβαια συντομα να κραταω ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης.το θελω πολυ κοριτσια μου!!!
Jorji έγραψε:Mαριαλενακι καλημερα.
και γω στις 18 περιμενω.
κατι μου ελεγε μεσα μου οτι αυτο το μηνα πετυχαμε το στοχο.
Αλλα χθες εκανα τεστ κι ηταν αρνητικο.
Αρα παμε ολοταχως για τους 5 μηνες προσπαθειων.
Εσένα ευχομαι να ειναι ο τυχερός σου!!!
Ξερεις μετα την απογοητευση ομως τι σκεφτομαι;
Οτι ειμαι ευλογημένη γαιτί εχω εναν υπέροχο άντρα σύμμμαχό μου σε όλα.Ενω άλλες γυναίκες που θελουν να νιώσουν το αίσθημα της μητρότητας δεν εχουν καν τον καταλληλο συντροφο!!!
Χαίρομαι που και οι 2 ειμαστε στην ίδια φαση και μπορούμε να καταλαβουμε την αγωνια μας...
Jorji έγραψε:Μακάρι να είσαι να μας φέρεις και γουρι!!!!!! <3
Εγω τους προηγούμεους μηνες ημουν καα φαντασιαν εγκυος καθε φορα κι αυτο το μηνα που ημουν σιγουρη, να και το αρνητικο τεστ.
Εσυ γτ ανχωνεσαι; μολις 2 μηνες προσπαθεις.
θα δεις αμα χαλαρωσουμε λιγο ολα θα ερθουν!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης