Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
522 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 522 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια,
Αναμπέλα τρελανε μας!!!++++++++++++ θέλωωωωω
Ρηνιώ μου θα κάνεις ότι καλύτερο για το μωράκι σου αλλά δεν θα καταπιέζεσαι στη φάση που είσαι.
Περπερούνα μου θα κάνεις και εσύ παιδάκι καλή μου.

Liontarina29

Liontarina29
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα κοριτσια !!!!!!!!!! ευχομαι να ειναι μια ομορφη μερα για ολες!!! Very Happy Very Happy 

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου, ευχομαι να εχετε ολες μια ομορφη μερα!!! ειρηνουλα πως παει το στομαχι σου? εγω κοριτσια δυστυχως αδιαθετησα ακομα δεν εχω κανονικη ροη κοκκινο αλλα προς τα εκει οδευει μεχρι το βραδυ θα εχω. τον επομενο μηνα παλι θα δουμε οτι θελει ο Θεος αυτος ξερει ποτε ειναι καταλληλη στιγμη να ερθει.

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene μη μου πεις οτι εισαι η ρηνιω που μιλαγαμε πιο παλια στο ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι;;;εισαι εγκυουλα;;;πολυ χαρηκα!!!!με το καλο κοριτσαρα μου!!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα κοριτσαρες sunny sunny sunny sunny sunny Κοριτσια συγνωμη για ολεσ τις υπολοιπες αλλα σημερα ειναι η ημερα την Anabela.Αnabela περιμενουμε με αγωνια

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Kαλημερα κοριτσαρες sunny sunny sunny sunny sunny Κοριτσια συγνωμη για ολεσ τις υπολοιπες αλλα σημερα ειναι η ημερα την Anabela.Αnabela περιμενουμε με αγωνια

Καλημερα ομορφιες. Περιμενω απο ωρα σε ωρα να με παρουν αλλα χαλαραααααα οπως λενε και οι φιλοι μας οι Θεσαλονικεις. Πηγα το πρωι στο μικροβιολογικο και της λεω της κοπελας. Κοιτα κοπελια ειμαι αδιαθετη θα βγει αρνητικη και το ξερω απλα για λογους τυπικους ας την κανουμε. Το αιμα μπολικο μπολικο και κοκκινο κοκκινο. Το πρωι ψιλοπλημμυρισα κιολας. Ομως βρε κοριτσια δεν ξερω εχω ηρεμησει πααααααρα πολυ. Νιωθω σαν να μην εχω κανει καμια προσπαθεια και τωρα ολα απο την αρχη. Απλα τυπικα περιμενω να με παρουν να ακουσω και επισημα πλεον το αρνητικο του θεματος.

Μου εχουν πει για καποιον ρεφλεξολογο. Αυτος σπαει λεει τις πολυκυστικες απο τα ποδια. Μαλιστα στο φαρμακειο που παω μου ειπαν πως η κορη του συντροφου της φαρμακοποιου ειχε ογκο στο στηθος 28 χρονων λογω εντελως ατακτης περιοδου (μεχρι και 4 μηνες να της ερθουν της κοπελας). Πηγε εκει της τον εσπασε λεει και απο την επομενη μερα ειχε περιοδο.

Μου ειπαν και αλλη μια περιπτωση κοπελας που της ειπαν οι γιατροι πως δεν θα κανει ποτε παιδι και πηγε εκει και εμεινε καπακι εγκυος. Θα μου πειτε τους εμπιστευεσαι??? Να πω πως ποτε δεν εχω ξαναπαει σε ρεφλεξολογο και καλα καλα δεν ξερω ακριβως τι και πως το κανουν. Μονο γενικες γνωσεις πολυ γενικες. Ομως βρε κοριτσια εδω περναμε τοσα με ενεσεις ορμονες εξοδα ψυχολογικο κοστος κτλ κτλ κτλ τι εχω να χασω??? Μαλιστα σκεφτομαι να πω στον αντρα μου να το συνδιασουμε με διακοπες εκει (Κιατο) αν και ειναι σχετικα κοντα μας αλλα σκασιλα μου τωρα. Δεν με καινε εμενα τοσο οι διακοπες αλλο θελω να πετυχω ;-)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anabelaaaaaaaa.on line θα εισαι για να μασ πεις τα αποτελεσματα.Κοιτα εγω ειμαι λιγο καχυποπτη με ολα αυτα αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν ειανι ετσι οπωε τα λενε και με σιγουρια.η αληθεια ειναι πωε δεν εχιες να χασεις και τιποτα αν πας σε αυτον.το Κιατο μια χαρα μου ακουγεται.Ασε που ισως φετος να μην πας διακοπεεεεεεεεεεεεεεες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109 

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Anabelaaaaaaaa.on line θα εισαι για να μασ πεις τα αποτελεσματα.Κοιτα εγω ειμαι λιγο καχυποπτη με ολα αυτα αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν ειανι ετσι οπωε τα λενε και με σιγουρια.η αληθεια ειναι πωε δεν εχιες να χασεις και τιποτα αν πας σε αυτον.το Κιατο μια χαρα μου ακουγεται.Ασε που ισως φετος να μην πας διακοπεεεεεεεεεεεεεεες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109 

Σαν την μανα μου και συ ε? Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Περασε απο 11.30 και ακομη δεν πηραν βρε μηπως να παρω εγω??? η να χαζολογησω λιγο ακομη σε σαιτ με ξενοδοχεια στο Κιατο????  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 328109  Θα φρικαρει ο δικος μου με την προταση γιατι φανταζοταν μακρινα μερη αλλα οπως ειπες ναι το Κιατο ειναι μια χαρα. Παντου ειναι μια χαρα αν εισαι καλα και με καλη παρεα η τον ανθρωπο σου. Αλλοι ανθρωποι οχι απλα για διακοπες ουτε να φανε δεν εχουν μην ειμαστε και αχαριστοι.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου ομως.Για τον καθε ανθρωπο οι ωραιες διακοπες ειναι διαφορετικες.Για μενα αρκει ο αντρας μου(και σε καλη παρεα δεν λεω οχι)πολυ θασαλλα πολυ ηλιος πολυ φαγητο πολυ υπνο και το σημαντικοτερο πολυ sex.Tι λεω η γυναικα και ειναι και πρωι.Οπωτε και το Κιατο μια χαρα μου φαινεται.Εχω παει ειναι ομορφα.Μην παρεις περιμενε λιγο ακομα

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπον πηρα τηλεφωνο εγω κοριτσια. Οπως τα ελεγα αρνητικη χοριακη 0.5 Πηρα και τους δυο γιατρους. Πρωτα την γιατρο μου. Μου λεει θα ξεκουραστεις θα ηρεμησει το σωμα σου και απο Σεπτεμβρη τωρα δεν το συζητω για νωριτερα. Πηρα και τον εξωσωματικο. Μου ακουστηκε απογοητευμενος. Τον παρηγορησα και λιγο (χεχε ναι ετσι ειμαι εγω η επι των πατωματων η επι των ταβανιων μεση κατασταση δεν εχω.) Μην στενοχωριεστε κυριε Παναγιωτη του λεω θα ξαναπροσπαθησουμε απο Σεπτεμβρη. Μου συστησε να κανω και μια διαστολη τραχηλου γιατι ειχαν προβλημα στο να τα βαλουν. Αυτααααα. Εγω παντως στον ρεφλεξολογο θα παω θα χαλαρωσω θα απολαυσω το καλοκαιρι τον αντρα μου και ποιος ξερει ισως γινει κατι και στο χαλαρο

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anabela έγραψε:Λοιπον πηρα τηλεφωνο εγω κοριτσια. Οπως τα ελεγα αρνητικη χοριακη 0.5  Πηρα και τους δυο γιατρους. Πρωτα την γιατρο μου. Μου λεει  θα ξεκουραστεις θα ηρεμησει το σωμα σου και απο Σεπτεμβρη τωρα δεν το συζητω για νωριτερα. Πηρα και τον εξωσωματικο. Μου ακουστηκε απογοητευμενος. Τον παρηγορησα και λιγο (χεχε ναι ετσι ειμαι εγω η επι των πατωματων η επι των ταβανιων μεση κατασταση δεν εχω.) Μην στενοχωριεστε κυριε Παναγιωτη του λεω θα ξαναπροσπαθησουμε απο Σεπτεμβρη. Μου συστησε να κανω και μια διαστολη τραχηλου γιατι ειχαν προβλημα στο να τα βαλουν. Αυτααααα. Εγω παντως στον ρεφλεξολογο θα παω θα χαλαρωσω θα απολαυσω το καλοκαιρι τον αντρα μου και ποιος ξερει ισως γινει κατι και στο χαλαρο

anabela δεν πειραζει οπως ειπες η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια πηγαινε σε αυτον που λες και αν δεις κατι καλο με το καλο στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου στειλε και απο δω λεπτομερειες να τον επισκεφτω χιχιχιχιχιχ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ημουν σιγουρη οτι θα βγει θετικη.στεναχωρηθηκα δεν μπορω να σου πω το αντιθετο αλλα δεν πειραζει κοριτσακι μου πηγαινε και σε αυτον που λες κανε τις διακοπουλες σου με τον αντρουλη σου και μην ξεχνας εχεις και τα μπαρμπασταθακια σου σε περιμενουν.σου στελνω ενα φιλι η μαλλον οχι ενα πολλα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472 

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχω μια φιλη 45αρα χωρισμενη χωρις παιδια. Πριν 3 χρονια ανακαλυψε η μητερα της πως εχει καρκινο. Ετρεχαν λοιπον στο Μεταξας. Και σημερα θυμηθηκα τις κουβεντες της. Μου ειχε πει πως με αυτα που ειδε εκει μεσα ειχε φρικαρει εντελως. Την ειχα ρωτησει τι ειχε δει και μου χε πει πως εβλεπε πολλες νεες κοπελες νιοπαντρες ειχαν μεινει εγκυες ακι στην εγκυμοσυνη ανακαλυψαν πως ειχαν καρκινο και φυσικα επρεπε να χασουν και μωρο και να παλεψουν για την ζωη τους. '''Χτυπιουνταν στους διαδρομους'''' μου χε πει.

Οκ αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα οχι ασημαντο αλλα οχι και ζητημα ζωης θανατου. Ειμαστε νεες εχουμε τους αντρες μας και κανουμε οτι μπορουμε. Και ετσι θα το δω και ετσι το βλεπω ηδη. Με καθε ειλικρινια. Αλλωστε ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα.

Και τωρα ενημερωστε με βρε κοριτσια ξερει καμια να μου πει για τα τεστ ωορρηξιας?? ποσο αξιοπιστα ειναι μαρκες και τιμες??? με ουρα γινεται κι αυτο??? δεν εχω παρει ποτε μου αλλα θα τα ξεκινησω

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε σεις θα παω στον ρεφλεξολογο τσαμπουκαλεμενη εγω. Θα του πω κανε εσυ τα μαγικα σου και αν δω αποτελεσμα θα σε γεμισω πελατισες. Χωρις πλακα αν δω αποτελεσμα θα σας πω και οποια θελει ας παει. Εικονισμα θα τον κανουμε. Κοριτσια χτες ακι προχτες ειχα χαλι μαυρο σημερα νιωθω πολυ καλα. Ξερω πως το αποτελεσμα θα επρεπε λογικα να με εχει ριξει στα πατωματα αλλα ειπαμε ημουν χτες και προχτες. Τωρα τουλαχιστον ξερω. Με ηρεμει το οτι φευγει το βαρος του ψυχολογικου. Τουλαχιστον τωρα ξερω και τι να περιμενω αν και κατι μου λει πως μπορει ν
να το πετυχω χωρις να ξαναχρειαστει τιποτα μεσα στο καλοκαιρι.

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Anabela και εγώ στεναχωρέθηκα...
Δεν πειράζει από Σεπτέμβριο οπως λες και εσύ. Τώρα χαλαρώστε και περάστε ομορφα το καλοκαίρι σας.
Οσο για ρεφλεξολόγο, κάποτε που σπούδαζα είχα εναν καθηγητή ρεφλεξολόγο και καναμε και καποια βασικά μαθήματα. Δεν εχεις να χάσεις κατι, απλά ψάξε σε ποιον θα πας. Δεν ξέρω αν τα πετυχαίνουν ειμαι και εγώ καχυποπτη, αλλά με βαση κατι πιέσεων στο πόδι μου, είχε βρεί πράγματα που αφορούσαν θέματα υγείας κτλ που δεν τα ήξερε κανεις. Δηλαδή με ρώταγε εδω πονάς εκει πονας και αναλογα που του ελεγα "μετέφραζε" το σημείο και ελεγε τι ειχα. Ηταν εντυπωσιακό μπορώ να πω, το έκανε σε αρκετές κοπελες.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λυπάμαι πραγματικά....εσύ Αναμπέλα μου μπορεί να μην στεναχωρήθηκες αλλά στεναχωρήθηκα εγώ.

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anabela έγραψε:Ρε σεις θα παω στον ρεφλεξολογο τσαμπουκαλεμενη εγω. Θα του πω κανε εσυ τα μαγικα σου και αν δω αποτελεσμα θα σε γεμισω πελατισες. Χωρις πλακα αν δω αποτελεσμα θα σας πω και οποια θελει ας παει. Εικονισμα θα τον κανουμε. Κοριτσια χτες ακι προχτες ειχα χαλι μαυρο σημερα νιωθω πολυ καλα. Ξερω πως το αποτελεσμα θα επρεπε λογικα να με εχει ριξει στα πατωματα αλλα ειπαμε ημουν χτες και προχτες. Τωρα τουλαχιστον ξερω. Με ηρεμει το οτι φευγει το βαρος του ψυχολογικου. Τουλαχιστον τωρα ξερω και τι να περιμενω αν και κατι μου λει πως μπορει ν
να το πετυχω χωρις να ξαναχρειαστει τιποτα μεσα στο καλοκαιρι.
anabela θα σου πω αυτο που μου ειπε ο δικος μου ο γιατρος οταν ειχα παει απελπισμενη και του λεω μα γιατι δεν πιανω παιδι ? ας κανουμε εξετασεις να δουμε. μου απαντησε λοιπον οτι το αγχος ειναι απο μονο του το καλυτερο αντισυλιπτικο. του λεω δεν αγχωνομαι, οταν το κανουμε δεν το σκεφτομαι καν. μου λεει λοιπον μα δεν ειναι μονο αυτο το αγχος ειναι ολα αυτα που συμβαινουν γυρο μας. ανπιγουμε την τηλεοραση ακουμε ολα αυτα και αγχωνομαστε για το τι θα μας ξημερωσει με την κριση και ολα αυτα. κλεισε μου λεει την τηλεοραση πηγαινε μια βολτα, περπατα, πηγαινε παραλια να χαλαρωσεις και ασε τα υπολοιπα πισω σου. γιατι πιστευεις μου λεει οι γυναικες που μενουνε στα χωρια πιανουν ευκολα? γιατι δεν αγχωνονται. θα σηκωθουν θα κανουν αυτα που ειναι να κανουν και μετα πεφτουν για "υπνο " ουτε τηλεορασεις ουτε τιποτα. ειναι χαλαρες. πριν προχωρησουμε λοιπον σε επομενο βημα πρωτα λεμε στο ζευγαρι να παει διακοπες που συνηθως εκει οι περισσοτερες πιανουν παιδι γιατι ειναι ελευθερες. δεν σκεφτονται , δεν αγχωνονται απλα απολαμβανουν αυτες τις λιγες μερες ηρεμιας και χαλαρωσης που εχουν με τον συντροφο τους και ειναι ελευθερες. οποτε anabela μου πηγαινε με τον αντρουλη σου κανε τις διακοπουλες σου, χαλαρωσε και που ξερεις ισως γυρισεις με φουσκωμενη κοιλιτσα.

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:Λυπάμαι πραγματικά....εσύ Αναμπέλα μου μπορεί να μην στεναχωρήθηκες αλλά στεναχωρήθηκα εγώ.
Καλε δεν ειμαι αναισθητη και γω στενοχωρηθηκα. Να με βλεπατε χτες και προχτες πως ημουν ομως τι μπορω να αλλαξω? τι μπορω να κανω τωρα??? για οσα εγιναν? .Τιποτα αρα κοιταμε μπροστα. Και να χτυπιομουν ολη μερα παλι τιποτα δεν θα βγαινε. Δεν ξερω αλλα νιωθω αισιοδοξη νιωθω πως ολα θα πανε καλα. Γιατι να μην πανε? Θα πανε. Με τα μεσα που υπαρχουν σημερα ολες θα τα καταφερουμε μα αλλες πιο γρηγορα αλλες πιο αργα. Οκ δεν πειραζει θα τα καταφερουμε ομως. Και το λεω και το πιστευω. Ισως ο Θεος δοκιμαζει τις αντοχες και την πιστη καποιων ανθρωπων. Στην ζωη μεσα ειναι ολα κοριτσια.

katerina1983

katerina1983
καλησπερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!!!!1
μολις γυρισα απο τις μηνιαιες πληρωμες  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  ειχε μια ζεστη εγινα παπι και τωρα ειναι ετοιμος για μπουρινι ....ο καιρος τρελαθηκε  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

αναμπελα μου,ειχα θετικο προαισθημα για σενα,τι να πω?δεν πειραζει?πειραζει ΑΛΛΑ ετσι να κοιτας με αισιοδοξια το μελλον...ολα θα πανε καλα....με τον εναν η με τον αλλον τροπο..... Wink 
το εχω πει και παλιοτερα οτι η επιστημη εχει προχωρησει τοσο μα τοσο πολυ,που μονο η γυναικα που ειναι χωρις μητρα δεν μπορει να κυοφορησει παιδι.....
κοιτα να ειναι η αναμπελα καλα...και ολα θα γινουν!!!!
τα λεω να τα ακουσω και εγω...γιατι εχω και εγω κατι σκαμπανεβασματα ψυχολογικα ουυυυ μουρλια!!!!πεφτω απο εδω χτυπαω εκει....τι αν σου λεω ασε!!!!!! Very Happy 

βικακιιιιιιιιιιιιιιι να φιλησεις τον μπομπιρακο σου!!!!εχτες σε ειχα στο μυαλο μου!!!!!θυμομουνα τις περσινες συζητησεις ολων μας!!!!! Smile ναι ναι το ρηνιω το γνωστο ειναι!!!!!το παχουλοκομψουλικο...αμε!!!!!

katerina1983

katerina1983
τζενακι θα σου απαντησω απο εδω αφου εισαι και εσυ ενα κοριτσι μεσα στην προσπαθεια οπως ολες μας!!!!
δεν πειραζει....ηρεμια χαλαρα...καλο και συχνο   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 215994 και θα ερθει το θετικο τεστακι!!!
μην ανχωνεσαι....ολα θα γινουν...αν δεις οτι δεν... τοτε συζητησε το με το γιατρο σου,,,και θα σε καθοδηγησει εκεινος  Wink 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσι μου!!!εκανα τελικα επαναληπτικη χοριακη και απο 33 πηγε 133!!!!σημερα ξυπνησα πολυ χαλια..με το που ανοιξα τα ματια αναγουλα μετα αρχισαν και λιγα πονακια και προστεθηκε και η ζαλαδα..τωρα ειμαι καλα!!!αναμπελα μου τωρα εγω τι να πω..ειμαστε σε αντιθετη φαση αν μπορω να το πω ετσι,αλλα να ξερεις οτι σε θαυμαζω για τη σταση σου και τη δυναμη σου!τζενακι μου παμε γερα για τον επομενο μηνα,ε???δε μας πτοει η αλεκα!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerina1983 έγραψε:τζενακι θα σου απαντησω απο εδω αφου εισαι και εσυ ενα κοριτσι μεσα στην προσπαθεια οπως ολες μας!!!!
δεν πειραζει....ηρεμια χαλαρα...καλο και συχνο   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 215994 και θα ερθει το θετικο τεστακι!!!
μην ανχωνεσαι....ολα θα γινουν...αν δεις οτι δεν... τοτε συζητησε το με το γιατρο σου,,,και θα σε καθοδηγησει εκεινος  Wink 

Μολις παρελαβααααααααα.Τελειος ο μουσακας σου μπαρβω το κοριτσι   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 40 417472 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσι μου!!!εκανα τελικα επαναληπτικη χοριακη και απο 33 πηγε 133!!!!σημερα ξυπνησα πολυ χαλια..με το που ανοιξα τα ματια αναγουλα μετα αρχισαν και λιγα πονακια και προστεθηκε και η ζαλαδα..τωρα ειμαι καλα!!!αναμπελα μου τωρα εγω τι να πω..ειμαστε σε αντιθετη φαση αν μπορω να το πω ετσι,αλλα να ξερεις οτι σε θαυμαζω για τη σταση σου και τη δυναμη σου!τζενακι μου παμε γερα για τον επομενο μηνα,ε???δε μας πτοει η αλεκα!!!!

Μπραβω κοριστακι θα περασουν ολα αυτα που θα παει

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικη και εγω ετσι λεω..τρωω τα κριτσινακια μου και ειμαι οκ  Very Happy 

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι ναι κοριτσια μου δεν χανουμε τις ελπιδες μας τον επομενο μηνα παλι αλλωστε μικρη ειμαι ακομα.... χιχιχι. σε ευχαριστω αγγελικη μου, πραγματικα χαιρομαι που μπηκα εδω με χαλαρωνει που συζηταω μαζι σας. εσυ ειρηνουλα μου ακομα με τις αναγουλες εε?? πω πω εκανε απο την αρχη αισθητη την παρουσια του το μπεμπακι σου. βρε κοριτσια εχω και αλλη απορια τωρα. 4 μερα σημερα και δεν καταλαβαινω γιατι εχω ακομα καφε? ποτε λιγα στην σερβιετα, ποτε πολλα και καθολου στο σκουπισμα...θα με τρελλανει το βλεπω. χθες ειχα αρκετα και λεω αυριο θα ερθει και η κοκκινομουρα σημερα τιποτα ελαχιστα στο σκουπισμα. τωρα παω παλι ειχαν αυξηθει λιγο αφου κατεβαινει γιατι αργει τοσο και με συγχιζει????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις