976 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Σαβ Ιουλ 26, 2014 6:20 am
den antexo allo
Πανταχού παρούσα!
Αγγελική σου στέλνω αγκαλίτσα!Κουράγιο αγαπημένη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
σου εχω στειλει π.μΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά δυστιχως δεν τα καταφέραμε μόλις με πήραν απο το κέντρο κόντεψα να σκάσω απο την αγωνία μου . Ειμαι παρα πολυ στεναχωρημένη παρα πολυ απογοητευμένη δεν ξερω πως να το διαχειριστώ. Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολυ για το ενδιαφέρων σας
Stevi_tasos έγραψε:Marianna50 έγραψε:Σαν να παρα-άργησε η Αγγελική όμως......
Μπορεί να πήγε για καφέ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.
Stevi_tasos έγραψε:ΈΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ δεν νομίζω !
Δεν θα έχει νέα ακόμα ή θα έχει αρνητικά και ίσως στεναχωριέται να μας το πει.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά δυστιχως δεν τα καταφέραμε μόλις με πήραν απο το κέντρο κόντεψα να σκάσω απο την αγωνία μου . Ειμαι παρα πολυ στεναχωρημένη παρα πολυ απογοητευμένη δεν ξερω πως να το διαχειριστώ. Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολυ για το ενδιαφέρων σας
Χαχαχαχαχ σε έβαλα στο τρυπάκι τώρα εεε;; Χαχαχαχ!! Χαλάρωσε! Δε θα ανοίξουν αφού ήταν κλειστά και πριν... Αλλά στα έλεγα εγώ, ήθελες εσύ να περιμένεις!! Φάε κουτσούλους τώρα, που λένε και στο νησί!tzeni27 έγραψε:κριμα που εισαι μακρια πραγματικα θα στην ειχα κανει αρμενικη την βιζιτα για τα πιτσακια. elila στην εσκασα χα απο το στομα θερμομετρουμε αλλα τεσπα ναι εχετε δικιο μπερδεμα ειναι αλλα αυριο θα το κανω θα το βρω το ατιμο . πριν ξαναβγηκα μια γυρα παλι αλλα τπτ
xaxaxaxax τρελλη!!!! αυριο θα βρω σιγουρα ομως δεν μπορει καποιο εφημερευον θα κυκλοφορει γυρω γυρω αλλιως δευτεραMarianna50 έγραψε:Χαχαχαχαχ σε έβαλα στο τρυπάκι τώρα εεε;; Χαχαχαχ!! Χαλάρωσε! Δε θα ανοίξουν αφού ήταν κλειστά και πριν... Αλλά στα έλεγα εγώ, ήθελες εσύ να περιμένεις!! Φάε κουτσούλους τώρα, που λένε και στο νησί!tzeni27 έγραψε:κριμα που εισαι μακρια πραγματικα θα στην ειχα κανει αρμενικη την βιζιτα για τα πιτσακια. elila στην εσκασα χα απο το στομα θερμομετρουμε αλλα τεσπα ναι εχετε δικιο μπερδεμα ειναι αλλα αυριο θα το κανω θα το βρω το ατιμο . πριν ξαναβγηκα μια γυρα παλι αλλα τπτ
Perperouna μου ξέρεις εγώ δε κολλάω, θα σου λεγα να το κάνεις, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι πολύ νωρίς και δε θα δείξει, οπότε θα χρειαστεί να ξανακάνεις!! Αλλά αν σου βρίσκεται εύκαιρο γτ όχι;;;perperouna έγραψε:Κοριτσια να κανω εγω καλυτερα κανα τεστ που με εχει φαει η αγωνια???βεβαια περιμενω τη πεμπτη αλλα......
και δεν το κανεις ?perperouna έγραψε:Κοριτσια να κανω εγω καλυτερα κανα τεστ που με εχει φαει η αγωνια???βεβαια περιμενω τη πεμπτη αλλα......
Καλά εγώ πιστεύω να χεις καταλάβει ότι θα είχα κατέβει Πειραιά να βρω φαρμακείο!! Τόοοοσο πολύ!! Χαχα! Αλλά τι πράγμα και αυτό με την Αθήνα βρε παιδί μου, σου λέει όλα δίπλα σου και θες καμιά ώρα να τα βρεις!! Να χεις και τπτ σοβαρό να ψάχνεσαι!tzeni27 έγραψε:xaxaxaxax τρελλη!!!! αυριο θα βρω σιγουρα ομως δεν μπορει καποιο εφημερευον θα κυκλοφορει γυρω γυρω αλλιως δευτεραMarianna50 έγραψε:Χαχαχαχαχ σε έβαλα στο τρυπάκι τώρα εεε;; Χαχαχαχ!! Χαλάρωσε! Δε θα ανοίξουν αφού ήταν κλειστά και πριν... Αλλά στα έλεγα εγώ, ήθελες εσύ να περιμένεις!! Φάε κουτσούλους τώρα, που λένε και στο νησί!tzeni27 έγραψε:κριμα που εισαι μακρια πραγματικα θα στην ειχα κανει αρμενικη την βιζιτα για τα πιτσακια. elila στην εσκασα χα απο το στομα θερμομετρουμε αλλα τεσπα ναι εχετε δικιο μπερδεμα ειναι αλλα αυριο θα το κανω θα το βρω το ατιμο . πριν ξαναβγηκα μια γυρα παλι αλλα τπτ
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης