1 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Σαβ Ιουλ 26, 2014 11:44 am
tzeni27
Η ψυχή της παρέας!
αντε κοριτσια μου καλη μας αρχη με πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzeni27 στις Σαβ Ιουλ 26, 2014 11:49 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzeni27 στις Σαβ Ιουλ 26, 2014 11:49 am, 1 φορά
tzeni27 έγραψε:ακουστε ποσο ζημια μου εχετε κανει που βγηκαμε με τον αντρουλη για σουβλακια κ εγω κοιταζα γυρω γυρω μηπως κ δω κανενα εφημερευων φαρμακειο αχαχαχαχαχα δεν υπαρχω
tzeni27 έγραψε:οχιιιιιιιιιιι την ειχα αιτημη την δικαιολογια. αγαπη μου με τσακισαν τα κουνουπια παω να παρω αουταν
Είδες Τζενάκι μου που όταν θες μια χαρά δικαιολογίες βρίσκεις;;; Εεεε στο καλό και αυτά τα φαρμακεία;; Άντε να ξεκινάγαμε με ευχάριστα!!tzeni27 έγραψε:οχιιιιιιιιιιι την ειχα αιτημη την δικαιολογια. αγαπη μου με τσακισαν τα κουνουπια παω να παρω αουταν
Marianna50 έγραψε:Λιλλυ μου, δεν με ενδιαφέρει να τους έχουμε και εκεί! Η διαφορά είναι ότι εκεί θα υπάρχουν διαχειριστές και θα μπουν ΚΑΝΟΝΕΣ!! Οπότε όποια ανάρμοστη συμπεριφορά, προειδοποίηση και γεια σας!!
Marianna50 έγραψε:Λοιπόν, έτοιμο το φορουμ! Μου μένει να βάλω τους κανόνες!! Για πείτε καμιά ιδέα!
Marianna50 έγραψε:Λοιπόν, έτοιμο το φορουμ! Μου μένει να βάλω τους κανόνες!! Για πείτε καμιά ιδέα!
Despoinaki123 έγραψε:Μια ιδεα επισης θα ηταν σαν κανονας σε φορουμ το να μην γραφει καποιος greeklish...πως σας φαινεται αυτο;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης