501 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Τρι Ιουλ 29, 2014 11:25 am
katerinoula
Πανταχού παρούσα!
Οκ ετσι και αλλιως οτι ειναι να γινει θα γινει κανω δεν κανω το τεστ οποτε και αρνητικο να δειξει θα περιμενω να ρθει μετα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lillybell έγραψε:katerina1983 έγραψε:μην παρω την σκουπουλα ναι???
Ποσο 'γλυκιααααααα"!!!!!!!!!
katerinoula έγραψε:Οκ ετσι και αλλιως οτι ειναι να γινει θα γινει κανω δεν κανω το τεστ οποτε και αρνητικο να δειξει θα περιμενω να ρθει μετα
katerina1983 έγραψε:Lillybell έγραψε:katerina1983 έγραψε:μην παρω την σκουπουλα ναι???
Ποσο 'γλυκιααααααα"!!!!!!!!!
πανταααααααααααα!!!!!!!!!!
Κατερινούλα σύμπτωμα αλέκας εννοείς εεε;;; Γτ όμως, να άλλαξαν τα συμπτώματα έτσι ξαφνικά δε μπορώ να καταλάβω.. Για το άλλο το αποκλείω, αφήνω ελάχιστες πιθανότητες!katerinoula έγραψε:Λιλυ δεν εχω κανει ποτε τεστ χαχα ουτε καν αγορασει αυτο μου το δωσε μια φιλη μου φαρμακοποιος.Οσες φορες το χω σκεφτει να παρω ερχεται η κοκκινοσκουφιτσα.Μαριαννακι αν δεν εχεις φαγουριτσα με αυτα τα υγρα ισως ειναθ συμτωματακι
Κατερινούλα, καλημέρα!! Πολύ ευχάριστα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο!! Γνώμη μου: Μη σπαταλήσεις άλλο χρόνο για επαναληπτικό τεστ και πάνε αμέσως για χοριακή για σίγουρα αποτελέσματα!!katerinoula έγραψε:Κοριτσια μολις εκανα το τεστακι σηκωθηκα μαζι με τον αντρα μου γιατι φευγει πρωι τωρα δε ξερω αν κανουν πουλακια τα ματια μου αλλα βλεπω μια γραμμη της εγκυροτητας του τεστ και αλλη μια πολυ αχνη λεπτη μωρε να ναι μαπα το τεστ;δεν ειναι λιγμενο παντως
καλημερα κατερινουλα , έχεις ξανακανει τεστ αλλη φορα?katerinoula έγραψε:Μαριαννακι καλημερα μωρε λες να ναι σωστο;ισα που το διακρινω λεω να περιμενω και αυριο και αν δεν ερθει να παω την παρασκευη το κοιταω και το ξανακοιταω μπας και ειναι ιδεα μου
katerinoula έγραψε:Φανουρια μου καλημερα οχι δεν εχω ξανακανει γιατι παντα με προλαβαινε η περιοδος με το που σκεφτομουν να κανω τσουπ νατη!!
katerinoula έγραψε:Ξερω και εγω φανουρια μου θα περιμενω και αυριο ισως παρω αλλο ενα πιο γνωστο τεστ να κανω αυριο το πρωι μηπως αυτο δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο.
katerinoula έγραψε:Ενα ειχε το κουτι. σημερα ειμαι στην 27 μερα το ημερολογιακη περιοδου που εχω στο κινητο λεει αυριο οτι περιμενω ενα αλλο στο ιντερνετ που ειχα κανει λεει σημερα
δεν τα μπορω τα κινητα με τιποτα, μια ωρα κανω να γραψωkaterinoula έγραψε:Τα ορθογραφικα ειναι απο το κινητο γραφω και πατιουνταιοτι να ναι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης