Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
460 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 460 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 4:57 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Areti2 έγραψε:Από το καλάμι Αντωνάκη μου. Το καλάμι. Και ξέρεις τι λένε για το καλάμι και τους τρόπους καβαλικεύματος  Razz 

Άσε με Catty να ρεζιλευτώ με την ησυχία μου και ασχολήσου με το δικό σου προφίλ καλή μου. Δεν φτάνει το μυαλουδάκι σου και για τις δυο μας. Άντε μπράβο.

Η Catty σε πείραξε τώρα !
Εγώ είμαι ο Αντώνης, τα σύννεφα η βροχή, η Άνοιξη τα χελιδόνια και ο κολιός τον Αύγουστο !

Laughing Laughing 

27μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 5:05 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσωπικά, μπορώ να ανεχτώ την ανορθογραφία, τις μισές και χωρίς νόημα προτάσεις, τις βρισιές από ανήλικες και ανήλικα γιατί γελάω και εγώ πολύ, το μην τονικό σύστημα που πολλές φορές οφείλεται στα κινητά ή σε πειραγμένα notebookes ,laptops,desktops,tablets.
ΟΜΩΣ ΤΗ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ,ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΑΚΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

ΤΑ ΤΡΟΛΙΑ , ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ, ΤΑ ΓΚΕΡΛΙΑ, ΤΑ CARTOONIA (ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ) .

ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

"ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΑΜΠΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ "

ΠΕΡΑΣΑΝ 1- 2 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΑΜΠΙΑ , ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΑΜΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ !!!!
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΜΠΙ ΣΤΑΦΥΛΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ !!!!!

28μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 5:59 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω πλεον εχω συνηθισει με ολα τα λαθη, καποια κανω και εγω, αυτο δε σημαινει οτι ειμα αμορφωτη..δυστυχως οσα πτυχια και να εχουμε οι περισσοτεροι κανουμε λαθη διοτι...ειτε δεν ημαστε προσεκτικοι στο σχολειο, ειτε γιατι δε μας διδαξαν αυτα που πρεπει...Αν συναναστραφεις με τη νεολαια συλβια θα καταλαβεις οτι υπαρχουν πολλα "κενα" τα οποια τα καταλαβαινουμε ακομη κι εμεις που δεν ειμαστε των θεωρητικων επιστημων...Παρολα αυτα, οταν διαβαζω καποιο θεμα εγω στεκομαι σε αυτα που γραφονται και οχι στα ελληνικα που χρησιμοποιουνται...εκτος βεβαια και αν μου βγουν τελειως τα ματια!!!!

29μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 6:35 am

Antonia 123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΡΕΤΗ ΤΑ ΣΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect 

30μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 7:31 am

Despoina13

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πολυ φαση η συζητηση. Μην κακοκαρδιζεστε. Απο την στιγμη που ελληνοποιουμε μια λεξη ειναι επιτρεπτο ως ενα βαθμο. Δεν εχετε ακουσει ειδικα απο γιαγιαδες να λενε τα ταξι "ταξια"; Αστειο ακουγεται οπως και τα στυλΑ. Ομως στην περιπτωση των στυλο η λεξη ειναι ελληνικοτατη (στύλος) που υιοθετηθηκε απο την γαλλικη και την ξαναχρησιμοποιουμε καπως τρανσεξουαλ  Razz

31μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 8:04 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επισης ειναι σωστο και τα καλοριφερια, τα προππα, τα λοττα, και τα αλόγατα που ελεγε και η γιαγια μου Razz Razz Razz 
Ενταξει η κοπελα μπορει να το ειπε ετσι . Ολοι λεμε διαφορα τετοια.

Στο θεμα μας τωρα.
Οταν καποια μιλαει λιγο απαξιωτικα για τον αντρα της και τον περιγραφει σαν τον γερολαδα ...κατι συμβαινει. Οταν λες οτι ''και χαρει να σου κανει θα την κοστολογησει'' ασετα απο Αλβανους και Ελληνες και γενικα εθνικοτητες , αλλα ενας τετοιος τυπος ανθρωπου εμενα προσωπικα θα με εκανε να τρεχω ειδικα αν δεν ειχα και παιδι. Η φραση που λες ''δεν σκεφτομαι τον χωρισμο'' αλλα ''ειμαι δυστυχισμενη''.....Αν δεν σκεφτεσαι να χωρισεις οταν εισαι δυστυχισμενη ποτε το σκεφτεσαι?  Shocked Shocked Μακαρι να περασει αλλα συνηθως οταν ειναι καποιος ετσι θελει ολο και περισσοτερα και η κατασταση ξεφευγει ευκολα. Αυτοι οι τυποι -κατα την δικη μου γνωμη παντα -ειναι οι τυποι που θα σκεφτουν να κανουν πολλα για τα χρηματα. Ακομα και να παρανομησουν. Ηδη το κανει με τα τσιγαρα αργοτερα μπορει να το κανει με κατι αλλο και να μπλεξει χοντρα.

32μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 11:41 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoina13 έγραψε:Πολυ φαση η συζητηση. Μην κακοκαρδιζεστε. Απο την στιγμη που ελληνοποιουμε μια λεξη ειναι επιτρεπτο ως ενα βαθμο. Δεν εχετε ακουσει ειδικα απο γιαγιαδες να λενε τα ταξι "ταξια"; Αστειο ακουγεται οπως και τα στυλΑ. Ομως στην περιπτωση των στυλο η λεξη ειναι ελληνικοτατη (στύλος) που υιοθετηθηκε απο την γαλλικη και την ξαναχρησιμοποιουμε καπως τρανσεξουαλ  Razz

ede37 έγραψε:Επισης ειναι σωστο και τα καλοριφερια, τα προππα, τα λοττα, και τα αλόγατα που ελεγε και η γιαγια μου Razz Razz Razz 
Ενταξει η κοπελα μπορει να το ειπε ετσι . Ολοι λεμε διαφορα τετοια.

Στο θεμα μας τωρα.
Οταν καποια μιλαει λιγο απαξιωτικα για τον αντρα της και τον περιγραφει σαν τον γερολαδα ...κατι συμβαινει. Οταν λες οτι ''και χαρει να σου κανει θα την κοστολογησει'' ασετα απο Αλβανους και Ελληνες και γενικα εθνικοτητες , αλλα ενας τετοιος τυπος ανθρωπου εμενα προσωπικα θα με εκανε να τρεχω ειδικα αν δεν ειχα και παιδι. Η φραση που λες ''δεν σκεφτομαι τον χωρισμο'' αλλα ''ειμαι δυστυχισμενη''.....Αν δεν σκεφτεσαι να χωρισεις οταν εισαι δυστυχισμενη ποτε το σκεφτεσαι?  Shocked Shocked Μακαρι να περασει αλλα συνηθως οταν ειναι καποιος ετσι θελει ολο και περισσοτερα και η κατασταση ξεφευγει ευκολα. Αυτοι οι τυποι -κατα την δικη μου γνωμη παντα -ειναι οι τυποι που θα σκεφτουν να κανουν πολλα για τα χρηματα. Ακομα και να παρανομησουν. Ηδη το κανει με τα τσιγαρα αργοτερα μπορει να το κανει με κατι αλλο και να μπλεξει χοντρα.

.........ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΤΥΠΟΙ , ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ, ΟΤΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;

33μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 1:01 pm

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toxotina έγραψε:Καλησπερα μανουλες! Δε γραφω πολυ συχνα αλλα παρακολουθω τα θεματα σας τακτικα.
Λοιπον θα μπω κατ ευθειαν στο ψητο.το προβκημα που ανμετωπιζω τον τελευταιο καιρο εχει να κανει με την τρελη οικονομια που κανουμε σε σημειο που πιστευω οτι ο αντρας μου πάραλογίζεται κ χανουμε στιγμες σαν ζευγαρι.
Θελω να τονισω οτι εχουμε μεταναστευσει σε μια αλλη χωρα εδω κ 1,5 χρονο κ δεν εχουμε βοηθεια οικονομική απο πουθενά.
Ο αντρας μ δουλευει σ ενα πλυντηριο αυτοκινητων ατελειωτες ωρες καθημερινά (απο τις 8 τ πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ).στην αρχη δουλευα κ εγω σ αυτο το πλυντηριο για να συνεισφερω οικονομικά στο σπιτι.

Ευτυχως μετα απο καποιους μηνες καταφερα να βρω μια πιο νορμαλ δουλειά  στον τομεα της υγειας με πολυ καλυτερα λεφτα κ.με λιγοτερες ωρες εργασιας.

Το προβλημα ειναι οτι ο αντρας μου θελει οταν εχω ρεπα (2 η 3 μερες την εβδομαδα) να μη καθομαι σπιτι αλλα να πηγαινω στο πλυντηριο κ να δουλευω για περισσοτερα λεφτα.

Εγω δε θελω να το κανω γτ οι συνθηκες εργασιας ειναι αθλιες με πολλα νερα κατω απο τον ηλιο κ γενικα χαλια.

Ο αντρας μ δουλευει τοσο πολυ που ουτε μια βολτα δε πηγαινουμε κ ειμαστε ολο δουλειά σπιτι κ παλι απ την αρχη.
Ειμαι 24 κ νιωθω οτι η γιαγια μ εχει πιο πολυ κοινωνικη ζωη.νιωθω σαν να ειμαι 84.

Τη συμβουλή σας κοριτσια.ευχαριστω

εγω δν στεκομε στην εθνικοτητα κ στην μορφοση του καθε ανθροπου αλλα αν κολισης στο θεμα λεφτα αλαζεις κ δν ξερεις ουτε ο ιδιος τ θελεις μετα, προσπαθεισε να του εξειγησης πως εχει γεινι κ αν συνεχισει ετσι δν θα τν εμπιστεβεται κανενας μετα κ τ θελεις κ εσυ απο τη ζωη σας απο εδω κ περα οχι μονο αυτος

34μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Δευ Αυγ 04, 2014 2:25 pm

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σύλβια έγραψε:Η Catty σε πείραξε τώρα !
Εγώ είμαι ο Αντώνης, τα σύννεφα η βροχή, η Άνοιξη τα χελιδόνια και ο κολιός τον Αύγουστο !
Όλοι οι χαζοί με πειράζουν. Καθώς και όσοι κάνουν τους έξυπνους. Δεν κάνω διακρίσεις.

Συγγνώμη για την ετεροχρονισμένη παρέμβαση, τώρα μόλις είδα το σχόλιο. Παρακαλώ συνεχίστε  Smile 

35μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 6:03 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εν μερη τον δικαιολογω...!ανθρωπος που εχει πεινασει και εχει στερηθει,ειναι λογικο τωρα που βρηκε δουλεια με καλες απολαβες να θελει να την εκμεταλευτει...!οσων αφορα ολα τα υπολοιπα εσυ ξερεις πως εισαστε μεταξυ σας σαν ζευγαρι οποτε αναλογα θα πορευτεις...!

36μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 7:20 am

Antonia 123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ONCE ΑΛΒΑΝΟΣ ALWAYS ΑΛΒΑΝΟΣ.

37μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 8:10 am

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα κάποιες εδω μεσα ειστε απίστευτες! Η μια σταθηκε στην καταγωγη (που ουτε καν το ανεφερα στην αρχη, απλα μια κοπελα το θυμοταν απο παλια μου ποστ κ εγω το επιβεβαιωσα).το πρόβλημα μου δεν ειναι η καταγωγη του γτ αλλιως δε θα ήμασταν μαζί.

Η αλλη παλι σταθηκε στη λεξη ρεπο κι αν εχει πληθυντικο κ αρχισε τα μαθηματα γραμματικης.
Ζητω συγνωμη απο το δεξι χερι του Μπαμπινιώτη που τολμησα να κανω τετοιο λαθος!

Επισης νομιζω οτι παρεξηγησατε καποια πραγματα.
Ο αντρας μου δουλευει απο μικρος κ δεν ειχε προβλημα επιβιωσης.ουτε πεινασμενος, ουτε στερημενος ηταν.μια χαρα τα καταφερνε με το μισθο του στην Ελλάδα ενω αντιθετα εγω δεν ειχα μαθει να δούλευω κ με συντηρουσαν οι δικοι μου.

Στην αγγλια δεν ηρθαμε γτ ειμασταν πεινασμενοι αλλα για κατι καλυτερο αφου ειχαμε τη δυνατοτητα κ ξεκινησαμε επι ισοις οροις.
Κ πραγματικα για να μην τα ξαναλεω ειμαστε 24 κ εχουμε καταφερει σε 1,5 χρονο πραγματα που λιγοθ τα εχουν πετυχει στην Ελλάδα μονοι τους στην ηλικια μας.οποτε μεχρι τωρα η επιλογη μας να φύγουμε στο εξωτερικο μας εχει βγει σε καλο και αν συνεχίσουμε ετσι σε μια 5ετια θα ειμαστε ακομα καλυτερα.

Το προβλημα μου λοιπον δεν ηταν η καταγωγη του ουτε η κοινωνικοοιοονομικη του κατασταση εφ οσον ειμαστε πια στο ιδιο επιπεδο.αυτο που με προβληματιζει ειναι οι ατελειωτες ωρες δουλειες.ουτε πινει, ουτε ξενυχταει, ουτε τζογαδορος ειναι, ουτε γυναικας απλα δουλευει με τρελους ρυθμους που ακομα κι αυτος ο λογος εχει κανει πολλα σπιτια να διαλυθουν.ελπιζω μονο να ναι κατι παροδικο κ να χαλαρωσει στην πορεια

38μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 8:52 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καποιοι λαοι καποια θεματα τα εχουν στο dna τους.δεν ειναι κακο καποιος ανθρωπος να ειναι στερημενος η δουλευταρας.εγω τουλαχιστον δεν παρεξηγησα τιποτα απο οσα ειπες.απο αποψη ηλικιας ομως και εμπειριας στο ειπα χωρις καμια προθεση προσβολης.εχω συνεργαστει,εχω συναναστραφει με αλβανους και βαση αυτου μιλησα.προφανως εχει αποροφηθει.μηπως να του μιλουσες πιο εντονα οτι οκ,υπαρχει και ζωη περα απο τη δουλεια...

39μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 10:59 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι ειναι εδω η καθε κατινα στεκετε εκει που τη βολευει . εγω πιστευο οτι πρεπει να τον κανεις να καταλαβη τ κολιμα του αν κ αυτο το κολιμα με τα λεφτα τ εχουν στεριμενη κ μη στεριμενη δν εχει κανει κ πολυ με το τι ειχαι κ τι δν ειχαι ο καθενας μεγαλονοντας

40μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 11:51 am

mamalina

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ισως σκεφτεται πως τωρα ειναι η ευκαιρια να μαζεψετε χρηματα, εγω αυτο καταλαβαινω....

Δεν στεκομαι σε εθνικοτητες, ειναι η επιλογη σου, και πολυ καλη, απο οσα διαβαζω....φαντασου να ηταν  τεμπελης, τζογαδορος ,κλπκλπκλπ

Αλλα μην ξεχναμε, ολα χρειαζονται, αλλα με μετρο!Αυτο προσπαθησε να του εξηγησεις,,,

Και θα βρειτε την λυση, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

Και ας μην ειμαστε τοσο ρατσιστες....ουτε εμεις θα θελαμε να αντιμετωπιζουμε τον ρατσισμο ως μεταναστες.Ναι, μπορει εμεις να μην εχουμε δωσει τοσα δικαιωματα, αλλα ας μην ξεχναμε τους χαρακτηρισμους που εχουν ειπωθει κατα καιρους για εμας απο τους Ευρωπαιους.....

Ας βλεπουμε τον ανθρωπο, χωρις ταμπελες!

41μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 11:59 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamalina έγραψε:Ισως σκεφτεται πως τωρα ειναι η ευκαιρια να μαζεψετε χρηματα, εγω αυτο καταλαβαινω....

Δεν στεκομαι σε εθνικοτητες, ειναι η επιλογη σου, και πολυ καλη, απο οσα διαβαζω....φαντασου να ηταν  τεμπελης, τζογαδορος ,κλπκλπκλπ

Αλλα μην ξεχναμε, ολα χρειαζονται, αλλα με μετρο!Αυτο προσπαθησε να του εξηγησεις,,,

Και θα βρειτε την λυση, στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

Και ας μην ειμαστε τοσο ρατσιστες....ουτε εμεις θα θελαμε να αντιμετωπιζουμε τον ρατσισμο ως μεταναστες.Ναι, μπορει εμεις να μην εχουμε δωσει τοσα δικαιωματα, αλλα ας μην ξεχναμε τους χαρακτηρισμους που εχουν ειπωθει κατα καιρους για εμας απο τους Ευρωπαιους.....

Ας βλεπουμε τον ανθρωπο, χωρις ταμπελες!

ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ !
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ , ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
ΗΡΘΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΦΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΟΛΟΙ ;
ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ;
ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.

42μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 12:03 pm

mamalina

kerasoula έγραψε:ετσι ειναι εδω η καθε κατινα στεκετε εκει που τη βολευει . εγω πιστευο οτι πρεπει να τον κανεις να καταλαβη τ κολιμα του αν κ αυτο το κολιμα με τα λεφτα τ εχουν στεριμενη κ μη στεριμενη δν εχει κανει κ πολυ με το τι ειχαι κ τι δν ειχαι ο καθενας μεγαλονοντας

Με τοσους ανεργους στην Ελλαδα, με τοση εργασιακη ανασφαλεια, με μισθους πεινας και εκμεταλλευση στο επακρον,
και εγω αν βρισκομουν σε μια χωρα και ειχα την ευκαιρια να εχω μια καλη δουλεια, αν ημουν στην ηλικια σας, ισως ετσι να αντιδρουσα στην αρχη....

Η ανασφαλεια δεν ειναι προνομιο μονο των Αλβανων....ειδικα σε μια Ελλαδα που διανυει μια μακρα περιοδο υφεσης....

Ο φοβος για το αυριο, η αναγκη να εχουμε κατι για τα δυσκολα, ειδικα με οσα βιωνουμε....εγω τον καταλαβαινω....

Μηπως εχει καποιο σκοπο, πχ να μαζεψετε χρηματα για μια δικη σας δουλεια?

Μιλησε μαζι του...ο διαλογος ειναι το πιο βασικο σε ενα ζευγαρι πιστευω....μοιραστειτε τους στοχους κ τα ονειρα σας, κ βρειτε τη χρυση τομη Wink

43μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 12:09 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οι ξένες παρεμβάσεις περί μη ρατσισμού στην Ελλάδα έχουν πρώτα φροντίσει να φτιάξουν σωστά κράτη, να έχουν τους σωστούς ελέγχους, να λειτουργεί η αστυνομία και η δικαιοσύνη σωστά ,αδιάλειπτα και απρόσκοπτα και μετά μας κάνουν μαθήματα για το πως θα πρέπει να είμαστε στην ίδια μας τη χώρα που έχει γίνει θάλεγα τώρα τι από όλους αυτούς που έχουν εισρεύσει νόμιμα ή παράνομα.
Αλλά εσείς οι πιο νέες δεν ξέρετε ούτε θυμάστε πως ήταν η Ελλάδα μέχρι το 1989.
Για ρωτήστε τους γονείς σας ή και άλλους παλαιότερους να σας πουν .
Μετά άλλαξαν όλα.
Και τώρα κυκλοφορούν σαν τους λέτσους όλοι μέσα στο μετρό ακόμα και ξυπόλητοι λες και είναι εδώ πέρα η ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ χώρα.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .
ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ.

44μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 12:17 pm

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Επί ΠΑΣΟΚ εννοείς Αντώνη; Γιατι δε θυμάμαι να είχε κυβερνήσει το Χρυσό Αυγό τότε ...

45μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 12:27 pm

mamalina

Συλβια, συμφωνω με αυτα που λες,

και εγω μεγαλωσα και ειμαι υπερηφανη για την πατριδα μου

με τη διαφορα οτι δεν πιστευω πως ευθυνονται οι παρανομοι μεταναστες που βρισκονται εδω, αλλα η ανεπαρκεια του κρατους μας....
Η ελλειπης αστυνομευση, η ανεπαρκεια των νομων , αυτα μας οδηγησαν εδω....

Εφοσον ομως ζουν εδω, ο πολιτισμος μας φαινεται και απο τον τροπο που συμπεριφερομαστε στον συνανθρωπο....αυτη ειναι η γνωμη μου...

Παν μετρον αριστον, αλλο να ειμαστε υπερηφανοι για την πατριδα μας, και αλλο ρατσιστες....

Ο σεβασμος στον διπλανο υποδηλωνει τον πολιτισμο μας....

Απο εκει και περα, αν ειναι παρανομοι, εγκληματιες κλπ, αφορα την αστυνομια και τα αρμοδια δικαστηρια.

46μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 12:41 pm

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σιγα βρε παιδια πια με τον πολιτισμο μας και την ελλαδα μας..οκ σωστα ολα αυτα..αλλα πανε και κατι χιλιαδες χρονια απο τοτε...γιατι δε στηριζομαστε στις δικες μας δυναμεις και στο τωρα? Τι κανουμε ΤΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ειναι το θεμα και οχι ΤΟΤΕ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ μας...γνωμη μου παντα. Και κατι αλλο, για να γινουμε σωστοι πρεπει πρωτα ο καθενας να φροντισει να ειναι ο ιδιος σωστος...εστω και ΜΟΝΟ το εαυτο μας να φροντιζουμε να ειναι σωστος τοτε αυτοματως ΟΛΟΙ θα ειμαστε σωστοι!

47μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 12:55 pm

mamalina

Δεν θα χρεωσω την ανεπαρκεια του κρατους μας στους αλλοδαπους.

Ας φροντιζαμε να ειχαμε ελεγχομενη μεταναστευση.Οπως οι αλλες Ευρωπαικες χωρες.
Καλυτερη περιφρουρηση στα συνορα κ αμεση απελαση σε οσους δεν αντεχει αυτη η χωρα.

Αλλα τα εσοδα απο τις αδειες παραμονης, τα εσοδα στο ικα κ το ογα μας βολευαν, αφου οι νομιμοι για να παραμεινουν, οφειλουν να φορολογουνται.

Εγινε η χωρα μας ξεφραγο αμπελι....

ΑΛΛΑ δεν το χρεωνω στους αλλοδαπους,αλλα σε οσους μας κυβερναν..... και εφοσον τα παιδια τους γεννιουνται εδω, μορφωνονται,ζουν μαζι μας, ειναι επομενο οι μεικτοι γαμοι κ σχεσεις.

Εγω προτιμω να βλεπω ανθρωπους, οχι ταμπελες, αποδεχομαι τους νομιμους, προσωπικη γνωμη παντα, οι παρανομοι αφορουν την αστυνομια.

Αυτο ειναι για εμενα σεβασμος στον σωστο συνανθρωπο παντα....

48μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τρι Αυγ 05, 2014 8:43 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οι Έλληνες σέβονται τους διπλανούς τους αλλοδαπούς.
Οι αλλοδαποί διπλανοί μας δεν σέβονται τους Έλληνες και έχουν φέρει όλη τη γυφτιά από τις χώρες τους ,στην Ελλάδα.

49μας εχουν φαει τα λεφτα - Σελίδα 2 Empty Απ: μας εχουν φαει τα λεφτα Τετ Αυγ 06, 2014 12:48 am

mhtsaina

mhtsaina
Ουυυυ αν τους σεβόμαστε λέει! Ειδικά στη Μανωλαδα, και του πουλιού το γάλα τους δίνανε ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις