26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #141 Τετ Αυγ 27, 2014 8:26 am
εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
μακαρι ο αυτος να ειναι ο μηνας μας το ευχομαι σε ολες τις κοπελες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Κοριτσι μου σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι...ειναι ψυχοφθορο αλλοι να εχουν την εγκυμοσυνη στο τσεπακι τους και εμεις να προσπαθουμε και να προσπαθουμε.......Jannete έγραψε:Κορίτσια δεν αντέχω άλλο. τον Ιούλιο έκανα σαλπιγγογραφία όλα καλά έδειξε η εξέταση. Λέμε θα πάμε διακοπές να χαλαρώσουμε και με τη βοήθεια της εξέτασης ίσως είμαστε τυχεροί! Του δώσαμε και κατάλαβε και ειδικα τις γόνιμες μέρες. Σημειωση προσπαθούμε 2 χρόνια τώρα. Πριν από 2 μέρες αδιαθέτησα. Ήταν μεγάλη η απογοήτευση, ήμουν σίγουρη πως τα είχαμε καταφέρει. Δεν έχω διάθεση για τίποτα, δεν θέλω να μιλαω σε κανέναν, νιώθω κουρασμένη, είναι τόσο ψυχοφθόρο όλο αυτό.
Jannete έγραψε:Κορίτσια δεν αντέχω άλλο. τον Ιούλιο έκανα σαλπιγγογραφία όλα καλά έδειξε η εξέταση. Λέμε θα πάμε διακοπές να χαλαρώσουμε και με τη βοήθεια της εξέτασης ίσως είμαστε τυχεροί! Του δώσαμε και κατάλαβε και ειδικα τις γόνιμες μέρες. Σημειωση προσπαθούμε 2 χρόνια τώρα. Πριν από 2 μέρες αδιαθέτησα. Ήταν μεγάλη η απογοήτευση, ήμουν σίγουρη πως τα είχαμε καταφέρει. Δεν έχω διάθεση για τίποτα, δεν θέλω να μιλαω σε κανέναν, νιώθω κουρασμένη, είναι τόσο ψυχοφθόρο όλο αυτό.
;Έχεις απόλυτο δίκιο κορίτσι μου, όμως κάθε αποτυχημένος μήνας προσθέτει περισσότερο άγχος. Είναι και η ηλικία... Τι να πω... Ας το στείλει ο Θεός όποτε νομίζει ότι είναι σωστό. Ξέρω πολλές περιπτώσεις χωρίς παθολογικά προβληματα και δυσκολεύονται να συλλάβουν. Υπάρχει κάποια βιταμίνη για το ζευγάρι χωρίς συνταγή γιατρού που ίσως βοηθήσει; Γνωρίζετε κάτι;εριφυλακι έγραψε:πανω απο ολα πιστευω οτι ειναι θεμα αγχους..... εγω αν και οχι 100% το εχω αποβαλει.... σταματησα και απο την δουλεια μου και τωρα ειμαι πιο ηρεμη απο ποτε.... δεν αγχονομαι καθολου και πιστευω οτι παιζει σημαντικο ρολο... εσυ που δεν εχεις και κανενα προβλημα πιστευω αυτη ειναι η λυση τερμα το αγχος εγω εχω πολυκυστικες και δυσκολευομαι ακομα περισσοτερο... απλα προσπαθω να μην απογοητευομαι και να μην αγχωνομαι....
Despoinaki123 έγραψε:Jannete απο βιταμινες κυκλοφορουν και οι pregnacare conception..και ειναι για οσες προσπαθουν για παιδι.Μην νομιζεις ομως οτι κανουν και θαυματα....εχουν γυρω στα 17 ευρω
http://forum.eimaimama.gr/t9031-topicεριφυλακι έγραψε:καλημερα κοριτσια και εγω εχω ακουσει για το φιλικο οξυ οτι ειναι καλο... ποσο καιρο το περνεις???
εριφυλακι έγραψε:καλημερα κοριτσια και εγω εχω ακουσει για το φιλικο οξυ οτι ειναι καλο... ποσο καιρο το περνεις???
Despoinaki123 έγραψε:Γεια σου γλυκια μου Ελευθερια...
Τις πηρα αυτες για ενα τριμηνο περιπου και καλο ειναι ο οργανισμος να "ξεκουραζεται" οποτε δεν παιρνω κατι αλλο τωρα....
και που πηρα τι καταλαβα...;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #141
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης