26 Απ: ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!! Πεμ Σεπ 25, 2014 4:11 am
matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
24 χρονων ειμαι!
ΑΝΤΩΝΙΑ απλα σε προσπερνω κ δεν σχολιαζω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
matinaki1990 έγραψε:24 χρονων ειμαι!
bebaki έγραψε:Antonia123 εξεφραζε την αποψη σου χωρις να προσβαλεις, ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να το κανεις.
nanou έγραψε:Κοριτσια,καλησπερα ,ενα θα σας πω εμενα η πεθερουλα μου δεν εχει παρει τηλ να μου ευχηθει που γεννησα διδυμα 16/6/2014,το επομενο κατορθωμα της ηταν οτι τον 15αυγουστο δεν νπηρε την μεγαλη μου κορη για χρονια πολλα εχει και το ονομα της,Δεν ειναι υπεροχη η γλυκια μου πεθερουλα?
Antonia 123 έγραψε:matinaki1990 έγραψε:24 χρονων ειμαι!
Ε ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ kerasoula ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
Μας ελειψες.Καλώς ήρθες και παλι.Antonia 123 έγραψε:ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Η ΑΝΤΩΝΙΑ!
ΚΟΤΑ! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ. ΑΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΥΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΣ. EDE 37
ede37 έγραψε:Μας ελειψες.Καλώς ήρθες και παλι.Antonia 123 έγραψε:ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Η ΑΝΤΩΝΙΑ!
ΚΟΤΑ! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ. ΑΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΥΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΣ. EDE 37
Το ξέρω.Απλα σαν Αντωνια δεν σε είχα πετύχει ξανά.Antonia 123 έγραψε:ede37 έγραψε:Μας ελειψες.Καλώς ήρθες και παλι.Antonia 123 έγραψε:ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Η ΑΝΤΩΝΙΑ!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ.
ede37 έγραψε:Το ξέρω.Απλα σαν Αντωνια δεν σε είχα πετύχει ξανά.Antonia 123 έγραψε:ede37 έγραψε:Μας ελειψες.Καλώς ήρθες και παλι.Antonia 123 έγραψε:ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Η ΑΝΤΩΝΙΑ!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ.
Antonia 123 έγραψε:ΕΕΕΕΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΚΕΡΑΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΟΤΙ Η matinaki1990 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ;
ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; ΓΥΦΤΙΣΑ ΕΙΝΑΙ Η matinaki1990 ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙπΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕΣ ΚΕΡΑΣΩ. ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΧΛΑΔΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.
kerasoula έγραψε:Antonia 123 έγραψε:ΕΕΕΕΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΚΕΡΑΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΟΤΙ Η matinaki1990 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ;
ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; ΓΥΦΤΙΣΑ ΕΙΝΑΙ Η matinaki1990 ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙπΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΦΡΟΥΤΟ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕΣ ΚΕΡΑΣΩ. ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΧΛΑΔΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.
Έχω πει την άποψη μου πριν απάντησης εσύ
Κ σε ολα τα θέματα που μπενεις ολλες αλβανιδες της λεες τώρα αν αλαξες κ εχεις κάτι με τους γυφτους πρόβλημα σου
Κ τα φρουτάκια όλη τα προτιμούν ενο της στερημένες κανενας !!!!!!!
bebaki έγραψε:Βρε παιδια την κοπελα απ οτι καταλαβα δεν την νοιαζουν τα χρηματα/υλικα αγαθα που δεν προσφερουν αλλα η κινηση/η σκεψη.
Κι απο τα λεγομενα της, κι ο αντρας της εχει την ιδια εντυπωση, οποτε αφου και εκεινος σκεφτεται το ιδιο για την ιδια του τη μανα αυτο κατι λεει.
Τωρα τι πρεπει να κανει γι αυτο? Αποψη μου να αδιαφορησει.Οτι δινεις παιρνεις σαυτη τη ζωη..αγαπητη πεθερουλα!
Αφου εχεις τον αντρα σου διπλα σου μην σε νοιαζει τιποτα αλλο!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης