1 ποσο καιρο προσπαθουσατε για μωρακι?? Σαβ Οκτ 04, 2014 12:43 am
perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!!ετσι απο περιεργεια ποσο καιρο προσπαθουσατε μεχρι να δειτε θετικο τεστακι??εμεις προσπαθουμε 10 μηνες κ ακομα τιποτα..για πειτε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
NOPITSA έγραψε:Καλημέρα!Εμεις προσπαθούσαμε 3 χρονια μεχρι να μεινω εγκυος πρωτη φορα και κατεληξε σε παλινδρομη!Μετα από μερικους μηνες ξανα εμεινα αλλα παλι τα ιδια!Τωρα ειμαστε στα 4 χρονια και 2 μηνες και συνεχιζουμε!!!!!!!!!!
maro28 έγραψε:6με7μηνες αλλα κατεληξε κ μενα παλλινδρομη μετα απο 4μηνες ξαναμεινα στο αγορακι μου που βαπτιζω αυριο.υπομονη κοπελα μου θα ρθει το αγγελακι σου
perperouna έγραψε:NOPITSA έγραψε:Καλημέρα!Εμεις προσπαθούσαμε 3 χρονια μεχρι να μεινω εγκυος πρωτη φορα και κατεληξε σε παλινδρομη!Μετα από μερικους μηνες ξανα εμεινα αλλα παλι τα ιδια!Τωρα ειμαστε στα 4 χρονια και 2 μηνες και συνεχιζουμε!!!!!!!!!!
Καλημερα νοπιτσα..απο οτι βλεπω εισαι παρα πολυ μικρη..δηλαδη απο τα 18 σου προσπαθειτε για μωρο??
Τουλαχιστον ξερεις οτι μπορεις να μεινεις εγκυος..εχεις ψαξει για τη παλινδρομη??
NOPITSA έγραψε:perperouna έγραψε:NOPITSA έγραψε:Καλημέρα!Εμεις προσπαθούσαμε 3 χρονια μεχρι να μεινω εγκυος πρωτη φορα και κατεληξε σε παλινδρομη!Μετα από μερικους μηνες ξανα εμεινα αλλα παλι τα ιδια!Τωρα ειμαστε στα 4 χρονια και 2 μηνες και συνεχιζουμε!!!!!!!!!!
Καλημερα νοπιτσα..απο οτι βλεπω εισαι παρα πολυ μικρη..δηλαδη απο τα 18 σου προσπαθειτε για μωρο??
Τουλαχιστον ξερεις οτι μπορεις να μεινεις εγκυος..εχεις ψαξει για τη παλινδρομη??
Ναι από τα 18 μισο για την ακριβεια από τοτε δηλαδή που παντρευτηκα!Μου αρεσει η μεγαλη οικογενεια και αφου βρηκα και τον καταλληλο συνροφο με τον οποιο είμαι μαζι του από πολύ μικρη παντρευτηκα και νωρις!Ποτε δεν φανταζομουν ότι θα δυσκολευτω να κανω μωρακι γιατι ειχα και το ατου ότι ξεκινουσα μικρη αλλααααα!!!Εχω πολυκιστικες ωοθηκες γιαυτο και δυσκολεύομαι για τις παλλινρομες θα πρεπει να κανω αντιπηκτικες ενεσεις με το που ξανα μεινω εγκυος συν ποσα αλλα φαρμακα που θα περνω!Ναι το καλο είναι ότι μενω εγκυος αλλα αν σκεφτεις ότι η πρωτη εκγυμοσυνη ηρθε μετα από 3 χρονια,ασε δυσκολα! Συν το αγχος για το αν θα παει καλα η επομενη εγκυμοσυνη!
perperouna έγραψε:NOPITSA έγραψε:perperouna έγραψε:NOPITSA έγραψε:Καλημέρα!Εμεις προσπαθούσαμε 3 χρονια μεχρι να μεινω εγκυος πρωτη φορα και κατεληξε σε παλινδρομη!Μετα από μερικους μηνες ξανα εμεινα αλλα παλι τα ιδια!Τωρα ειμαστε στα 4 χρονια και 2 μηνες και συνεχιζουμε!!!!!!!!!!
Ναι από τα 18 μισο για την ακριβεια από τοτε δηλαδή που παντρευτηκα!Μου αρεσει η μεγαλη οικογενεια και αφου βρηκα και τον καταλληλο συνροφο με τον οποιο είμαι μαζι του από πολύ μικρη παντρευτηκα και νωρις!Ποτε δεν φανταζομουν ότι θα δυσκολευτω να κανω μωρακι γιατι ειχα και το ατου ότι ξεκινουσα μικρη αλλααααα!!!Εχω πολυκιστικες ωοθηκες γιαυτο και δυσκολεύομαι για τις παλλινρομες θα πρεπει να κανω αντιπηκτικες ενεσεις με το που ξανα μεινω εγκυος συν ποσα αλλα φαρμακα που θα περνω!Ναι το καλο είναι ότι μενω εγκυος αλλα αν σκεφτεις ότι η πρωτη εκγυμοσυνη ηρθε μετα από 3 χρονια,ασε δυσκολα! Συν το αγχος για το αν θα παει καλα η επομενη εγκυμοσυνη!
Κοριτσακι μου σου ευχομαι η επομενη εγκυμοσυνη σου να ερθει πολυ γρηγορα κ να παει πολυ καλα μεχρι το τελος!σκεψου οτι εχεις βρει αυτο που σε δυσκολευει κ το πολεμας!!ειμαι σιφουρη οτι ολα θα πανε πολυ καλα κ εχεις κ το ατου της μικρης ηλικιας.κ εμεις ειμαστε παντρεμενοι ενα χρονο αλλα ειμαστε μαζι εννια χρονια...απο μικρα παιδια δηλαδη κ ηξερα οτι αυτος ο ανθρωπος θα ειναι ο πατερας των παιδιων μου..δν εχουμε βρει ακομα τι μας δυσκολευει αλλα θα ερθει που θα παει κ θα χαρουμε πααααραααα πολυ!!!
kikimam έγραψε:Εμεις προσπαθουσαμε 15 μηνες..αργησαμε λιγο αλλα τελικα τα καταφεραμε..ευχομαι το ιδιο σε ολες σας..
NOPITSA έγραψε:perperouna έγραψε:NOPITSA έγραψε:perperouna έγραψε:NOPITSA έγραψε:Καλημέρα!Εμεις προσπαθούσαμε 3 χρονια μεχρι να μεινω εγκυος πρωτη φορα και κατεληξε σε παλινδρομη!Μετα από μερικους μηνες ξανα εμεινα αλλα παλι τα ιδια!Τωρα ειμαστε στα 4 χρονια και 2 μηνες και συνεχιζουμε!!!!!!!!!!
Κοριτσακι μου σου ευχομαι η επομενη εγκυμοσυνη σου να ερθει πολυ γρηγορα κ να παει πολυ καλα μεχρι το τελος!σκεψου οτι εχεις βρει αυτο που σε δυσκολευει κ το πολεμας!!ειμαι σιφουρη οτι ολα θα πανε πολυ καλα κ εχεις κ το ατου της μικρης ηλικιας.κ εμεις ειμαστε παντρεμενοι ενα χρονο αλλα ειμαστε μαζι εννια χρονια...απο μικρα παιδια δηλαδη κ ηξερα οτι αυτος ο ανθρωπος θα ειναι ο πατερας των παιδιων μου..δν εχουμε βρει ακομα τι μας δυσκολευει αλλα θα ερθει που θα παει κ θα χαρουμε πααααραααα πολυ!!!
Ευχαριστούμε πολύ κοριτσι μου!Κ εγω σου ευχομαι με την σειρα μου να σας ερθει γρηγορα το νινακι!!!!!!!Αν και πραγματικα πιστευω ότι θα μας εχεις συντομα ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!!!
kerasoula έγραψε:εγω δν προσπαθησα καθολου οταν παντρευτικα εμεινα αμεσος εγκυος . εδω κ ενα μηνα προσπαθω για το δευτερο .
perperouna σιντομα σου ευχωμαι να εχεις το δικο σου παιδακι
kerasoula έγραψε:μη νομιζεις κ για δευτερο ανχος εχεις !!!!!
οπως κ να εχει ελπιζω συντομα να εχουμαι μωρακι
tsifaki έγραψε:#Perperouna να μην αγχώνεσαι!
Το άγχος είναι ότι χειρότερο.. Να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με το σύζυγό σου χωρίς να σκέφτεσαι το επερχόμενο μωράκι!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης