1 αγχος και εγκυμοσυνη Παρ Μαρ 20, 2015 9:02 am
royla
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια γεια σας.Πριν απο 10 ημερες ανακαλυψα πως ειμαι εγκυος στο τριτο μου παιδι και ενω προσπαθουσαμε 3 χρονια τωρα πια δεν το περιμενα και καπως μου ηρθε.Ιδιως τις πρωτες 4 ημερες ενιωθα συνεχως εναν φοβο και μια καταθλιψη.Τωρα ακομα τα συναισθηματα μου ειναι αναμικτα και ξυπναω πολλες φορες με σφιξιμο στο στηθος απο το αγχος σκεπτομενη πως πριν ημουν καλυτερα και μηπως δεν το θελω πραγματικα.Τα παιδια μου εχουν μεγαλωσει 15 και 10 ετων και νιωθω πως ξεχασα απο μωρα.Επισης φοβαμαι οτι θα χασω αυτη την ανεξαρτησια που ειχα τωρα που μεγαλωσαν.Επισης ακουστε το κουλο.Με τρομαζει η κοιλια που θα αρχισει να φουσκωνει.Βλεπω εγκυμονουσες και φρικαρω.Τι εχω παθει?Περιμενα πως και πως και τωρα νιωθω δυσφορια απο το αγχος.Νιωθω οτι δεν μπορω να συνηθισω αυτη τη μεγαλη αλλαγη στη ζωη μου.Περισυ περασα και μια εντονη αγχωδη διαταραχη λογω ενος προβληματος υγειας που περασα.Να φταιει και αυτο?Ενα αλλο που με φοβιζει ειναι η ηλικια μου .Ειμαι 42 χρονων και φοβαμαι πως μεγαλωσα αρκετα.Το μεγαλο μου παιδι οπως ειχα αναφερει παλιοτερα ειναι με ειδικες αναγκες και φοβαμαι τοσο τον προγεννητικο οσο και τη γεννα.Απο πανω εχω την πεθερα μου που δεν την παω καθολου και το σπιτι μας δεν εχουμε ολοκληρωσει την ανακαινηση[καναμε αιτηση στο εξοικονομω εναμιση χρονο πιο πριν και ενω εχει εγκριθει ακομα να μπει η προκαταβολη].Αχ κοριτσια δεν το περιμενα.Ειμαι στην εκτη εβδομαδα και νιωθω απιστευτη ψυχικη μαυριλα.Τι θα κανω ?Πως θα βγαλω ετσι αλλους εφταμισυ μηνες?Με εχουν τρελλανει και οι ναυτιες μαζι με ζαλαδα και ταχυκαρδιες συν οτι με στενευουν ολα τα παντελονια με λαστιχο.Απο τωρα?Νιωθω πολυ παραξενα λες και ειμαι πρωταρα.Ακουω τις συμβουλες σας.